مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود
ببینید محدوده ی بودجه رو 3 تا 4 تومن میشه تعیین کرد، 7 یا 8 تومن هم میشه پیشنهاد داد ، شما کدوم حدود می تونید هزینه کنید که من لیست بدم؟

دوست عزیز، دیگه چرا برای تک تک قطعات بودجه مشخص کردی؟ اونی که پیشنهاد میده خودش بر اساس بودجه ی کلی باید هر قطعه رو تعیین کنه
با 2700 میشه:

CPU: INTEL Core i5 3470
RAM: 2*2GB DDR3 1333
M/B: ASUS P8H61
VGA:AMD 7870 DDR5
HDD:SEAGATE 7200 1TB
ODD: SAMSUNG 22X
POWER: 600W GREEN
CASE: GREEN MAGNUM2

بستگی به مدلش داره، از 700 تومن داره تا 890 تومن.

نه عزیز، باید عوضش کنی، با همون مدلی که گفتم.
داداش اين چيزايي كه پيشنهاد دادي خيلي خوبه ولي من هارد دارم الان!
با قيمت اون هارده ميشه هم رم رو يه چيز بهتر ٦ گيگ كافيه و همينطور مادربورد يه چيز بهتر معرفي كنيد؟

داداش اين چيزايي كه پيشنهاد دادي خيلي خوبه ولي من هارد دارم الان!
با قيمت اون هارده ميشه هم رم رو يه چيز بهتر ٦ گيگ كافيه و همينطور مادربورد يه چيز بهتر معرفي كنيد؟

با پول هارد لیست رو میشه به این شکل تغییر داد:

(رم باید 8 گیگ بشه)

RAM: 2*4GB DDR3 1600
M/B: ASUS P8B75V

با سلام و احترام خدمت اقا فرشید عزیز و دیگر دوستان؛

من قصد خرید SSD برای iMac جدید خودم را دارم. قبلا Corsair Force GT داشتم که الان تصمیم به خرید Samsung 840 Pro را دارم. ایا انتخاب خوبی است و یا انتخاب های بهتری وجود دارد ؟

یک سوال دیگر اینکه بر روی Force GT براکت تبدیل ۲.۵ به ۳.۵ وجود داشت که بر روی سامسونگ وجود ندارد. از کجا می توانم این تبدیل را تهیه کنم ؟

با سپاس

سلام دوستان.
با داشتن مادربرد های معمولیz77 هم میشه پردازنده های سریkرو اورکلاک کرد؟ منظورم اینه که به سری های مخصوصی مثلrog نیازی نیست؟
برای کولینگ سیستم های اورکلاک چی کار باید کرد؟(برای مصرف روزانه نه برای رکورد های عجیب غریب)

با سلام و احترام خدمت اقا فرشید عزیز و دیگر دوستان؛

من قصد خرید SSD برای iMac جدید خودم را دارم. قبلا Corsair Force GT داشتم که الان تصمیم به خرید Samsung 840 Pro را دارم. ایا انتخاب خوبی است و یا انتخاب های بهتری وجود دارد ؟

یک سوال دیگر اینکه بر روی Force GT براکت تبدیل ۲.۵ به ۳.۵ وجود داشت که بر روی سامسونگ وجود ندارد. از کجا می توانم این تبدیل را تهیه کنم ؟

با سپاس

Samsung 840 Pro که یکی از بهترین مدلهای بازار جهانی هست، بهتر از اون هم فعلا نداریم، اما توی ایران هم فک نکنم باشه/
تبدیل مجزا هم من توی بازار ندیدم، بعضی کیسا روی خودشون امکان نصب درایو 2.5 رو دارن.

سلام دوستان.
با داشتن مادربرد های معمولیz77 هم میشه پردازنده های سریkرو اورکلاک کرد؟ منظورم اینه که به سری های مخصوصی مثلrog نیازی نیست؟
برای کولینگ سیستم های اورکلاک چی کار باید کرد؟(برای مصرف روزانه نه برای رکورد های عجیب غریب)

تمام مادربردای Z77 قابلیت اورکلاک دارن، اما به ان معنی نیست که ماکزیمم اور همشون در یه حد باشه یا امکاناتشون برای اور یکسان باشه، ولی اغلبشون دست کم تا سطح متوسط رو اورکلاک می کنن.

