مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام خدمت دوستان
قصد ارتقا داشتم سیستم رو ولی فقط مین بورد سی پی یو و رم، چون گرافیک رو پارسال گرفتم 560ti الان هم حداکثر 2میلیون دیگه فکر نکنم بالاتر از 2100 2200 بتونم برم حداکثر 2200 ترجیحا زیر 2،
چه سیستمی پیشنهاد میدید؟ اینتل باشه و مین بورد هم asus
خودم کلی گشتم تو اینترنت و اینور اونور این سیستم رو دیدم حالا خواستم ببینم نظر شما چیه

ASUS P8Z77-V
Intel Core i7 3770K
CORSAIR - Dual Channel 8GB - 1600 یدونه 8گیگ بگیرم بهتره یا 2تا 4گیگ؟

کلی مونده بودم بین 3570k و 3770k حتی یه جا بهم پیشنهاد شد 2600k بگیرم و اورکلاک کنم!
نظر شما چیه؟ این سیستم خوبه؟ خودتون چی پیشنهاد میدید؟
اگر نخوام اورکلاک کنم پیشنهادتون چی هست؟

سلام خدمت دوستان
قصد ارتقا داشتم سیستم رو ولی فقط مین بورد سی پی یو و رم، چون گرافیک رو پارسال گرفتم 560ti الان هم حداکثر 2میلیون دیگه فکر نکنم بالاتر از 2100 2200 بتونم برم حداکثر 2200 ترجیحا زیر 2،
چه سیستمی پیشنهاد میدید؟ اینتل باشه و مین بورد هم asus
خودم کلی گشتم تو اینترنت و اینور اونور این سیستم رو دیدم حالا خواستم ببینم نظر شما چیه

ASUS P8Z77-V
Intel Core i7 3770K
CORSAIR - Dual Channel 8GB - 1600 یدونه 8گیگ بگیرم بهتره یا 2تا 4گیگ؟

کلی مونده بودم بین 3570k و 3770k حتی یه جا بهم پیشنهاد شد 2600k بگیرم و اورکلاک کنم!
نظر شما چیه؟ این سیستم خوبه؟ خودتون چی پیشنهاد میدید؟
اگر نخوام اورکلاک کنم پیشنهادتون چی هست؟

اول باید قطعات فعلی رو می گفتید ببینیم بهترین ترکیب برای ارتقا چی می تونه باشه

قطعاتی که نوشتید بهترین انتخابها هستن، اما قیمت کل به 2350 تومن میرسه. برای مادربرد چون نایاب هست و قیمتش غیر واقعی، می تونید MSI Z77-GD65 رو تهیه کنید که حدود 200 تومن ارزونتر هست اما کیفیت و راندمان خوبی داره.
اگر نخواید اورکلاک کنید باید پردازنده های مدل بدون پسوند K رو انتخاب کنید

برای رم هم باید دو تا ماجول 4 گیگی انتخاب بشه، چون پردازنده دو کاناله هست.

اول باید قطعات فعلی رو می گفتید ببینیم بهترین ترکیب برای ارتقا چی می تونه باشه

قطعاتی که نوشتید بهترین انتخابها هستن، اما قیمت کل به 2350 تومن میرسه. برای مادربرد چون نایاب هست و قیمتش غیر واقعی، می تونید MSI Z77-GD65 رو تهیه کنید که حدود 200 تومن ارزونتر هست اما کیفیت و راندمان خوبی داره.
اگر نخواید اورکلاک کنید باید پردازنده های مدل بدون پسوند K رو انتخاب کنید

برای رم هم باید دو تا ماجول 4 گیگی انتخاب بشه، چون پردازنده دو کاناله هست.

