مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یکی از دوستام یه کیس تا سقف 2.5 میلیون میخواسته جمع کنه .
اگه میشه راهنمایی کنید
بعد این سیستم میتونه جوابگوی حداکثر گرافیک بازیهای پاییز و آینده باشه یا نه ؟

سلام
دوستان با 3 تا 3.5 تومن چه سیستمی ميشه جمع کرد؟ البته بدون کارت گرافیک؟
این پردازنده های نسل 4 اینتل چند درمیان؟
سلام
این هم یک سیستم نسل 4 اینتل و البته بدون کارت گرافیک:
CPU:Intel Core i7 4770K
Main: Asus Z87-PLUS
Ram: 2*4gb corsair vegance DDR3 1600
VGA:Onboard-HD4500
ODD:Samsung 24x
HDD: Seagate 1tb
Case: Green x3
power: Green 750OC

این سیستم حدودا 3350 میشه.
که بعدا هم می تونی روی این سیستم کارت گرافیک high-end نصب کنی.پاورش هم جوابگوی یک کارت گرافیک قوی هستش.

سلام دوستان :
یه pc تا حد 5 تومن مخصوص بازی معرفی کنید که حداقل تا دو سال اینده بتونه بازی ها روی تنظیمات high اجرا کنه یا اگه جایگزینش یه لپ تاپ مخصوص بازی تا همین قیمت معرفی کنید ....ممنون
همانطور که دوست عزیز مون اشاره کردن، لپ تاپ به دلیل اینکه قطعات Mobility دارند، برای بازی کردن کارایی زیادی ندارند مگر اینکه مدل های خاص گیم رو تهیه کنید که قیمت های بسیار بالایی دارند که شما می تونید با پولش یک کامپیوتر desktop خیلی قوی تر تهیه کنید.
خب یک سیستم در حد 5 میلیون تومن که بتونه بازی ها را حداقل تا 2-3 سال بیاره:

CPU:Core i5 4670
Main: Asus H87-PRO
ram: 2*4gb corsair Vegance DDR3 1600
VGA: Gigabyte GTX770 Windforce OC
HDD: Western Digital 2TB
ODD: Samsung 24x
Case:Green x5 Fusion
Power:Green650OC
Monitor:Samsung 22B375 LED

این سیستم حدودا 5200 میشه.

همین الان 3 تا قطعه خریدم.
مادربرد: p61a-d3
رم : 4GB dd3
ولی در مورد cpu من از طرف core i3 3210 خریدم ولی برام core i3 3220 نصب کرد. میخواستم بدونم فرقشون چیه و اینکه از لحاظ قیمت هم تفاوت دارن؟
Core i3 3220 کلاکش 3.3ghz هستش که نسبت به 3210 کلاکش 100 مگاهرتز بیشتر هستش که کمی کارایی 3220 بیشتر هستش.(البته به مقدار خیلی ناچیز)

اگه میشه راهنمایی کنید

با 2.5 میلیون تومن میشه سیستم MID-END تهیه کرد با هاش میشه بازی های امروزی با تنظیمات medium-high و بدون AA با فریم خوب بازی کرد. اینکه بازی های اینده رو جوابگو باشه تضمین 100 درصدی وجود نداره، البته به احتمال خیلی زیاد بازی های اینده هم با تنظیمات high-Medium قابل بازی خواهند بود.
البته بعضی از بازی ها رو با همین سیستم میشه روی Very High هم بازی کرد.
خب سیستم با بودجه 2.5 میلیون تومن:
cpu: core i3 3220
main:Asus P8B75-V

ram:2*2gb corsair DDR3 1600
VGA: Sapphire HD7870GHZ
HDD:Seagate 1 TB
case:Green Magnum
power:Green 600eu

این سیستم حدودا 2400 میشه.

ممنون از راهنمایی...یعنی این سیستم میتونه BF 4 روی بالاترین تنظیمات بدون لگ اجرا کنه ؟؟ بازم ممنون

خواهش می کنم. نمی تونم قطعی بگم اره!!
اما من فکر می کنم کارت gtx770 wf oc به راحتی از پس BF4 بر میاد یا حداقل میشه با تنظیمات HIGH با فریم خوب بازی کرد.
ولی با این کارت 770 میشه خیلی از بازی های امروزی را با تنظیمات Very high راحت بازی کرد.

