مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بلاخره 8600 gt گرفتم با این مشخصات.
core : 650
memory : 2000
ولی نکته جالبش اینه که توی همه برنامه ها میزنه 8600 gts.
با 3dmark 06 هم توی حالت دیفالت و بدون آور سیستم تونستم 4500 بگیرم.بدون وصل کردن برق 6 پین گرافیک و سیستم زیر !!!!!!!
مشخصات دیگر سیستم :
ram : 512 ddr1
power : 250 w real
cpu : e4300
تعجب نکنید ولی پاورو فردا پس فردا عوض میکنم. :cheesygri

من تازه كامم رو آپ كردم حالا تو موس و كيبوردش موندم
راستش دنبال يه موس كيبورد بي سيم با برد بالا هستم
البته ديروز يه مدل از مارك A4Tech گرفته بودم كه ظاهرش بد نبود اما من از 900 سانتيمتر بيشتر نتونستم از كامپيوتر دور شم, يعني عمل نميكرد در حالي كه سا سال پيش يه مدل از A4Tech خريده بودم كه حد اقل 6 7 متر برد داشت(كه حالا برحمت خدا رفته و هرچي گشتم نتونستم لنگشو پيدا كنم)
اگه راهنماييم بكنين لطف بزرگي در حقم كردين:blushing:
اينم بگم كه نميخوام از اون كيبورداي باريك و فشرده باشه ها! (بنظر من همون مدل كيبوردهاي قديمي خيلي بهتره از اين طرح مدلهاي امروزي!)

راستی یه سوال اگه برق 6 پین گرافیک رو نزنیم چی میشه؟
چند درصد قدرت رو نمیبینیم؟
در حالت عادی نیازی به اون 6 پین نیست ولی اگه اور کنی باید حتما اون 6 پین رو بزنی (بطور کلی اگه بزنی بهتره).

اين سيستم كجاش ميشه 600 تومان
البته شايد منظور از 600 چيز ديگه اي بوده:biggrin1:

سلام
اين سيستم نيمتونه هيچ بازي رو بياره

بودجه ات چه قدره؟cpu:E4400
Main:giga 965p-s3
ram:2x1gb patriot 667=110
vga:geforce 8600 GT=135-150
power:350 w real!

بله براي sli بايد 2 كارت گرافيك يكسان باشند
البته براي crossfire اينجوري نيست;)

200چوق:biggrin1:
حالا این سیستمی که گفتی چقدر خرجشه؟:-"

راستی یه سوال اگه برق 6 پین گرافیک رو نزنیم چی میشه؟
چند درصد قدرت رو نمیبینیم؟

میلاد چه عجب:biggrin1:
مبارکه!
ELSA گرفتی؟
چند خریدی؟
والا 8600 جی تی که کانکتور نداره:biggrin1:Clock هاتم مال GTS هست...فکرکنم GTS داری:laughing:
در ضمن من 6600 جی تی داشتم کانکتور رو نزدم 30% قدرت کارت هم ندیدم! همینطور ممکنه اسیب برسه به کارت...و اینکه هر دفعه که میای توی ویندوز باید بهت اخطار بده!
در حالت عادی نیازی به اون 6 پین نیست ولی اگه اور کنی باید حتما اون 6 پین رو بزنی (بطور کلی اگه بزنی بهتره).
اقا یا شما خیلی مهندسی:دی یا انویدیا احمقه:laughing:

مبارکه!
ELSA گرفتی؟
چند خریدی؟
والا 8600 جی تی که کانکتور نداره:biggrin1:Clock هاتم مال GTS هست...فکرکنم GTS داری
نه یکی از بر و بچز هم همین ELSA 8600GT رو گرفته، میگفت کانکتور داره. حالا نمیدونم که همین کارته یا نه:

نه یکی از بر و بچز هم همین ELSA 8600GT رو گرفته، میگفت کانکتور داره. حالا نمیدونم که همین کارته یا نه:

مبارکه!
ELSA گرفتی؟
چند خریدی؟
والا 8600 جی تی که کانکتور نداره:biggrin1:Clock هاتم مال GTS هست...فکرکنم GTS داری:laughing:
در ضمن من 6600 جی تی داشتم کانکتور رو نزدم 30% قدرت کارت هم ندیدم! همینطور ممکنه اسیب برسه به کارت...و اینکه هر دفعه که میای توی ویندوز باید بهت اخطار بده!

