مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون از راهنمایی دوستان من مشخصات کارت گرافیکم میزارم البته میدونم الان جزوه ضعیف ها هست ولی اون بمونه برای وقتی که وضع بازار خوب بشه!! مشکل اصلی من اینه که بازی ها رو نمتونم به کل باز کنم چون پردازنده تک هسته ای هست اگر هم باز کنم مثلا در نسخه جدید مترو وقتی در میحط خلوتی هستیم فریم خوب است ولی همین که محیط بازی شلوغ میشود سرعت افتضاح افتضاح میشه عین این مشکل رو من برای AC3 هم دارم قسمت های خلوت مثل داخل کشتی یا اتاق ها خوب ولی قمست هایی که داخل شهریم بازم......

پس به نظر شما http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103808 phenom ii x4 955 مشکلات من رو حل میکنه؟؟ در ضمن اگر کسی از بچه ها قیمت روز phenom ii x4 955 دارن لطفا بگن
ا
54257892248165901852.gif

ممنون از راهنمایی دوستان من مشخصات کارت گرافیکم میزارم البته میدونم الان جزوه ضعیف ها هست ولی اون بمونه برای وقتی که وضع بازار خوب بشه!! مشکل اصلی من اینه که بازی ها رو نمتونم به کل باز کنم چون پردازنده تک هسته ای هست اگر هم باز کنم مثلا در نسخه جدید مترو وقتی در میحط خلوتی هستیم فریم خوب است ولی همین که محیط بازی شلوغ میشود سرعت افتضاح افتضاح میشه عین این مشکل رو من برای AC3 هم دارم قسمت های خلوت مثل داخل کشتی یا اتاق ها خوب ولی قمست هایی که داخل شهریم بازم......

پس به نظر شما AMD Phenom II X4 955 Deneb 3.2GHz Quad-Core Processor HDZ955FBGMBOX - Newegg.com phenom ii x4 955 مشکلات من رو حل میکنه؟؟ در ضمن اگر کسی از بچه ها قیمت روز phenom ii x4 955 دارن لطفا بگن
ا
54257892248165901852.gif

شما قطعات فعلی رو بگو تا بشه نظر داد که بهترین ارتقا چی هست.

بستن که میشه بست، اما به این بودجه نمی خوره، شما کارت 200 تومن هم روش نصب کنید با تراشه ی گرافیکی فعلی خودش تفاوتی نمی کنه! ، چیزی که حداقل ملزومات برای سیستم بازی باشه و کارت گرافیک جدای مناسب بازی هم باشه میشه همون سیستم دومی!

هادر 1 ترا با هارد 500 هم فقط 30 یا 40 تومن تفاوت دارن. چون کارت مجزا نداشت و به سقف بودجه نرسیده بود مدل 1 ترا برای سیستم اول توصیه شد.
خب خیلی ممنون.
اگه ممکن هست اون کارت 200 تومنی رو هم معرفی کنید حالا.بعد اینکه بخواد رو همون سیستم 1320 تومنی بسته بشه باید CPU هم تغییر کنه؟

و یه درخواست دیگه اگه 2 تا لپ تاپ هم تو رنجی که گفته شد معرفی کنید ممنون میشم.

ببینید بنده این سیستم رو برای یه نفر میخوام که از لحاظ اجرای بازی و رندرینگ یه چیز خوب باشه.فقط در حد خوب.
ممنون

خب خیلی ممنون.
اگه ممکن هست اون کارت 200 تومنی رو هم معرفی کنید حالا.بعد اینکه بخواد رو همون سیستم 1320 تومنی بسته بشه باید CPU هم تغییر کنه؟

و یه درخواست دیگه اگه 2 تا لپ تاپ هم تو رنجی که گفته شد معرفی کنید ممنون میشم.