برای کولینگ هم اگر اور کلاک متوسط مدنظر باشه به فن 100 یا نهایت 150 تومنی هم بسیار کارساز هست. مثل Thermalright TrueSprite 120 یا مدل بهتر MACHO ، نمایندگیهای گرین موجود دارند.

تمام مادربردای Z77 قابلیت اورکلاک دارن، اما به ان معنی نیست که ماکزیمم اور همشون در یه حد باشه یا امکاناتشون برای اور یکسان باشه، ولی اغلبشون دست کم تا سطح متوسط رو اورکلاک می کنن.

برای کولینگ هم اگر اور کلاک متوسط مدنظر باشه به فن 100 یا نهایت 150 تومنی هم بسیار کارساز هست. مثل Thermalright TrueSprite 120 یا مدل بهتر MACHO ، نمایندگیهای گرین موجود دارند.
مدل های 3770k و 3570k در چه حد اور کردنشون متوسط حساب میشه که این فن هم کافی باشه؟
قیمتmacho چه قدره دقیق؟
داخل بسته بندی فن هاشون هم موجوده یا فقط این قطعه فلزی هست؟(هیتسینک اسمش؟:دی) امکان نصب دو فن رو هم دارند؟اگه بخوام فن شون رو عوض کنم باید از همین فن های 120 کیس بزارم روش؟
این که کامپیوتر مدام اور باشه(در حد متوسط) مشکلی ایجاد نمیکنه؟
به چه مقدار پاور بیشتر از حد معمول نیاز دارم که اور کنم؟

راستی به نظرتون این لپ تاپ رو چند میتونم بفروشم؟(کاملا سالمه ولی گارانتیش تموم شده)
http://www.cnet.com/laptops/sony-vaio-e-series/4505-3121_7-34148065.html

این سیستم چند فروش میره؟؟(اصلا کسی پیدا میشه اینو بگیره؟:دی)
vga= inno 3d 9600
cpu = penutiun dual cpu e2180
mb = gigabyte ba-d3ids3l
power = 530 green
هارد و درایو هم نداره:دی ولی بقیه چیزاش حله و داخل کیس هستش

آخرین ویرایش:
درود
ببینید محدوده ی بودجه رو 3 تا 4 تومن میشه تعیین کرد، 7 یا 8 تومن هم میشه پیشنهاد داد ، شما کدوم حدود می تونید هزینه کنید که من لیست بدم؟

دوست عزیز، دیگه چرا برای تک تک قطعات بودجه مشخص کردی؟ اونی که پیشنهاد میده خودش بر اساس بودجه ی کلی باید هر قطعه رو تعیین کنه
با 2700 میشه:

RAM: 2*2GB DDR3 1333
M/B: ASUS P8H61

بستگی به مدلش داره، از 700 تومن داره تا 890 تومن.

نه عزیز، باید عوضش کنی، با همون مدلی که گفتم.

در همون حدود 4 تومن اونجورا...
کارت گرافیکم radeon hd 6770دارم(به نظرتون همین خوبه؟)

با پول هارد لیست رو میشه به این شکل تغییر داد:

(رم باید 8 گیگ بشه)

RAM: 2*4GB DDR3 1600
M/B: ASUS P8B75V
دمت گرم خيلي سيستم خوبي جم كردي برام!٥ شنبه دارم ميرم بخرمش!!!خريدم عكس ميزارم ازش!
راستي جايي رو مي شناسي كه قيمت خوب و صد البته مطمين باشه؟

Samsung 840 Pro که یکی از بهترین مدلهای بازار جهانی هست، بهتر از اون هم فعلا نداریم، اما توی ایران هم فک نکنم باشه/
تبدیل مجزا هم من توی بازار ندیدم، بعضی کیسا روی خودشون امکان نصب درایو 2.5 رو دارن.

