مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
SSD:OCZ VERTEX 3 60GB
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X3

اینا حدود 4420 میشه، اگه یه مدل 770OC خوب پیدا کنی می تونی راندمانت رو یه 5 تا 10 درصدی توی بازی بیشتر کنی.

خیلی ممنون
خودم هم دقیقا همین سیستم مد نظرم بود. فقط یه سوال :
VGA رو از چه برندی بگیرم بهتره ؟
اگه بخوام Cpu رو i7 3770k ببندم , هزینه چقدر بالاتر میره ؟
یا کلا اگه بودجه رو 5 تومن یعنی 500 تومن بیشتر در نظر بگیریم چه چیزهاییش عوض میشه ؟
برای کولینگ Cpu و کیس چی پیشنهاد میکنید ؟

آخرین ویرایش:
سلام
فعلا 8 گیگابایت رم برای بازی ها کافی هستش.با توجه به اینکه شما مادربوردی دارین که فقط دو تا Slot رم داره.
ببین اگر قصدت 16 گیگابایت رم در اینده هستش، خب باید فعلا یک ماژول 8 گیگابایتی تهیه کنید ولی از مزیت Dual Channel بهره مند نمیشی.
ضمنا باید مادربورد از 16 گیگابایت رم پشتیبانی کنه که البته اکثر مادبورد های جدید حداقل 16 گیگابایت رم رو پشتیبانی می کنن.
دیگه بستگی به خودت داره.می تونی ترکیب2*4GB را تهیه کنی یا یک ماژول 8 گیگابایتی بگیری و در اینده به 16 ارتقا بدی.ولی مادبورد شما چون دو تا Slot داره یک مقدار محدودیت ایجاد می کنه از نظر ترکیب بندی رم. مثلا 4 تا ماژول 4 گیگابایتی رو نمی تونی شما استفاده کنی روی مادربوردت.

اختلاف قیمت اون دو مدل که ذکر کردی برای این هستش که
Corsair Vengeance قابلیت اورکلاک بیشتری داره.

این که باز شد همون. شما میگی تصمیم با خودته ! اگر تصمیم با من بود که دیگه این جا نمیومدم :d مین 16 تا رو ساپورت میکنه ولی از بدیش 2 کاناله بودنش هست ! به هر حال چه کار کنم. تک کانال 8 گیگ که بعدا ضرر مالی نکنم یا 2 تا 4 گیگ ! اورکلاک هم نمیخوام انجام بدم. اگر 8 یا 2 تا 4 مد نظر هست یک مدل روهم برای خرید پیشنهاد بدید .

این که باز شد همون. شما میگی تصمیم با خودته ! اگر تصمیم با من بود که دیگه این جا نمیومدم :d مین 16 تا رو ساپورت میکنه ولی از بدیش 2 کاناله بودنش هست ! به هر حال چه کار کنم. تک کانال 8 گیگ که بعدا ضرر مالی نکنم یا 2 تا 4 گیگ ! اورکلاک هم نمیخوام انجام بدم. اگر 8 یا 2 تا 4 مد نظر هست یک مدل روهم برای خرید پیشنهاد بدید .

مسلما دو تا ماژول 4 گیگابایتی بهتر از یک ماژول 8 گیگابایتی هستش.( بخاطر مزیت Dual Channel)
ببین تصمیم با خود شماست. بنده که اینجا نمی تونم مسئولیتی رو قبول کنم در قبال انتخاب شما.
ما ها اینجا فقط پیشنهاد و توصیه می کنیم. در نهایت شما هستین که باید قطعات مدنظر خودتون رو انتخاب و خریداری کنید.
دوست گرامی شما باید تصمیم خودت رو دقیق بگیری.(چون مادربورد شما دو کاناله هستش)
دو تا حالت وجود داره برای شما:
1- اگر در اینده قصد خرید 16 گیگابایت رم داری، با توجه به اینکه مادبورد دو اسلاته هستش، ابتدا باید یک ماژول 8 گیگابایی تهیه کنی و سپس یک ماژول 8 گیگابایتی دیگه اضافه کنی.
2-اگر به 8 گیگابایت رم راضی هستی، می تونی دو تا ماژول 4 گیگابایتی تهیه کنی و از مزیت dual channel در حال حاضر بهره مند بشید.
این دیگه بستگی به تصمیم شما داره که با توجه به محدودیت مادربوردت کدوم یک از این دو تا حالت بالا رو انتخاب می کنی.

