مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

جناب
Farshidstar2012 میدونم گرافیکم ضعیفه ولی همون جور که قبلا گفتم مشکل من باز نشدن بازی ها به خاطره تک هسته ای بودن(مثل مسوت وانتد جدید یا اویل جدید) پردازندم هست و دیگه اینکه اگر هم بازی رو باز میکنه مثلا مثل مترو در جاهای خلوت بازی سرعت فریم متوسط یا خوب است همین که محیط بازی شلوغ میشود سرعت فریم سقوط میکند که فکر میکنم از ضعیف پردازنده هست همین مشکل را من برای AC3 هم دارم در داخل اتاق ها یا کشتی یا کلا جاهای خلوت خوب است اما در جاهای شلوغ.... به نظر شما ارتقاه پردازنده من به phenom ii x4 955 این مشکلات رای برای من حل نمیکنه؟؟ من نمیخوام در این وضعیت بازارمان در بهترین حالت بازی کنم میخوام گیم های جدید را متوسط یا متوسط به بالا اجرا کنم
سوکت مادربرد من AM3 هست اگر برای این سوکت پردازنده بهتر و به صرف تری در حدود 200 تومن سراغ دارید معرفی بفرمایید

سلام دوستان.
نمیدونم جای سوال اینجا هست یا نه تاپیک های همسایه خاک خورده بودند اینجا پرسیدم اگه جاش بود جواب بدین لطفا.
هنگام خرید هدست باید به چه نکاتی توجه کنم برای گیم؟ چه مشخصاتی باید داشته باشه؟
من نیاز دارم چیز هایی مثل صدای پا داخل بازی به وضوح قابل شنیدن باشه.و محل وقوع صداها قابل تشخیص باشه. مثلا کی کجا شلیک میکنه یا راه میره.
با حدود 100-150 تومن میشه یه هدست خرید؟ به خاطر بودجه محدودم نمیتونم زیاد برای هدست خرج کنم و فقط میخوام حداقل نیازم رو برطرف کنه.

سلام دوستان
این مادربورد گیگابایت خوبه ؟ GA-Z77X-D3H (rev. 1.0)

GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z77X-D3H (rev. 1.0)
در مقایسه با g45 gaming z77 کدومشون بهتره عملکردشون ؟
یه سوال کاملاً جدا
این مادربورده خوبه ؟
[h=1]P8B75-V[/h]http://www.asus.com/Motherboards/P8B75V/#overview
اورکلاک کردن قطعات به مادربورد ربط که نداره دیگه ؟ من این مادربرودو بگیرم میتونم اور کنم درسته ؟

آخرین ویرایش:
دوستان میخواستم نظرتون رو راجع به این اسمبل بدونم:
Motherboard: AsRock Fatal1ty z77 Proffessional
CPU: Intel Core i5 3570k
VGA: Evga GTX 650Ti Boost Superclocked 1gb
Ram: Kingston HyperX 8gb (2x4) 1600 ddr3
Power Supply: Green GP650-OC
در مورد این اسمبل یه توضیح بدم؛ گرافیک اصلا در سطح بقیه قطعات نیست چون متاسفانه الان دستم تنگه برای همین مادربورد و سی پی یو رو یه جوری انتخاب کردم که بخوام بعدا sli کنم یا کلا یه گرافیک بهتر بگیرم بتونم!
به همین 5تا قطعه نیاز دارم فقط!
+ سیستم فقط در راه گیم استفاده میشه :D

در مورد این اسمبل یه توضیح بدم؛ گرافیک اصلا در سطح بقیه قطعات نیست چون متاسفانه الان دستم تنگه برای همین مادربورد و سی پی یو رو یه جوری انتخاب کردم که بخوام بعدا sli کنم یا کلا یه گرافیک بهتر بگیرم بتونم!
کارت 650 TI Boost فک نکنم EVGAـش تو بارار باشه .

