مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان در حال حاضر قیمت نو Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz چه قدر است

بعد یه سوال دیه پردازنده های سری ivy birdg intel مثل i3 3220 /i5 3570 k /i7 3770k و..... همه هسته ای مجازی دارند یعنی هر هسته کار دو هسته را می کتد ؟
و برای این سیستم پاور 350w کافی
vga .6790
cpu.i3 3220
hdd.250gb
ودر ضمن 3 فن داخل کیس دارم

Last edited by a moderator:
بعد یه سوال دیه پردازنده های سری ivy birdg intel مثل i3 3220 /i5 3570 k /i7 3770k و..... همه هسته ای مجازی دارند یعنی هر هسته کار دو هسته را می کتد ؟
و برای این سیستم پاور 350w کافی
vga .6790
cpu.i3 3220
hdd.250gb
ودر ضمن 3 فن داخل کیس دارم

خیر، فقط پردازنده های Core i3 و Core i7 هسته ی مجازی دارند. در واقع فناوری HT روشون فعال هست.
پاور متناسب با اون سیستم هم یه مدل 450 وات به بالا هست.

میخواستم بدونم قیمت مادربرد های msi z77a-gd 65&gd55 الان چنده ؟
ایا رو این مادربرد ها میشه cpu سری k گذاشت؟
Z77A-GD65 در کمترین حالت 720 تومن در میاد GD55ش هم موجود نیست !
بله کلا Main با چیپ Z77 قابلیت پشتیبانی از CPUهای سری K رو داره.

دوستان میخوام یه کیس فقط واسه اینترنت بگیرم تا 600ت چه قطعاتی رو پیشنهاد میکنید؟
بودجه محدوده کمترین قطعاتی که میشه در نظر گرفت الان 860 870 تومن در میاد ، قطعات هم اینا هستش :

CPU : intel celeron g1610
RAM : kingstone 2gb ddr3 1333
MAIN : ecs h61h2-m
VGA : n/a
HDD : seagate barracuda 500gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp380a-sp
CASE : green pars or md-121

مینی هست که cor 2 رو جواب بده ؟یعنی پیدا میشه با توجه به قدیمی بودن سیستم ؟
سیستم ـم مشکلی داره که وقتی بخوای روشن ـش کنی بالا نمیاد و باید یکبار رست باشه تا ویندوز ران بشه !
مشکل بایوس USB داره .... قابل تعمیر هست ؟

دوستان گیمر عزیز سلام
خوبید؟
من همین الان الان عضو شدم و در اولین حرکت میخوام یه مشورت تووووووپ ازتون بخوام
من کلا بازی ها رو با پلتفرم PC انجام میدم.
سیستم فعلی من اینه :
Motherboard : Elitegroup 945GZT - PCI Express
CPU : Intel celeron 3.06 GHZ
RAM : 1 GB DDR2
VGA : Nvidia Geforce point of view 7200 GS
این سیستم از سال 2003 داره برا من کار میکنه و تقریبا تا قبل از 2010 ازش راضی بودم ولی دیگه متاسفانه بازی های جدید رو کم میاره شدیییید
میخوام یه سیستم جدید جمع کنم مخصوص Gaming. میخواستم ببینم تا سقف 2 تومن چه پیشنهادی برای این بنده حقیر دارین
فقط خواهشا نگین " با 2 تومن که نمیشه چیزی جمع کرد " . با همین مقدار هرچی میشه جمع کرد بگید چون بیشتر اصن راه نداره
چیزایی که میخوام اینه :
1) مادربورد
2) سی پی یو
3) رم
4) کارت گرافیک
5) LCD
6) هارد اینترنال

سیستمی که میخوام جمع کنم جوری باشه که آینده نگر باشه. یعنی نه تنها الانو جواب بده بازی های آینده هم تا چند سال بتونه جواب بده
فقط اگه بودجم کمه ببخشید. فحش ندین. دیگه کم بضاعتیه دیگه :d

مینی هست که cor 2 رو جواب بده ؟یعنی پیدا میشه با توجه به قدیمی بودن سیستم ؟
سیستم ـم مشکلی داره که وقتی بخوای روشن ـش کنی بالا نمیاد و باید یکبار رست باشه تا ویندوز ران بشه !
مشکل بایوس USB داره .... قابل تعمیر هست ؟

فروشنده های قطعات دست دوم شاید همچین مدلهایی داشته باشند، مادربرد رو هم باید ببری به تعمیرکار نشون بدی ، فکر نکنم قابل تعمیر باشه مگر اینکه مشکل از بایوس باشه و با آپدیت اون مشکل برطرف بشه/

