دوستان سلام به نظرتون بهتره که من یه مادر بردmsi z77-g45 gamingبه همراه core i7 3770k بگیرم یاasus h87-pro به همراه core i7 4770؟ فکر نکنم تفاوت قیمت انچنانی داشته باشن.
من خیلی برام مهمه که سیستم مدت زیادی کار کنه و ارتقا های بعدیم کم باشه(نیازم به ارتقا رو فقط با گرافیک برطرف کنم)
یک دلیلم برای اینکه ivy bridgeبردارن اینه که این مادر بردSli ساپرت میکنه و برای ارتقا های بعدی میتونم یه کارت گرافیک دیگه بگیرم و sli کنم ولی اون سیستم هاسول Sli نداره و خرید مادر برد گرون تر هم برام مقدور نیست.
از یه طرفی هم دوست دارمcpu ای که میخرم جدید باشه...
با وجود اینکه میدونم تفاوت فوق العاده ای بین دو نسل نیست ولی بازم دو دل ام-لطفا کمک کنید
و یه مشکل دیگه ای هم که هست من مانیتورم قدیمیه این مدلشه: lcd samsung syncmaster nwx1943 با رزولوشن1440x900 و سیستمی هم که میخوام بخریم اینه-به نظرتون با این مانیتور میتونم نتیجه خوبی از اون سیستم بگیرم؟
RAM = KINGSTONE HYPERX BLUE 1600 2X4 GIG
MOTERBOARD = ASUS H87-PRO
CPU = INTEL 4770
POWER = GREEN GP600A-EU
CASE = GREEN X5 FUSION
که البته در انتخاب مادر برد وcpu فعلا جای فکر داره برام
تو رنج 320 چی بگیرم رم؟
دوستان سلام به نظرتون بهتره که من یه مادر بردmsi z77-g45 gamingبه همراه core i7 3770k بگیرم یاasus h87-pro به همراه core i7 4770؟ فکر نکنم تفاوت قیمت انچنانی داشته باشن.
من خیلی برام مهمه که سیستم مدت زیادی کار کنه و ارتقا های بعدیم کم باشه(نیازم به ارتقا رو فقط با گرافیک برطرف کنم)
یک دلیلم برای اینکه ivy bridgeبردارن اینه که این مادر بردSli ساپرت میکنه و برای ارتقا های بعدی میتونم یه کارت گرافیک دیگه بگیرم و sli کنم ولی اون سیستم هاسول Sli نداره و خرید مادر برد گرون تر هم برام مقدور نیست.
از یه طرفی هم دوست دارمcpu ای که میخرم جدید باشه...
با وجود اینکه میدونم تفاوت فوق العاده ای بین دو نسل نیست ولی بازم دو دل ام-لطفا کمک کنید
و یه مشکل دیگه ای هم که هست من مانیتورم قدیمیه این مدلشه: lcd samsung syncmaster nwx1943 با رزولوشن1440x900 و سیستمی هم که میخوام بخریم اینه-به نظرتون با این مانیتور میتونم نتیجه خوبی از اون سیستم بگیرم؟
RAM = KINGSTONE HYPERX BLUE 1600 2X4 GIG
MOTERBOARD = ASUS H87-PRO
CPU = INTEL 4770
POWER = GREEN GP600A-EU
CASE = GREEN X5 FUSION
که البته در انتخاب مادر برد وcpu فعلا جای فکر داره برام
در رنج 200 تا 400 نمیشه مانیتور full hd نو خرید.ای باو خرج های جدید باز شد- مانیتون تو رنج 200-300 تومن میونم بخرم؟ یا فوقش 400؟
از b85 ها کدوم برد ها و با چه قیمتی موجود هستند؟
از b85 ها کدوم برد ها و با چه قیمتی موجود هستند؟
متاسفانه بعضی از فروشنده ها برای اینکه جنس شون فروش بره، توضیحات اشتباه و غلط راجع به محصول میدن.دوستان یه سوال برام پیش اومده
