مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دیدم تو تاپیک خودش کسی جوابمون رو نداد اینجا می پرسم . اقا لپتاپ مناسب تا رنج قیمت 3.5 وجود داره که گیم های روز رو به خوبی اجرا کنه ؟ چون من می خوام BF4 آنلاین بزنم رو تنظیمات متوسط اقلا بتونم 60 فریم بگیرم برای آنلاین .

دوست عزیز اگر برای بازی می خوای به لپ تاپ اصلا فکر نکن !
من یه بار این اشتباه رو کردم... گرافیک های لپتاپ اصلا به درد نمی خورن...
زود هم گرم می کنن !

سلام بر آقا فرشید و رامین عزیز :x
غرض از مزاحمت این بود که بنده یک عدد 690 پیدا کردم و طرف به قیمت مناسبی هم میده خواستم ببیینم به نظر شما ارزش خرید داره ؟؟ چون توافق کردیم مین خودم که z77 هست رو بدم و مین اون رو که giga h77 هست رو بگیرم به علاوه ی 2700 تومن روش بدم!....بگیرم؟ البته گفته کارت رو تا دو هفته بعد تحویل میدم!
خب اگه من گرفتم با گیگ اچ 77 مشکلی نداره که؟
پاورم رو باید در چه حد کنم؟ سایر مشخصاتم که اینه:
core i7 3770
apacer 4*4g...1600
green x-5
gtx 690
راستی این کارت تو ایکس -5 جا میشه؟!
پیشاپیش از دوتاتون شدیدا عذر خواهی میکنم چون خیلی مزاحم میشم

آخرین ویرایش:
سی پی یو AMD بهتره یا intel ؟ برای بازی می خواستم نظر کارشناسی می خواستم ؟ کسی می دونه با مدرک نشون بده؟...................................
کلا CPU های اینتل یک سر و گردن از AMD بالاتر و سریعتره!حالا میخوای گیم بزنی یا تو اداره ازش استفاده کنی!!
بودجه رو مشخص کن تا راهنمایی کنیم:)

دیدم تو تاپیک خودش کسی جوابمون رو نداد اینجا می پرسم . اقا لپتاپ مناسب تا رنج قیمت 3.5 وجود داره که گیم های روز رو به خوبی اجرا کنه ؟ چون من می خوام BF4 آنلاین بزنم رو تنظیمات متوسط اقلا بتونم 60 فریم بگیرم برای آنلاین .

مشخصاتی که برای این بازی بصورت غیر رسمی منتشر شده و تجربه ای که خودم از بتل 3 دارم اینه که بخش آنلاین بازی به مراتب سنگینتر از نسخه ی سینگل هست و نیاز به سیستم پر قدرتی داره که در صحنه های سنگین و بالاترین تنظیمات گرافیکی به زیر 45 یا حتی 30 فریم سقوط نکنه.
اگر برای PC تخمینی محاسبه کنیم دست کم باید 5 تا 6 میلیون تومنی هزینه کرد و عرفا برای لپ تاپی با کمتر از همین قدرت شاید حدود 10 میلیون( برای مدلی مثل ASUS G75) هزینه در بر داشته باشه، بنابراین روی 3.5 میلیون برای خرید لپ تاپ مناسب حساب نکن!
البته می تونی لپ تاپی با گرافیک خوب و بازیهای در حد متوسط برداری اما برای BF4 از نظر فنی نمیشه حساب باز کرد . یا یه PC قدرتمند بردارید یا بودجه رو به 3 برابر افزایش بدید!!

سلام بر آقا فرشید و رامین عزیز :x
غرض از مزاحمت این بود که بنده یک عدد 690 پیدا کردم و طرف به قیمت مناسبی هم میده خواستم ببیینم به نظر شما ارزش خرید داره ؟؟ چون توافق کردیم مین خودم که z77 هست رو بدم و مین اون رو که giga h77 هست رو بگیرم به علاوه ی 2700 تومن روش بدم!....بگیرم؟ البته گفته کارت رو تا دو هفته بعد تحویل میدم!
خب اگه من گرفتم با گیگ اچ 77 مشکلی نداره که؟
پاورم رو باید در چه حد کنم؟ سایر مشخصاتم که اینه:
core i7 3770
apacer 4*4g...1600
green x-5
gtx 690
راستی این کارت تو ایکس -5 جا میشه؟!
پیشاپیش از دوتاتون شدیدا عذر خواهی میکنم چون خیلی مزاحم میشم

ارزش خرید که حتما داره، قیمتش بالاتر از این حرفاست.
با H77 مشکلی نداره،
پاورت باید 750 وات به بالا باشه، ترجیحا 850 وات!
اینکه توی X5 جا میشه رو مطمئن نیستم، اما می تونی توی سایت Green خودت چک کنی و بررسی کنی، اگرم نتیجه نگرفتی خودم شب برات چک می کنم.