ببینید بنده این سیستم رو برای یه نفر میخوام که از لحاظ اجرای بازی و رندرینگ یه چیز خوب باشه.فقط در حد خوب.
ممنون

کارت GT 620 همین حدود 200 تومن هست، اصلا بدرد بازی نمی خوره و در حد گرافیک آنبوردش هم سرعت نداره. احتیاجی به تغییر پردازنده نیست، اون پلاتفرم کلا سرعت پردازنده هاش در همون سطح هست.
لپ تاپ رو هم توی تاپیکش بپرسید بهتره، البته با این بودجه ها به هیچ وجه لپ تاپی که قدرت گرافیکیش در همین سطح آنبرد سیستمهای توصیه شده باشه رو هم نمی تونید تهیه کنید!
با این بودجه چیز خوبی نمیشه گرفت، هر چقدر هم که اصرار به خریدش داشته باشید.

سلام خسته نباشید با بودجه ی 2.5 میلیون یه سیستم مخصوص گیم
میخواستم هر چند انتخابی وجود داره ممنون میشم بهم بگید
بدون monitoro با hdd با case اینتور چیزا

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
ببخشید بین z77 - g45 gaming و z88 - g45 gaming چه تفاوتهایی هست ؟
راستی اورکلاک که می کنن کارت گرافیک gtx660 ti pe oc که زورش تا 1097ghz هست وقتی با خود مادربورد اور میشه چطور میشه ؟ تا چقدر میتونه بالا بره ؟

سلام دوستان
راستی اورکلاک که می کنن کارت گرافیک gtx660 ti pe oc که زورش تا 1097ghz هست وقتی با خود مادربورد اور میشه چطور میشه ؟ تا چقدر میتونه بالا بره ؟
این ها کلا lga socketمتقاوتی دارند و برای cpu های مختلقی ساخته شدند

سلام خسته نباشید با بودجه ی 2.5 میلیون یه سیستم مخصوص گیم
میخواستم هر چند انتخابی وجود داره ممنون میشم بهم بگید
بدون monitoro با hdd با case اینتور چیزا

CPU:Core i3 3220
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H67
VGA:AMD 7870 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:MAGNUM2

حدود 2700 درمیاد و مناسب بازی هست.

سلام دوستان

اون Z87 هست که برا پردازنده های جدید هاسول طراحی شده، Z77 هم برای پردازنده های نسل قبلی Ivy Bridge هست.
همین دوتا پست بالاتر گفته شد که اورکلاک بودن یا اورکلاک کردن کارت گرافیک هیچ ربطی به مادربرد نداره! کارت گرافیک مجزا اورکلاک میشه و پردازنده هم مجزا! تمام.

CPU:Core i3 3220

اون Z87 هست که برا پردازنده های جدید هاسول طراحی شده، Z77 هم برای پردازنده های نسل قبلی Ivy Bridge هست.
همین دوتا پست بالاتر گفته شد که اورکلاک بودن یا اورکلاک کردن کارت گرافیک هیچ ربطی به مادربرد نداره! کارت گرافیک مجزا اورکلاک میشه و پردازنده هم مجزا! تمام.
آهان پس z87 به کار من نمیاد دیگه ! نسل جدید اینتل هم فکر کنم گرون باشن و با بودجه من همخوانی نداشته باشن .
تو سی پی یوت رو تا 4.6 اور کردی ؟:-o! میشه بگی چه کولری گذاشتی ؟ دماش چقدره الان ؟ آیا کولر هم بذاری بازم تو کم نشدن عمر سی پی یو تاثیر خاصی داره ؟
این مادربورد g45 gaming z77 کاراییش خوبه دیگه برای گیم ؟ این مادربوردا چه قابلیتای خاصی دارن که از بقیه مجزا میشن و سری gaming نامبرده میشه ازشون ؟ممنون .

