مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کسی نبود ؟

- - -ویرایش - - -

نه عزیز، بجز برندهای A4tech و GENIUS که اونا هم خودشون متفرقه هستن ازبرندای ارزون قیمت دیگه خرید نکنید، برندای معتبر اصلی هم RAZER و LOGITECH هستن.

خوب مگه رم های 1600 دیفالتشون 1600 نیست؟ دیگه چه نیازی به اورکلاک هست؟ همه رم ها اینطوری ان که 1300 میشناسه باید اور کنی؟

خیر، ماجولهایی که فرکانسشون بالاتر از 1333 هست مثل 1600و1866 با تنظیم گزینه ی XMP Profile قابل استفاده هستند. ربطی به اورکلاک نداره.

نمی دونم چطوری بهتون بگم ولی این چند روز پاورم سوخته بود دادم به یکی درست کنه بعدگفتم از لحاظ سی پی یو هم برام یه کاری بکنه . حالا یه پاور 480W گذاشته با یه سی پی یو e2180 . می خواستم بدونم این چیزایی که گذاشته خوب هست یا نه چون از سی پی یو و پاور زیاد سرم در نمیاد .

نمی دونم قوی هست یا نه ؟ ولی الان که dark souls رو نصب کردم و بازی کردم تقریبا همه لوکیشن ها با فریم 60 هستش . راستی قدرت یک 2180 بیشتره یا 7300 ؟ (E)

Last edited by a moderator:
سلام
برای این قطعات می خوام 2.5 تا 3 میلیون بدم برای گیم - فتوشاپ - اتوکد
این سیستم یکی از دوستان بست برام نظرتون در موردش چیه (آیا نیاز هست که بعضی از قطعات از لحاظ کارآیی و کیفیت یا بهترشو افزایش بدم و چرا؟؟)

CPU : Intel Core i5 2500K
Mainboard : Asus P8Z68-V Pro
RAM : 2*2GB Corsair Vengeance 1600 CL8
VGA : EVGA Geforce GTX 560Ti Super Clocked
HDD : Seagate 500GB Barracuda 7200 RPM
ODD : Pioneer 24X Sata II DVD/RW
Power : Green GP635B-US
با تشکر از راهنمایهای دوستان عزیز

نمی دونم چطوری بهتون بگم ولی این چند روز پاورم سوخته بود دادم به یکی درست کنه بعدگفتم از لحاظ سی پی یو هم برام یه کاری بکنه . حالا یه پاور 480W گذاشته با یه سی پی یو e2180 . می خواستم بدونم این چیزایی که گذاشته خوب هست یا نه چون از سی پی یو و پاور زیاد سرم در نمیاد .
نمی دونم قوی هست یا نه ؟ ولی الان که dark souls رو نصب کردم و بازی کردم تقریبا همه لوکیشن ها با فریم 60 هستش . راستی قدرت یک 2180 بیشتره یا 7300 ؟ (E)

این پردازنده ای که شما داری یا براتون گذاشتن مدتهاست منقرض شده و دیگه به درد بازی نمی خوره، کلا اون قطعاتی که دارید دیگه توی بازیهای جدید حرفی برای گفتن ندارن و کلی باید تعویض بشن

.......

درست گفتن، قیمت مدل اسلیم لپ تاپی همین حدود هست

سلام
این سیستم یکی از دوستان بست برام نظرتون در موردش چیه (آیا نیاز هست که بعضی از قطعات از لحاظ کارآیی و کیفیت یا بهترشو افزایش بدم و چرا؟؟)

متوجه نشدم که می خوای بخری یا بستی! این لیستی هم که داری اینجا، برای 2 سال پیش هست و الان نوی برخی از این قطعات اصلا موجود نیست.

CPU:INTEL Core I5 3470
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1333
M/B:ASUS P8B75V
VGA:7870 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X3

این سیستم حدود 2990 میشه.

مشخص هستش که یک E7300 از E2180 قوی تر هستش.