قطعاتی که میمونه پاور و گرافیک هستش، پاور 580 واقعی و گرافیک هم asus engtx 560ti dcii top 2gb
سیستم فعلی هم intel core 2 quad q6600 با مادربورد asus p5k/epu
پردازنده 3570 چطوره؟ دیدم سیستم خودتون هم دقیقا همین سیستم مورد نظر بنده هست با تفاوت پردازنده، برای غیر اورکلاک کردن 3570 یا 3770؟
ترجیح میدم مادربورد رو همون asus بگیرم مدت ها هست راضی هستم ازش، ولیمادربورد رو در مورد کمیاب بودنش چیزی نگفتن، قیمتی که دارم بین 820تا930 هست، گرونه یا متوسط؟

قطعاتی که میمونه پاور و گرافیک هستش، پاور 580 واقعی و گرافیک هم asus engtx 560ti dcii top 2gb
سیستم فعلی هم intel core 2 quad q6600 با مادربورد asus p5k/epu
پردازنده 3570 چطوره؟ دیدم سیستم خودتون هم دقیقا همین سیستم مورد نظر بنده هست با تفاوت پردازنده، برای غیر اورکلاک کردن 3570 یا 3770؟
ترجیح میدم مادربورد رو همون asus بگیرم مدت ها هست راضی هستم ازش، ولیمادربورد رو در مورد کمیاب بودنش چیزی نگفتن، قیمتی که دارم بین 820تا930 هست، گرونه یا متوسط؟

در اینصورت همون قطعاتی که گفته شد مناسب هستند، احتیاجی به ارتقای پاور هم نیست، مگر اینکه بعدا گرافیک رو هم ارتقا بدید
برای پردازنده 3570 هم بیش از نیاز فعلی هست و خرید 3770 تفاوت زیادی نسبت به 3570 توی بازیها ایجاد نمی کنه.

مادربرد هم انتخاب با خودته، اون مدل قبل از گرونیا قیمتش 550 تومن بود، الان که تا 900 رسیده بخاطر کمیاب شدنش هم هست.

سلام به همه

• :d

دوستان یه سوال داشتم...
میخواستم بدونم اگه رم به سیستمم اضافه کنم چقدر بازی هارو بهتر و با گرافیگ بالاتر اجرا میکنه؟ یا حداقل چقدر رم اضافه کنم؟
اینم سیستمم:
ram:4gig ddr3
graphic: 2gig ati 5400
cpu : adm phenom II X2 560
mother board: gigabyte M52LT-D3P

ببخشید مشکلی پیش نمیاد اگه یه رم 4 گیگ 1333 رو با یه رم 4 گیگ 1600 بذارم؟ میشه یه رم با صرفه 4 گیگ 1600 میگین؟ با قیمت
در حد 100-120 تومن هدست 5.1 چی میشناسین با میکروفون؟
قیمت logitech 3d pro چنده؟ 30 دلاره

آخرین ویرایش:
سلام به همه

• :d
دوستان یه سوال داشتم...
میخواستم بدونم اگه رم به سیستمم اضافه کنم چقدر بازی هارو بهتر و با گرافیگ بالاتر اجرا میکنه؟ یا حداقل چقدر رم اضافه کنم؟
اینم سیستمم:
ram:4gig ddr3
graphic: 2gig ati 5400
cpu : adm phenom II X2 560
mother board: gigabyte M52LT-D3P

رم اضافی هیچ تاثیری توی راندمان سیستم شما نداره!
اولین قطعه ی مشکل ساز کارت گرافیک شماست که خیلی واسه بازیها ضعیفه، بعدم پردازنده و مادربرد، در کل تمام قطعات رو باید یکجا ارتقا بدید تا افزایش راندمان قابل توجه باشه.

اگر می تونی اول گرافیک رو ارتقا بدی و سری بعدی هم قطعات اصلی رو.

میخواستم بدونم قطعات زیر رو چند بفروشم خوبه
cpu: amd athlone 64 dual core 3800
m.b: asus m2n
ram: 2gig ddr2
power: green 380a-he

شاید 250 بتونی بفروشی.

ببخشید مشکلی پیش نمیاد اگه یه رم 4 گیگ 1333 رو با یه رم 4 گیگ 1600 بذارم؟ میشه یه رم با صرفه 4 گیگ 1600 میگین؟ با قیمت
در حد 100-120 تومن هدست 5.1 چی میشناسین با میکروفون؟
قیمت logitech 3d pro چنده؟ 30 دلاره

مشکلی پیش نمیاد، اما در اینصورت هر دو با فرکانس 1333 کار خواهند کرد. رم 4 گیگی 1600 هم KINGESTON هست و هم CORSAIR XMS3 که به ترتیب 110 و 140 تومن قیمت دارن.

