مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بودجش رو ندارم ! 800 تومنه تقریبا ً بودجه من 620 تومنه برای مادربورد . دیگه چه چیزایی هستند ؟

انتخاب دیگه ای نیست که نگفتم، مدلهای دیگه یا برندهای دیگه ی Z77 رو نمی تونم تایید کنم/

جناب میبخشید من این همه سوال میکنم من نهایت در
رزولوشن 900*1600 بازی میکنم که بعضی وقت ها هم میارمش پایین من در بازی مثل کالاف9 مشکلی ندارم یا مثلا خود DMC جدید رو خیلی راحت اجراش میکنم همون جورم که گفتم تو این شرایط نمیخوام بهترین اجرا رو داشته باشم !! شما میگید اگه کارت گرافیکم ببرم بالا دیگه تو محیط های شلوغ بازی ها افت فریم نخواهم داشت؟؟ میبخشید تکرار میکنم ولی یاد اور میشم که من بازی ها رو روان اجرا میکنم ولی قسمت شلوغ بازی ها مثلا تو مترو لست نایت تو قسمت های شلوغش افت فریم دارم نه در قسمت های خلوتشم یعنی با بالا بردن گرافیک و دست نزدن به پردازنده تک هسته افت فریم نخواهم داشت ؟؟؟؟؟ به نظر شما پردازنده تک هسته ای من در این مسله دخیل نیست؟؟
من وقتی کروم و فایرفکس رو باز میکنم با استفاده از cpu meter ویندوز سون میبنم که تا 40% cpu پر میشه!!
tn7ajv5qu7so9ttb5.gif

باور کن هر چقدر هم توضیح بدی، هر چقدر هم مشخصات گرافیکت رو نشون بدی، نظرم تغییر نمی کنه! اینا چیزایی هست که نگفته تجربش رو داشتم و می دونم
در عین اینکه هیچ تضمینی نمی دم که با یکی از اینها به تنهایی مشکل شما حل بشه، شما بزور می خوای معطوفش کنی به یکی از اینا! هر دو ضعیفن، هر دو باید ارتقا داده بشن

سلام. اساتید این دو قطعه رو چند میتونم بفروشم ؟ (مین 9 ماه گارانتی داره هنوز ) لطفا قیمت حدودی هر قطعه رو به صورت جداگانه بفرمایید .
CPU:I3-540
MAIN:GIGABYTE-GA-H55M-D2H

پردازنده 80 و مادربرد هم 100 تومن، حدودی

ممنون

با توجه به این که من میخوام 770 گیگا بگیرم بهتر نیست که مادربوردش هم گیگا باشه ؟ تاثیری نداره ؟
770 به غیر از گیگا , برند دیگه ای شما تو بازار میشناسی ؟
Sabertooth چه برتری هایی نسبت به Plus داره ؟ ( قیمشتون 400 تومن فرق داره)

خیر، ربطی نداره.
اتفاقا مدل GIGA GTX 770 Winforce OC 3X یکی از بهترینهای 770 اورکلاک شده بوده و راندمانش از برخی از مدلهای اورکلاک شده ی برندهای رقیب چند درصدی هم بالاتر هست و تایید شده، اما مادربردهاش بع غیر از یکی دو مدل( بیشتر از سری Sniper) تا کنون توصیه نشدن و برتری خاصی پیدا نکردن و از نظر بایوس و طراحی از MSI ضعیفتر ظاهر شدن ، چه برسه به بردهای ASUS

Sabertooth مزیت بزرگش فقط دارا بودن سنسورهای متعدد روی برد برای مانیتورینگ دقیق دما و کنترل فن ها هست، برتری دیگه ای نداره ضمن اینکه برخی امکانات جنبی مدل PLUS رو هم نداره.