این هم دو تا مدل رم:
Kingstone Hyperx DDR3 1600
CORSAIR XMS3 DDR3 1600

سلام خدمت آقا فرشید و آقا رامین !
yahoo_4.gif

میخواستم اگه لطف کنید برام یه سیستم تا حدود 4500 معرفی کنید.
البته هارد و مانیتور و Optical drive رو دارم خودم , اگه بودجه رسید یه SSD هم بزارید تنگش
yahoo_4.gif

برای BF4 میخوام جمع کنم

از اونجایی که شما خواستین نظر بنده رو بدونید و من هم پیشنهاد خودم رو میدم.
البته سیستمی که فرشید عزیز پیشنهاد دادن تایید میشه و بسیار مناسب هستش برای بازی.

این هم پیشنهاد بنده:
CPU:Core i5 3470
Main:ASUS P8B75V
Ram:Corsair 2*4GB XMS DDR3 1600
VGA:GIGABYTE GTX 780
POWER:Green 650
Case:Green X3

این سیستم حدودا 4.6-4.7 میلیون تومن هزینه برات داره. با این ترکیب فعلا باید قید SSD رو بزنید.البته بعدا هم می تونید SSD تهیه کنید.برای سیستم بازی اول کارت گرافیک باید مد نظر باشه و سپس سی پی یو و...
780 نسبت به 770 حدودا 20 تا 25 درصد سریعتر هستش. البته من خودم پیشنهاد نمی کنم بخاطر 20-25 درصد بیشتر 1 میلیون تومن بیشتر هزینه کنید. به هر شکل شما نظر بنده رو هم خواستین جویا بشین و یک مقدار خواستم سیستم پیشنهادی متفاوت تر باشه.
می تونی صبر کنی تا سری 700 کامل وارد بازار بشه تا قیمت ها یک مقدار بهتر بشه.

آخرین ویرایش:
مسلما دو تا ماژول 4 گیگابایتی بهتر از یک ماژول 8 گیگابایتی هستش.( بخاطر مزیت Dual Channel)
ببین تصمیم با خود شماست. بنده که اینجا نمی تونم مسئولیتی رو قبول کنم در قبال انتخاب شما.
ما ها اینجا فقط پیشنهاد و توصیه می کنیم. در نهایت شما هستین که باید قطعات مدنظر خودتون رو انتخاب و خریداری کنید.
دوست گرامی شما باید تصمیم خودت رو دقیق بگیری.(چون مادربورد شما دو کاناله هستش)
دو تا حالت وجود داره برای شما:
1- اگر در اینده قصد خرید 16 گیگابایت رم داری، با توجه به اینکه مادبورد دو اسلاته هستش، ابتدا باید یک ماژول 8 گیگابایی تهیه کنی و سپس یک ماژول 8 گیگابایتی دیگه اضافه کنی.
2-اگر به 8 گیگابایت رم راضی هستی، می تونی دو تا ماژول 4 گیگابایتی تهیه کنی و از مزیت dual channel در حال حاضر بهره مند بشید.
این دیگه بستگی به تصمیم شما داره که با توجه به محدودیت مادربوردت کدوم یک از این دو تا حالت بالا رو انتخاب می کنی.

این هم دو تا مدل رم:
Kingstone Hyperx DDR3 1600
CORSAIR XMS3 DDR3 1600

همون 2 تا 4 میگرم پس . فقط این مدل دو تا نمونه داره . فرقشون چیه ؟ ! لینک در پایین

تفاوت اون دو تا مدل که لینک دادی در ولتاژ هستش. مدل KHX1600C9D3B1K2(رایان صبا) با ولتاژ 1.65 ولت کار می کنه و مدل KHX1600C9D3LK2 (لیون) با ولتاژ 1.35 ولت کار می کنه.
شما برند و مدل مادربوردت چیه؟

تفاوت اون دو تا مدل که لینک دادی در ولتاژ هستش. مدل KHX1600C9D3B1K2(رایان صبا) با ولتاژ 1.65 ولت کار می کنه و مدل KHX1600C9D3LK2 (لیون) با ولتاژ 1.35 ولت کار می کنه.
شما برند و مدل مادربوردت چیه؟

بفرمایید
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1156 - GA-H55M-D2H (rev. 1.4)

کدوم ولتاژ بهتره برای خرید ؟

توی سایت زده حداکثر 8 گیگ ولی توی دفترچه خود مین زده 16 گیگ ؟؟ :|

دوستان منم سوال همین دوست بالای دارم مین برد من asus p8z77-v هست با cpu intel i7-3770 الانم 2تا رم 4 گیگ 2133 دارم میخواستم بدونم مین برد من توان دوتا رم 8 گیگ که بشه 16 گیگ داره برای ارتقا.