آخرین ویرایش:
همانطور که دوست عزیز مون اشاره کردن، لپ تاپ به دلیل اینکه قطعات Mobility دارند، برای بازی کردن کارایی زیادی ندارند مگر اینکه مدل های خاص گیم رو تهیه کنید که قیمت های بسیار بالایی دارند که شما می تونید با پولش یک کامپیوتر desktop خیلی قوی تر تهیه کنید.
خب یک سیستم در حد 5 میلیون تومن که بتونه بازی ها را حداقل تا 2-3 سال بیاره:

CPU:Core i5 4670
Main: Asus H87-PRO
ram: 2*4gb corsair Vegance DDR3 1600
VGA: Gigabyte GTX770 Windforce OC
HDD: Western Digital 2TB
ODD: Samsung 24x
Case:Green x5 Fusion
Power:Green650OC
Monitor:Samsung 22B375 LED

این سیستم حدودا 5200 میشه.
ممنون از راهنمایی...یعنی این سیستم میتونه BF 4 روی بالاترین تنظیمات بدون لگ اجرا کنه ؟؟ بازم ممنون

سلام
دوستان با 3 تا 3.5 تومن چه سیستمی ميشه جمع کرد؟ البته بدون کارت گرافیک؟
این پردازنده های نسل 4 اینتل چند درمیان؟

CPU:INTEL Core I5 4670K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z87-A
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN X3

اینا حدود 3600 درمیاد.

سلام دوستان :
یه pc تا حد 5 تومن مخصوص بازی معرفی کنید که حداقل تا دو سال اینده بتونه بازی ها روی تنظیمات high اجرا کنه یا اگه جایگزینش یه لپ تاپ مخصوص بازی تا همین قیمت معرفی کنید ....ممنون

CPU:INTEL Core I5 3770K
M/B:MSI Z77-GD65
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
POWER:650W GREEN

برای لپ تاپی هم میشه

شرمنده کارتم 6750اه...بدرد میخوره یا نه؟

نه عزیز، فقط برای بازیهای سبک یا قدیمی قابل استفاده هست، اصلا با کارتای قوی قابل قیاس نیست.

همین الان 3 تا قطعه خریدم.
مادربرد: p61a-d3
رم : 4GB dd3
ولی در مورد cpu من از طرف core i3 3210 خریدم ولی برام core i3 3220 نصب کرد. میخواستم بدونم فرقشون چیه و اینکه از لحاظ قیمت هم تفاوت دارن؟

تنها تفاوتشون اینه که 3210 فرکانسش 3.2 هست و 3220 فرکانسش 3.3 گیگاهرتز هست، حدود 15 تومن هم اختلاف قیمتی دارن.

اگه میشه راهنمایی کنید

CPU:Core i5 3470
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7870 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600W
CASE:MAGNUM2

این میشه 2650، برای بازیهای روز تنظیمات بالا و بازیهای سبکتر تنظیمات حداکثر رو جوابگو هست، تا 1 سال آینده هم بهترین ها رو بخوبی جوابگو هست.

مشخصات سیستمم اینه به نظرتون برا نسل دیگه چه تغییراتی لازمه؟
cpu:3570k
ram:2*4 corsair ddr3 1600
mb:giga z68p-ds3
vga:sapphire 6870
power:green680W gamer
case:green x3

سی پی یو شما برای بازی های امروزی و اینده کافی هستش.
مقدار ram شما هم 8گیگابایت هستش که جوابگو همه بازی ها هستش.
فقط کارت 6870 داری که خب در همه بازی ها با این کارت گرافیک نمیشه روی high یا very high بازی کرد.
برای بازی های اینده می تونید صبر کنید تا سری 9000 شرکت amd در پاییز عرضه بشه و در نهایت اقدام به خرید یک کارت گرافیک high-end جدید کنید.

