مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام به نظر شما قطعات زیر رو چند بفروشم خوبه اگه ممکنه قیمت ها رو جدا بگید
m.b asus m2n
vga 9500 gt
cpu athlon 3800
ram 2gb ddr2
power 380 green
monitor 19 flatron

با سلام قیمت 6770 xfx چنده؟ایا این کارت برای بازی خوب هست ؟

Last edited by a moderator:
سلام
این چند تا قطعه با بودجه 1500
vga-cpu-mb-power -ram-hdd
ظرفیت هارد هم 500 کافیه یا 320
اگه بیس برا کاهش قیمت سیستم AMDهم باشه مهم نیست
فقط بشهbf4رومدیوم رو 60-40 فریم دیگه راحت بازی کرد
ممنون

یه سوال- قیمت اون مدل logitech g 35 رو دارید؟
برای کیفیت صدا ها خیلی مهمه که کارت صوتیم چی باشه؟ تاثیری داره؟ مدل های مگالودون یه چیز کوچیکی همراهشون هست این چیه؟:دی تو سایتش نوشته کارهcpu رو راحت میکنه.کارت صوتیشه؟
index.php
این کارت به جمع فسیل ها پیوسته......:دی شما بهتره اول بودجتون رو اعلام بفرمایید.

سلام دوستان
با 3 تومن برای کیس و 5 تومن برای لب تاب(وایو) هردو برای بازی چه چیزی پیشنهاد میکنید؟
به نظر شخصی خودم خرید لپ تاپ برای گیم کلا اشتباهه حتی مدل های مخصوص گیم هم که تولید میشه بازم مثل مدل های دسکتاپی نیست.
من چند سال پیش نزدیکه 3 میلیون خرج لپ تاپ کردم و الان میفهمم اون پول اگه صرف دسکتاپ میشد چه سیستم خوف ناکی میشد:دی
بعلاوه اینکه شما تو لپ تاپ باید با اندازه مانیتور و گرمای اعصاب خرد کن که شدیدا لگ ایجاد میکنه درگیر باشین و متاسفانه دسترسی ندارید که کولینگ خاصی هم براش تعبیه کنید و مشکل ساز میشه.(تو این قسمت لپ تاپ های گیمینگ وضعیت بهتری دارند.)

یه سوال- قیمت اون مدل logitech g 35 رو دارید؟
برای کیفیت صدا ها خیلی مهمه که کارت صوتیم چی باشه؟ تاثیری داره؟ مدل های مگالودون یه چیز کوچیکی همراهشون هست این چیه؟:دی تو سایتش نوشته کارهcpu رو راحت میکنه.کارت صوتیشه؟
index.php

حدود 670 . الکی واسه کارت صوتتی خرج نکن بیشتر مادربورد ها ی جدید 7.1 رو پشتیبانی می کنن.فکر نکنم زیاد فرق کنه

تا ٤ تومن فقط كيس چي پيشنهاد ميديد؟
هارد هم دارم!dvd هم دارم!
راستي با يه سيستم كولينگ خفن بگيد چون اين نسل كامپيوتر داشت اتيش ميگرفت!!!!

- - -ویرایش - - -

راستي ميرزه از اين كيس هاي سر هم شده ايسوس بگيرم؟

سلام به نظر شما قطعات زیر رو چند بفروشم خوبه اگه ممکنه قیمت ها رو جدا بگید
m.b asus m2n
vga 9500 gt
cpu athlon 3800
ram 2gb ddr2
power 380 green
monitor 19 flatron
شاید کلی بتونی 270 تا 300 بفروشی،

متوسط رو به پایین هست، چه بودجه ای دارید که بهترین گزینه ها رو پیشنهاد بدیم.

سلام
این چند تا قطعه با بودجه 1500
vga-cpu-mb-power -ram-hdd
ظرفیت هارد هم 500 کافیه یا 320
اگه بیس برا کاهش قیمت سیستم AMDهم باشه مهم نیست
فقط بشهbf4رومدیوم رو 60-40 فریم دیگه راحت بازی کرد
ممنون

هارد 320 دیگه نداریم، 500 به بالا هست

CPU:Core i3 3210
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7770 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
POWER:GREEN 480w

حدود 1700 میشن، چون گفتی بتل 4 می زنی، اکیدا توصیه میشه دیگه کمتر از این برنداری !

حدود 670 . الکی واسه کارت صوتتی خرج نکن بیشتر مادربورد ها ی جدید 7.1 رو پشتیبانی می کنن.فکر نکنم زیاد فرق کنه

نه دوست عزیز، کیفیت کارت صدای تمام مادربردها یکسان نیست و کیفیت صدای آنبرد هم هرگز مثل کیفیت کارت صدای مجزا از برند معتبر نیست، بجز مدلهای حرفه ای یا گیمینگ که از تراشه های حرفه ای و قطعات با کیفیت و همچنین شیلد ولایه ی مجزا برای کارت صدا استفاده می کنند، مثل ASUS ROG و MSI Gaming و GIGA Sniper.

البته اینا هم باید در آزمایشگاه مجهز آنالیز صدا بشن و کیفیت مولفه های مختلف خروجی، تداخل و SNR و غیره بررسی بشه.

تا ٤ تومن فقط كيس چي پيشنهاد ميديد؟
هارد هم دارم!dvd هم دارم!
راستي با يه سيستم كولينگ خفن بگيد چون اين نسل كامپيوتر داشت اتيش ميگرفت!!!!

