مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

این قیمتش از کیس هم زد بالاتر ! عوضش قدرتش هم خیلی بالاس !
هدف بعدیم کارت گرافیک خواهد بود ، اینا تو ایران چند در میان ؟ مثلا همین amd firepro w9000 ؟(کیسیه برا خودش !!! )
قیمت amd fire pro w9000 هم 4000 دلار هستش!
که در ایران هم بیان، قطعا بالای 12 میلیون تومن میشه.

سلام
مانتور 27 الان موجوده تو بازار ؟
قیمت حدودی ؟
چند مدل معرفی کنین .
سلام
والا مانیتور 27 تو بازار هست ولی کم و البته خیلی گرون
الان LED های 23 سامسونگ در بازار قیمتش بین 750 تا 800 هزار تومن هستش.
27 اینچ اگر پیدا کنی قیمتش بالای 1 میلیون تومن هستش.

مبارکت باشه.به قول دوستان فن سیستم بچرخه! :d

کارت 660TI احتیاج به دو خروجی 6pin از پاور برای تغذیه داره.
ابتدا دو تا خروجی 6pin رو از پاور اماده کن.
بعد از نصب کارت گرافیک روی PCI-E یک صدای کوچکی میاد که یعنی کارت به خوبی به PCI-E متصل شده و ضمنا یادت نره وقتی می خوای کارت رو دربیاری از جاش باید ضامن PCI-E رو به پایین نگه داری و سپس کارت رو جدا کنی.
به دلیل وزن ریادی که کارت های high-end دارند ، اگر کارت گرافیک روی پیچ نکردی حتما سیستم بصورت خوابیده باشه و سیستم رو بصورت ایستاده نگذار! مگر اینکه دو تا پیچ های کارت رو ببندی.
رم های DDR3 رو هم با دقت نصب کن. بین slot رم یک شکاف ریز هستش.
فن سی پی یو رو مطمئن شو که محکم بسته شده وگرنه دمای سی پی یو خیلی بالا میره.
چهار تا پین فن CPU وقتی روی مادربورد نصب میشه، یک صدای کوچک میده.
برای مادربورد هم یادت نره که خروجی 8 پین و 24 پین پاور رو با دقت وصل کنی.

مرسی داداش :D
کیس رو ایستاده نمیتونم بذارم یعنی ؟ ای بابا :d چجوری پیچش کنم حالا !
راستی وقتی مادربورد رو نصب می کنیم باید کفشهامونو دربیاریم و پاهامون برهنه باشه تا برای مادربورد اتفاقی نیوفته ؟
و اینکه چجوری از قابلیت dual channel رم ها استفاده کنم ؟ به عبارتی چجوری رم ها رو نصب کنم روی مادربورد که dual channel بشن ؟
دستت درد نکنه دادا :x

مرسی داداش :D
کیس رو ایستاده نمیتونم بذارم یعنی ؟ ای بابا :d چجوری پیچش کنم حالا !
راستی وقتی مادربورد رو نصب می کنیم باید کفشهامونو دربیاریم و پاهامون برهنه باشه تا برای مادربورد اتفاقی نیوفته ؟
و اینکه چجوری از قابلیت dual channel رم ها استفاده کنم ؟ به عبارتی چجوری رم ها رو نصب کنم روی مادربورد که dual channel بشن ؟
دستت درد نکنه دادا :x
وقتی کیس خوابیده باشه، به راحتی میشه قطعات رو پیچ کرد.
اگر فکر می کنی کار سختی هستش و اینکه به قطعاتت صدمه نزنی، بسپار به کسی در اسمبل کردن حرفه ای باشه.
والا برای نصب مادربورد من جایی نشنیدم پابرهنه باید بود!!!
برای نصب مادربورد باید کمی مادربورد رو به داخل پنل عقب(جایی پورت مادربورد قرار داره) فشار خیلی کمی بده تا جای پیچ ها روی 9 تا سوراخ مادربورد معلوم بشه، سپس به تربیب 9 تا پیچ روی مادربورد می ذاری و کمی پیچ ها رو می بندی. دقت کن که اول 9 تا پیچ ها رو کامل محکم نکن و فقط کمی ببندشون. بعدش شروع به محکم کردن پیچ ها کن.(خیلی هم لازم نیست محکم بشه.)
برای اینکه رم ها dual channel کار کنه، باید رم ها در slot های هم رنگ قرار بدی.
مثلا مادبورد 4 تا اسلات داره: که 2 دو تاش ابی رنگ هستن و 2 تا دیگه سفید رنگ.
برای dual channel باید رم روی 2 تا ابی ها باشه یا روی 2تا سفید ها.

