مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

منظورم لگ ه. یعنی لگ داره بازی ولی فریم بالای 30 ه. آخه وقتی CPU رو تو حالت کم مصرف بزارم(با این برنامه ای که مادربورد های Asus دارن! حالت کم مصرفشون از Clock ه CPU کم میکنه)کمتر لگ داره بازی!
البته بازم منظورت دقیقا مشخص نیست (حالا ممکنه بریده بریده شدن تصویر باشه ، قفل کردن های پی در پی باشه و...) ولی در کل مشخصات دقیق سیستمت رو بگو ببینیم چی به چیه.
ممنون از راهنماییت رامین جان.
خب یه سوالی اینجا اگه به جای i3 3220 ،ا i5 3330 رو برداره،توی سرعت کامپیوتر چه تفاوتی ایجاد میکنه ؟ همچنین سرعت بازی ؟
خواهش
تفاوت که داره بصورت کلی میگم هم تو بازی هم تو کار با نرمافزارهای دیگه ولی با توجه به توانایی کارت افزایش محسوس فریم در کار نیست به غیر از مواردی که برای 4 هسته ای ها بهینه شدن که روز به روز هم داره بیشتر میشه.

درود

دوستان یک سیستم میخوام جمع کنم با این قطعات (تا جایی که عقلم رسید)

CPU: i5 3570 3.4
Ram: Kingston 8Gx2 1600 DDR3
VGA: AMD Sapphire 7870 2G DDR5
HDD: Seagate Baracuda 1T 7200 64M Buffer
LED: Samsung 20 DVI 1600x900
Case: Magnum
Power: Green GP750B-OC
Main: Asus P8B75 V1150

که قیمت تا 3.600 میشه.

حالا اگه جایی از کارم ایراد داره بهم بگید مثلا جنس بهتر با همین قیمت یا مثلا این VGA برای این Main خوب نباشه یا حالا هر اشکالی که میبینید. و میخواستم ببینم این سیستم با بازیهای نسل بعد مشکلی نداره؟ اگه نه تا چه سالی میشه روی این سیستم حساب کرد؟

درود

که قیمت تا 3.600 میشه.

حالا اگه جایی از کارم ایراد داره بهم بگید مثلا جنس بهتر با همین قیمت یا مثلا این VGA برای این Main خوب نباشه یا حالا هر اشکالی که میبینید. و میخواستم ببینم این سیستم با بازیهای نسل بعد مشکلی نداره؟ اگه نه تا چه سالی میشه روی این سیستم حساب کرد؟
سیستمی که انتخاب کردی خوبه.فقط این تغیرات رو بده:
CPU:CORE I5 3470
VGA:MSI GTX 660TI PE
POWER:GREEN 600A-EU
با توجه به مانیتوری که انتخاب کردی این سیستم راحت ۳ سال همه گیم هارو با فریم خوب و تنظیمات بالا برات اجرا میکنه

Last edited by a moderator:
بنظر من شما که 3600 هزینه میکنی ، 350ت هم هزینه کن یک SSD 64GB بگیر برای درایو ویندوز !
هارد هرچیم باشه ، وقتی پر بشه یا کلن تو گذر زمان سرعت بالا اومدن سیستم و .. رو کاهش میده !
البته اگه براتون مقدوره !

درود
من میخوام cpu م رو عوض کنم چون توی بعضی از برنامه ها و بازی ها cpu من کم میاره
زیاد از سخت افزار چیزی نمیدونم
این مشحصات pc من هست :
Matherboard : gigabyte 945pl-s3
Ram : 3gb
VGA : ATI redeon 3600 512mb
Power : Green GP300A+ l
Cpu : Dual-Core E5200 2.50GHz
سیستم من توانایی کشش cpu بالاتر رو داره ؟ مثلا 5 هسته ای یا 7 هسته ای ؟

یه سوال دیگه هم داشتم . من یه هارد اکسترنال 1tb دارم که بعضی وقتا که کامپیوترو روشن میکنم روی صفحه اول گیر میکنه بعد که هارد رو در میارم درست میشه علتش چیه؟

پیشاپیش ممنونم :)

آخرین ویرایش:
درود
این مشحصات pc من هست :

یه سوال دیگه هم داشتم . من یه هارد اکسترنال 1tb دارم که بعضی وقتا که کامپیوترو روشن میکنم روی صفحه اول گیر میکنه بعد که هارد رو در میارم درست میشه علتش چیه؟

راستش بنظر من سیستم شما ارزش هزینه کردن نداره ! اگه بخواین هزینه کنید باید کل سیستم رو بفروشید و یک سیستم نو و بروز تهیه کنید .