سلام

سلام
برای گیم و فتوشاپ سیستمی که ذکر کردی نسبتا خوب هستش.
این سیستم رو شما الان خریداری کردین ؟ یا می خواین ببندین؟

تا 3 میلیون تومن برای فتوشاپ و گیم این سیستم بهتر هستش:
CPU: Core i7 3770
man: asus p8b75
ram:corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA: Sapphire 7850 2GB
HDD: Seagate 1TB
ODD:Samsung 24x
case:green x3
power: green600eu

این سیستم حدودا 3200 میشه و از سیستمی که ذکر کردی به طور قابل توجه ای بهتر هستش.

یعنی چی ؟ ینی سر ما کلاه گذاشته؟ بعد آمده به من می گه اگه با این سی پی یو دیگه بازیا روون اجرا نشه باید برید یک سیستم جدید بخرید . واقعا دارم برا کسایی که تو بیرجند اینجور کاررا انجام می دن افسوس می خورم - کارت گرافیک 9500 عالی اصلا حرف نداره - قشئ 2 gig hYPERX - سی پی یو e2180 بهترین سی پی یو که به زور می شه تو بازار پیداش کرد- راستی قیمت این سی پی یو چنده اگه می شه بگید !

یعنی چی ؟ ینی سر ما کلاه گذاشته؟ بعد آمده به من می گه اگه با این سی پی یو دیگه بازیا روون اجرا نشه باید برید یک سیستم جدید بخرید . واقعا دارم برا کسایی که تو بیرجند اینجور کاررا انجام می دن افسوس می خورم - کارت گرافیک 9500 عالی اصلا حرف نداره - قشئ 2 gig hYPERX - سی پی یو e2180 بهترین سی پی یو که به زور می شه تو بازار پیداش کرد- راستی قیمت این سی پی یو چنده اگه می شه بگید !
دوست گرامی مسئله کلاه گذاشتن نیست!
چقدر هزینه کردید برای این سیستم؟؟

مسلما بودجه شما تعیین کننده قدرت سیستم هستش.
خب ببینید یک سیستم قوی (high-end) حداکثر تا 2-3 سال جوابگو بازی ها هستش و بعد از 3 سال افت شدیدی می کنه و دوباره نیاز به ارتقاء داره.
اما راجع به سیستم شما:
1- سی پی یو e2180 الان دیگه قدیمی هستش و از همان اول هم که به بازار عرضه شد مناسب بازی نبود چه برسه به الان!
2-کارت گرافیک geforce 9500 هم قدیمی شده و در ابتدا زمان عرضه اش هم یک کارت متوسط رو به ضعیف بود. طبیعتا الان هم برای بازی ها اصلا مناسب نیست.
سی پی یو 2180 که دیگه تولید نمیشه ولی قیمتش حدودا 50 هزار تومن هستش.

پنجاه هزار تومن ! به من گفتن این سی پی یو رو دسته دو با هزار زحمت گرفته بعد به من داده 90 هزار تومن ! به این نتیجه رسیدم که پی سی داشتن خیلی سخته مخصوصا سیستمی که تقریبا 6 ساله که ارتقا پیدا نکرده . حالا می گید چی کار کنیم بنده هرچی بهشون گقتم رم رو عوض کنید که عوض نکردند , چون گرافیک که پولش خیلی در میاد . آخه شما بگید که یه رم Kingston Hyperx 2 giig بهترین رمیه که می شه رو سیستم گذاشت یا نه ؟ 9500 قیمتش 300 هزار تومنه ؟ 9500 از 640 GT R قوی تره یا نه ؟ سی پی یو e 2180 مال پی سی هایه High -end هست ! آخه من اینارو بهکی بگم پدر و مادر که نه به حرف ما گوش می دن نه به حرف یک کارشناس همش به حرفای یه عده گوش می دن که هنوز دارن خاطرات 6 سال پیش رو به یادشون میارن .

