مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

هر دو همرده هستن، بعضی جاها 660Ti سریعتره و برخی عناوین 7950

دوست عزیز، همه چیز گرافیک که به عرض باند حافظه نیست! بعدم اگر بخوای سنجش کنی باید عرض باند رو در کنار سرعت فرکانس تراشه های گرافیکی و در مجموع مقایسه کنی، چون ممکنه یه گرافیک 256 بیتی با رم سریعتر از یه گرافیک 384 بیتی با رم کندتر سریعتر باشه!

فرشید جان منم همینطوری که اینو تو سایت مطرح نکردم یه دوتا مقایسه با Review خوندم بدش اینجا این مطلب رو نوشتم
GeForce GTX 660 Ti vs Radeon HD 7950 3GB – Performance Comparison Benchmarks @ Hardware Compare
Radeon HD 7950 vs GeForce GTX 660 Ti
AnandTech | The GeForce GTX 660 Ti Review, Feat. EVGA, Zotac, and Gigabyte

با سلام من دیروز در سایت گرین برق قطعاتی که انتخاب کردم را حساب کردم گفت 500b بخرم اما من 380eh دارم میشه این قطعات را انتخاب کرد چند وقت بعد یه پاور بخرم مشکلی به وجود نمیاد؟

محاسبه گر گرین معمولا میزان توان مورد نیاز رو بالاتر برآورد می کنه، لیست قطعات رو دقیق بگید تا بهتون اعلام کنیم.
اگر کمتر از نیاز قطعات باشه ممکنه به قطعات آسیب بزنه یا راندمان مطلوب رو نده

مانیتور با رزلوشن بیشتر از فول اچ دی (2kیا بالاتر) تو بازار هست؟؟قیمتشون چنده؟؟

خیر، نیست،
در بازار جهانی مدلهای 27 و 30 اینچ معدودی با پنلهای IPS و رزولوشن 2560*1440 عرضه شدند که در ایران نمایندگیها عرضه نمی کنن،می دونید که مانیتور کالایی هست که باید نمایندگی یا واردکننده ی عمده عرضه کنه.

فرشید جان منم همینطوری که اینو تو سایت مطرح نکردم یه دوتا مقایسه با Review خوندم بدش اینجا این مطلب رو نوشتم
GeForce GTX 660 Ti vs Radeon HD 7950 3GB ***8211; Performance Comparison Benchmarks @ Hardware Compare
Radeon HD 7950 vs GeForce GTX 660 Ti
AnandTech | The GeForce GTX 660 Ti Review, Feat. EVGA, Zotac, and Gigabyte

همین که در مورد سخت افزار تحقیق می کنید جای خوشخالیست
اما بجز لینک سایت Anand بقیه بررسی خاصی ندارن و فقط مشخصات و فاکتورهای مجزا رو اندازه گیری کردن، اونی که قابل استناد باشه فقط با مقایسه در Frame rate انواع بازیها با سبکهای مختلف بدست میاد.

در نتیجه گیری همین مقاله ای که شما از Anand لینک دادی این مطالب عنوان شده:

The GTX 660 Ti is anywhere between 50% ahead of the 7950 and 25% behind it, and everywhere in between.

یا اینجا:
On the other hand due to the constant flip-flopping of the GTX 660 Ti and 7950 on our benchmarks there is no sure-fire recommendation to hand down there

که باز هم نظر قبلی من رو در رابطه با همرده بودن این دو مدل تایید می کنه.

همین که در مورد سخت افزار تحقیق می کنید جای خوشخالیست
اما بجز لینک سایت Anand بقیه بررسی خاصی ندارن و فقط مشخصات و فاکتورهای مجزا رو اندازه گیری کردن، اونی که قابل استناد باشه فقط با مقایسه در Frame rate انواع بازیها با سبکهای مختلف بدست میاد.

در نتیجه گیری همین مقاله ای که شما از Anand لینک دادی این مطالب عنوان شده:

یا اینجا:

که باز هم نظر قبلی من رو در رابطه با همرده بودن این دو مدل تایید می کنه.

دقیقا در نتیجه همینطور که اشاره کردید این مطلب هم بیان شده

. If we had to pick something, on a pure performance-per-dollar basis the 7950 looks good both now and in the future; in particular we suspect it’s going to weather newer games better than the GTX 660 Ti and its relatively narrow memory bus

آقا فرشید عزیز یه سیستم خونگی میخواستم مشاوره بدین به همراه مانیتور و...