هدست 120 تومنی از یه برند خوب یه مدل استریو هم نمیشه پیدا کرد، چه برسه که 5.1 هم باشه! مدلهای معمولی RAZER از 170 تومن به بالا هستن و مدل 5.1 هم اگه از سری خوب بخوای زیر 600 تومن نیست
اگر ارزون بخوای از برندای کم کیفیت A4tech یا GENIUS بخری، منم توصیشون نمی کنم.

رم اضافی هیچ تاثیری توی راندمان سیستم شما نداره!
اولین قطعه ی مشکل ساز کارت گرافیک شماست که خیلی واسه بازیها ضعیفه، بعدم پردازنده و مادربرد، در کل تمام قطعات رو باید یکجا ارتقا بدید تا افزایش راندمان قابل توجه باشه.

اگر می تونی اول گرافیک رو ارتقا بدی و سری بعدی هم قطعات اصلی رو.

شاید 250 بتونی بفروشی.

مشکلی پیش نمیاد، اما در اینصورت هر دو با فرکانس 1333 کار خواهند کرد. رم 4 گیگی 1600 هم KINGESTON هست و هم CORSAIR XMS3 که به ترتیب 110 و 140 تومن قیمت دارن.

هدست 120 تومنی از یه برند خوب یه مدل استریو هم نمیشه پیدا کرد، چه برسه که 5.1 هم باشه! مدلهای معمولی RAZER از 170 تومن به بالا هستن و مدل 5.1 هم اگه از سری خوب بخوای زیر 600 تومن نیست
اگر ارزون بخوای از برندای کم کیفیت A4tech یا GENIUS بخری، منم توصیشون نمی کنم.

ممنون
بین 1333 و 1600 تو رانمان و فریم خیلی فرق هست؟
ببخشید قیمت msi z77a-gd65 چنده؟

آخرین ویرایش:
اینطور که مشخصه بهتره واسیم ps4 بیاد بخریم اینجوری تا 10 سال دیگه بازی هارو میساپوریتیم:)) از راهنماییتون ممنون
با اینکه نباید این بحث رو اینجا میکردی،
برای کسایی که تو ایران زندگی میکنن ، PC به مراتب به صرفه تر هست تا کنسول. کی داره 250K پول بازی اورجینال رو بده؟

ممنون
بین 1333 و 1600 تو رانمان و فریم خیلی فرق هست؟
ببخشید قیمت msi z77a-gd65 چنده؟

بررسیها نشون داده که فرکانس مناسب و ایده آل برای این پردازنده ها که بتونه عرض باند حافظه ی کافی رو فرآهم کنه 1600 و 1866 مگاهرتز هست، ممکنه تاثیر زیادی نزاره اما کمتر از 1600 هم برای سیستم گیمینگ توصیه نمیشه.

اقا فرشید اگه این سیستمو بفروشم با 700 تومن اون سیستمی که گفته بودین رو میشه خرید
ram:4 gig
graph:2gig ati radeon hd4350
cpu:core i3
mother board: giga h55m
hard : 1Tb

اونا فقط 3 قطعه ی اصلی بودن که به تنهایی 1500 میشدن، اگر همین سه قطعه رو بخواید از سیستم فعلی بفروشید شاید بیش از 300 تومن نتونید در ازای اون بگیرید، در نتیجه باز هم یه 500 تومنی کم هست

توصیه ی من اینه که در قدم اول فقط گرافیک رو ارتقا بدید.

سلام
فرشید جان من پردازنده Core i5 - 3.2GHz - 3470 میخوام بگیرم برای رم سیستم باید از دو تا ماجول استفاده کنم دیگه؟

بله، تعداد ماجولها باید زوج باشه و دست کم از دو ماجول استفاده بشه تا از هر دو کانال حافظه ی پردازنده استفاده بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or