سی پی یو شما برای بازی های امروزی و اینده کافی هستش.
مقدار ram شما هم 8گیگابایت هستش که جوابگو همه بازی ها هستش.
فقط کارت 6870 داری که خب در همه بازی ها با این کارت گرافیک نمیشه روی high یا very high بازی کرد.
برای بازی های اینده می تونید صبر کنید تا سری 9000 شرکت amd در پاییز عرضه بشه و در نهایت اقدام به خرید یک کارت گرافیک high-end جدید کنید.
مشخصات سیستم من دیگه الان اینه کلاً :bighug:
main : msi z77a gd65
vga : nvidia msi gtx660 ti pe oc
cpu : core i5 3570k
ram : corsfair 8gb 1600mhz
case : green x6 challanger
#:-s
hdd : 1tb 64 mg cache sata 6gb western
monitor : samsung s23a560
dvd writer liton
آقا دست همه ی بچه های زحمت کش این تایپیک درد نکنه مخصوصاً amirmahmod و farshidstar و persianmasoud که ما رو بسیار راهنمایی کردن و ما ایشان را حسابی سوال پیچ کرده بودیم :)) :x
به زودی عکس ها قرار داده میشن .
هنوز کیس رو کامل نبستم با کمک دوستان cpu و مادربورد و هارداکسترنال و دی وی دی رایتر و پاور رو بستم :D پاور هم enermax 650 فقط مونده کارت گرافیک رو بذارم و چند تا سیم که نمیدونیم چیه رو وصل کنیم :-s
میگم نظرتون چیه که قطعات رو همه رو وصل کنم و چند تا عکس از داخل کیس بذارم و بهم بگید درست گذاشتم یا نه ! مشکلی نداشته باشه یهوقت !

مشخصات سیستم من دیگه الان اینه کلاً :bighug:
main : msi z77a gd65
vga : nvidia msi gtx660 ti pe oc
cpu : core i5 3570k
ram : corsfair 8gb 1600mhz
case : green x6 challanger
#:-s
hdd : 1tb 64 mg cache sata 6gb western
monitor : samsung s23a560
dvd writer liton
آقا دست همه ی بچه های زحمت کش این تایپیک درد نکنه مخصوصاً amirmahmod و farshidstar و persianmasoud که ما رو بسیار راهنمایی کردن و ما ایشان را حسابی سوال پیچ کرده بودیم :)) :x
به زودی عکس ها قرار داده میشن .
هنوز کیس رو کامل نبستم با کمک دوستان cpu و مادربورد و هارداکسترنال و دی وی دی رایتر و پاور رو بستم :D پاور هم enermax 650 فقط مونده کارت گرافیک رو بذارم و چند تا سیم که نمیدونیم چیه رو وصل کنیم :-s
میگم نظرتون چیه که قطعات رو همه رو وصل کنم و چند تا عکس از داخل کیس بذارم و بهم بگید درست گذاشتم یا نه ! مشکلی نداشته باشه یهوقت !
مبارکت باشه.به قول دوستان فن سیستم بچرخه! :d

کارت 660TI احتیاج به دو خروجی 6pin از پاور برای تغذیه داره.
ابتدا دو تا خروجی 6pin رو از پاور اماده کن.
بعد از نصب کارت گرافیک روی PCI-E یک صدای کوچکی میاد که یعنی کارت به خوبی به PCI-E متصل شده و ضمنا یادت نره وقتی می خوای کارت رو دربیاری از جاش باید ضامن PCI-E رو به پایین نگه داری و سپس کارت رو جدا کنی.
به دلیل وزن ریادی که کارت های high-end دارند ، اگر کارت گرافیک روی پیچ نکردی حتما سیستم بصورت خوابیده باشه و سیستم رو بصورت ایستاده نگذار! مگر اینکه دو تا پیچ های کارت رو ببندی.
رم های DDR3 رو هم با دقت نصب کن. بین slot رم یک شکاف ریز هستش.
فن سی پی یو رو مطمئن شو که محکم بسته شده وگرنه دمای سی پی یو خیلی بالا میره.
چهار تا پین فن CPU وقتی روی مادربورد نصب میشه، یک صدای کوچک میده.
برای مادربورد هم یادت نره که خروجی 8 پین و 24 پین پاور رو با دقت وصل کنی.

