مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مادربردم 956 p s 3 هست
شما منظورت ga-965p-s3 بود درسته.
بعد این برد که یه دونه pcie داره نمیتونی یکی دیگه بندازی واسه sli هم باید حتما چیپ nvidia باشه.
8600gt چنده؟
از 137 داره تا 180 تومن.

آخرین ویرایش:
میشه یکه کامل تر راجع به وابستگی GPU سری 8 به CPU توضیح بدید!!!
درضمن برای گیم دیگه الان 512 مگ رم کافی نیست وقتی مادربرد هایه جدید
قابلیت Dual Chanel شدن دارند چرا نباید استفاده بشه پس 2*512 یا 2*1 گیگ
خیلی بهتر از 512 یا 1 تنها جواب میده
من که نفهمیدم شما چی گفتی !؟ :cheesygri
ولی من در مورد GPu حرفی نزدم که در مورد Cpu حرف زدم....
مادربرد ها خیلی وقته که قابلیت دوال چنل دارن.... استفاده ازشون اجباری نیست و خوب اگر استفاده بشن سرعت کمی بالاتر میره...;)
تا اونجا که من میدونم سری 8 خیلی به cpu وابستگی نشون میده ...یعنی شما یه 8800 رو با یه amd 3000+ با 2گیگ رم تست کنی امتیاز به نسبت کمتری با cpu Core 2 dou و 1 گیگ رم میگریه... (حالا cpu رو 6 و خرده ای در نظر میگریم.)

سلام DG_MJ
میخواستم بپرسم که در حال حاضر بالاترین کارت گرافیک مال کدوم شرکته مشخصات این کارت چیه
یه سوال دیگه من درایور کارت pinnacle\tv\pro برای ویستارو از کجا میتونم پیدا کنم

میخواستم بپرسم که در حال حاضر بالاترین کارت گرافیک مال کدوم شرکته مشخصات این کارت چیه
از نظر من bfg 8800 OC2 ...

جواب سوال دوم هم خیلی راحت تو سایت سازنده پیدا میکنی...;)

dj_mj عزیز امروز قراره برم کارت گرافیک gt 8600 رو بگیرم
یه پاور 400 هم میزارم روش
طبق حسابی که من کردم دورو ور 240 تومن کلا در میاد
ممنون از اینکه کمک کردی چه کارت گرافیکی بگیرم

من که نفهمیدم شما چی گفتی !؟ :cheesygri
ولی من در مورد GPu حرفی نزدم که در مورد Cpu حرف زدم....
مادربرد ها خیلی وقته که قابلیت دوال چنل دارن.... استفاده ازشون اجباری نیست و خوب اگر استفاده بشن سرعت کمی بالاتر میره...;)
تا اونجا که من میدونم سری 8 خیلی به cpu وابستگی نشون میده ...یعنی شما یه 8800 رو با یه amd 3000+ با 2گیگ رم تست کنی امتیاز به نسبت کمتری با cpu Core 2 dou و 1 گیگ رم میگریه... (حالا cpu رو 6 و خرده ای در نظر میگریم.)

خوب معلومه
مادر بردها قابلیت دوال چنل خیلی وقته دارند درسته ولی وقتی صحبت از پرفرمنس میشه
و شما حتما میدونی که دوال چنل پرفرمنس به مراتب بالاتری نسبت
به سینگل چنل داره و استفاده از این امکان خیلی بهتر از خرج زیاد روی vga هستش.
در ضمن شما خانواده Core 2 Duo رو با Athlon 64 که تک هسته هست و معماری ساختشون
فرق میکنه مقایسه میکنی :eek: مسلما در این حالت athlon 64 ضعیف تر از Core2 Duo هستش و
اصلا ربطی به وابستگی سری 8 به سی پی یو نداره و با هر کارت دیگه ای تست کنی همین
نتیجه رو میگیری (لطفا در شرایط یکسان مقایسه کن ;) )

آخرین ویرایش:
میخواستم کمکم کنید می خوام در این رنج قیمت بهترین رو پیشنهاد کنید بین70 تا 80 تومان برای cpu بین 80تا 90برای minbord بین 90تا 110 برای vga در ضمن سیستم رو برای بازی می خوام راستی می خوام نظرتون رو در مورد 8500 بدونم gigabyte gt :confused:

میخواستم کمکم کنید می خوام در این رنج قیمت بهترین رو پیشنهاد کنید بین70 تا 80 تومان برای cpu بین 80تا 90برای minbord بین 90تا 110 برای vga در ضمن سیستم رو برای بازی می خوام راستی می خوام نظرتون رو در مورد 8500 بدونم gigabyte gt :confused:

کسی تو این رنج قیمتی که گفتم یه جوابی به من نمیده

آقا من یکی از نزدیکانم یه لپتاپ توشیبا مدل satellite L40 گرفته...خودش ویندوز ویستا داره و به طرز عجیبی سرعتش پایینه به حدی که میره تو اعصاب آدم...این دوست ما میخاد ویندوزش رو عوض کنه و xp بریزه...با لپتابش هم هیچ cd درایوری بهش ندادن...حالا اگر ویندوز عوض کنه سخت افزارش رو میشناسه مثلا کارت صدا؟؟
همین امروز جلو خودم setup بازی pes 2008 رو باز کرد...من که 30 دقیقه اونجا بودم هنوز باز نشده بود :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or