سلام.
نظرتون در مورد این سیستم چیه؟
cpu: i7 3820
motherboard: asus saretooth x79
hdd: 2tb wd black
ssd: siliconpower velox v60
ram:
CORSAIR XMS3 8GB 2x4GB 2000 DDR3 مادربرد تا 1866 بیشتر ساپرت نمیکنه ولی این رم 2000 هست مشکلی نداره؟؟
power : green 750
case: نظرتون در مورد x3 چیه؟
vga: برای این سیستم چه گرافیکی پیشنهاد میدین؟

دوستان این سیستم منه
RAM:6GB
CPU : Core i7
Graphice card: GT630
فکر میکنین میتونم باهاش بازی های نسل بعدیو رو mediume یا high بازی کنم یا باید ارتقا بدم ؟

- - -ویرایش - - -

سلام.
ram:
CORSAIR XMS3 8GB 2x4GB 2000 DDR3 مادربرد تا 1866 بیشتر ساپرت نمیکنه ولی این رم 2000 هست مشکلی نداره؟؟
به نظر من یه کیس x5 یا x6 بگیر کولرینگ جفتش عالیه

انتخاب دیگه ای نیست که نگفتم، مدلهای دیگه یا برندهای دیگه ی Z77 رو نمی تونم تایید کنم/.
اوکی ... یکدونه g43 gaming پیدا کردم بدیش اینه که sli نداره دیگه به نظرت همینو بخرم تموم شه بره ؟
MSI Global Z77A-G43 GAMING
اور کلاک هم داره گویا .

سلام.
ram:

شما اول بگو این سیستم برای چه هدفی مدنظر هست که پلاتفرم X79 رو برداشتی تا بشه روی تمام قطعات نظر داد. اگر برای بازی هست که کلا خرید سوکت 2011 با این پردازنده اشتباه هست.

دوستان این سیستم منه
RAM:6GB
CPU : Core i7
Graphice card: GT630
فکر میکنین میتونم باهاش بازی های نسل بعدیو رو mediume یا high بازی کنم یا باید ارتقا بدم ؟

فکر می کنم نتونی تمام بازیهای نسل فعلی رو هم باهاش با تنظیمات متوسط بازی کنی، چه برسه به نسل بعد!!
کارت GT630 از اول برای بازی نبوده که حالا بخوایم بگیم سال آینده هم جواب میده یا نه! حتما باید ارتقا داده بشه. زیر کارت 650Ti توصیه نمیشه.

اوکی ... یکدونه g43 gaming پیدا کردم بدیش اینه که sli نداره دیگه به نظرت همینو بخرم تموم شه بره ؟
MSI Global Z77A-G43 GAMING
اور کلاک هم داره گویا .

ما قصدمون اینه که شما بهترین انتخاب رو داشته باشی بدون تعجیل! حالا اگه واقعا واست SLI مهم نیست که همون G43 خوبه، اگر می تونی با هزینه ی بیشتر مادربرد بالاتری برداری و SLI هم برات مهمه که صبر کن یه مدل بهتر بگیر.
یه اصل کلی اینه که حد نهایت و گزینه های اورکلاکینگ یه مادربرد گرون قیمت با تنظیمات، انعطاف پذیری و حد تولرانس یه مادربرد ارزون قیمت برای اورکلاک در سطح بالا هیچگاه یکسان نیست. اگر اورکلاک حرفه ای مدنظرتون نیست میشه G43 رو انتخاب کرد.

دوستانی که قصد خرید سیستم گیمینگ جدید رو دارن در نظر داشته باشن که با انتخاب پلاتفرم جدیدتر 1150 و پردازنده های 4670K/4770K بدون اینکه حتما نیاز به خرید مادربرد Z87 داشته باشن و با صرف هزینه ای به مراتب کمتر می تونن پردازندشون رو روی مادربردهای H87 و B85 هم براحتی اورکلاک کنند! این می تونه براشون یه صرفه جویی در هزینه و افزایش راندمان نسبت به مادربردهای Z77 و پردازنده های 3570/3770 باشه!

شما اول بگو این سیستم برای چه هدفی مدنظر هست که پلاتفرم X79 رو برداشتی تا بشه روی تمام قطعات نظر داد. اگر برای بازی هست که کلا خرید سوکت 2011 با این پردازنده اشتباه هست.