الان یه هدست مثل مگالودون که داره ۷.۱ مجازی به من کاربر میده با یه هدست استریو که مثلا با یه برنامه ای مثل dolby surround به من همین امکان رو میده چه فرقی داره؟
تفکیک صداش خیلی بهتره یا چیز دیگری است؟
از یکی از دوستان فروشنده پرسیدم بهم گفتند که " مگالودون رو خودش کارت صدا داره و خودش کار های تفکیک صدا رو انجام میده و به دیگه بار اینکار رو دوش سی پی یو شما نیست"
بعد که من پرسیدم مگه چقدر تفاوت داره ایشون گفتند "خیلی خیلی زیاد!! کلی تو تعداد فریمی که میگیری فرق میکنه"
میخواستم بدونم این امر واقعا حقیقت داره و اینقدر تاثیر داره یا نه
من همین الان هم هدست استریو خوب دارم اگر واقعا اونقدر به سی پی یو فشار نمی آد ترجیح میدم که دوباره پول بالای هدست ندم
ممنون از همه دوستان
متاسفانه بعضی از فروشنده ها برای اینکه جنس شون فروش بره، توضیحات اشتباه و غلط راجع به محصول میدن.
دوست عزیز موسیقی گوش کردن با کامپیوتر ها نسل جدید اصلا فشاری به سی پی یو وارد نمیشه.
ضمنا مقدار فریمی که شما می گیری درجه اول فقط به کارت گرافیک شما بستگی داره و در درجه دوم به سی پی یو
هدست شما می خری باید به کیفیت صدا و راحتی هدست توجه کنی.
فروشنده : " هدست روی فریم تاثیر زیاد داره" احتمالا اون فروشنده برای سیستم بازی اول هدست گران قیمت رو در نظر می گیره تا کارت گرافیک!
الان یه هدست مثل مگالودون که داره ۷.۱ مجازی به من کاربر میده با یه هدست استریو که مثلا با یه برنامه ای مثل dolby surround به من همین امکان رو میده چه فرقی داره؟

ممنون دوست عزیز
من رو از ۷۰۰ تومن خرج الکی نجات دادی
همین الان هم hd650 دارم دو تومن پولشه
ولی ماشالله انقدر میگن صدای surrond تو بازی تاثیر داره آدم دچار شک میشه
فقط این بخش سوالم رو هم جواب بدید دیگه خیلی عالی میشه
در هرصورت بازم ممنون![]()
مسعود جان هدفون اصلیم سنهایزر اچ دی ۶۵۰ هستش
شما یه هدست با کیفیت بگیر لازم نیست حتما 7 کاناله و خیلی گرون قیمت باشه، با این برنامه ها هم که در این تاپیک زیر هم هست میتونید صدای چند کاناله رو شبیه سازی کنید:
http://forum.bazicenter.com/thread78777/
مسعود جان هدفون اصلیم سنهایزر اچ دی ۶۵۰ هستش
کل محصولات ریزر باید بیاد از نظر راحتی و کیفیت ساخت و صدا جلوش لنگ بندازند
اگر سراوند رو با استریو هم بگیرم اصلا پول واسه هدست نمیدم دیگه
سلامدوستان سلام مجدد.
میخوام بوردم رو هم عوض کنم.
2 تا آپشن دارم.
MSI Z77A-GD65 Gaming
و
ASUS Maximus V Formula
میشه لطف کنین و بگین کدوم برام بهتره ؟
گارانتی msi معتبر تره و بهم گفتن کیفیت و قابلیت اورکلاک ROG تو ایسوس یه چیز دیگه است. گفتن کیفیت بوردهای MSI زیاد تعریفی نداره. کارشناسی با شما.
ممنون میشم بگین چون میخوام فردا سفارش بدم.
سپاس ویژه