جناب
Farshidstar2012 میدونم گرافیکم ضعیفه ولی همون جور که قبلا گفتم مشکل من باز نشدن بازی ها به خاطره تک هسته ای بودن(مثل مسوت وانتد جدید یا اویل جدید) پردازندم هست و دیگه اینکه اگر هم بازی رو باز میکنه مثلا مثل مترو در جاهای خلوت بازی سرعت فریم متوسط یا خوب است همین که محیط بازی شلوغ میشود سرعت فریم سقوط میکند که فکر میکنم از ضعیف پردازنده هست همین مشکل را من برای AC3 هم دارم در داخل اتاق ها یا کشتی یا کلا جاهای خلوت خوب است اما در جاهای شلوغ.... به نظر شما ارتقاه پردازنده من به phenom ii x4 955 این مشکلات رای برای من حل نمیکنه؟؟ من نمیخوام در این وضعیت بازارمان در بهترین حالت بازی کنم میخوام گیم های جدید را متوسط یا متوسط به بالا اجرا کنم
سوکت مادربرد من AM3 هست اگر برای این سوکت پردازنده بهتر و به صرف تری در حدود 200 تومن سراغ دارید معرفی بفرمایید

شما ظاهرا بهتر از دوستان مشاور اینجا می دونی مشکل سیستمت چیه، در اینصورت چرا از اینجا مشاوره می گیری؟
من نظرم رو توی پست قبلی گفتم، اگر مادربردت AM3 هست که دیگه حرفی نیست، قاعدتا باید PHENOM II X4 955 رو ساپورت کنه. اصولا پردازنده های این سوکت منقزض شدن و تولید نمیشن که بشه انتخابای متعددی داشت، همونی هم که پیدا میشه دست دوم هست و قیمت مشخصی نداره.

سلام دوستان.
نمیدونم جای سوال اینجا هست یا نه تاپیک های همسایه خاک خورده بودند اینجا پرسیدم اگه جاش بود جواب بدین لطفا.
هنگام خرید هدست باید به چه نکاتی توجه کنم برای گیم؟ چه مشخصاتی باید داشته باشه؟
من نیاز دارم چیز هایی مثل صدای پا داخل بازی به وضوح قابل شنیدن باشه.و محل وقوع صداها قابل تشخیص باشه. مثلا کی کجا شلیک میکنه یا راه میره.
با حدود 100-150 تومن میشه یه هدست خرید؟ به خاطر بودجه محدودم نمیتونم زیاد برای هدست خرج کنم و فقط میخوام حداقل نیازم رو برطرف کنه.

مشخصات هدست خوب:

-کیفیت صدای خوب: تفکیک مناسب نویز و صدا(SNR مناسب)، عدم تداخل کانالهای صدا
-راحتی در استفاده ی طولانی مدت
-کیفیت ساخت
-رابط صدای مناسب (USB و یا جک استریو)

شما می تونی یه هدست 5.1 با صدای محیطی تهیه کنی که مدلای واقعی با قابلیت تشخیص تمام جهت ها معمولا بالای 500 تومن قیمت دارن، مدلای ارزونتر با رابط USB فقط صدای جهتی رو شبیه سازی می کنن و خیلی دقیق و مطمئن نیستن
به نظر من یه هدست استریوی گیمینگ با کیفیت از یه هدست 5.1 بی کیفیت تجربه ی بهتری داره

با 150 تومن هم هدست گیمینگ معتبر و با کیفیت نمیشه خرید، دست کم باید 230 هزینه کنی و یکی از مدلهای RAZER رو بخری. مدلای ارزونتر زیر 100 تومن به هیچ وجه نه کیفیت مناسب دارن و نه راحتی.

منظورم همین msi z77 g45 gaming هستش.

اینم بالای 500 تومن هست دیگه

سلام دوستان
این مادربورد گیگابایت خوبه ؟ GA-Z77X-D3H (rev. 1.0)

GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z77X-D3H (rev. 1.0)
در مقایسه با g45 gaming z77 کدومشون بهتره عملکردشون ؟
یه سوال کاملاً جدا
این مادربورده خوبه ؟
P8B75-V

P8B75-V - Motherboards - ASUS
اورکلاک کردن قطعات به مادربورد ربط که نداره دیگه ؟ من این مادربرودو بگیرم میتونم اور کنم درسته ؟

همون G45 توصیه میشه.
P8B75-V هم فقط برای سیستمهای با بودجه ی محدود توصیه میشه، امکانات جانبی و اورکلاکینگ و بقیه چیزها رو نداره.
اورکلاک پردازنده کاملا به مادربرد ربط داره که P8B75-V نمی تونه، نمی دونم چرا توی این چند پست اخیر شما داری برعکس مطالب گفته شده ی ما رو عنوان می کنی؟!