مشخصاتی که برای این بازی بصورت غیر رسمی منتشر شده و تجربه ای که خودم از بتل 3 دارم اینه که بخش آنلاین بازی به مراتب سنگینتر از نسخه ی سینگل هست و نیاز به سیستم پر قدرتی داره که در صحنه های سنگین و بالاترین تنظیمات گرافیکی به زیر 45 یا حتی 30 فریم سقوط نکنه.
اگر برای PC تخمینی محاسبه کنیم دست کم باید 5 تا 6 میلیون تومنی هزینه کرد و عرفا برای لپ تاپی با کمتر از همین قدرت شاید حدود 10 میلیون( برای مدلی مثل ASUS G75) هزینه در بر داشته باشه، بنابراین روی 3.5 میلیون برای خرید لپ تاپ مناسب حساب نکن!
البته می تونی لپ تاپی با گرافیک خوب و بازیهای در حد متوسط برداری اما برای BF4 از نظر فنی نمیشه حساب باز کرد . یا یه PC قدرتمند بردارید یا بودجه رو به 3 برابر افزایش بدید!!

عجب . چون میخواستم PC ـیم رو بفروشم یه پولی بزارم روش یه لپتاپ بگیرم . به نظرتون با بودجه 1.500 تا 2 اینا میشه لپتاپ مناسبی گرفت برای کارهای روزمره و هر از گاهی فیلم دیدن و انجام دادن پروژه های دانشجویی ؟

با H77 مشکلی نداره،
اینکه توی X5 جا میشه رو مطمئن نیستم، اما می تونی توی سایت Green خودت چک کنی و بررسی کنی، اگرم نتیجه نگرفتی خودم شب برات چک می کنم.

جا میشه فقط باید محفظه میانی هارد رو برداره . x5 تا طول 400mm رو ساپورت می کنه.
در ضمن فرشید tiamat 2.1 چنده؟از کجا گیر بیارم؟

با H77 مشکلی نداره،
اینکه توی X5 جا میشه رو مطمئن نیستم، اما می تونی توی سایت Green خودت چک کنی و بررسی کنی، اگرم نتیجه نگرفتی خودم شب برات چک می کنم.[/QUOTE]
آقا فرشید من به حرف شما بیشتر از چیزی که میبینم اعتماد دارم پس منتظر می مونم تا شب خودتون چک بکنید و بگید!
البته تا جایی که می دونم داخل کیس یه محفظه ای هست فک کنم برا هارده که اگه اون رو دربیاری تا کارتهای 40 سانتی هم جا میشه!! حالا نمیدونم 690 جا شه یا نه پس من منتظر جواب شما هستم:x

با H77 مشکلی نداره،
آقا فرشید من به حرف شما بیشتر از چیزی که میبینم اعتماد دارم پس منتظر می مونم تا شب خودتون چک بکنید و بگید!
البته تا جایی که می دونم داخل کیس یه محفظه ای هست فک کنم برا هارده که اگه اون رو دربیاری تا کارتهای 40 سانتی هم جا میشه!! حالا نمیدونم 690 جا شه یا نه پس من منتظر جواب شما هستم:x[/QUOTE]

تا شب صبر نکن.
من خودم x5 دارم و 690 و 6990 توش جا شد.

جا میشه فقط باید محفظه میانی هارد رو برداره . x5 تا طول 400mm رو ساپورت می کنه.
در ضمن فرشید tiamat 2.1 چنده؟از کجا گیر بیارم؟

TIAMAT 2.2 تازه بار جدیدش رسیده، شنبه که قیمت جدیدش هم مشخص شد یادآوری کن که بهت اعلام کنم.

البته تا جایی که می دونم داخل کیس یه محفظه ای هست فک کنم برا هارده که اگه اون رو دربیاری تا کارتهای 40 سانتی هم جا میشه!! حالا نمیدونم 690 جا شه یا نه پس من منتظر جواب شما هستم:x

تا شب صبر نکن.
من خودم x5 دارم و 690 و 6990 توش جا شد.
[/QUOTE]

اینی که دوستان گفتن درسته! خودمم هم روی محفظه ی متحرک شک داشتم، نهایتش اینه که اونو در میاری، پس مشکلی نیست!

