مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان یه CPU دارم خیلی داغونه ( Intel Dual Core E5300 2.6 )
یکی AMD Athlon (tm) II X2 250 Processor 3.00 GHz داره .
از مال خودم بهتر هستش نه ؟ بگیرم ازش خوبه ؟ چقدر میارزه ؟ مال خودم رو چند برمیدارن ؟

خیر، هر دو مدل از رده خارج هستن و هر دو تا کند، ارزش خرید نداره،

سلام!
هدست logitech g930 صداش 7.1 واقعیه؟! در کل تو رنج قیمتش هدفونی بهتر از خودش هست؟

واقعی نیست، اما شبیه سازی کم نقصی داره و جزو چند مدل برتر دنیا در این زمینست، از نظر راحتی ، پوشش فرکانسی محدوده های صدای و اعوجاج هم از بهترین مدلهای مخصوص گیم هست.
تو رده ی خودش نظیر نداره.

سلام دوستان منو راهنمایی کنید

cpu 1075 amd هستش صدا فنش خسته ام کرده ...کولینگ ارزون میخوام با db ( نویز ) کم .....؟؟؟چی پیشنهاد میدید ؟؟؟​

سلام دوستان منو راهنمایی کنید

cpu 1075 amd هستش صدا فنش خسته ام کرده ...کولینگ ارزون میخوام با db ( نویز ) کم .....؟؟؟چی پیشنهاد میدید ؟؟؟​
میتونی GREEN Transformer 3 یا Buffalo 100 رو در نظر بگیری اولی حدودا 85 و دومی هم 54 55 تومن در میاد !

سلام بر یاران قدیمی این تاپیک
والا بنده قصد تعویض cpu سیستم رو دارم و این مشخصات مادربرد و سی پی یو من هستش.
1- میخواستم بدونم که قویترین cpu که این مین ما ساپورت میکنه چیه؟
2- این cpu که فرمودین از لحاظ قدرت (چه بازی و چه نرم افزار) چقدر از cpu فعلیم قویتره؟و ارزش داره که به این cpu ارتقا بدم؟
3- cpu خودم رو چقد برمیدارن و قیمت دست دوم این cpu که فرمودین چقدره؟

از اساتید لطفا یه سیستم برا گیم معرفی کنن که بتونم بازیهای نسل بعدم راحت بازی کنم (قطعات پاور رم گرافیک مادربرد سیپیو) بقیشم دارم مال سیستمه قبلیم تا 5 میلیونم میخام هزینه کنم تشکر

اخه نمیخوام اور کنم .... ارزون تر نیست ؟؟

عزیز اگه ارزونتر بخوای که دیگه با اون فن استوک پر سر و صدای خودت فرقی نمی کنه! زیر 50 تومن دیگه نمیشه یه فن با کیفیت و کم صدا خرید، کاری هم به اور و داستانای دیگه نداریم تازهو

سلام بر یاران قدیمی این تاپیک
والا بنده قصد تعویض cpu سیستم رو دارم و این مشخصات مادربرد و سی پی یو من هستش.
1- میخواستم بدونم که قویترین cpu که این مین ما ساپورت میکنه چیه؟
2- این cpu که فرمودین از لحاظ قدرت (چه بازی و چه نرم افزار) چقدر از cpu فعلیم قویتره؟و ارزش داره که به این cpu ارتقا بدم؟
3- cpu خودم رو چقد برمیدارن و قیمت دست دوم این cpu که فرمودین چقدره؟

مادربردت AM2+ هست و متاسفانه بالاترین پردازنده ی سازگار مثل X4 955 رو هم بخوای براش بخری ( که کم پیدا میشه یا فقط دست دوم هست) بازم بقیه یامکاناتش ضعیفه و بدرد سیستمای گیمینگ امروز نمی خوره، توصیه میشه مادربردت رو هم عوض کنی
اگرم بخوای بخری دیگه زیر 250 تومن قیمت نداره یه 4 هسته ای خوب.

از اساتید لطفا یه سیستم برا گیم معرفی کنن که بتونم بازیهای نسل بعدم راحت بازی کنم (قطعات پاور رم گرافیک مادربرد سیپیو) بقیشم دارم مال سیستمه قبلیم تا 5 میلیونم میخام هزینه کنم تشکر

CPU:INTEL Core I7 3770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 680 2GB DDR5
POWER:685W GREEN
اینا نزدیک 5 تومن درمیاد.

دوستان برای این سیستم پاور 450 w کافی اگه نه یه پاور خوب معرفی کنید بین 100 تا 120
cpu.fx8350
vga.HD6970
ram.4*4 8 ddr3 1333
اطلاعات دقیقی دربارهی هارد ندارم فقط میدونم که 75 gb است
و 1 دیویدی رایتر و1 دیویدی رایتر دارم
کیسم هم 4 فن داره

دوستان برای این سیستم پاور 450 w کافی اگه نه یه پاور خوب معرفی کنید بین 100 تا 120
cpu.fx8350
vga.HD6970
ram.4*4 8 ddr3 1333
اطلاعات دقیقی دربارهی هارد ندارم فقط میدونم که 75 gb است
و 1 دیویدی رایتر و1 دیویدی رایتر دارم
کیسم هم 4 فن داره

معلومه که کافی نیست! مخصوصا با اون پردازنده ای که شما داری.
حداقل یه پاور 600 وات گرین توصیه میشه با قیمت 225 تومن، یه 685 وات بگیری البته برای بعدها بهتره و دوامش طولانیتره. ولی خب 390 تومن درمیاد.

مادربردت AM2+ هست و متاسفانه بالاترین پردازنده ی سازگار مثل X4 955 رو هم بخوای براش بخری ( که کم پیدا میشه یا فقط دست دوم هست) بازم بقیه یامکاناتش ضعیفه و بدرد سیستمای گیمینگ امروز نمی خوره، توصیه میشه مادربردت رو هم عوض کنی
اگرم بخوای بخری دیگه زیر 250 تومن قیمت نداره یه 4 هسته ای خوب.
مرسی آقا فرشید
والا بودجم به ارتقا مادربرد نمیرسه و برای cpu هم دنبال دست دوم هستم.
6 هسته ای مث x6 1100 رو ساپورت نمیکنه یا 965 بلک ادیشن؟
cpu خودم رو چند میخرن؟

مرسی آقا فرشید
والا بودجم به ارتقا مادربرد نمیرسه و برای cpu هم دنبال دست دوم هستم.
6 هسته ای مث x6 1100 رو ساپورت نمیکنه یا 965 بلک ادیشن؟
cpu خودم رو چند میخرن؟

چرا، اونم ساپورت می کنه
برا خودت رو دقیق نمی دونم شاید بتونی 100 تومن بفروشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or