مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Graphics Card
6GB NVIDIA GEFORCE GTX TITAN - 2 DVI, HDMI, DP - 3D Vision Ready

2[SUP]nd[/SUP] Graphics Card
3[SUP]rd[/SUP] Graphics Card
من فقط اینو میدنم که 690 قویتر هست از تایتان اگه بحثه کل هست ! :d

سلام دوستان
خسته نباشید

اول از همه بگم چقدر خوشحالم که این فروم و این تاپیک رو پیدا کردم، چونکه الان یک ماهی هست میخوام یه سیستم ببندم و راهی شدم از این مغازه به اون مغازه ولی چون اطلاعات ندارم فروشنده ها همش از بی اطلاعاتیم سو استفاده میکنند واسه همین امیداورم شما بتونید راهنماییم کنید.

قبل از هر چیز راجع به بودجه بگم محدودیت ندارم ولی خوب شرایط هم یه کم گیجم کرده تو همین تاپیک کسی رو دیدم که گفته "با ۴ میلیون یه سیستم میخوام واسه بتل فیلد ۴" شما هم راهنماییش کردید کسی رو هم دیدم تو تاپیک "عکس های سیستم بچه ها" که ۱۸ میلیون سیستم بسته بود و میگفت برای بازی گیم های نسل بعد اینقدر لازمه!
خلاصه من امروز که داشتم این تاپیک رو میگشتم تو این ۱۰-۲۰ صفحه آخر از ۳ میلیون تا ۱۰ میلیون دیدم که ملت سیستم جمع کردن برای "بازی با کیفیت بالا برای دو سه سال بعدی" همش هم بهشون گفته شده "این سیستمی که بهت گفتیم با کیفیت خوب بازی ها رو تا دو سال آینده جواب میده بعد از اون باید گرافیکت رو عوض کنی"!!!:|
واسه همین واقعا گیج شدم من محدودیت ندارم ولی اصلا نمیخوام بیش از حد خرج کنم اگر مجبور باشم تا حدود ۱۰ میلیون خرج میکنم ولی بازم میگم هرچی کمتر بهتر بالاخره دانشجوییم و بی پول:))

حالا برم سراغ سیستمی که میخوام:d

سیستم برای گیم باشه دیگه میخوام گیم های تا آخر ۲۰۱۵ رو با کیفیت فول اچ دی ۶۰ فریم بگیرم حالا یکی دو تا بازی خاص مثل کرایسیس رو جواب نداد مهم نیست ولی نمی خوام تعداد بازی هایی که جواب نمیگیرم بیشتر از ۲-۳ تا بازی خاص باشه به چیزی بیشتر از این هم احتیاج ندارم
همین که بازی ها رو راحت و روون اجرا کنه کافیه دنبال نرخ فریم نجومی و بنچمارک و این جور چیز ها نیستم
یه هارد سه ترا میخوام فقط روش فیلم میریزم و بقیه برنامه های سیستم به جز بازی ها رو
یه ssd میخوام فکر کنم 128 یا کمتر کافی باشه برای ویندوز و بازی هام
سر و صدای کیس موقع بازی برام مهم نیست ولی زمانی که میخوام بزارم دانلود میخوام بی صدا باشه تا حد ممکن
کامپیوترم تقریبا تمام روز روشنه به جز ۶-۸ ساعتی که میخوابم

فکر نکنم چیز دیگه ای لازم باشه بگم اگر چیزی بود که واضح نبود و گفتنش تو بهتر راهنمایی کردن شما تاثیر داره ممنون میشم بهم بگید تا تکمیلش کنم.

دستتون درد نکنه

اول اینکه هیچ تضمینی نیست سریعترین کارت موجود فعلی بازیهای 2 سال بعد رو هم بتونه با بالاترین تنظیمات اجرا کنه، اما معمولا می تونه از پس 90 درصدشون بربیاد
دوم اینکه برای هر فردی به تناسب بودجش سیستم پیشنهاد میشه:

CPU:INTEL Core I5 4770K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z87A-PRO
VGA:Geforce GTX 690 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 3 TB
SSD:OCZ VERTEX 3 60GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:850W GREEN
CASE:GREEN X7

حدود 8860 تومن درمیاد و سریعترین سیستم موجود می تونه باشه( اگر نگید چرا 3 تا TITAN رو SLI نکردیم!)