فکر می کنم نتونی تمام بازیهای نسل فعلی رو هم باهاش با تنظیمات متوسط بازی کنی، چه برسه به نسل بعد!!
کارت GT630 از اول برای بازی نبوده که حالا بخوایم بگیم سال آینده هم جواب میده یا نه! حتما باید ارتقا داده بشه. زیر کارت 650Ti توصیه نمیشه.

ما قصدمون اینه که شما بهترین انتخاب رو داشته باشی بدون تعجیل! حالا اگه واقعا واست SLI مهم نیست که همون G43 خوبه، اگر می تونی با هزینه ی بیشتر مادربرد بالاتری برداری و SLI هم برات مهمه که صبر کن یه مدل بهتر بگیر.
یه اصل کلی اینه که حد نهایت و گزینه های اورکلاکینگ یه مادربرد گرون قیمت با تنظیمات، انعطاف پذیری و حد تولرانس یه مادربرد ارزون قیمت برای اورکلاک در سطح بالا هیچگاه یکسان نیست. اگر اورکلاک حرفه ای مدنظرتون نیست میشه G43 رو انتخاب کرد.

دوستانی که قصد خرید سیستم گیمینگ جدید رو دارن در نظر داشته باشن که با انتخاب پلاتفرم جدیدتر 1150 و پردازنده های 4670K/4770K بدون اینکه حتما نیاز به خرید مادربرد Z87 داشته باشن و با صرف هزینه ای به مراتب کمتر می تونن پردازندشون رو روی مادربردهای H87 و B85 هم براحتی اورکلاک کنند! این می تونه براشون یه صرفه جویی در هزینه و افزایش راندمان نسبت به مادربردهای Z77 و پردازنده های 3570/3770 باشه!

اتفاقا باهاش تاحالا تمام بازیا رو high یا ultra بازی کردم. کارت گرافیک GTX680 خوبه؟

.

داداش دستت درد نکنه .... SLI در آینده شاید مهم شه برام ترجیحاً صبر کنم بهتره :D ببینم چی میشه دیگه !
من تنها کارایی که میخوام با اور کلاک کنم همون بالا بردن گیگاهرتز سی پی یو و شاید بیشتر کردن زور کارت گرافیک باشه !
فعلاً با همون بودجه ای که دارم صبر می کنم ببینم چی میشه دیگه :P
ویرایش : راستی این مادربورد رو دست دومش رو از یه جا پیدا کردم
http://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_P67/
به نظرت خوبه ؟ با CPU : CORE I5 3570K و NVIDIA SLI MSI GTX 660 TI PE OC هماهنگی کامل دارن اینا >؟
اتفاقا باهاش تاحالا تمام بازیا رو high یا ultra بازی کردم. کارت گرافیک GTX680 خوبه؟
البته که میتونی رو ULTRA یا HIGH اجرا کنی ولی فریمت هم به صورت ULTRA یا HIGH پایین میاد :p ! اون کارتی که داری تقریباً خوبه ... من 610شو داشتم راضی کننده بود تقریباً ... رو لپ تاپ داشتما !مدل 630 چیه ؟ MSI ?

آخرین ویرایش:
دوستان خرید کارت هایی مثل 590 و 6990 توصیه میشه؟ در مقایسه با کارت هایی با قدرت 770؟ میارزه الان کارت هایی مثل 6990 رو خرید؟
یعنی اورکلاک رسمی؟ به طور عادی میشه اورکلاک کرد یا با روش های دیگه؟

هدفون در حد 300-400 تومن چه مدلی پیشنهاد میکنید؟

داداش دستت درد نکنه .... SLI در آینده شاید مهم شه برام ترجیحاً صبر کنم بهتره :D ببینم چی میشه دیگه !
من تنها کارایی که میخوام با اور کلاک کنم همون بالا بردن گیگاهرتز سی پی یو و شاید بیشتر کردن زور کارت گرافیک باشه !
SABERTOOTH P67 - Motherboards - ASUS
به نظرت خوبه ؟ با CPU : CORE I5 3570K و NVIDIA SLI MSI GTX 660 TI PE OC هماهنگی کامل دارن اینا >؟

البته که میتونی رو ULTRA یا HIGH اجرا کنی ولی فریمت هم به صورت ULTRA یا HIGH پایین میاد :p ! اون کارتی که داری تقریباً خوبه ... من 610شو داشتم راضی کننده بود تقریباً ... رو لپ تاپ داشتما !مدل 630 چیه ؟ MSI ?