بفرمایید
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1156 - GA-H55M-D2H (rev. 1.4)

کدوم ولتاژ بهتره برای خرید ؟

توی سایت زده حداکثر 8 گیگ ولی توی دفترچه خود مین زده 16 گیگ ؟؟ :|
ولتاژ رم برای مادربورد شما 1.5 ولت هست. البته در بایوس میشه ولتاژ رم رو تنظیم کرد، مادربوردت از XMP پشتیبانی می کنه و رم 1.35 ولت بخری، شناسایی میشه و کار می کنه.البته حواست به ولتاژ ها باشه اگر رم 1.35 ولت بگیری، ممکن هستش مادربورد ولتاژ ببره روی 1.5 برای رم 1.35 اون موقع هم دما رم میره بالا.باید ولتاژ روی 1.35 تنظیم بشه. بالا بردن ولتاژ برای اورکلاک هستش که توصیه نمیشه برای شما.

دوستان منم سوال همین دوست بالای دارم مین برد من asus p8z77-v هست با cpu intel i7-3770 الانم 2تا رم 4 گیگ 2133 دارم میخواستم بدونم مین برد من توان دوتا رم 8 گیگ که بشه 16 گیگ داره برای ارتقا.

مادربورد شما حداکثر از 32 گیگابایت رم پشتیبانی می کنه. چهار تا اسلات رم داره و می تونی در کنار 2 تا رم چهار گیگابایتی خودت، دو ماژول چهار گیگابایتی دیگه تهیه کنی و بشه 16 گیگابایت.
رم شما که 2133 هستش ، اگر اورکلاک نکرده باشی، باید روی باس 1600 کار کنه.اگر رم 2133 دوباره بگیری، روی 1600 کار می کنه.
می تونی دو تا 1600 هم بگیری البته.
دوتا رم 8 گیگابایتی هم می تونی بندازی که بشه 16 گیگابایت.

آخرین ویرایش:
میخوام یه سیستم بخرم کارم با نرم افزار فوتوشاپه بیشتر ... بازی زیاد برام مهم نیست حدود 1.5 هم میخوام پول بدم
مانیتور چی بگیرم واسش خوب باشه ؟ میخوام رنگ واقعی رو نشون بده... در کل من رو راهنمایی کنید ممنون

میخوام یه سیستم بخرم کارم با نرم افزار فوتوشاپه بیشتر ... بازی زیاد برام مهم نیست حدود 1.5 هم میخوام پول بدم
مانیتور چی بگیرم واسش خوب باشه ؟ میخوام رنگ واقعی رو نشون بده... در کل من رو راهنمایی کنید ممنون

دوست عزیز، با این مبلغ سیستم بدون مانیتور در پایینترین سطح ممکن رو هم بزور میشه بست، چه برسه به اینکه مانیتور هم بخواد شاملش بشه!

این کمترین سیستم ممکن هست:

CPU:AMD A6-3650
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:MSI A55-P33
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2
MONITOR:SAMSUNG S20B375

حدود 1640 تومن میشه، میشه باهاش فتوشاپ کار کرد اما سیستم مناسبی برای این کار نیست، بابت رنگهای طبیعی روی مانیتور هم تمام مدلهای متعارف دارای پنل TN هستن که کیفیت رنگی بالایی ندارن ، کیفیت عالی فقط در پنل های IPS هست که اونا هم قیمتهای خیلی بالایی دارن.

خیلی ممنون
خودم هم دقیقا همین سیستم مد نظرم بود. فقط یه سوال :
VGA رو از چه برندی بگیرم بهتره ؟
اگه بخوام Cpu رو i7 3770k ببندم , هزینه چقدر بالاتر میره ؟
یا کلا اگه بودجه رو 5 تومن یعنی 500 تومن بیشتر در نظر بگیریم چه چیزهاییش عوض میشه ؟
برای کولینگ Cpu و کیس چی پیشنهاد میکنید ؟

770 فعلا از برندهای MSI و گیگابایت موجود هست که هر دو هم خوبن
3770 هم حدود 430 تومن گرونتر هست،
با 500 تومن بیشتر نمی تونی کارت گرافیک رو که اولویت هست بالاتر ببری، تفاوت 1 تومن هست! فقط می تونی پردازنده یا رم رو زیادتر کنی یا یه کولینگ حرفه ای و کم صدا برای پردازنده بگیری
یا مثلا می تونی پردازنده ی سری K به همراه مادربرد Z77 مثل G43 بگیری و یه کولینگ خوب هم بزاری که اورکلاک کنی.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
خسته نباشید

اول از همه بگم چقدر خوشحالم که این فروم و این تاپیک رو پیدا کردم، چونکه الان یک ماهی هست میخوام یه سیستم ببندم و راهی شدم از این مغازه به اون مغازه ولی چون اطلاعات ندارم فروشنده ها همش از بی اطلاعاتیم سو استفاده میکنند واسه همین امیداورم شما بتونید راهنماییم کنید.