با توجه به توضیحات سیستم مشکلی نداره، بجز همون گرافیک که امیدواریم در آینده ی نزدیک ارتقا بدی!

چند تا سوال :

من امروز ولیعصر بودم و بازار رو زیرو رو کردم و از نمایندگی های MSI که پرسیدم گفتن مادربورد های گیمینگ و کلا مادربورد های سری Z87 حدود 1 ماه دیگه میاد توی بازار .
میخواستم بپرسم میارزه صبر کنم یا همین Z87 Plus Asus کیفیتش خوبه که بگیرم ؟ (من میخوام 770 بگیرم و 770 Lightning مد نظرم بود که اون هم هنوز وارد بازار نشده و تنها انتخابم Z87 Plus Asus و 770 GTX Windforce Giga هست)
نظرتون راجع به GIGABYTE Z87X-D3H چی هست ؟

سوال دیگه این که تو SSD های موجود در بازار من خودم فکر میکنم که Neutron Corsair از بقیه بهتره , نظر شما چی هست ؟

آخرین ویرایش:
جناب Farshidstar2012 جسارت نباشه من میدونم وضعیت گرافیکم خراب ولی با این وضعیت بازار فعلا یک انتخاب بیشتر ندارم!! من سوالم اینه مشکل افت فریمی که(توضیح دادم) هنگام شلوغ شدن محیط به سراغم میاد با پردازنده جدید حل خواهد شد یا تاثیری نخواهد داشت؟؟

همون G45 توصیه میشه.
P8B75-V هم فقط برای سیستمهای با بودجه ی محدود توصیه میشه، امکانات جانبی و اورکلاکینگ و بقیه چیزها رو نداره.
اورکلاک پردازنده کاملا به مادربرد ربط داره که P8B75-V نمی تونه، نمی دونم چرا توی این چند پست اخیر شما داری برعکس مطالب گفته شده ی ما رو عنوان می کنی؟!
آخه داداش من خودمم g45 میخواستم بگیرم اما مثه اینکه نمیشه اصن ! جایی نداره گویا :| خودمم خیلی مشتاقم بخرم .
اینجا رو ببین
من این قطعات رو دارم :
vga : gtx 660ti pe oc
ram : 8gb gskill 1600
cpu : 3570k i5
power : enermax 650w
حالا یه مین بورد عالی میشه برای این قطعات توصیه کنی ؟( اور هم می کنم )
داداش یه جای خوب میشه برای خرید msi z77a g45 gaming توصیه کنی ؟ خودمم میخوام بخرم اما مثه اینکه بیشتر جاها الان تموم کردن ! :(

چند تا سوال :

من امروز ولیعصر بودم و بازار رو زیرو رو کردم و از نمایندگی های MSI که پرسیدم گفتن مادربورد های گیمینگ و کلا مادربورد های سری Z87 حدود 1 ماه دیگه میاد توی بازار .
میخواستم بپرسم میارزه صبر کنم یا همین Z87 Plus Asus کیفیتش خوبه که بگیرم ؟ (من میخوام 770 بگیرم و 770 Lightning مد نظرم بود که اون هم هنوز وارد بازار نشده و تنها انتخابم Z87 Plus Asus و 770 GTX Windforce Giga هست)
نظرتون راجع به GIGABYTE Z87X-D3H چی هست ؟

سوال دیگه این که تو SSD های موجود در بازار من خودم فکر میکنم که Neutron Corsair از بقیه بهتره , نظر شما چی هست ؟

Z87 PLUS هم بررسیهای خوبی داشته، اگه از لحاظ امکانات جنبی چیزی کم نداره از نظر شما( که فکر نکنم کم و کسری داشته باشه) و از نظر ظاهر و رنگ بندی هم مشکلی با همخوان نبودنش با سایر قطعات ندارید بهترین گزینه هست.
مدل گیگا رو هم فعلا توصیه نمی کنم تا بررسیهای بیشتری ازش بیاد.
Neutron هم از بهترین مدلهای موجود بازار ما هست، البته 120 گیگی ، نه 60 گیگی/

جناب Farshidstar2012 جسارت نباشه من میدونم وضعیت گرافیکم خراب ولی با این وضعیت بازار فعلا یک انتخاب بیشتر ندارم!! من سوالم اینه مشکل افت فریمی که(توضیح دادم) هنگام شلوغ شدن محیط به سراغم میاد با پردازنده جدید حل خواهد شد یا تاثیری نخواهد داشت؟؟

من فکر می کنم که از گرافیک شما هست، البته اگر در رزولوشن بالا مثل 1680 یا 1920 بازی می کنید که قطعا گرافیکه
پردازنده ی جدید بدون تغییر گرافیک در تنظیمات بالای بازیها تاثیری نخواهد داشت!