آهان ! فهمیدم چی می گی :d فقط یک مشکل دیگه هست که 4 تا پیچ مادربوردو داشتم و همونا ر و زدم دیگه بقیه نمیدونم گم شدن چی شدن :( تو جعبه کیس 4 تا بود پیچ برای مادربورد تا اونجا که یادمه

نه عزیز.
برای مادربورد باید 9 تا پیچ با واشر وصل کنی.
4 تا پیچ اصلا کافی نیست.
اگر گم کردی، باید دوباره تهیه کنی.

آخرین ویرایش:
وقتی کیس خوابیده باشه، به راحتی میشه قطعات رو پیچ کرد.
اگر فکر می کنی کار سختی هستش و اینکه به قطعاتت صدمه نزنی، بسپار به کسی در اسمبل کردن حرفه ای باشه.
والا برای نصب مادربورد من جایی نشنیدم پابرهنه باید بود!!!
برای نصب مادربورد باید کمی مادربورد رو به داخل پنل عقب(جایی پورت مادربورد قرار داره) فشار خیلی کمی بده تا جای پیچ ها روی 9 تا سوراخ مادربورد معلوم بشه، سپس به تربیب 9 تا پیچ روی مادربورد می ذاری و کمی پیچ ها رو می بندی. دقت کن که اول 9 تا پیچ ها رو کامل محکم نکن و فقط کمی ببندشون. بعدش شروع به محکم کردن پیچ ها کن.(خیلی هم لازم نیست محکم بشه.)
برای اینکه رم ها dual channel کار کنه، باید رم ها در slot های هم رنگ قرار بدی.
مثلا مادبورد 4 تا اسلات داره: که 2 دو تاش ابی رنگ هستن و 2 تا دیگه سفید رنگ.
برای dual channel باید رم روی 2 تا ابی ها باشه یا روی 2تا سفید ها.
آهان ! فهمیدم چی می گی :d فقط یک مشکل دیگه هست که 4 تا پیچ مادربوردو داشتم و همونا ر و زدم دیگه بقیه نمیدونم گم شدن چی شدن :( تو جعبه کیس 4 تا بود پیچ برای مادربورد تا اونجا که یادمه
آقا یه مشکل دیگه هم هست ×! کانکتور usb 3 کیس هر کار می کنم نمیره توی کانکتور usb 3 مادربورد ! چیکار کنم ایینجا رو ؟ :(

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز واقعا ممنون از کمکتون :x
فقط یه چیزی من odd و hdd و ram رو از رو همین سیستمم بر میدارم (زیادم از کار افتاده نیستن :D) و این که اگه z87 plus رو تو سیستم اولی با مدل proش عوض کنیم قیمتش چند در میاد ؟ ( اون سه قلم رو هم کم کن )
این جا دیدم تفاوت pro و plus واقعا زیاده !
Asus Z87 Pro and Asus Z87 Plus
تفاوت این دو مدل در امکانات جانبی هست، اگر براتون ضرورت داره مدل PRO رو بگیرید، تفاوتشون برای گیمرها زیاد مهم نیست، برای بقیه بستگی داره که انتظارشون چی باشه.

اگرم بودجتون بالاتر بود براتون خرید پردازنده ی 3930K خیلی مناسبتر بود.

سلام دوستان
بی زحمت می خواستم یه موس برای بازی حدود قیمت 70 -80 تومن معرفی کنید.فقط یه ذره عجله دارم
ممنون

من توصیه می کنم که با 30 تومن بیشتر مدل RAZER DiamondBack رو بخرید، ارزونتر از این دیگه باید از برندای متفرقه مثل A4tech و GENIUS خرید کنید.