سلام به دوستان
خواستم ببینم Gtx 770 تو کیس X-3 جا میشه یا نه؟ فقط 2 میلیمتر کم میاد :دی

بله، میشه
کیس X3 تا اندازه ی 29 سانت رو برای کارتای گرافیکی پشتیبانی می کنه که کارت 770 استوک هم حدود 27 سانت هست، 2 سانت هم باقی می مونه تازه.

عجب . چون میخواستم PC ـیم رو بفروشم یه پولی بزارم روش یه لپتاپ بگیرم . به نظرتون با بودجه 1.500 تا 2 اینا میشه لپتاپ مناسبی گرفت برای کارهای روزمره و هر از گاهی فیلم دیدن و انجام دادن پروژه های دانشجویی ؟

بله، با 2 تومن یه Core i5 هم می تونی بگیری که واسه کارای معمول کاملا کفایت می کنه.

راستی case x6 challanger برای گرافیک و ... خوب جا داره دیگه ؟ مخصوصآً 660 ti pe oc ....و همون مادربرد msi z77a g65
و اینکه pci express 3 چیکار می کنه دقیقاً ؟ برای کارت گرافیک های نسل بعد یا سرعت کارت گرافیک بیشتر میشه ؟ :d چیه موضوعش ؟

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
2.2 یا 7.1 بودن تاثیر خیلی زیادی تو تشخیص محل وقوع صدا ها داره؟
برنامه های شبیه ساز 7.1 میتونن تا حد زیادی کارشون رو خوب انجام بدن یا دقیقا مثل اونا نمیشن؟

سلام دوستان
برای CPU مدل Q6600 اینتل چه کولینگی رو پیشنهاد میدید ؟ بعد از 3 سال میخوام فنش رو کلاً عوض کنم ، دمای الانش 50 هست و میخوام این دما رو به پایینترین حد ممکن برسونم.( راستی برای اورکلاک کردن نمیخوام )
بودجه هم نهایتاً 70 تومن.
مرسی

راستی case x6 challanger برای گرافیک و ... خوب جا داره دیگه ؟ مخصوصآً 660 ti pe oc ....و همون مادربرد msi z77a g65
و اینکه pci express 3 چیکار می کنه دقیقاً ؟ برای کارت گرافیک های نسل بعد یا سرعت کارت گرافیک بیشتر میشه ؟ :d چیه موضوعش ؟

اون که بله، اصن تحقیقم نمی خواد!
PCI-Ex 3.0 سرعت انتقال و ارتباط اسلات و پروتکلش رو به 2 برابر استاندارد PCI-Ex 2.0 افزایش داده، مثل یه اتوبان می مونه که تضمین می کنه با کارتای سرعت بالا حداکثر عرض باند داده ای برای ارتباط با پردازنده و رم سیستم براش فرآهم هست.

دوستان سلام
2.2 یا 7.1 بودن تاثیر خیلی زیادی تو تشخیص محل وقوع صدا ها داره؟
برنامه های شبیه ساز 7.1 میتونن تا حد زیادی کارشون رو خوب انجام بدن یا دقیقا مثل اونا نمیشن؟

تاثیر که داره، به شرط اینکه شبیه سازی مصنوعی نباشه و جهت گذاری و انتقال صداها طبیعی باشه. بهترین برنامه ی شبیه ساز فعلا برنامه ی ساخت خود RAZER هست
بهترین هدفون جهتی هم LOGITECH G35 و بعد هم RAZER MEGALODON 7.1 هست، بجز اینا مدل استریوی گیمینگ بگیرید بهتره.

سلام دوستان
برای CPU مدل Q6600 اینتل چه کولینگی رو پیشنهاد میدید ؟ بعد از 3 سال میخوام فنش رو کلاً عوض کنم ، دمای الانش 50 هست و میخوام این دما رو به پایینترین حد ممکن برسونم.( راستی برای اورکلاک کردن نمیخوام )
بودجه هم نهایتاً 70 تومن.
مرسی

در دمای 50 درجه دیگه احتیاجی به کاهش بیشتر نیست! اگرم اصرار دارید خرید یه مدل ارزونقیمت مثل GREEN Buffalo براش کفایت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or