سلام دوستان
مادربورد msi z77 g43 gaming مثه مادربوردای دیگه تا دوتا میتونه کارت گرافیک ساپورت کنه برایsli nvidia یا 3 تا هم میتونه ساپورت کنه ؟ فکر کنم تو توضیحاتش نوشته بود سه تا ! اگه سه تا gtx 660 بذارم فریمش تو بازی ها چطور میشه ؟:d تو یوتیو ب دیدم طرف دوتا gtx 660 گذاشته بود یکم مونده بود به 690 برسه :| !
راستی یک سوال دیگه ! مثلاً وقتی دوتا 660 میذارم تو مادربورد اشکال نداره از این مدل باشن هر دوتاشون ؟ gtx 660 ti pe oc msi? یا مدل sli داره و باید باز خرج جدا کرد براش ؟ اگه بشه دو تا کارت gtx 660 ti pe oc msi بذارم دیگه به درستی کار می کنه دیگه ؟ چیز دیگه ای برای sli شدن لازم نیست بگیرم پس ؟
من یک هارد یک ترابایت اکسترنال دارم ! پس بهتره هارد اینترنال 500 سیگیت 16 مگ نگیرم پس به جاش یک ssd خوب پیشنهاد بدین ...ممنون .

G43 دیگه SLI ساپورت نیست، یعنی از دو یا چند کارت NVIDIA پشتیبانی نمی کنه، فقط CF کار می کنه
کارتی NVIDIA حتما باید از یه مدل باشن اما می تونه سازنده هاشون متفاوت باشه
SSD های موجود فعلا CORSAIR FORCE GS و VERTEX 3 و دو مدل از ADATA هستن که ارزش خرید دارن.

770 فعلا از برندهای MSI و گیگابایت موجود هست که هر دو هم خوبن
3770 هم حدود 430 تومن گرونتر هست،
با 500 تومن بیشتر نمی تونی کارت گرافیک رو که اولویت هست بالاتر ببری، تفاوت 1 تومن هست! فقط می تونی پردازنده یا رم رو زیادتر کنی یا یه کولینگ حرفه ای و کم صدا برای پردازنده بگیری
یا مثلا می تونی پردازنده ی سری K به همراه مادربرد Z77 مثل G43 بگیری و یه کولینگ خوب هم بزاری که اورکلاک کنی.

به نظرت میارزه 430 تومن بیشتر بدم به جای 3570K مدل 3770K رو بگیرم ؟
G43 چه فرقی داره با P8B75V ؟ فک کنم اون SLI ساپورت میکنه این یکی نمیکنه !
کولینگ خوب با قیمت مناسب چی پیشنهاد میدی برای CPU ؟

سلام
مشخصات سیستم من اینه :
CPU:3570K
Main:P8Z77-Deluxe
RAM:8GB CORSAIR 1600
میخوام بدونم ارزش داره اینارو بفروشم برم روی پلتفرم 1150 ؟!
چقدر تفاوت داره با قطعات زیر :
CPU:4770K
Main:Z87-Deluxe

سلام
مشخصات سیستم من اینه :

اگر هدف گیم هست ارزش نداره، تفاوتی در بازی نخواهد داشت همین cpu فعلی هم حداقل تا 1 سال دیگه برای هیچ کارتی گلوگاه نمیشه
اما اگر صرفا دوست دارید مدل جدیدتر رو داشته باشید اون یه بحث دیگه اس

به نظرت میارزه 430 تومن بیشتر بدم به جای 3570K مدل 3770K رو بگیرم ؟
G43 چه فرقی داره با P8B75V ؟ فک کنم اون SLI ساپورت میکنه این یکی نمیکنه !
کولینگ خوب با قیمت مناسب چی پیشنهاد میدی برای CPU ؟

اگه سیستم بازی مدنظر باشه- که هست- خیر ارزش نداره، اما اگه یه سیستم رندر حرفه ای یا یه سیستم گیمینگ با 3 تا گرافیک داشتید ارزشش رو داشتو
G43 بر پایه چیپ ست Z77 هست که فول آپشن هست اما B75 هیچ آپشن اضافی نداره( اورکلاک- خروجی گرافیک آنبرد- چند کارتی- کش SSD... اینا رو بطور رسمی نداره)
اگه 100 تومن به بالا بخواین مدلهای Thermalright مثل TRUE SPIRIT 120 هست که شرکت GREEN وارد می کنه، می تونین ببینین و انتخاب کنین.