در اون مورد هم سوالتون رو متوجه نشدم ! یعنی موقع روشن کردن سیستم ، هارد اکسترنال به سیستم از قبل وصل ـه و بعد سیستم بالا نمیاد ؟

اگه اینطوره باید برید توی تنظیمات بایوس سیستم و تنظیمات بوت سیستم رو ویرایش کنید و اولین بوت رو روی هارد سیستم بزارید ..

درود

که قیمت تا 3.600 میشه.

همه چیز خوبه، فقط پاور 750 زیادی گرونه برای این ترکیب و بیشتر از 600 وات هم احتیاج ندارید
بازیهای الان و سال آینده رو براحتی پاسخگو هست، اما بیشتر از اون رو برای سریعترین سیستمهای فعلی بازار هم نمیشه تضمین کرد، PC گیمینگ ماهیت ارتقای متناوب داره! مخصوصا کارت گرافیکی.

درود
این مشحصات pc من هست :

متاسفانه سخت افزار شما برای ارتقا بسیار قدیمی هست و اگرم بتونید پردازنده ای بالاتر رو براش تهیه کنید باز هم در مقایسه با پردازنده های امروزی کند هست و جوابگوی پردازشهای سنگین امروزی نیست
البته اگر سیستم شما دیگه برای بازی نیست هیچ احتیاجی هم به ارتقا نداره، اگر هم قبلا برای بازی بوده( که از کارت گرافیکش برمیاد) باید کلا یه سیستم جدید رو بعدا جایگزینش کنید.

هارد اکسترنال رو هم شاید بایوس مادربرد به درستی شناسایی نمی کنه که موقع بوت شدن گیر می کنه، اون رو اگر در ترتیب گزینه ی BOOT نزاشته باشید دیگه راه حل دیگه ای برای رفع مشکلش نیست، بهرحال بایوس قدیمی هست.

سیستمی که انتخاب کردی خوبه.فقط این تغیرات رو بده:
CPU:CORE I5 3470
VGA:MSI GTX 660TI PE
POWER:GREEN 600A-EU
با توجه به مانیتوری که انتخاب کردی این سیستم راحت ۳ سال همه گیم هارو با فریم خوب و تنظیمات بالا برات اجرا میکنه

عزیز روی Crysis 3 شد این:

CPUCore i5-3470 Quad 3.2GHz 50%

GFXGeForce GTX 660 Ti Power Edition 58%

CPUCore i5-3570 3.4GHz 53%

GFXRadeon HD 7870 53%

و 660ti قیمتش 400 تومن بالاتره...

دوستان یه سوال یه کارت گرافیکی مثل 780 چه برتری به 770 داره؟منظورم اینه که engine clockوmemory clock پایین تری داره ولی باز هم قدرتمند تره-interface انقدر تاثیر گزاره؟ چی باعث برتری شده

دوستان یه سوال یه کارت گرافیکی مثل 780 چه برتری به 770 داره؟منظورم اینه که engine clockوmemory clock پایین تری داره ولی باز هم قدرتمند تره-interface انقدر تاثیر گزاره؟ چی باعث برتری شده
ببین core clock و memory clock دو فاکتور هستند که مقدار شون بیشتر باشه طبیعتا قدرت کارت گرافیک هم بالاتر میره. اما برای مقایسه کارت های گرافیک اون دو فاکتور که ذکر کردم به تنهایی کافی نیست.

