مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقا فرشید و آقا رامین با عرض معذرت . بعد از اینکه گرافیک و CPU خریدم , 1 تومن از بودجم باقی موند برای مادربرد و رم و پاور و کیس ... متاسفانه یه اتفاقی برام افتاد که 200 تومن از بودجم کم شد ...
یعنی الان برای این 4 قطعه 800 تومن دارم ... هنوزم امیدی هست بتونم چیزی بردارم که اذیتم نکنه ؟
مثلا به نظرتون اینا رو بردارم چطوره ؟
ASRock B75M-GL1155 MB
CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600 ( بعدا میتونم 4 گیگ دیگه براش بگیرم , فعلا چون بودجه کمه اینو انتخاب کردم )
POWER GREEN GP530A-EU ( کفایت میکنه به نظرتون ؟ )
CASE GREEN SOLARIS ( نسبت به مگنوم 2 خنک کنندگیش خیلی ضعیفه ؟ )

در کل اگه اینا رو بردارم پولم میرسه ... به نظرتون چیکار کنم ؟ ( شرایط روحیم ری..ده بخاطر این قضیه :| )

آخرین ویرایش:
دقیقا چه مدلی؟ میتونم از خارج بیارم که ارزون تر بیوفته ... مادر برد نیاز ‌به تعویض داره؟

مدلی مثل Core i5 3570 کفایت می کنه، مادربرد هم جوابگو هست اگر امکان اضافه ای ازش انتظار نداشته باشید.

Thermalright True Spirit 120

Deepcool Ice Wind Pro

?
:-/ موارد استفاده : گیم- دانلود در ساعات طولانی ! (بودجه 120 . بهتر از این دوتا هم اگر تو این محدوده هست معرفی کنید ! ) سایلنت بودن هم مهمه ;) تشکر :)

Thermalright True Spirit 120 انتخاب بهتری هست.

آقا فرشید و آقا رامین با عرض معذرت . بعد از اینکه گرافیک و CPU خریدم , 1 تومن از بودجم باقی موند برای مادربرد و رم و پاور و کیس ... متاسفانه یه اتفاقی برام افتاد که 200 تومن از بودجم کم شد ...
یعنی الان برای این 4 قطعه 800 تومن دارم ... هنوزم امیدی هست بتونم چیزی بردارم که اذیتم نکنه ؟
مثلا به نظرتون اینا رو بردارم چطوره ؟
ASRock B75M-GL1155 MB
CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600 ( بعدا میتونم 4 گیگ دیگه براش بگیرم , فعلا چون بودجه کمه اینو انتخاب کردم )
POWER GREEN GP530A-EU ( کفایت میکنه به نظرتون ؟ )
CASE GREEN SOLARIS ( نسبت به مگنوم 2 خنک کنندگیش خیلی ضعیفه ؟ )

در کل اگه اینا رو بردارم پولم میرسه ... به نظرتون چیکار کنم ؟ ( شرایط روحیم ری..ده بخاطر این قضیه :| )

خب مادربرد رو ASUS P8B75V برداری بهتره.
4 گیگ تک کاناله روی عرض باند حافظه و سرعت توی بازیها تاثیر منفی میزاره
پاور 530 وات برای کارت گرافیک شما ضعیف محسوب میشه، باید یه 600 وات به بالا بگیری
اون مدل کیس هم فکر نمی کنم تهویه ی MAGNUM2 رو داشته باشه.

سلام...فرشید و رامین....تو بعضی از این پیج ها که گشتم دیدم از کیسشون نور های رنگی میاد بیرون..نورشم خیلی زیاد بود....کیس من X7ه....خواستم ببینم چی باید بخرم که نور بده و کجا وصلش کنم؟

سلام...فرشید و رامین....تو بعضی از این پیج ها که گشتم دیدم از کیسشون نور های رنگی میاد بیرون..نورشم خیلی زیاد بود....کیس من X7ه....خواستم ببینم چی باید بخرم که نور بده و کجا وصلش کنم؟

می تونه از لامپهای UV با رنگهای مختلف باشه که توی بازار لوازم جانبی کامپیوتر هست، با کانکتور برق Mulex داخل PC، خیلی کم شده جدیدا.
می تونه از لامپهای LED باشه که با یه آداپتور برق شهری و در رنگهای مختلف در لوازم الکتریکی فروخته می شن.

با سلام چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید

اگه بخوام کارت 7950 بگیرم میخواستم بدونم کدوم مادربرد خوب است؟بین این 4 مادربرد -giga 990 fxa- asrock 970 extreme3 - msi 970a- asus m5a97 pro از لحاظ قیمت و کارایی اگه پیشنهادی هم دارید لطفا بگید

2-با این گرافیک اگه مدتی از cpu x2 3800 استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟یا ضروری و باید cpu هم عوض کنم؟

3-رم مناسب برای بازی چه برند و چه مدلی خوب است؟

آخرین ویرایش:
با سلام چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید

اگه بخوام کارت 7950 بگیرم میخواستم بدونم کدوم مادربرد خوب است؟بین این 4 مادربرد -giga 990 fxa- asrock 970 extreme3 - msi 970a- asus m5a97 pro از لحاظ قیمت و کارایی اگه پیشنهادی هم دارید لطفا بگید

2-با این گرافیک اگه مدتی از cpu x2 3800 استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟یا ضروری و باید cpu هم عوض کنم؟

3-رم مناسب برای بازی چه برند و چه مدلی خوب است؟

پردازنده ی شما برای این کارت و بازیهای جدید خیلی ضعیف هست، اگر قصد دارید از تمام توان کازت گرافیک و نهایت فریمی که در بازیها فراهم می کنه استفاده کنید بهتره کلا پردازنده و مادربرد رو باهم ارتقا بدبد
برای ارتقای پردازنده هم بدلیل تغییر پلاتفرم هیچ یک از اون مدلها توصیه نمیشن، اینا رو در نظر بگیرید:

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V

حدود 1400 تومن میشن.