- - -ویرایش - - -

چقدر هزینه کردید برای این سیستم؟؟
چطوری بهتون بگم که خنده تون نگیره 8 سال پیش کل سیستم رو خریدیم 700 هزار تومن به دروغ اونموقع که بچه بودیم گفتن فقط برا کیس 1.5 میلیون دادن ! 2 سال بعد رفتیم رم 256 رو کردیم 2 gig- گرافیک رو هم از 8800 آوردیم 9500 . و دیگه تمام از اون موقع این سیستم ما همینطوری مونده .شما بگید اون قدر هزینه 6 سال پیش چقدر بوده ؟ اون چیزی که معلومه اینه که من هیچ وقت یه سیستم خوب گیرم نمیاد ! چون همیشه تو بیرچند یه عده آدم هستند که هم سر آدم رو کلاه بزارن هم یه جنس نادرست به همون بفروشن . چه فایده که اگه این فروم رو بهشون نشون بدم می گن ما اصلا به چیزای تو اینترنت کاری نداریم !

پنجاه هزار تومن ! به من گفتن این سی پی یو رو دسته دو با هزار زحمت گرفته بعد به من داده 90 هزار تومن ! به این نتیجه رسیدم که پی سی داشتن خیلی سخته مخصوصا سیستمی که تقریبا 6 ساله که ارتقا پیدا نکرده . حالا می گید چی کار کنیم بنده هرچی بهشون گقتم رم رو عوض کنید که عوض نکردند , چون گرافیک که پولش خیلی در میاد . آخه شما بگید که یه رم Kingston Hyperx 2 giig بهترین رمیه که می شه رو سیستم گذاشت یا نه ؟ 9500 قیمتش 300 هزار تومنه ؟ 9500 از 640 GT R قوی تره یا نه ؟ سی پی یو e 2180 مال پی سی هایه High -end هست ! آخه من اینارو بهکی بگم پدر و مادر که نه به حرف ما گوش می دن نه به حرف یک کارشناس همش به حرفای یه عده گوش می دن که هنوز دارن خاطرات 6 سال پیش رو به یادشون میارن .

- - -ویرایش - - -

چطوری بهتون بگم که خنده تون نگیره 8 سال پیش کل سیستم رو خریدیم 700 هزار تومن به دروغ اونموقع که بچه بودیم گفتن فقط برا کیس 1.5 میلیون دادن ! 2 سال بعد رفتیم رم 256 رو کردیم 2 gig- گرافیک رو هم از 8800 آوردیم 9500 . و دیگه تمام از اون موقع این سیستم ما همینطوری مونده .شما بگید اون قدر هزینه 6 سال پیش چقدر بوده ؟ اون چیزی که معلومه اینه که من هیچ وقت یه سیستم خوب گیرم نمیاد ! چون همیشه تو بیرچند یه عده آدم هستند که هم سر آدم رو کلاه بزارن هم یه جنس نادرست به همون بفروشن . چه فایده که اگه این فروم رو بهشون نشون بدم می گن ما اصلا به چیزای تو اینترنت کاری نداریم !
دوست من، پی سی داشتن سخت نیست. فقط باید در انتخاب قطعات PC اگاه و هوشیار باشید. الان دیگه با وجود اینترنت و سایت های متعدد سخت افزار، به راحتی میشه راجع به قطعات PC اطلاعات کسب کرد و با چشم باز خرید کرد. و اینکه از چند نفر هم در همین نت مشاوره بگیرین، می تونین سیستم مناسب تهیه کنید. فروشنده ها( قصد توهین ندارم) متاسفانه بعضی مواقع اطلاعات غلط به خریدار می دهند. برای همین شما وقتی می خواین سیستم بخرین باید قطعات مد نظرتون رو از قبل مشخص کرده باشین و همان ها را بخرین.
کارت 9500 که اصلا 300 هزار تومن ارزش نداره. با 300 هزار تومن شما می تونید GT620 یا GT630 تهیه کنید که از 9500 خیلی بهتر هستش و از DirectX 11 هم پشتیبانی می کنه.
سی پی یو2180 هم عرض کردم. زمان خودش هم جزء LOW-END ها محسوب می شد.
ضمنا 8800 که از 9500 هم قوی تر هستش. در واقع شما به جای ارتقاء ، پسرفت (Downgrade) کردید.
------------
البته شما باید یک نکته رو در نظر داشته باشین که 2 سال قبل می شد با 1.5 میلیون تومن سیستم high-end خرید اما متاسفانه الان به دلیل افزایش شدید قیمت ها، با 1.5 میلیون الان به سختی میشه کامپیوتر خرید.اگر هم بشه یک کامیپوتر mid-end یا low-end میشه تهیه کرد.