سلام
من دو تا سوال داشتم در مورد فلش مموری
اول اینکه میخواستم یه فلش مموری خوب که یو اس بی 3 باشه تا سقف 100 هزار تومن بهم معرفی کنید....خب هرچی ارزونتر باشه بهتره! ظرفیتش هم نیاز نیست از 16 گیگ بیشتر باشه.
دوم اینکه من تا الان 5 6 تا فلش خراب کردم اعصابم خرد شده...2 3 تای اولی که میسوختن...اول فکر کردم بخاطر اینه که میزنم به پورت های جلوی کیس ولی بعد شک کردم بخاطر پورت های لپتاپم باشه که آخرشم نفهمیدم مشکل از کجاست.
این آخریه هم نسوخت اما نمیتونم فرمتش کنم....ارور write protected میده که انواع روش ها رو از ویندوز و رجیستریش امتحان کردم بازم درست نشد....میدونید مشکل از کجاست؟

سلام
این هم یک سیستم نسل 4 اینتل و البته بدون کارت گرافیک:
CPU:Intel Core i7 4770K
Main: Asus Z87-PLUS
Ram: 2*4gb corsair vegance DDR3 1600
VGA:Onboard-HD4500
HDD: Seagate 1tb
Case: Green x3
power: Green 750OC

این سیستم حدودا 3350 میشه.
که بعدا هم می تونی روی این سیستم کارت گرافیک high-end نصب کنی.پاورش هم جوابگوی یک کارت گرافیک قوی هستش.

CPU:INTEL Core I5 4670K
M/B:ASUS Z87-A
POWER:600W GREEN

اینا حدود 3600 درمیاد.
دوستان عزیز واقعا ممنون از کمکتون :x
فقط یه چیزی من odd و hdd و ram رو از رو همین سیستمم بر میدارم (زیادم از کار افتاده نیستن :D) و این که اگه z87 plus رو تو سیستم اولی با مدل proش عوض کنیم قیمتش چند در میاد ؟ ( اون سه قلم رو هم کم کن )
این جا دیدم تفاوت pro و plus واقعا زیاده !
Asus Z87 Pro and Asus Z87 Plus

آخرین ویرایش:
هارد SSD روی فریم ریت تاثیر داره؟؟

برای بنچمارک های بازی، وقتی می خوان نقش سایر قطعات رو به حداقل یعنی صفر برسونند، مثلا از پاور های بسیار قدرمتمند یا مثلا مقدار 16 یا 32 گیگابایت رم با فرکانس بالا و هارد SSD استفاده می کنند. به طوری که در فریم ریت فقط کارت گرافیک و سی پی یو تاثیر گذار باشند.
البته هارد SSD نمیشه گفت روی فریم تاثیر داره، بیشتر روی سریعتر LOAD شدن Texture ها و یا کمتر شدن زمان لود بازی. یا سریعتر بوت شدن سیستم عامل
به طور کلی برنامه هایی سرعت خواندن و نوشتن هارد براشون اهمیت دارند، هارد SSD تاثیر خودش رو نشون میده.

سلام
من دو تا سوال داشتم در مورد فلش مموری
اول اینکه میخواستم یه فلش مموری خوب که یو اس بی 3 باشه تا سقف 100 هزار تومن بهم معرفی کنید....خب هرچی ارزونتر باشه بهتره! ظرفیتش هم نیاز نیست از 16 گیگ بیشتر باشه.
دوم اینکه من تا الان 5 6 تا فلش خراب کردم اعصابم خرد شده...2 3 تای اولی که میسوختن...اول فکر کردم بخاطر اینه که میزنم به پورت های جلوی کیس ولی بعد شک کردم بخاطر پورت های لپتاپم باشه که آخرشم نفهمیدم مشکل از کجاست.
این آخریه هم نسوخت اما نمیتونم فرمتش کنم....ارور write protected میده که انواع روش ها رو از ویندوز و رجیستریش امتحان کردم بازم درست نشد....میدونید مشکل از کجاست؟
سلام
می تونید Patriot element 32GB USB3 رو حدودا با 100 هزار تومن تهیه کنید.
فلش مموری خودت رو با برنامه HD TUNE تست کن، ببین Error هاش چیه.