آقا فرشید یکی از دوستام کارت 7970 گرفته میخواد ببینه چه مادربردی براش خوبه ؟

همین P8B75V خوبه ؟!
و کلا برای این کارت و CPU i5 3570k ـی که داره چه کیسی پیشنهاد میکنید ؟

ممنون

سلام
میخواستم یه سیستم خوب بدی که همه بازیها رو رو مدیوم رزولشن خوب (720*1280) بالا بیاره با قیمت مناسب ؟

بعد اگه غول باشه چی مثلا رو high بالا بیاره با رزولوشن 1920 این چیزا البته با قیمت مناسب ؟

سلام اقا فرشید من هنوز موندم بین 660tiو 7950 کدومو انتخاب کنم مادربرد بالا crosfire داره اگه میشه یک مادربرد هم تو همین رنج قیمت با قابلیت sli بگید - کیفیت در crossfire بیشتر است یا در sli

آقا فرشید یکی از دوستام کارت 7970 گرفته میخواد ببینه چه مادربردی براش خوبه ؟

همین P8B75V خوبه ؟!
و کلا برای این کارت و CPU i5 3570k ـی که داره چه کیسی پیشنهاد میکنید ؟

ممنون

مادربرد که دیگه تفاوت زیادی نمی کنه چی باشه، هر مدلی که نسل جدید یا حتی نسل قبلی هم باشه می تونه آخرین گرافیکهای بازار رو ساپورت کنه، ولی پاور باید متناسب باشه و پردازنده هم قدرتی در خور اون مدل کارت گرافیک داشته باشه

P8B75 هم خوبه اما نه برای پردازنده های سری K ، سری K رو فقط مادربردهای Z77 پشتیبانی می کنند. می تونید 3570 معمولی(بدون پسوند K) بگیرید.

سلام
میخواستم یه سیستم خوب بدی که همه بازیها رو رو مدیوم رزولشن خوب (720*1280) بالا بیاره با قیمت مناسب ؟

بعد اگه غول باشه چی مثلا رو high بالا بیاره با رزولوشن 1920 این چیزا البته با قیمت مناسب ؟

شما بودجه رو مشخص می کردی بهتر میشد راهنمایی کرد
الان برای رزولوشن 720 باید حداقل 2 تومن فقط برای کیس کنار بزارید، برای رزولوشن 1080 هم بین 3 تا 4 تومن متوسط کنار بزارید

دوستان مارو هم یه راهنمایی بکنید من میخوام این سیستم رو ببندم ولی نمیدونم چه گرافیکی تا رنج قیمت 800 بزارم روش . لطفا یه راهنمایی بکنید . بیشتر برای گیم و کارهای گرافیکی میخوام
M.B : Gigabyte Intel P75-D3
Ram : 2*4 gig 1600 geil
Cpu : Intel Core i5 3570 3.4ghz
H.D.D :500 sata
Dvd RW : sony
Power : Green 600eu
Monitor : LG Ips
Graphic : ????

در کل اگه بخوام فقط کیس با قطعات داخلش که قوی باشه بتونه خیلی راحت تمام بازی ها رو با رزولوشن بالا 1920 اجرا کنم و تا چند سال بازم جدید باشه باید تا 4 -5 میلیونی هزنه کنم؟؟؟؟؟؟؟!!

در کل اگه بخوام فقط کیس با قطعات داخلش که قوی باشه بتونه خیلی راحت تمام بازی ها رو با رزولوشن بالا 1920 اجرا کنم و تا چند سال بازم جدید باشه باید تا 4 -5 میلیونی هزنه کنم؟؟؟؟؟؟؟!!

بستگی داره منظورت از چند سال چقدر هست؟ اگه بیشتر از 2 سال هست که خیر! البته اگه بخوای با بالاترین جزئیات بازیو اجرا کنی!

دوستان مارو هم یه راهنمایی بکنید من میخوام این سیستم رو ببندم ولی نمیدونم چه گرافیکی تا رنج قیمت 800 بزارم روش . لطفا یه راهنمایی بکنید . بیشتر برای گیم و کارهای گرافیکی میخوام
M.B : Gigabyte Intel P75-D3
Ram : 2*4 gig 1600 geil
Cpu : Intel Core i5 3570 3.4ghz
H.D.D :500 sata
Dvd RW : sony
Power : Green 600eu
Monitor : LG Ips
Graphic : ????

این که شما گفتی قیمتش چند میفته با همون گرافیک 800 تومنی ؟

مادربرد که دیگه تفاوت زیادی نمی کنه چی باشه، هر مدلی که نسل جدید یا حتی نسل قبلی هم باشه می تونه آخرین گرافیکهای بازار رو ساپورت کنه، ولی پاور باید متناسب باشه و پردازنده هم قدرتی در خور اون مدل کارت گرافیک داشته باشه

P8B75 هم خوبه اما نه برای پردازنده های سری K ، سری K رو فقط مادربردهای Z77 پشتیبانی می کنند. می تونید 3570 معمولی(بدون پسوند K) بگیرید.

شما بودجه رو مشخص می کردی بهتر میشد راهنمایی کرد
الان برای رزولوشن 720 باید حداقل 2 تومن فقط برای کیس کنار بزارید، برای رزولوشن 1080 هم بین 3 تا 4 تومن متوسط کنار بزارید

همون بین 2-3 تومن ، هر دوتا رو لطف کنی ؟ ( هم 1080 و هم 720 )

زیاد عجله ندارم سیستم جدید بگیرم میگم صبر کنم پایین میاد ؟ نظرتون چیه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or