مشکلی برای تهیه خود سامسونگ نبود فقط تبدیل ۲.۵ به ۳.۵ لازم هست. مثل تبدیلی که بر روی ForceGT هست. ..

من مادربورد gd65 msi رو گرفتم همین cpu رو حداکثر تا چند ghz میتونم اور کنم ؟ cpu core i5 3570k
راستی برای اور کارت گرافیک که مادربورد مشکلی نداره ؟
و اینکه این مدل هارد 1 ترابایت دسته دو پیدا کردم طرف میده 175 خوبه به نظرتون ؟
SEAGATE BARACUDA 1TB

آخرین ویرایش:
من مادربورد gd65 msi رو گرفتم همین cpu رو حداکثر تا چند ghz میتونم اور کنم ؟ cpu core i5 3570k
راستی برای اور کارت گرافیک که مادربورد مشکلی نداره ؟
و اینکه این مدل هارد 1 ترابایت دسته دو پیدا کردم طرف میده 175 خوبه به نظرتون ؟
SEAGATE BARACUDA 1TB
کولر سی پی یو چی گرفتی؟
کارت گرافیکت چی هستش که می خوای اور کنی؟
اورکلاک کردن کارت گرافیک ربطی به مادربورد نداره.
اورکلاک کردن کارت به پاور سیستم، فن کارت، فار ها و... مربوط هستش.
اگر کارت گرافیک رفرنس داری، اورکلاک توصیه نمیشه.
والا خریدن هارد دسته دوم ریسک داره. باید از طرف تست hdtune بگیری که هارد error نداشته باشه.
می تونی هارد 1 ترابایت نو با مبلغ 210 هزار تومن تهیه کنی که خیالت هم راحت هستش.

کولر سی پی یو چی گرفتی؟
کارت گرافیکت چی هستش که می خوای اور کنی؟
اورکلاک کردن کارت گرافیک ربطی به مادربورد نداره.
اورکلاک کردن کارت به پاور سیستم، فن کارت، فار ها و... مربوط هستش.
اگر کارت گرافیک رفرنس داری، اورکلاک توصیه نمیشه.
والا خریدن هارد دسته دوم ریسک داره. باید از طرف تست hdtune بگیری که هارد error نداشته باشه.
می تونی هارد 1 ترابایت نو با مبلغ 210 هزار تومن تهیه کنی که خیالت هم راحت هستش.
کولر سی پی یو از همون macho که آکبندش 150 هست میگیرم ! حداکثر چقدر قابل اور کلاک هست ؟
کارتم که gtx 660 ti pe oc msi هست ... جقدر میتونم با همون کولری که روش هست twin frozer iv کارتو اور کنم ؟ بهتره اصن اور نکنم :d
پاور هم که enermax 650 گرفتم
هارد نو بگیرم بهتره آره !

کولر سی پی یو از همون macho که آکبندش 150 هست میگیرم ! حداکثر چقدر قابل اور کلاک هست ؟
کارتم که gtx 660 ti pe oc msi هست ... جقدر میتونم با همون کولری که روش هست twin frozer iv کارتو اور کنم ؟ بهتره اصن اور نکنم :d
پاور هم که enermax 650 گرفتم
هارد نو بگیرم بهتره آره !
با کولر macho به طوری که اورکلاک safe باشه میشه تا فرکانس 4.2یا 4.4 رفت.
اورکلاک در بهترین شرایط کارایی کارت گرافیک رو بین 5 تا 10 درصد افزایش میده. ضمنا از بازی به بازی فرق می کنه. بعضی بازی ها اورکلاک بیشتر در انها تاثیر بیشتری داره و فریم بالاتر میره.
ضمنا اورکلاک باعث کاهش عمر قطعات هم میشه.
اگر کارت شما در بازی ای فریم کم بده، با اورکلاک نمی تونی ضعف کارت گرافیک رو جبران کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or