آخه داداش من خودمم g45 میخواستم بگیرم اما مثه اینکه نمیشه اصن ! جایی نداره گویا :| خودمم خیلی مشتاقم بخرم .
اینجا رو ببین
من این قطعات رو دارم :
vga : gtx 660ti pe oc
ram : 8gb gskill 1600
cpu : 3570k i5
power : enermax 650w
حالا یه مین بورد عالی میشه برای این قطعات توصیه کنی ؟( اور هم می کنم )
داداش یه جای خوب میشه برای خرید msi z77a g45 gaming توصیه کنی ؟ خودمم میخوام بخرم اما مثه اینکه بیشتر جاها الان تموم کردن ! :(

می تونید ASUS P8Z77V-LK رو بگیرید یا از MSI همون G65، خیلی وقته مادربردای مطرح Z77 توی بازار داخلی کم هستن،

Z87 PLUS هم بررسیهای خوبی داشته، اگه از لحاظ امکانات جنبی چیزی کم نداره از نظر شما( که فکر نکنم کم و کسری داشته باشه) و از نظر ظاهر و رنگ بندی هم مشکلی با همخوان نبودنش با سایر قطعات ندارید بهترین گزینه هست.

من فکر می کنم که از گرافیک شما هست، البته اگر در رزولوشن بالا مثل 1680 یا 1920 بازی می کنید که قطعا گرافیکه
پردازنده ی جدید بدون تغییر گرافیک در تنظیمات بالای بازیها تاثیری نخواهد داشت!

می تونید ASUS P8Z77V-LK رو بگیرید یا از MSI همون G65، خیلی وقته مادربردای مطرح Z77 توی بازار داخلی کم هستن،
بودجش رو ندارم ! 800 تومنه تقریبا ً بودجه من 620 تومنه برای مادربورد . دیگه چه چیزایی هستند ؟

جناب میبخشید من این همه سوال میکنم من نهایت در
رزولوشن 900*1600 بازی میکنم که بعضی وقت ها هم میارمش پایین من در بازی مثل کالاف9 مشکلی ندارم یا مثلا خود DMC جدید رو خیلی راحت اجراش میکنم همون جورم که گفتم تو این شرایط نمیخوام بهترین اجرا رو داشته باشم !! شما میگید اگه کارت گرافیکم ببرم بالا دیگه تو محیط های شلوغ بازی ها افت فریم نخواهم داشت؟؟ میبخشید تکرار میکنم ولی یاد اور میشم که من بازی ها رو روان اجرا میکنم ولی قسمت شلوغ بازی ها مثلا تو مترو لست نایت تو قسمت های شلوغش افت فریم دارم نه در قسمت های خلوتشم یعنی با بالا بردن گرافیک و دست نزدن به پردازنده تک هسته افت فریم نخواهم داشت ؟؟؟؟؟ به نظر شما پردازنده تک هسته ای من در این مسله دخیل نیست؟؟
من وقتی کروم و فایرفکس رو باز میکنم با استفاده از cpu meter ویندوز سون میبنم که تا 40% cpu پر میشه!!
tn7ajv5qu7so9ttb5.gif

سلام. اساتید این دو قطعه رو چند میتونم بفروشم ؟ (مین 9 ماه گارانتی داره هنوز ) لطفا قیمت حدودی هر قطعه رو به صورت جداگانه بفرمایید .
CPU:I3-540
MAIN:GIGABYTE-GA-H55M-D2H

Neutron هم از بهترین مدلهای موجود بازار ما هست، البته 120 گیگی ، نه 60 گیگی/

ممنون

با توجه به این که من میخوام 770 گیگا بگیرم بهتر نیست که مادربوردش هم گیگا باشه ؟ تاثیری نداره ؟
770 به غیر از گیگا , برند دیگه ای شما تو بازار میشناسی ؟
Sabertooth چه برتری هایی نسبت به Plus داره ؟ ( قیمشتون 400 تومن فرق داره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or