سلام
بنده يک سيستمي با مشخصات :
Motherboard : GIGABYTE GA-8IPE775-G
Intel 865PE+ICH5 / ATX / Socket 775 / AGP 8X / FSB800
CPU : Intel Pentium 4 511 - 2.80GHz - 1MB - FSB 533
Ram : 4*512mb kingston
Graphics : Nvidia GeForce FX 5500 8X 256MB 128BIT DVI
دارم و مشکلش در اجراي ويديوهاي با کيفيت بالاست .
چند سوال :
1 . الان مي خواستم که بهترين کارت گرافيک (مادربورد ساپورت کنه) که رنج قيمت بين 500 تا 650 تومن (فقط گرافیک) باشه چي هست ؟؟؟(games,1080p)
2 . آيا نياز به ارتقاي cpu هست که با کارت گرافيک بخونه ؟؟؟
3 . چرا در سايت شرکت گيگابايت بيشترين حد CPU FSB 1600 زده ولي بر روي جعبه مادربورد FSB 800\533\400MHz نوشته يعني تا حد 800 ميتونم ارتقاء بدم ؟؟؟
از دوستان و اساتيد محترم و حرفه اي لطفاً راهنمايي کنيد که چکار کنم .
با تشکر

آقا یه مشکل دیگه هم هست ×! کانکتور usb 3 کیس هر کار می کنم نمیره توی کانکتور usb 3 مادربورد ! چیکار کنم ایینجا رو ؟ :(
کانکتور usb3 که به راحتی به مادربورد وصل میشه.
ببین مواظب باش! کانکتور مادربورد سوزن های ظریفی داره که اگه اشتبا کنی کج میشه و اون وقت از گارانتی هم خارج میشه.

نکته اش اینه که کانکتور usb3 در یک نقطه بسته هستش و سوزن داخلش نمیره و در همون نقطه از سمت مادربورد هم سوزنی وجود نداره.

سلام
بنده يک سيستمي با مشخصات :
Motherboard : GIGABYTE GA-8IPE775-G
Intel 865PE+ICH5 / ATX / Socket 775 / AGP 8X / FSB800
CPU : Intel Pentium 4 511 - 2.80GHz - 1MB - FSB 533
Ram : 4*512mb kingston
Graphics : Nvidia GeForce FX 5500 8X 256MB 128BIT DVI
دارم و مشکلش در اجراي ويديوهاي با کيفيت بالاست .
چند سوال :
1 . الان مي خواستم که بهترين کارت گرافيک (مادربورد ساپورت کنه) که رنج قيمت بين 500 تا 650 تومن (فقط گرافیک) باشه چي هست ؟؟؟(games,1080p)
2 . آيا نياز به ارتقاي cpu هست که با کارت گرافيک بخونه ؟؟؟
3 . چرا در سايت شرکت گيگابايت بيشترين حد CPU FSB 1600 زده ولي بر روي جعبه مادربورد FSB 800\533\400MHz نوشته يعني تا حد 800 ميتونم ارتقاء بدم ؟؟؟
از دوستان و اساتيد محترم و حرفه اي لطفاً راهنمايي کنيد که چکار کنم .
با تشکر

سلام
اولا سیستم شما دیگه بسیار قدیمی هستش و شما اگر قصد بهبود کارایی در بازی ها و برنامه ها را دارید باید کلا سیستم جدید تهیه کنید.
1- کلا کارت گرافیک های جدید روی مادربورد شما نصب نمیشه. چون مادربورد شما از AGP 8X پشتیبانی می کنه و الان تمام کارت های گرافیک جدید PCI-E هستند.
ضمنا برای بازی در رزولوشن FULL HD و تنظیمات HIGH باید حداقل برای کارت گرافیک 1 تا 1.2 میلیون تومن هزینه کنید.
2- مادربورد شما از سوکت 775 پشتیبانی کنه و کلا سی پی یو های جدید روی ان نصب نمیشه. همانطور که گفتم شما کلا باید سیستم جدید تهیه کنید. یعنی سی پی یو جدید، مادربورد جدید، کارت گرافیک جدید و....
3- در اون زمان گذشته که البته به تاریخ پیوسته، سی پی یو های core 2 extreme مقدار FSB شون 1600 بود. که البته این سی پی یو هم قدیمی شده و کلا تولید نمیشه.
شما باید سی پی یو های نسل جدید رو تهیه کنید که به مراتب بهتر هستش.

