مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

در اینصورت شما با همون کارت 630 تمام بازیها رو Ultra بازی کن، نیازی به ارتقا نیست، کارتی مثل 680 هم با وجود کارت 630 یی که همه کار می کنه به هیچ دردی نمی خوره!!

مسخره میکنی داداش؟

خیر دوست عزیز، اینجا فقط بحث فنی می کنیم! کسی قصد این قبیل کارها رو نداره.

من فقط با فرض صحیح گرفتن حرف شمایه استدلال منظقی کردم و خودتون هم اذعان می کنید که نمی تونه نتیجه گیری صحیحی باشه، یعنی کارت GTX 680 بی دلیل ساخته نشده و بر اساس عنوان بازی قطعا راندمان بیشتر و با تنظیمات بالاتری در بازیها عرضه می کنه، کارت 630 هم همه جا جوابگو نیست.

فرق دو مدل هدفونی که فرمودید تو وضوح صدا هست یا امکانات اضافه؟ همونجور که قبلا گقتم فقط تشخیص صدا ها برام مهمه
فرق این 2.2 و 7.1 که مینویست چیه؟:دی
فرقشون اینه که مدل TIAMAT 2.1 در هر طرف دارای درایورهای مجزایی هست که BASS رو قویتر می کنن و مثل یک بلندگوی استریو به همراه ووفر عمل می کنن! برای همین هم 2.1 گفته میشه (2 برای توییترها یا باندهای چپ و راست و 1 هم برای ووفر!)
مدل 7.1 ولی می تونه با شبیه سازی نرم افزاری یا مثل TIAMAT 7.1 با استفاده از 5 درایور مجزا در هر طرف صدای محیطی رو به همراه ووفر شبیه سازی کنه( 7 توییتر در اطراف و 1 ووفر):

dolby_pro_logic2x.jpg

از لحاظ کیفیت هر دو عالی هستن اما مشخصه که مدل TIAMAT دارای BASS قویتری هست اما در عوض کمی هم سنگینتر هست.

آخرین ویرایش:
شما اول بگو این سیستم برای چه هدفی مدنظر هست که پلاتفرم X79 رو برداشتی تا بشه روی تمام قطعات نظر داد. اگر برای بازی هست که کلا خرید سوکت 2011 با این پردازنده اشتباه هست.

هم بازی هم کارای گرافیکی.یعنی الان به درد بازی نمیخوره این سیستم؟

در اینصورت شما با همون کارت 630 تمام بازیها رو Ultra بازی کن، نیازی به ارتقا نیست، کارتی مثل 680 هم با وجود کارت 630 یی که همه کار می کنه به هیچ دردی نمی خوره!!

کمتر از G45 یا ASUS P8Z77V-LK توصیه نمیشه برای شما
اون مدل P67هم برای سیستمهای 2 نسل قبل هست و مناسب خرید جدید و پردازنده های Ivy Bridge نیست. مهمتر اینکه PCI -Ex 3.0هم نیست.

خیر، توصیه نمیشن
سلام داداش
آخرش رفتم این مدل msi رو گرفتم ! z77a - gd65
MSI Global – Motherboard - Z77A-GD65
خوبه دیگه همین؟برای قطعات سیستم درست جواب میده دیگهه ؟ برای اورکلاک هم خوب جواب میده دیگه ؟ گفتم کارت گرافیکمم msi هست اینم msi باشه دیگه !!!
حالا فقط مونده case و هارد ، کیس رو انتخاب کردم از نوع green ... هارد 500 خوب چی توصیه می کنی ؟ قیمتش هم مناسب باشه ...
و یک سوال دیگه ! آیا میتونم یک کارت گرافیک gtx 660 ti pe oc دیگه هم بگیرم بشن دوتا بعد این دوتا رو ، روی این مادربورد sli کنم ؟ (هر دوتاشون gtx660 ti pe oc msi هستند )
راستی ! پاور 650 enermax
برای این قطعات کم نیست ؟
main : msi z77a gd65
vga : msi gtx660 ti pe oc
ram : crossair 2*4gb 1600ghz
hdd:500gb
cpu : core i5 3570k
شاید cpu یا vga رو اورکلاک کنم ....

آخرین ویرایش:
لپتاپ یا نوت بوک

با سلام خدمت دوستان

شنبه میخوام یه لپتاپ بگیرم با کارت گرافیک خوب ( برای بازی نمیخوام )

بی زحمت 2 نمونه لپتاپ معرفی کنید که قیمتش بیشتر از 1,800 نباشه.

با تشکر.

سلام داداش
آخرش رفتم این مدل msi رو گرفتم ! z77a - gd65
MSI Global – Motherboard - Z77A-GD65
خوبه دیگه همین؟برای قطعات سیستم درست جواب میده دیگهه ؟ برای اورکلاک هم خوب جواب میده دیگه ؟ گفتم کارت گرافیکمم msi هست اینم msi باشه دیگه !!!
حالا فقط مونده case و هارد ، کیس رو انتخاب کردم از نوع green ... هارد 500 خوب چی توصیه می کنی ؟ قیمتش هم مناسب باشه ...
و یک سوال دیگه ! آیا میتونم یک کارت گرافیک gtx 660 ti pe oc دیگه هم بگیرم بشن دوتا بعد این دوتا رو ، روی این مادربورد sli کنم ؟ (هر دوتاشون gtx660 ti pe oc msi هستند )
راستی ! پاور 650 enermax
برای این قطعات کم نیست ؟
main : msi z77a gd65
vga : msi gtx660 ti pe oc
ram : crossair 2*4gb 1600ghz
hdd:500gb
cpu : core i5 3570k
شاید cpu یا vga رو اورکلاک کنم ....