- - -ویرایش - - -

راستي ميرزه از اين كيس هاي سر هم شده ايسوس بگيرم؟

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
FAN:ThermalRight Archo
M/B:ASUS P8B75V
VGA:Geforce GTX 670 2GB DDR5
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X3

کیسهای آماده هم اینجا ارزش خرید ندارن، خیلی گرونترن و قطعاتشون پایینتر(کندتر) از حالتی درمیاد که خودتون بخواید اسمبل کنید.

نه دوست عزیز، کیفیت کارت صدای تمام مادربردها یکسان نیست و کیفیت صدای آنبرد هم هرگز مثل کیفیت کارت صدای مجزا از برند معتبر نیست، بجز مدلهای حرفه ای یا گیمینگ که از تراشههای حرفه ای و قطعات با کیفیت و همچنین شیلد ولایه ی مجزا برای کارت صدا استفاده می کنند، مثل ASUS ROG و MSI Gaming و GIGA Sniper.

البته اینا هم باید در آزمایشگاه مجهز آنالیز صدا بشن و کیفیت مولفه های مختلف خروجی، تداخل و SNR و غیره بررسی بشه.
خوب الان لپ کلوم من به کارت صدا نیاز دارم؟این ویلویلکی کنار مگالودون کارت صوتیه و به اندازه کارت صوتی های خوب کارایی داره؟؟:دی

راستی کیفیت صدای مادربورد msi z77a gd65 خوبه دیگه ؟ من یه اسپیکر معمولی دارم اگه به این سوراخ وصلش کنم کیفیت صداش بهتر میشه مثلاً ؟

یه سوال دیگه من کار اشتباهی کردم که z77 گرفتم و سراغ z88 نرفتم ؟:d میگن سی پی یو های z88 بیشتر داغ می کنن ! کارت گرافیک ربطی به سوکت مادربورد داره یا نه ؟ مثلاً 660 روی z77 نصب میشه، روی 88 هم نصب میشه ؟

خوب الان لپ کلوم من به کارت صدا نیاز دارم؟این ویلویلکی کنار مگالودون کارت صوتیه و به اندازه کارت صوتی های خوب کارایی داره؟؟:دی

بستگی به مدل مادربردت داره، اگرم از هدست USB استفاده کنی که خودش کارت صدا داره و با کارت صدای مادربرد کاری نداره
فون قطعه ای هم که نشون داده بودید فقط ولوم و کنترل کننده ی صدای هدست MEGALODON هست که کیفیت بالایی هم داره

راستی کیفیت صدای مادربورد msi z77a gd65 خوبه دیگه ؟ من یه اسپیکر معمولی دارم اگه به این سوراخ وصلش کنم کیفیت صداش بهتر میشه مثلاً ؟

یه سوال دیگه من کار اشتباهی کردم که z77 گرفتم و سراغ z88 نرفتم ؟:d میگن سی پی یو های z88 بیشتر داغ می کنن ! کارت گرافیک ربطی به سوکت مادربورد داره یا نه ؟ مثلاً 660 روی z77 نصب میشه، روی 88 هم نصب میشه ؟

GD65 کیفیت صداش رتبه ی خوب گرفته، برای صدای خوب باید اسپیکر یا هدست خوب هم داشته باشید، چیزی هم که علامت زدید مربوط به اسپیکر های آنالوگ ما نیست!
در مورد Z77 هم اصلا اشتباهی در کار نیست، Z87 برتری خاصی نداره، پردازنده هاشم بیشتر داغ می کنه و بنابراین کمتر اور میشن، اما مشکل حادی نیست. گرافیک هم روی تمام این مدلها نصب میشه.

آقا با عرض سلام و خسته نباشید، میخواستم بپرسم RAM OCZ 2GB DDR 2 میتونم پیدا کنم؟ چون خیلی شنیدم که دیگه تولید نمیشن و اینا...
اگه میشه کدوم پاساژ رو میشناسین برای خرید؟
خیلی ممنون...

آقا با عرض سلام و خسته نباشید، میخواستم بپرسم RAM OCZ 2GB DDR 2 میتونم پیدا کنم؟ چون خیلی شنیدم که دیگه تولید نمیشن و اینا...
خیلی ممنون...

کم شدن تولید رم های DDR2 و بالا رفتن قیمتش به کنار،رم های OCZ خیلی وقته وارد بازار ایران نمی شه

خیلی ممنون...

اگر دست دوم فروشیها رو بگردی شاید هم مدل اونی که داری پیدا کنی، البته ماجول از برند دیگه هم می تونی پیدا کنی که ممکنه در کنار رم فعلی شما کار کنه.

کم شدن تولید رم های DDR2 و بالا رفتن قیمتش به کنار،رم های OCZ خیلی وقته وارد بازار ایران نمی شه

OCZ خیلی وقته اصلا دیگه رم تولید نمی کنه، بطور تخصصی فقط روی تولید SSD سرمایه گذاری کرده و موفق هم بوده.

اگر دست دوم فروشیها رو بگردی شاید هم مدل اونی که داری پیدا کنی، البته ماجول از برند دیگه هم می تونی پیدا کنی که ممکنه در کنار رم فعلی شما کار کنه.

خوب راستش من نمیدونم چه مارک دیگه ای کنار این رم من(همین مدلیه که نوشتم) کار میکنه، مثلا یه رم کینگستون 2 بود در کنارش گذاشتم، باس و چیز میزای دیگشم نگا کردم، والا یکی بود، اما به هم نمیخوردنو سیستم هی ریستارت میشد که نگران کننده بود...
حالا میخوام بدونم من اگه بخوام دوال چنل بذارم چه مارکی الان بردارم بهتره؟ البته با این توصیف دیگه رمم ازم نمیگیرن دیگه درسته؟ فکر میکنید چکار کنم بهتره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or