آهان پس z87 به کار من نمیاد دیگه ! نسل جدید اینتل هم فکر کنم گرون باشن و با بودجه من همخوانی نداشته باشن .
تو سی پی یوت رو تا 4.6 اور کردی ؟:-o! میشه بگی چه کولری گذاشتی ؟ دماش چقدره الان ؟ آیا کولر هم بذاری بازم تو کم نشدن عمر سی پی یو تاثیر خاصی داره ؟
این مادربورد g45 gaming z77 کاراییش خوبه دیگه برای گیم ؟ این مادربوردا چه قابلیتای خاصی دارن که از بقیه مجزا میشن و سری gaming نامبرده میشه ازشون ؟ممنون .

نسل جدید تفاوت قیمتی زیادی با نسل فعلی ندارن
پردازنده های Ivy Bridge هم در صورت استفاده از مادربردهای مناسب و خنک کننده ی حرفه ای تا 5 گیگاهرتز هم اور میشن، 4.6 گیگاهرتز یه اورکلاک متوسط و در حیطه ی دسترسی بیشتر پردازنده ها و مادربرها هست. کولینگ من هم Thermalright MACHO هست

مادربردهای گیمینگ علاوه بر استفاده از تم های هماهنگ مخصوص سیستم های بازی و ترکیب رنگی خاص روی خود مادربرد، معمولا دارای قابلیت اورکلاکینگ خوب، کارت صدای ایزوله شده برای کم کردن نویز و تقویت شده و تراشه های LAN پرسرعت خود اینتل یا بهتر Killer NIC هستن

البته مدلهای ارزونتر مثل G43/G45 فرق زیاادی با مدلهای معمولی ندارن، اما مدلهای ASUS ROG کلا قطعات و طراحی مجزایی از خط تولید مدلهای معمولی دارن.

یه سئوال دیگه هم من اضافه می کنم.
قیمت Z77 چنده؟

نسل جدید تفاوت قیمتی زیادی با نسل فعلی ندارن
پردازنده های Ivy Bridge هم در صورت استفاده از مادربردهای مناسب و خنک کننده ی حرفه ای تا 5 گیگاهرتز هم اور میشن، 4.6 گیگاهرتز یه اورکلاک متوسط و در حیطه ی دسترسی بیشتر پردازنده ها و مادربرها هست. کولینگ من هم Thermalright MACHO هست

مادربردهای گیمینگ علاوه بر استفاده از تم های هماهنگ مخصوص سیستم های بازی و ترکیب رنگی خاص روی خود مادربرد، معمولا دارای قابلیت اورکلاکینگ خوب، کارت صدای ایزوله شده برای کم کردن نویز و تقویت شده و تراشه های LAN پرسرعت خود اینتل یا بهتر Killer NIC هستن

البته مدلهای ارزونتر مثل G43/G45 فرق زیاادی با مدلهای معمولی ندارن، اما مدلهای ASUS ROG کلا قطعات و طراحی مجزایی از خط تولید مدلهای معمولی دارن.
اون کولینگی که شما داری آکبندش الان 160 تومنه دیگه ؟ دمای سی پی یوتون چقدر میشه وقتی تا 4.6 میره ؟
ممنون داداش .

یه سئوال دیگه هم من اضافه می کنم.
قیمت Z77 چنده؟

اگه منظورت مادربردای Z77 هست دیگه از 500 تومن به بالا هستن.

الان پردازنده خودم میهن مارکت - مشخصات کلی سی پی یو CPU - ای ام دی AMD Sempron 145 هستش و کارت گرافیکم هم 6570 2g ddr3
phenom ii x4 955 جواب میده؟؟

اگه برای بازی می خوای اول باید کارت گرافیکت رو ارتقا بدی و بعد پردازنده رو، هر چند که پردازندت هم وضعیش خرابه اما وضع گرافیک خرابتره!
تا مادربردت رو نگی نمیشه فهمید چه مدل پردازنده هایی رو جواب میده

اون کولینگی که شما داری آکبندش الان 160 تومنه دیگه ؟ دمای سی پی یوتون چقدر میشه وقتی تا 4.6 میره ؟
ممنون داداش .
درسته
نهایت به 74 درجه میرسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or