سلام
مشخصات سیستم من اینه :

4770K که همرده ی 3770K هست، اگه شما 3570K دارید باید با 4670K مقایسه کنید.
اما جوابتون مطلقا نه هست!
هیچ تفاوت راندمانی( 5 درصد متوسط) محسوس بین این دو پلاتفرم وجود نداره.

اگر هدف گیم هست ارزش نداره، تفاوتی در بازی نخواهد داشت همین cpu فعلی هم حداقل تا 1 سال دیگه برای هیچ کارتی گلوگاه نمیشه
اما اگر صرفا دوست دارید مدل جدیدتر رو داشته باشید اون یه بحث دیگه اس
اصلا هدفم بازی کردن نیست وگرنه جای 9800GT یه 680 بسته بودم رو سیستم !
بیشتر کارم تبدیل فیلم و Vmware و Cubase هست ..بیشتر به CPU نیاز دارم !

4770K که همرده ی 3770K هست، اگه شما 3570K دارید باید با 4670K مقایسه کنید.
اما جوابتون مطلقا نه هست!
هیچ تفاوت راندمانی( 5 درصد متوسط) محسوس بین این دو پلاتفرم وجود نداره.
میدونم ،اونقدری تفاوت میکنه دیگه 3770 نخرم و برم رو 4770 ?!(ارزش 400 هزارتومن بیشتر رو داره؟!)

اصلا هدفم بازی کردن نیست وگرنه جای 9800GT یه 680 بسته بودم رو سیستم !
بیشتر کارم تبدیل فیلم و Vmware و Cubase هست ..بیشتر به CPU نیاز دارم !

پس اگه کاربردتون این موارد هست 4770 خرج اضافیه
Vmware چون از می تونه از تمام Thread های CPU استفاده کنه اگر 3570 رو که 4 Thread داره با 3770 که 8 Thread داره عوض کنید تغییر محسوسی در کارایی می بینید

اما در مورد cubase چون فقط نسخه 32 بیتی اش کرک شده قبل از اینکه cpu بخواد محدودیت ایجاد کنه رم محدودیت ایجاد می کنه، چون برنامه 32 بیت نمی تونه از بیشتر از 3.5 گیگ رم رو استفاده کنه
البته بستگی به نوع VST های مورد استفاده داره اگه صرفا از VST FX (مثلا افکت های داخلی کیوبیس یا پلاگین های Waves) استفاده می کنی حجم زیادی از رم اشغال نمی کنن
ولی اگه از VSTi هایی مثل omnispheir، Nexus, Stylus و... استفاده می کنی با باز کردن چندین Track با محدودیت رم مواجه میشی

پس اگه کاربردتون این موارد هست 4770 خرج اضافیه
Vmware چون از می تونه از تمام Thread های CPU استفاده کنه اگر 3570 رو که 4 Thread داره با 3770 که 8 Thread داره عوض کنید تغییر محسوسی در کارایی می بینید

اما در مورد cubase چون فقط نسخه 32 بیتی اش کرک شده قبل از اینکه cpu بخواد محدودیت ایجاد کنه رم محدودیت ایجاد می کنه، چون برنامه 32 بیت نمی تونه از بیشتر از 3.5 گیگ رم رو استفاده کنه
البته بستگی به نوع VST های مورد استفاده داره اگه صرفا از VST FX (مثلا افکت های داخلی کیوبیس یا پلاگین های Waves) استفاده می کنی حجم زیادی از رم اشغال نمی کنن
ولی اگه از VSTi هایی مثل omnispheir، Nexus, Stylus و... استفاده می کنی با باز کردن چندین Track با محدودیت رم مواجه میشی
این فقط گوشه ای از کارام بود البته برای Cubase زیاد مشکلی ندارم چون همین مقدار رم برارم کافیه !
فقط میخوام بدونم این تفاوت راندمان 3570 با 3770 یا 4770 به 20،25 درصد میرسه یا نه !؟