کارتش اینه ؟؟؟

oc7809106453411020883.jpg

اگه اینه که 8600GT ـه، ولی تا خرخره OC شده و گفته شده که Performance ش 14% بالاتر رفته و رسیده به دور و برای 8600GTS
یعنی Core رو تا 650 (در مقایسه با 540 در کارت reference) و Memory رو تا 2000 (در مقایسه با 1400 در کارت reference) اومده و Clock کرده.
یه کانکتور 6pin هم داره، حالا چرا دیگه اونشو نفهمیدم (احتمالاً برای حالتیه که بخوای بطور کامل از امکاناتش استفاده کنی و یا اینکه بیشتر OC ش کنی که البته بعید می دونم کشش بیشتر ااز اینو داشته باشه)

اینم سایتش:
http://www.oc.com.tw/article/0709/readarticle.asp?id=6116

پ.ن: من چینی، کره ای یا ژاپنی بلد نیستم، خدا خیر بده Google Translator رو
پ.ن.2: خدا خفه کنه سایتی رو که بر میداره Specification محصول رو به زبون مزخرف خودش می نویسه و یه توضیح مختصر انگلیسی نمی زاره.
پ.ن.3: قائدتا چون 8600 ـه برای استارت خوردن نباید نیازی به کانکتور داشته باشه، چون اگر به کانکتور نیاز باشه، سیستم همون اول بالا نمی یاد که بخواد پیغام بده
پ.ن.4: سایته رسمیش نیست، ولی اینجا تونستم اطلاعاتشو پیدا کنم.
پ.ن.5: اینم سایت رسمیش + مشخصات خود کارت
http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=430

آخرین ویرایش:
کارتش اینه ؟؟؟

oc7809106453411020883.jpg

اگه اینه که 8600GT ـه، ولی تا خرخره OC شده و گفته شده که Performance ش 14% بالاتر رفته و رسیده به دور و برای 8600GTS
یعنی Core رو تا 650 (در مقایسه با 540 در کارت reference) و Memory رو تا 2000 (در مقایسه با 1400 در کارت reference) اومده و Clock کرده.
یه کانکتور 6pin هم داره، حالا چرا دیگه اونشو نفهمیدم (احتمالاً برای حالتیه که بخوای بطور کامل از امکاناتش استفاده کنی و یا اینکه بیشتر OC ش کنی که البته بعید می دونم کشش بیشتر ااز اینو داشته باشه)

اینم سایتش:
http://www.oc.com.tw/article/0709/readarticle.asp?id=6116

پ.ن: من چینی، کره ای یا ژاپنی بلد نیستم، خدا خیر بده Google Translator رو
پ.ن.2: خدا خفه کنه سایتی رو که بر میداره Specification محصولشو به زبون مزخرف خودش می نویسه و یه توضیح مختصر انگلیسی نمی زاره.
پ.ن.3: قائدتا چون 8600 ـه برای استارت خوردن نباید نیازی به کانکتور داشته باشه، چون اگر به کانکتور نیاز باشه، سیستم همون اول بالا نمی یاد که بخواد پیغام بده
پ.ن.4: سایته رسمیش نیست، ولی اینجا تونستم اطلاعاتشو پیدا کنم.

elsa1.gif
http://www.coolingsys.ir/news.php?readmore=3

مبارکه!
ELSA گرفتی؟
چند خریدی؟

ممنون.
آره دیه وقتش بود.
ولی خدایی خیلی خفنه. مشکل gts بودن هم حل شد ویندوز عوض کردم حالا دیه gt هست :eek:
ولی خدایی کارت خیلی خوبیه با اینکه من اون کانکتور رو نزدم و پاورم فعلا 250 وات بیشتر ریل نداره و اینکه رم 512 mb ddr1 و البته e4300 دارم تونستم باحاش 4500 رو بدون هیچ آورکلاکی و همون تنظیمات دیفالت 3dmark 06 بگیرم بنظرم نباید برای این قطعات نمره بدی باشه بلکه خیلی هم بالاست :laughing:.
جالب همون 650/2000 هست که فکر کنم برای 8600gt بهترین باشه.
با تشکر از ثمین جان بابت وارد کردن این کارت ELSA قیمت خوبش که من نمیگم شاید نخواد بگم :cheesygri.
در کل قیمتش در مقایسه با بقیه 8600 GT با توجه به قدرتش خیلی خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or