بله، عالیه! برای همه چی جواب میده، SLI هم میشه، پاورت ولی کمه واسه SLI!
CASE: GREEN X3 / X7
HDD: SEAGATE 7200 64MB 1TB

تازه این 1 قلمش بود بعد از اینهمه پست؟! خدا به دادمون برسه! :)

دوستان تا 600 تومن مادر برد و رم و cpu چه مدلی خوبه؟ , فردا میخوام بخرم.

CPU:Core i3 3210
M/B:P8H61-M LX

حدود 700 تومن میشه ولی ارزش خرید رو داره.

بله، عالیه! برای همه چی جواب میده، SLI هم میشه، پاورت ولی کمه واسه SLI!
CASE: GREEN X3 / X7
HDD: SEAGATE 7200 64MB 1TB

تازه این 1 قلمش بود بعد از اینهمه پست؟! خدا به دادمون برسه! :)
لول نه همه قطعاتو گرفتم داداش فقط مادربورد بود که توش مونده بودم :))
شاید چند ماه دیگه مجبور شم پاور قوی تر بگیرم برای sli ....
بخوایم sli رو فعلاً در نظر نگیریم پاور که کم نمیاره برای این قطعاتی که گفتم ؟:|

میتونی از این استفاده کنی
نرم افزار آنلاین محاسبه توان مصرفی کامپیوتر

با سلام خدمت دوستان

شنبه میخوام یه لپتاپ بگیرم با کارت گرافیک خوب ( برای بازی نمیخوام )

بی زحمت 2 نمونه لپتاپ معرفی کنید که قیمتش بیشتر از 1,800 نباشه.

با تشکر.

می تونید برخی مدلهای ASUS K53 رو با ترکیب I5 , 4GB, 500GB HDD بخرید که بین 1700 تا 1900 بسته به مشخصات متغیره
فقط سراغ مدلی با پردازنده های ضعیفتر PENTIUM نرید.
سلام خدمت اساتید !

یه Headphone برا گیم میخوام تو رنج قیمت 80 تا 100 تومن

چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟

با 100 تومن دیگه یه هدفون با کیفیت هم به سختی میشه خرید، چه برسه به اینکه مخصوص بازی هم باشه
مدلهای ارزونقیمت و کم کیفیت متفرقه از برندهای A4TECH و GENIUS رو میشه با این قیمتا خرید اما من توصیه نمی کنم چون فقط پشیمونی داره!
من پیشنهادم اینه که فارغ از مدل گیمینگ بودنش یه مدل معمولی از برند PHILIPS رو بخرید صدای بهتری تولید می کنه تا مدلهای ارزون دیگه، یا تا حدود 230 تومن برای خرید ارزونترین مدل RAZER بودجه فرآهم کنید که کلی تفاوت کیفیتی داره.

سلام لیست همه مدل های پردازنده اینتل که رو لپتاپ میذارنو میخواستم به ترتیب قدرت
الان نمیدونم مثلا
Celeronقویتره یا Pentium:دی

CELERON توی همه ی نسل ها ضعیفترین سری با کمترین حافظه کش هست، بعد PENTIUM که کمی بهتر هست و بعد هم همینطور بالا میره تا COREi3/CORE i5/CORE i7
لیست کامل رو هم از این سایت می تونی ببینی.

بدون SLI که نه، مشکلی نیست، خیلی هم کافیه.
فقط عوض کردن پاور سخته ها، الان خیلی راحتتره با 70 یا 80 تومن یه پاور قویتر بگیری تا اینکه دوباره چند ماه بعد بخوای کل سیم کشی کیس رو جمع کنی از اول بزنی، تازه قیمتی هم اصلا مقرون به صرفه نیست.

دیدم تو تاپیک خودش کسی جوابمون رو نداد اینجا می پرسم . اقا لپتاپ مناسب تا رنج قیمت 3.5 وجود داره که گیم های روز رو به خوبی اجرا کنه ؟ چون من می خوام BF4 آنلاین بزنم رو تنظیمات متوسط اقلا بتونم 60 فریم بگیرم برای آنلاین .

Best Gaming CPUs

سی پی یو AMD بهتره یا intel ؟ برای بازی می خواستم نظر کارشناسی می خواستم ؟ کسی می دونه با مدرک نشون بده؟...................................

اکثرا" می دونیم که سایت Tom's Hardware جزو معتبرترین سایتهای review و benchmark قطعات سخت افزاری و همینطور معرفی و تست قطعات جدید در دنیاست

لینک زیر از سایت تامز میتونه راهنمای خوبی برای خرید CPU برای مصرف " Game " باشه
اتفاقا دیروز هم چارت cpu ها رو بروز کردن و کاملا داغ و آپدیته ! b-)

Best Gaming CPUs - July 2013

(از لحاظ رتبه بندی هم CPU های AMD از ردیف 3 به بعد در این چارت قرار گرفته اند)

Img(13).jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or