این فقط گوشه ای از کارام بود البته برای Cubase زیاد مشکلی ندارم چون همین مقدار رم برارم کافیه !
فقط میخوام بدونم این تفاوت راندمان 3570 با 3770 یا 4770 به 20،25 درصد میرسه یا نه !؟
تفاوت کلی سوکت 1150 با سوکت 1155 حدود 5 درصده
همونطوری که آقا فرشید گفتند 3570 رو باید با همرده خودش که 4670 هست مقایسه کنیم نه با 4770
3770 هم تفاوت اصلیش داشتن 4 ترد بیشتر نسبت به 3570 هست که باعث میشه در نرم افزارهایی که مولتی ترد پشتیبانی می کنن کارایی دوچندان بشه

این Cpu های جدید Intel Haswell خوب هستند ؟ این Haswell چی هست اصلا ؟ :d
مثلا 4570 بهتره یا 3570 ؟
4570 و 3570 هر دو کارایی بسیار نزدیکی به هم دارند.(اختلاف در حد 3-4 درصد به نفع 4570)
نسل Haswell و ivy bridge هر دو فناوری ساخت 22 نانومتری دارند و همانطور که دوستان اشاره کردن تفاوتی خیلی کمی بین این دو در بازی ها وجود داره.
پیشرفت گرافیکی هم در هاسول ایجاد شده و گرافیک داخلی پردازنده HD4600 هستش.(برای 4770)
البته این گرافیک های داخلی سی پی یو در بازی ها خیلی ضعیف عمل می کنن.

اول اینکه هیچ تضمینی نیست سریعترین کارت موجود فعلی بازیهای 2 سال بعد رو هم بتونه با بالاترین تنظیمات اجرا کنه، اما معمولا می تونه از پس 90 درصدشون بربیاد

حدود 8860 تومن درمیاد و سریعترین سیستم موجود می تونه باشه( اگر نگید چرا 3 تا TITAN رو SLI نکردیم!)

ممنون از راهنماییتون
فقط یه سوال داشتم من رفتم تو اینترنت سرچ کردم مدل سی پی یو ای رو که گفته بودید
ولی متاسفانه اون مدلی که نوشته بودید core i5 نبود core i7 بود
میخواستم بدونم شما حواستون نبوده یا من نتونستم
این مدل رو پیدا کنم از این جهت میگم که برم به فروشنده بگم متوجه بشه چه مدلی مد نظرمه

ممنون

ممنون از راهنماییتون
فقط یه سوال داشتم من رفتم تو اینترنت سرچ کردم مدل سی پی یو ای رو که گفته بودید
ولی متاسفانه اون مدلی که نوشته بودید core i5 نبود core i7 بود
میخواستم بدونم شما حواستون نبوده یا من نتونستم
این مدل رو پیدا کنم از این جهت میگم که برم به فروشنده بگم متوجه بشه چه مدلی مد نظرمه

ممنون
اون سی پی یو که فرشید عزیز پیشنهاد دادن Core i7 4770K هستش.
پیش میاد. اشتباه تایپی شده.

G43 دیگه SLI ساپورت نیست، یعنی از دو یا چند کارت NVIDIA پشتیبانی نمی کنه، فقط CF کار می کنه
کارتی NVIDIA حتما باید از یه مدل باشن اما می تونه سازنده هاشون متفاوت باشه
SSD های موجود فعلا CORSAIR FORCE GS و VERTEX 3 و دو مدل از ADATA هستن که ارزش خرید دارن.
مادربورد که sli و کراس فایر رو باهم(نه اینکه همزمان) ساپورت کنه چی مد نظرته ؟یا همون فقط sli رو ساپورت کنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or