مهم ترین دلیل برتری 780 نسبت به 770، معماری کارت 780 هستش که GK110 هستش و معماری کارت 770 هم GK104 هستش.
در ساخت 780 حدود 7.1 میلیارد ترانزیستور بکار رفته و برای ساخت 770 هم حدود 3.5 میلیارد ترانزیستور
در معماری 780، 4 عدد GPC و 12SMX بکار رفته و در معماری 770 ، 4 عدد GPC و 8SMX بکار رفته. دلیل اصلی برتری 780 همین موضوع هستش.
سطح تراشه 780 حدود 550 میلی متر مربع هستش و 770 هم حدود 294 میلی متر مربع. وقتی سطح تراشه بزرگ تر باشه در نتیجه در معماری کارت عناصری بیشتری به کار میره.
البته معماری دو کارت Kepler هستش.
در عوض 680 هم معماریش GK104 هستش و مثل 770 می باشد. در تست ها دقت کرده باشی متوجه میشی که 770 و 680 قدرت یکسانی دارند و 770 بخاطر Core clock و memory clock بیشتر حدودا 2 تا 5 درصد سریعتر از 680 هستش.

از نظر اوركلاك ايسوس بهتره يا gigabyte و كدوم chipset براى 1155 براي اور بهتره؟
ميشه يه راهنمايى بكنيد

دو شرکت asus و گیگابایت هر دو مادربورد های مخصوص اورکلاک برای سوکت 1155 دارند.
مادربورد های حرفه ای برای اورکلاک از مدار تغذیه های قوی و فاز های قوی تری بهره مند. ضمنا برای اورکلاک هم نرم افزار ها و امکانات خاصی دارند که مادربورد معمولی نداره.
بستگی به این داره که شما چقدر بودجه برای خرید مادربورد سوکت 1155 دارید.

آخرین ویرایش:
ببین core clock و memory clock دو فاکتور هستند که مقدار شون بیشتر باشه طبیعتا قدرت کارت گرافیک هم بالاتر میره. اما برای مقایسه کارت های گرافیک اون دو فاکتور که ذکر کردم به تنهایی کافی نیست.

مهم ترین دلیل برتری 780 نسبت به 770، معماری کارت 780 هستش که GK110 هستش و معماری کارت 770 هم GK104 هستش.
در ساخت 780 حدود 7.1 میلیارد ترانزیستور بکار رفته و برای ساخت 770 هم حدود 3.5 میلیارد ترانزیستور
در معماری 780، 4 عدد GPC و 12SMX بکار رفته و در معماری 770 ، 4 عدد GPC و 8SMX بکار رفته. دلیل اصلی برتری 780 همین موضوع هستش.
سطح تراشه 780 حدود 550 میلی متر مربع هستش و 770 هم حدود 294 میلی متر مربع. وقتی سطح تراشه بزرگ تر باشه در نتیجه در معماری کارت عناصری بیشتری به کار میره.
البته معماری دو کارت Kepler هستش.
در عوض 680 هم معماریش GK104 هستش و مثل 770 می باشد. در تست ها دقت کرده باشی متوجه میشی که 770 و 680 قدرت یکسانی دارند و 770 بخاطر Core clock و memory clock بیشتر حدودا 2 تا 5 درصد سریعتر از 680 هستش.

دو شرکت asus و گیگابایت هر دو مادربورد های مخصوص اورکلاک برای سوکت 1155 دارند.
مادربورد های حرفه ای برای اورکلاک از مدار تغذیه های قوی و فاز های قوی تری بهره مند. ضمنا برای اورکلاک هم نرم افزار ها و امکانات خاصی دارند که مادربورد معمولی نداره.
بستگی به این داره که شما چقدر بودجه برای خرید مادربورد سوکت 1155 دارید.
داداش فقط واسه cpu va main حدود 1500 هست
ميخوام مردونه باشه جفتش
ديكه تهتهش 1800 بودجمه

داداش فقط واسه cpu va main حدود 1500 هست
ميخوام مردونه باشه جفتش
ديكه تهتهش 1800 بودجمه

با بودجه 1500 می تونی اینا رو تهیه کنی. البته cpu cooler بحثش جداست
cpu:core i5 3570K
main:ASUS P8Z77-V PRO OR MSI Z77A-GD65 Gaming
اون مدل MSI برای اورکلاک خوبه.

سی پی یو 3570K برای اورکلاک UNLOCK هستش و ضریب سی پی یو باز هستش. با AIR می تونی راحت تا 4.6 بری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or