تا 2 میلیون می تونید این سیستم رو تهیه کنید:من میخوام- گرافیک- سی پیو -مادربردو- ارتقابدم تاسقف2000
لطفاراهنمایم کنید
اگر سی پی یو، مادربورد و گرافیک تا 2 میلیون تومن می خواین، می تونید اینا رو تهیه کنید:بدون هارد مانیتو کیس رم میتونی رهنمایم کنی
چون الان هارد مانیتو کیس رم دارم
وفقط سی پیو گرافیک مادربرد می خوام
سلامسلام دوستان
اقا کارت gtx 460 الان تو بازار موجوده. قیمتش چنده ؟ بازی ها رو تا چند سال دیگه ساپورت میکنه (با رزولوشن متوسط )
سلامسلام
دوستان با i5 2500kو 4 گیگ رم 1600 و پاور 685 میتونم از msi gtx680 ocنهایت استفاده رو کنم؟ پاورم یه ساله داره کار می کنه.
امیر جان به لحاظ پین های تغذیه کارت از سمت پاور همخوانی وجود داره؟ می خوام مطمئن شم تا دیگه برای پاور یا چیز دیگه ای مجبور به هزینه نشم بعد از خرید.سلام
سی پی یو 2500K برای 680 کافی هستش و تقریبا تمام قدرت کارت رو در اختیارت می گذاره.
پاور 685 هم برای 680 مناسب هستش.
سی پی یو های i5 مثل 3570k یا 4670k برای بازی کافی هستش.برای خرید سیستم گیم-cpu بیشتر از i5 توصیه میشه؟ اصلا تا چند سال اینده لازم هست؟![]()
ببین عزیز برای تغذیه کارت 680 رفرنس ، پاور شما نیاز به دو تا خروجی 6pin داره که پاور green685 حداقل دوتا خروجی 6pin داره.به هر شکل شما می تونی پاور خودت رو بررسی کنید و از صحت این گفته مطمئن بشید.امیر جان به لحاظ پین های تغذیه کارت از سمت پاور همخوانی وجود داره؟ می خوام مطمئن شم تا دیگه برای پاور یا چیز دیگه ای مجبور به هزینه نشم بعد از خرید.
برای خرید سیستم گیم-cpu بیشتر از i5 توصیه میشه؟ اصلا تا چند سال اینده لازم هست؟![]()
خرید 4670K فقط با چیپست Z87 توصیه میشه.به دلیل اینکه سی پی یو K روی این مادبورد UNLOCK میشه و قابلیت اورکلاک داره.الان یکی بخواد یه cpu و مادربرد بگیره. برای 4670k وasus h87 باید یه چیزی حدود 1400 خرج کنه. ولی با همین پول میتونی 3770بعلاوه یه مادربردz77 بگیره که بالاترین چیپست اش هم هست.
ولی نسل جدید کارایی گرافیکی بالاتری داره- با این اوصاف خریدi7 نسل قبل توصیه میشه یاi5 نسل جدید؟
سلام اقا امیر این مدل مادربرد چه نوع رم و سی پی یو ساپورت میکند(ecs pt8880pro-a)