آخرین ویرایش:
دوستان gigabyte 770 oc VS gtx 780 refrence
تفاوتشون در چه حده؟ من چند تا بنچمارک دیدم که تفاوتشون کم بود در حد 5 فریم. که خیلی تعجب زده شدم و گفتم حتما سایت نا معتبره ... یا شاید بعضی بازی ها اینطوریه فقط.نظر شما چیه؟

سلام دوستان یه کیس تا سقف 3 تومن میخوام مخصوص گیم گرافیک واسم مهمه
لطفا قیمت قطعاتم بزنید مادربردش زیاد گرون نشه:D

این هم کیس 3 میلیون تومنی مخصوص گیم:
CPU: Core i5 3470
Main:Asus P8B75-V
Ram: 2*4GB Corsair Vegance DDR3 1600
VGA: MSI GTX 660TI PE OC
ODD:Samsung 24x
HDD: Seagate 1TB
Case: Green X3
Power:Green600eu
این سیستم حدودا 3250 میشه.
قیمت مادربوردش هم حدودا 300 هزار تومن هستش و جزء مادربورد های ارزان قیمت محسوب میشه.

دوستان gigabyte 770 oc VS gtx 780 refrence
تفاوتشون در چه حده؟ من چند تا بنچمارک دیدم که تفاوتشون کم بود در حد 5 فریم. که خیلی تعجب زده شدم و گفتم حتما سایت نا معتبره ... یا شاید بعضی بازی ها اینطوریه فقط.نظر شما چیه؟
اون مدل شرکت گیگابایت یعنی 770WindForce OC نسبت به 770 رفرنس هم حدودا 5 درصد سریعتر هستش. چون اورکلاک کارخانه هستش. کولینگ خوبی هم داره.
به طوری تفاوت gigabyte 770 wf oc با 680 رفرنس به 10 تا 12 درصد هم می رسه.
در مجموع کارت 780ref از gigabyte 770 wf oc حدودا 15 تا 25 درصد سریعتر هستش.
البته نباید فراموش کنیم که معماری کارت 780 هم تفاوت زیادی با 770 داره.
معماری کارت 780 کپلر GK110 هستش و 770 هم GK104 هستش.
به قول یکی از دوستان موتور های گرافیکی که بتونن از تعداد CUDA های 780 استفاده کنن، تفاوت 770 و 780 بیشتر از این ها خواهد شد.( البته فعلا این گفته روی کاغذ هستش و هنوز شاهد همچین موتور گرافیکی تا به امروز نیستیم!!)
در هر حال، 780 با 770 حدودا 1 میلیون تومن اختلاف قیمت داره و بخاطر 15 تا 25 درصد کارایی بیشتر باید 1 میلیون تومن بیشتر هزینه کنید.

ممنون دوست عزیز به نظرتون cpu amd و VGA amd7970 خواسته باشم بگیرم چه قد فرق میکنه تو قیمت ؟ آیا amd قدرت پردازنده های اینتل رو داره ؟
HDD , ODDرو دارم
یه سوال دگ داشتم Intel Core i7 - 3.4GHz - 3770 با مادربرد p8B75 سازگاری داره ؟ یا مادربرد باید عوض بشه

آخرین ویرایش:
ممنون دوست عزیز به نظرتون cpu amd و VGA amd7970 خواسته باشم بگیرم چه قد فرق میکنه تو قیمت ؟ آیا amd قدرت پردازنده های اینتل رو داره ؟
HDD , ODDرو دارم
یه سوال دگ داشتم Intel Core i7 - 3.4GHz - 3770 با مادربرد p8B75 سازگاری داره ؟ یا مادربرد باید عوض بشه
کارت MSI 670 ref oc کارایی بسیار نزدیکی به 7970 داره و حتی 3-4 درصد هم سریعتر عمل می کنه.
اگر به سیستم های پیشنهادی این تاپیک دقت کنین، می بینید که 99درصد سیستم های پیشنهادی از سی پی یو Intel استفاده می کنن. به دلیل اینکه سی پی یو های amd مشکلاتی دارند اعم از:
1-مصرف بالا
2- دمای زیاد
3- گزارش خرابی زیاد از سوی کارابران
4- راندمان کمتر نسبت به سی پی یو های intel در بازی ها و برنامه ها

سی پی یو 3770 روی p8b75 کار می کنه و مشکلی نداره.

فقط دقت کنید که سی پی یو های سری K برای Unlock شدن ضریب پردازنده نیاز به مادربورد های سری Z دارند.
البته 3770K روی چیپست های غیر Z هم کار می کنند اما ضریب پردازنده باز نیست.در نتیجه اورکلاک سی پی یو محدود هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or