Code:
[CODE][URL="http://forum.bazicenter.com/members/23904/"][B][COLOR=#A428E4]Farshidstar2012[/COLOR][/B][/URL]

[COLOR=#0000ff]متوجه نشدم که می خوای بخری یا بستی! این لیستی هم که داری اینجا، برای 2 سال پیش هست و الان نوی برخی از این قطعات اصلا موجود نیست.

این سیستم حدود 2990 میشه.[/COLOR]

Code:
[B][URL="http://forum.bazicenter.com/members/41461/"][B][COLOR=#0051F5]amirmahmood[/COLOR][/B][/URL]

[COLOR=#ff0000]سلام

این سیستم حدودا 3200 میشه و از سیستمی که ذکر کردی به طور قابل توجه ای بهتر هستش.[/COLOR][/B]
[/CODE]

سلام
می خوام بخرم خواهشان یک سیستم حرفه ای با بهترین مارک باشه .
با تشکر از جواب و راهنمایهاتون

دوستان من این سیستم رو خریدم البته تو همین تایپیک هم مشاوره گرفتم
4670k
X3
770 wf oc
H87-pro
2*4 kingstone hyperx 1600
1tb seagate 64mb chache 7200rpm
psu:cooler master gx750
بعد دیدم نزدیک 160 تومن اصافه اومد گفتم cpu cooler هم بزارم Macho-hr02 کهه توی X3 جا نمیشه ولی من نمیدونستم و خریدم دیگه درش رو طوری بستم که جلوش باز هست یعنی دیگه نتونستم بهتر ببندمش حالا چی کار کنم؟پیشنهاد شما چیه؟

Code:
[CODE][URL="http://forum.bazicenter.com/members/23904/"][B][COLOR=#A428E4]Farshidstar2012[/COLOR][/B][/URL]

[COLOR=#0000ff]متوجه نشدم که می خوای بخری یا بستی! این لیستی هم که داری اینجا، برای 2 سال پیش هست و الان نوی برخی از این قطعات اصلا موجود نیست.

این سیستم حدود 2990 میشه.[/COLOR]

Code:
[B][URL="http://forum.bazicenter.com/members/41461/"][B][COLOR=#0051F5]amirmahmood[/COLOR][/B][/URL]

[COLOR=#ff0000]سلام

این سیستم حدودا 3200 میشه و از سیستمی که ذکر کردی به طور قابل توجه ای بهتر هستش.[/COLOR][/B]
[/CODE]

سلام
می خوام بخرم خواهشان یک سیستم حرفه ای با بهترین مارک باشه .
با تشکر از جواب و راهنمایهاتون
سلام
اگر بودجه تون تا 3 میلیون تومن هستش همین سیستمی که ذکر کردم برای کار های فتوشاپ و گیم مناسب هستش.

این سیستم حدودا 3200 میشه و از سیستمی که ذکر کردی به طور قابل توجه ای بهتر هستش.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من این سیستم رو خریدم البته تو همین تایپیک هم مشاوره گرفتم
4670k
X3
770 wf oc
H87-pro
2*4 kingstone hyperx 1600
1tb seagate 64mb chache 7200rpm
psu:cooler master gx750
بعد دیدم نزدیک 160 تومن اصافه اومد گفتم cpu cooler هم بزارم Macho-hr02 کهه توی X3 جا نمیشه ولی من نمیدونستم و خریدم دیگه درش رو طوری بستم که جلوش باز هست یعنی دیگه نتونستم بهتر ببندمش حالا چی کار کنم؟پیشنهاد شما چیه؟
مبارکت باشه.

دو تا حالت بیشتر نداره:
1- برداشتن کولر از سیستم و استفاده از همین کیس X3
2- خرید کیس بزرگ تر و استفاده از کولر macho

خب مورد دوم هزینه شما رو افزایش میده. ضمنا 4670K تا اونجایی که من می دونم روی H87 قابلیت اورکلاک زیادی نداره.یعنی سی پی یو روی H87 اصلا Unlock نمیشه. مگر با نصب bios که این قابلیت unlock رو اضافه کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or