دوستان گیمر عزیز سلام
خوبید؟
من همین الان الان عضو شدم و در اولین حرکت میخوام یه مشورت تووووووپ ازتون بخوام
من کلا بازی ها رو با پلتفرم PC انجام میدم.
سیستم فعلی من اینه :
Motherboard : Elitegroup 945GZT - PCI Express
CPU : Intel celeron 3.06 GHZ
RAM : 1 GB DDR2
VGA : Nvidia Geforce point of view 7200 GS
این سیستم از سال 2003 داره برا من کار میکنه و تقریبا تا قبل از 2010 ازش راضی بودم ولی دیگه متاسفانه بازی های جدید رو کم میاره شدیییید
میخوام یه سیستم جدید جمع کنم مخصوص Gaming. میخواستم ببینم تا سقف 2 تومن چه پیشنهادی برای این بنده حقیر دارین
فقط خواهشا نگین " با 2 تومن که نمیشه چیزی جمع کرد " . با همین مقدار هرچی میشه جمع کرد بگید چون بیشتر اصن راه نداره
چیزایی که میخوام اینه :
1) مادربورد
2) سی پی یو
3) رم
4) کارت گرافیک
5) LCD
6) هارد اینترنال

سیستمی که میخوام جمع کنم جوری باشه که آینده نگر باشه. یعنی نه تنها الانو جواب بده بازی های آینده هم تا چند سال بتونه جواب بده
فقط اگه بودجم کمه ببخشید. فحش ندین. دیگه کم بضاعتیه دیگه :d

با 2 تومن که واقعا نمیشه چیز خاصی مناسب بازی جمع کرد! اما این کمترین چیزی هست که توصیه میشه:
CPU:Core i3 3210
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7770 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
MONITOR:SAMSUNG S20B315

حدود 2150 درمیاد ، کمتر از اینم برای سیستم بازی معنی نداره، نکته ی دیگه اینکه پاور رو هم لحاظ کردم چون فکر کردم پاور قبلی شما اوریجینال نباشه و جوابگوی سیستم جدید نباشه، چون پاور رو حذف کنی مبلغ دقیقا 2 تومن میشه.

دوستان یکی از فامیلامون این سیستم رو داره 1200 می فروشه ارزش داره بخرم؟ ولی سیستمش ترتمیز نیست داغون شده دست بچه هاش بوده.

مادربورد:
Asus P6T Deluxe V2

CPU:
Intel Core i7 920
2.7 Ghz
4 هسته ای

Ram:
6 GIG
DDR3

کارت گرافیکی:
Radeon HD 4670
512 gig

هارد:
2 تا 250 گیگ ساتا

مانیوتور:
سامسونگ 22 اینچ
مدل SyncMaster T220P

دوستان یکی از فامیلامون این سیستم رو داره 1200 می فروشه ارزش داره بخرم؟ ولی سیستمش ترتمیز نیست داغون شده دست بچه هاش بوده.

مادربورد:
Asus P6T Deluxe V2

CPU:
Intel Core i7 920
2.7 Ghz
4 هسته ای

Ram:
6 GIG
DDR3

کارت گرافیکی:
Radeon HD 4670
512 gig

هارد:
2 تا 250 گیگ ساتا

مانیوتور:
سامسونگ 22 اینچ
مدل SyncMaster T220P

بستگی داره برای چه کاری استفادش کنید .

خب تنها قطعاتی از این سیستم که ممکنه هنوز بکار بیاد مادربرد، پردازنده و رم هست، که البته اگر مانیتور رو هم در نظر بگیریم این 4 قطعه رو میشه نهایت 900 قیمت گذاشت.
بقیه ی قطعات مثل هارد و گرافیک رو جداگانه خریداری کنی. مخصوصا اگر برای بازی یا کار حرفه ای مدنظر داشته باشیدش.

فروشنده های قطعات دست دوم شاید همچین مدلهایی داشته باشند، مادربرد رو هم باید ببری به تعمیرکار نشون بدی ، فکر نکنم قابل تعمیر باشه مگر اینکه مشکل از بایوس باشه و با آپدیت اون مشکل برطرف بشه/

با 2 تومن که واقعا نمیشه چیز خاصی مناسب بازی جمع کرد! اما این کمترین چیزی هست که توصیه میشه:
CPU:Core i3 3210
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7770 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
MONITOR:SAMSUNG S20B315

حدود 2150 درمیاد ، کمتر از اینم برای سیستم بازی معنی نداره، نکته ی دیگه اینکه پاور رو هم لحاظ کردم چون فکر کردم پاور قبلی شما اوریجینال نباشه و جوابگوی سیستم جدید نباشه، چون پاور رو حذف کنی مبلغ دقیقا 2 تومن میشه.

ممنون از جوابتون
فقط یه چند تا سوال
1) با همین رنج قیمتی لپ تاپ بخرم بهتره یا سیستم جمع کنم؟ برای بازی
2) کارت گرافیک 1GB DDR5 بهتره یا اینکه 2GB DDR3 بندازی؟
3) رم چرا 2تا 2؟ نمیشه یه 4؟ یا یه 8؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or