قبل از هر چیز راجع به بودجه بگم محدودیت ندارم ولی خوب شرایط هم یه کم گیجم کرده تو همین تاپیک کسی رو دیدم که گفته "با ۴ میلیون یه سیستم میخوام واسه بتل فیلد ۴" شما هم راهنماییش کردید کسی رو هم دیدم تو تاپیک "عکس های سیستم بچه ها" که ۱۸ میلیون سیستم بسته بود و میگفت برای بازی گیم های نسل بعد اینقدر لازمه!
خلاصه من امروز که داشتم این تاپیک رو میگشتم تو این ۱۰-۲۰ صفحه آخر از ۳ میلیون تا ۱۰ میلیون دیدم که ملت سیستم جمع کردن برای "بازی با کیفیت بالا برای دو سه سال بعدی" همش هم بهشون گفته شده "این سیستمی که بهت گفتیم با کیفیت خوب بازی ها رو تا دو سال آینده جواب میده بعد از اون باید گرافیکت رو عوض کنی"!!!:|
واسه همین واقعا گیج شدم من محدودیت ندارم ولی اصلا نمیخوام بیش از حد خرج کنم اگر مجبور باشم تا حدود ۱۰ میلیون خرج میکنم ولی بازم میگم هرچی کمتر بهتر بالاخره دانشجوییم و بی پول:))

حالا برم سراغ سیستمی که میخوام:d

سیستم برای گیم باشه دیگه میخوام گیم های تا آخر ۲۰۱۵ رو با کیفیت فول اچ دی ۶۰ فریم بگیرم حالا یکی دو تا بازی خاص مثل کرایسیس رو جواب نداد مهم نیست ولی نمی خوام تعداد بازی هایی که جواب نمیگیرم بیشتر از ۲-۳ تا بازی خاص باشه به چیزی بیشتر از این هم احتیاج ندارم
همین که بازی ها رو راحت و روون اجرا کنه کافیه دنبال نرخ فریم نجومی و بنچمارک و این جور چیز ها نیستم
یه هارد سه ترا میخوام فقط روش فیلم میریزم و بقیه برنامه های سیستم به جز بازی ها رو
یه ssd میخوام فکر کنم 128 یا کمتر کافی باشه برای ویندوز و بازی هام
سر و صدای کیس موقع بازی برام مهم نیست ولی زمانی که میخوام بزارم دانلود میخوام بی صدا باشه تا حد ممکن
کامپیوترم تقریبا تمام روز روشنه به جز ۶-۸ ساعتی که میخوابم

فکر نکنم چیز دیگه ای لازم باشه بگم اگر چیزی بود که واضح نبود و گفتنش تو بهتر راهنمایی کردن شما تاثیر داره ممنون میشم بهم بگید تا تکمیلش کنم.

دستتون درد نکنه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
مادربورد msi z77 g43 gaming مثه مادربوردای دیگه تا دوتا میتونه کارت گرافیک ساپورت کنه برایsli nvidia یا 3 تا هم میتونه ساپورت کنه ؟ فکر کنم تو توضیحاتش نوشته بود سه تا ! اگه سه تا gtx 660 بذارم فریمش تو بازی ها چطور میشه ؟:d تو یوتیو ب دیدم طرف دوتا gtx 660 گذاشته بود یکم مونده بود به 690 برسه :| !
راستی یک سوال دیگه ! مثلاً وقتی دوتا 660 میذارم تو مادربورد اشکال نداره از این مدل باشن هر دوتاشون ؟ gtx 660 ti pe oc msi? یا مدل sli داره و باید باز خرج جدا کرد براش ؟ اگه بشه دو تا کارت gtx 660 ti pe oc msi بذارم دیگه به درستی کار می کنه دیگه ؟ چیز دیگه ای برای sli شدن لازم نیست بگیرم پس ؟
من یک هارد یک ترابایت اکسترنال دارم ! پس بهتره هارد اینترنال 500 سیگیت 16 مگ نگیرم پس به جاش یک ssd خوب پیشنهاد بدین ...ممنون .

سلام
ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم
اما من سر یه سیستم خفن با یکی کل کل دارم:d
اگه میشه لطف کنید بگید با فرض وجود تمام این قطعات تو ایران حدودا قیمت این سیستم چقدر میشه؟
و همچنین لطف کنید بگید کدوم یکی از قطعات این سیستم تو تهران پیدا نمیشه؟
و همچنین بگید آیا این سیستم بهینه هستش؟ یعنی قطعاتش با هم همخونی دارن یا نه؟
خیلی ممنون میشم اگه به این سه تا سوال جواب بدید.....
اینم از سیستم :
[TABLE="class: tab_box, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: tdlb"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Case

COOLERMASTER COSMOS 2 ULTRA TOWER
CPU

Intel® Core™i7 Six Core Processor Extreme i7-3970X (3.5GHz) 15MB Cache