انتظارات : میکس فیلم و کارهای گرافیکی و بازی

بودجه ی تخصیص داده شده 3 الی 3.5 میلیون تومن.

پیشاپیش ممنون
q95.gif

سلام علیکم

اقا ما کامپوتر نداریم و تنها پی سی مون یه لپتاب فکستنیه ... :(

پول جمع کردیم به میزان 3 میلیون و دیویست که یه سیستم بخریم و قدرت رقابت با کنسول های نسل اینده رو داشته باشه ...!!!

اگه میشه یه سیستم تاپپ معرفی کنید که بعد امتحانا بریم تو کارش و ایکس باکس رو رها کنیم

سیستم پیشنهادیتون هم همه چی داشته باشه ... از موس گرفته تا کیس و اسپیکر وهارد و این چیز میزا

فقط هم مخصوصصص گیم باشه
با تشکر از زحماتتون :-*

آقا فرشید عزیز یه سیستم خونگی میخواستم مشاوره بدین به همراه مانیتور و...

انتظارات : میکس فیلم و کارهای گرافیکی و بازی

بودجه ی تخصیص داده شده 3 الی 3.5 میلیون تومن.

پیشاپیش ممنون
q95.gif

انتظارات شما رو فقط یه سیستم قدرتمند با پردازنده ای که حتی فراتر از نیاز بازیها باشه برآورده می کنه که به سختی میشه با این بودجه توصیه کرد:

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:Geforce GTX 650Ti 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:SAMSUNG S22B375

اینا حدود 3580 تومن میشه و دیگه نباید پایینتر از این بگیری. هر تغییری در جهت کاهش هزینه باعث آسیب دیدن راندمان میشه، هر پردازنده ی قوی برای میکس و مونتاژ نیاز هست و هم گرافیک خوب برای بازی( البته در اینجا قدرت گرافیک برای حفظ قدرت پردازنده به اجبار کاسته شده، اما هنوزم مدل خوبی محسوب میشه)

اگه 500 تومن دیگه به بودجه اضافه می کردی میشد روی کارت گرافیک بهتر و قویتر هزینه کرد.

سلام علیکم

اقا ما کامپوتر نداریم و تنها پی سی مون یه لپتاب فکستنیه ... :(

پول جمع کردیم به میزان 3 میلیون و دیویست که یه سیستم بخریم و قدرت رقابت با کنسول های نسل اینده رو داشته باشه ...!!!

اگه میشه یه سیستم تاپپ معرفی کنید که بعد امتحانا بریم تو کارش و ایکس باکس رو رها کنیم

سیستم پیشنهادیتون هم همه چی داشته باشه ... از موس گرفته تا کیس و اسپیکر وهارد و این چیز میزا

فقط هم مخصوصصص گیم باشه
با تشکر از زحماتتون :-*

این سیستم توصیه میشه:

CPU:Core i3 3210
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7850 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:MAGNUM2
MONITOR:SAMSUNG S22B375

اینا حدود 2990 میشه که حدود 200 هم به انتخاب خودتون برای کیبورد و ماوس و اسپیکر باقی می مونه.
از لحاظ توان خام سخت افزاری این سیستم با قدرت کنسول PS4 برابری می کنه، اما بعلت تفاوت پلاتفرم کنسول با ویندوز PC نمیشه انتظار داشت که بازیها رو همیشه با همون کیفیت اجرا کنه، ممکنه خیلی جاها کیفیت بالاتری بده و ممکنه برخی جاها سرعت کمتر. در کل قبل از عرضه ی رسمی و بررسی کارشناسانه و مدون نمیشه اظهار نظر قطعی کرد.