نه بابا خیلی خوب فریم میگرفتم . اره برندش msi هسته. حالا به نظرت عوض کنم gtx 680 بگیرم؟

سلام
راستش من تو انتخاب مادر برد و سی پی یو گیر کردم !
نمی دونم که بهتره مادر برد MSI Z77-GD43 بگیرم با سی پی یو INTEL Core I5 3570K
یا اینکه مادر برد ASUS H87-Pro 1150 MB بگیرم با سی پی یو Intel Core™ i5-4570
لطفا راهنمایی کنید

سلام
لطفا راهنمایی کنید
وقتی نسل جدید هست با بهبود از نظر گرافیکی و اورکلاکینگ چه دلیلی داره که نسل قبلش رو خرید کنید؟ کما اینکه اون مادر برد بهترین چیپست نسل قبل رو داشته باشه.

در اینصورت شما با همون کارت 630 تمام بازیها رو Ultra بازی کن، نیازی به ارتقا نیست، کارتی مثل 680 هم با وجود کارت 630 یی که همه کار می کنه به هیچ دردی نمی خوره!!

SABERTOOTH P67 - Motherboards - ASUS
MSI ?

کمتر از G45 یا ASUS P8Z77V-LK توصیه نمیشه برای شما
اون مدل P67هم برای سیستمهای 2 نسل قبل هست و مناسب خرید جدید و پردازنده های Ivy Bridge نیست. مهمتر اینکه PCI -Ex 3.0هم نیست.

دوستان خرید کارت هایی مثل 590 و 6990 توصیه میشه؟ در مقایسه با کارت هایی با قدرت 770؟ میارزه الان کارت هایی مثل 6990 رو خرید؟

یعنی اورکلاک رسمی؟ به طور عادی میشه اورکلاک کرد یا با روش های دیگه؟

هدفون در حد 300-400 تومن چه مدلی پیشنهاد میکنید؟

خیر، توصیه نمیشن
کارت 590 و 6990 رو میشه با کارتای 680 و 770 مقایسه کرد که 770 از نظر تک هسته ای بودن و مصرف کمتر کاملا برتری داره، بعلاوه 6990 مشکل ناپایداری نرخ فریم به علت CF هسته ها رو هم داره.
اورکلاک رسمی ؟ متوجه نشدم منظورتون چیه.

هدفون گیمینگ هم RAZER مدل CARCHARIAS با حدود 320 تومن و مدل MEGALODON 2.1 با حدود 380 تومن انتخابای خوبی هستن که فعلا فقط اولی موجود هست،

سلام
لطفا راهنمایی کنید

اگه بتونی مادربرد H87-PRO رو با پردازنده 4670K بگیری از هر دو حالت بهتره! هم می تونی پردازنده رو اورکلاک کنی و هم هزینه ی بالایی برای مادربرد نمی دی!
اگر پولت به ترکیب بالا نمی رسه همون 3570K و مادربرد G43 رو بگیر.

خیر، توصیه نمیشن
کارت 590 و 6990 رو میشه با کارتای 680 و 770 مقایسه کرد که 770 از نظر تک هسته ای بودن و مصرف کمتر کاملا برتری داره، بعلاوه 6990 مشکل ناپایداری نرخ فریم به علت CF هسته ها رو هم داره.
اورکلاک رسمی ؟ متوجه نشدم منظورتون چیه.

هدفون گیمینگ هم RAZER مدل CARCHARIAS با حدود 320 تومن و مدل MEGALODON 2.1 با حدود 380 تومن انتخابای خوبی هستن که فعلا فقط اولی موجود هست،
فرق دو مدل هدفونی که فرمودید تو وضوح صدا هست یا امکانات اضافه؟ همونجور که قبلا گقتم فقط تشخیص صدا ها برام مهمه
فرق این 2.2 و 7.1 که مینویست چیه؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or