دوست عزیز واقعا ممنون از کمکت
yahoo_8.gif

فقط یه چیزی من odd و hdd و ram رو از رو همین سیستمم بر میدارم (زیادم از کار افتاده نیستن :D) و این که اگه z87 plus رو با مدل proش جای گزین کنیم قیمتش چند در میاد ؟ ( اون سه قلم رو هم کم کن )
این جا دیدم تفاوت pro و plus واقعا زیاده !

مدل PRO و PLUS تفاوت زیادی با هم ندارند.
فقط مدل PRO فاز های بیشتری داره که برای اورکلاک بهتر هستش.

قیمت با مادربورد مد نظر شما و بدون اون سه تا قلم:
CPU:Core i7 4770K
Main:ASUS Z87-PRO
Case:Green X3
Power:Green 750OC

قیمت اینا حدودا 2850 میشه.

آخرین ویرایش:
برای بنچمارک های بازی، وقتی می خوان نقش سایر قطعات رو به حداقل یعنی صفر برسونند، مثلا از پاور های بسیار قدرمتمند یا مثلا مقدار 16 یا 32 گیگابایت رم با فرکانس بالا و هارد SSD استفاده می کنند. به طوری که در فریم ریت فقط کارت گرافیک و سی پی یو تاثیر گذار باشند.
البته هارد SSD نمیشه گفت روی فریم تاثیر داره، بیشتر روی سریعتر LOAD شدن Texture ها و یا کمتر شدن زمان لود بازی. یا سریعتر بوت شدن سیستم عامل
به طور کلی برنامه هایی سرعت خواندن و نوشتن هارد براشون اهمیت دارند، هارد SSD تاثیر خودش رو نشون میده.

سلام
می تونید Patriot element 32GB USB3 رو حدودا با 100 هزار تومن تهیه کنید.
فلش مموری خودت رو با برنامه HD TUNE تست کن، ببین Error هاش چیه.

مدل PRO و PLUS تفاوت زیادی با هم ندارند.
فقط مدل PRO فاز های بیشتری داره که برای اورکلاک بهتر هستش.

قیمت با مادربورد مد نظر شما و بدون اون سه تا قلم:
CPU:Core i7 4770K
Main:ASUS Z87-PRO
Case:Green X3
Power:Green 750OC

قیمت اینا حدودا 2850 میشه.

پس به درد من میخوره! راستیتش برای بازی اپگرید نمیکنم فعلا با کامپیوتر بیشتر رندر 3d max میگیرم امروز رندر نهایی یه پروژه حدود 12 ساعت طول کشید !! دمای داخلی cpu هم تمام مدت 70 ! که منم به فکر ارتقا افتادم !

بازم ممنون :x

پس به درد من میخوره! راستیتش برای بازی اپگرید نمیکنم فعلا با کامپیوتر بیشتر رندر 3d max میگیرم امروز رندر نهایی یه پروژه حدود 12 ساعت طول کشید !! دمای داخلی cpu هم تمام مدت 70 ! که منم به فکر ارتقا افتادم !

بازم ممنون :x
اگر پروژه های بزرگ رو رندر می کنی، حداقل یک Core i7 4770K نیاز خواهی داشت.
البته کارت های گرافیک ویژه مثل Nvidia Qaudro و AMD FirePro موجود هستش که به مراتب از سی پی یو در رندر کردن سریعتر عمل می کنه اما قیمت بسیار بالایی دارند.

اگر پروژه های بزرگ رو رندر می کنی، حداقل یک Core i7 4770K نیاز خواهی داشت.
البته کارت های گرافیک ویژه مثل Nvidia Qaudro و AMD FirePro موجود هستش که به مراتب از سی پی یو در رندر کردن سریعتر عمل می کنه اما قیمت بسیار بالایی دارند.
این قیمتش از کیس هم زد بالاتر ! عوضش قدرتش هم خیلی بالاس !
هدف بعدیم کارت گرافیک خواهد بود ، اینا تو ایران چند در میان ؟ مثلا همین amd firepro w9000 ؟(کیسیه برا خودش !!! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or