سلام دوستان بنده سیستم
I3 2100
P8h67 asus
2*2 1600 patriot
Green485

دارم می خواستم ارتقا بدم گرافیکو Asus 670dc2 بگیرم ... رم و پاور رو هم طبیعتا باید عوض کنم ... بودجه هم ۲.۳۰۰ دارم چه کنم این پردازنده می کشه؟

quote_icon.png
نوشته شده توسط g1mil95

دوستان من مي خوام براي 3 قطعه زير حدود 1 ميليون هزينه كنم:

1-cpu cori 3 يا 5
2-ram 4g
mainboard-3
مادر برد گرافيكش ان لاين باشه قابليت ارتقا داشته باشه ساتا 3 و usb3 را ساپورت كنه بيشتر مچ بودن قطعات برا م مهم هست
براي بازي هم نمي خوام

ممنون ميشوم اگر بيشتر از يك گزينه معرفي كنيد

CPU:Core i3 3220
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H67
متاسفانه من نتوانستم قطعات پيشنهاد شده را پيدا كنم(cpu , mother board)به من گفتند كه پيدا نمي شوند (در بازار رضا ايرانيان علاالدين و...)اگر جايي سراغ داريد معرفي كنيد در غير اينصورت مدلهاي ديگري را پيشنهاد دهيد

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان بنده سیستم
I3 2100
P8h67 asus
2*2 1600 patriot
Green485

دارم می خواستم ارتقا بدم گرافیکو Asus 670dc2 بگیرم ... رم و پاور رو هم طبیعتا باید عوض کنم ... بودجه هم ۲.۳۰۰ دارم چه کنم این پردازنده می کشه؟

پردازنده شما واسه کارت 670 یکم ضعیف محسوب میشه و مخصوصا توی برخی بازیهایی که پردازش زیادی روی CPU میزارن باعث افت محسوس فریم میشه، حداقل قیمت یه پردازنده ی سریعتر از مدل شما از سری Core i5 حدود 700 تومن هست.
رم رو ضروری نیست هنوز که ارتقا بدید
بقیه ی قطعاتی که ضروریه عوض بشن:

که حدود 400 تومن قیمت داره و با احتساب قیمت کارت 670 فکر نکنم چیزی برای خرج کردن بمونه.

quote_icon.png
نوشته شده توسط g1mil95

CPU:Core i3 3220
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H67
متاسفانه من نتوانستم قطعات پيشنهاد شده را پيدا كنم(cpu , mother board)به من گفتند كه پيدا نمي شوند (در بازار رضا ايرانيان علاالدين و...)اگر جايي سراغ داريد معرفي كنيد در غير اينصورت مدلهاي ديگري را پيشنهاد دهيد

- - -ویرایش - - -
دوست عزیز حتما هست، اگه Core i3 3210 خب 3220 که هست، برای مادربرد هم میشه بجای H67 از مدلهای B75 گرفت، البته مدلی که هم خروجی گرافیک داشته باشه و هم USB 3.0، چون همه ی B75 ها تمام این امکانات رو بصورت پیش فرض ندارن، اما H67ها داشتن که توصیه شد، مدلهای H77 هم حتما موجودن اما خیلی گرونترن و قراره جایگزین H67 ها بشن.

من ASUS P8B75V رو با قیمت 340 تومن توصیه می کنم.

پردازنده شما واسه کارت 670 یکم ضعیف محسوب میشه و مخصوصا توی برخی بازیهایی که پردازش زیادی روی CPU میزارن باعث افت محسوس فریم میشه، حداقل قیمت یه پردازنده ی سریعتر از مدل شما از سری Core i5 حدود 700 تومن هست.
رم رو ضروری نیست هنوز که ارتقا بدید
بقیه ی قطعاتی که ضروریه عوض بشن:

که حدود 400 تومن قیمت داره و با احتساب قیمت کارت 670 فکر نکنم چیزی برای خرج کردن بمونه.

دوست عزیز حتما هست، اگه Core i3 3210 خب 3220 که هست، برای مادربرد هم میشه بجای H67 از مدلهای B75 گرفت، البته مدلی که هم خروجی گرافیک داشته باشه و هم USB 3.0، چون همه ی B75 ها تمام این امکانات رو بصورت پیش فرض ندارن، اما H67ها داشتن که توصیه شد، مدلهای H77 هم حتما موجودن اما خیلی گرونترن و قراره جایگزین H67 ها بشن.

من ASUS P8B75V رو با قیمت 340 تومن توصیه می کنم.

دقیقا چه مدلی؟ میتونم از خارج بیارم که ارزون تر بیوفته ... مادر برد نیاز ‌به تعویض داره؟

Thermalright True Spirit 120

Deepcool Ice Wind Pro

?
:-/ موارد استفاده : گیم- دانلود در ساعات طولانی ! (بودجه 120 . بهتر از این دوتا هم اگر تو این محدوده هست معرفی کنید ! ) سایلنت بودن هم مهمه ;) تشکر :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or