مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

میخواستم کمکم کنید می خوام در این رنج قیمت بهترین رو پیشنهاد کنید بین70 تا 80 تومان برای cpu بین 80تا 90برای minbord بین 90تا 110 برای vga در ضمن سیستم رو برای بازی می خوام راستی می خوام نظرتون رو در مورد 8500 بدونم gigabyte gt :confused:

سلام
اگه 8500 با حافظه ddr3 بخری خیلی ضعیف نیست و اندازه یه 7600gt قدرت داره
البته من قیمتش رو نمیدونم
ولی خرید 8600 به صرفه تره
آقا من یکی از نزدیکانم یه لپتاپ توشیبا مدل satellite L40 گرفته...خودش ویندوز ویستا داره و به طرز عجیبی سرعتش پایینه به حدی که میره تو اعصاب آدم...این دوست ما میخاد ویندوزش رو عوض کنه و xp بریزه...با لپتابش هم هیچ cd درایوری بهش ندادن...حالا اگر ویندوز عوض کنه سخت افزارش رو میشناسه مثلا کارت صدا؟؟
همین امروز جلو خودم setup بازی pes 2008 رو باز کرد...من که 30 دقیقه اونجا بودم هنوز باز نشده بود :confused:

سلام
ببین دایی منم که تازه لپتاپ گرفته بود مشکل سرعت خیلی پایین رو داشت
یه بار خودش ویندوز ویستا ارجینالی که با لپتاپ داده بودن نصب کرد سرعتش خیلی بهتر شد
احتمالا به خاطر این بوده که دیگه برنامه های جانبی از اول روش نصب نبود
در مورد درایور هم همه رو شناسایی کرد:biggrin1:(البته ماله اون)

میخواستم کمکم کنید می خوام در این رنج قیمت بهترین رو پیشنهاد کنید بین70 تا 80 تومان برای cpu بین 80تا 90برای minbord بین 90تا 110 برای vga در ضمن سیستم رو برای بازی می خوام راستی می خوام نظرتون رو در مورد 8500 بدونم gigabyte gt :confused:[/QUسلام کسی در مورد cpu نظری نداره تو این قیمت

سلام
ببین دایی منم که تازه لپتاپ گرفته بود مشکل سرعت خیلی پایین رو داشت
یه بار خودش ویندوز ویستا ارجینالی که با لپتاپ داده بودن نصب کرد سرعتش خیلی بهتر شد
احتمالا به خاطر این بوده که دیگه برنامه های جانبی از اول روش نصب نبود
در مورد درایور هم همه رو شناسایی کرد:biggrin1:(البته ماله اون)
آخه بد بختی اینه که هیچی با لپتاب بهش ندادن.... یعنی جعبه باز شد فقط توش خود دستگاه بود یه کاتالوگ :confused:

دوستان من سی پی یو e6550 خریدم که fsbش 1333 هستش
قطعات دیگم هم :
MB : Giga 965P-S3 rev3.3
ram : pcx 2*1GB bus800
...
هستن

حالا مشکلی که دارم فرکانس سیستمم رو 1066 کار میکنه (اونم از یه نرم افزاری که تو سی دی مادربرد بود از قسمت مونیتورینگ سی پی یوش میگیم)

کسی میدونه مشکل چیه؟

با سلام خدمت دوستان عزيز .
يه راهنمايي در مورد خريد كارت صدا مي‌خوام .
مهمترين سؤالي كه دارم اينه كه هارتهاي سري Audigy كريتيو با سري X-Fi چه فرقي دارن ؟
بودجم حدود 100 تومنه .
تو سايت رايان سبا يه سري از كارتهاي Creative رو قيمت زده اما تعدادشون محدوده .
ما كه پول نداريم X-Fi Elite Pro يا X-Fi Xtreme Gamer Fatality بخريم ، پس ميمونه كارتهايي مثل X-Fi Xtreme Audio كه رايان سبا زده 74 تومن و Audigy 4 كه قيمتش يه كمي از اين كمتره.
البته X-Fi Extreme Music و X-Fi Platinum هم هستن كه قيمتشون رو ندارم . (كسي ميدونه قيمت اين دو مدل چنده تو بازار ؟)
تو مشخصات كارتها كه تو سايت خود كريتيو ميديدم سري Audigy 2 , 4 از EAX 4.0 ADVANCED HD پشتيباني ميكردن كه البته مدلهايي مثل X-Fi Elite Pro و X-Fi Xtreme Gamer Fatality از يه نسخه بالاتر يعني EAX 5.0 ADVANCED HD پشتيباني ميكردن اما تو مشخصات كارتهايي مثل X-Fi Xtreme Audio و X-Fi Extreme Music نزده بود از كدوم نسخه پشتيباني ميكنن . كسي ميدونه اين دوتا كارت از چه نسخه اي پشتيباني ميكنن ؟
خلاصه كسي كه در زمينه كارت صدا اطلاعات داره اگه يه توضيح كامل در اين رابطه بده ممنون ميشم . :blushing:

قطعات دیگم هم :
...
هستن

حالا مشکلی که دارم فرکانس سیستمم رو 1066 کار میکنه (اونم از یه نرم افزاری که تو سی دی مادربرد بود از قسمت مونیتورینگ سی پی یوش میگیم)

کسی میدونه مشکل چیه؟

چون مادربردت تا باس 1066 رو ساپورت میکنه;)
بایوست رو اپدیت کن اگر درست نشد باید بری سراغ یه مادربرد با چیپ P35 .

با سلام
بعد از سالها مي خوام سيستممو ارتقاع بدم
براي بازي هاي نسل بعد هم مي خوام بدون اينكه بخوام تو تنظيماتشون دستكاري كنم
يه كارت گرافيك اگه مي شه معرفي كنيد كه dirext 10 رو ساپورت كنه براي بازيهايي مثل gears of war و crisis هم مناسب باشه البته نه 8800 كه قيمتش سر به فلك مي كشه ( 800.000 تومن !!! )
من اطلاعاتم در مورد سخت افزار فوق العاده پايينه اگر مي شه بقيه سخت افزارها رو هم معرفي كنيد با قيمت حدودي
مثل رم كه فكر كنم بايد بالاي 2 gig باشه و main و hard و بقيه چيزهايي كه فكر مي كنيد نياز باشه
ممنون مي شم :cheesygri :blushing:

قطعات دیگم هم :
...
هستن

کسی میدونه مشکل چیه؟

آره دوست عزیز مدل p965-s3 رو 1066 کار میکنه
اما من رفتم سراغ p965-s3 REV 3.3 که حتی روش هم نوشته FSB 1333
خودش هم خیلی تاکید داشتم که باس سیستممم 1333 باشه که سراغ این سی پی یو و برد رفتم
حالا کس دیگه ای به این مشکل بر خورده؟
اصلا سر در نمیارم خودم گیج موندم!:confused::confused::confused:
حالا میشه گفت از رم باشه ؟؟؟؟

با سلام
بعد از سالها مي خوام سيستممو ارتقاع بدم
براي بازي هاي نسل بعد هم مي خوام بدون اينكه بخوام تو تنظيماتشون دستكاري كنم
يه كارت گرافيك اگه مي شه معرفي كنيد كه dirext 10 رو ساپورت كنه براي بازيهايي مثل gears of war و crisis هم مناسب باشه البته نه 8800 كه قيمتش سر به فلك مي كشه ( 800.000 تومن !!! )
من اطلاعاتم در مورد سخت افزار فوق العاده پايينه اگر مي شه بقيه سخت افزارها رو هم معرفي كنيد با قيمت حدودي
مثل رم كه فكر كنم بايد بالاي 2 gig باشه و main و hard و بقيه چيزهايي كه فكر مي كنيد نياز باشه
ممنون مي شم :cheesygri :blushing:

بودجت چه قدره؟
توقعت چقدره؟

گفتم كه مي خوام براي بازي هاي نسل بعد هيچ مشكلي نداشته باشم
تا 600-700 تومن هم باشه بد نيست
حالا شما راهنمايي كن ما با بالا پايينش مي سازيم :cool:
راستي cpu همون intel 2 core خوبه؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
گفتم كه مي خوام براي بازي هاي نسل بعد هيچ مشكلي نداشته باشم

ببین رفیق من فقط تو کارت گرافیک میتونم کمکتون منم
شما میتونی کارت گرافیک 8600gt رو بگیری که قیمتش از 135 تومن داره تا 180 تومن
یا این که کارت گرافیک 8600 Gts بگیری که از 230 داره تا 265 تومن
من خودم کارت گرافیک 8600gt رو گرفتم وازش راضی هستم Dx10 رو هم ساپورت میکنه

با سلام وخسته نباشید
من میخواستم با 500 تومن cpu_main board_vga_ram +power بخرم.
میشه بهترین قطعاتی که با این پول میشه خرید رو معرفی کنید.
(cpu intel باشه)

یه سوال دیگه:
یه ram 1gb 800+512mb 800 بهتره یا ram 2*1 gb 667

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or