مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان به نظرتون از بین CPU و MB های زیر کدوم گروه رو انتخاب کنم و چرا :

گروه اول INTEL :
CPU:INTEL Core I5 3470
M/B:ASUS P8B75M-LX
--------------------------------
گروه دوم AMD :
CPU:AMD FX-8150
M/B:
ASUS M5A78L-M LX AM3+ MB

--------------------

خودم AMD رو میپسندم , چون هم ارزون تره و هم CPU ـش 8 هسته داره و فرکانسش بالاتره , ولی خواستم نظر اساتید رو بدونم

شما فک کن بجای 8 تا 16 تا هسته داشت، این دلیل میشه حتما قویتر باشه؟! یا فرکانسش بیشتره قویتره؟!
خیر، با این که هر دوتا حرفه ای هستن اما 3470 برای بازی مناسبتر هست. اگه 3570 بگیری که بهتر.

شرمنده . سوال دیگه :
مانیتور من فقط خروجی D-Sub داره و مدلش LED Flatron e1950 هستش . و همونطور ک شنیدم گرافیک های امروزی مثل GTX 660 و ... خروجی D-SUB ندارن...
سوال من اینه که مبدلی وجود داره که مثلا کابل D-Sub مانیتورم رو بهش وصل کنم مثلا به DVI کارت وصل شه ؟ و اینکه کیفیت تغییر میکنه یا نه ؟ چون نمیخوام برای مانیتور هزینه کنم

آره عزیز، با یه تبدیل کوچیک که توی جعبه هست می تونی به کارت گرافیک جدیدت وصلش کنی. بهرحال توی حالت آنالوگ کیفیت بهترین نیست، اما مانیتورت هم بهتر از این حالت رو ساپورت نمی کنه.

پس یعنی حتی اگه کارت صدای USB خودش رو هم بگیرم باز هم صدا 5.1 نمیده ؟
اصن در کل راهی هست بتونم صدای 5.1 از این بگیرم ؟ :دی

با هدفون استریو می خوای صدای 5.1 بگیری؟ خودت فکر می کنی میشه؟!
باید هدفون با ساپورت 5.1 داشته باشی که اینا هم دو دستن، یا فقط 5.1 رو شبیه سازی می کنن، یا واقعا توی هر طرف چند تا درایور صدا دارن و 5.1 رو تولید می کنن. بهتر از LOGITECH G930 که نداریم، عالیتر از RAZER MEgalodon 7.1 هم تولید نشده.

سلام به همه یه راهنمایی ومشاوره میخواستم این مشخصات سیستمه منه:http://forum.bazicenter.com/members/94030/?simple=1#aboutme
به نظرتون کدوم قطعاتشوتعویض کنم که سیستم به روزتری بشه ممنون

قطعات اصلی، مادربرد، پردازنده و رم باید ارتقا داده بشن، بقیه مخصوصا گرافیکت خوبن.

دوستان برای ارتقاع گرافیک (و در صورت لزوم پاور) تا یک میلیون و نیم چی پیشنهاد می دین؟کراس کردن 6870 با 6850 با بردای مختلف به صرفس؟هم برای گیم هم برای مایا.
مشخصات سیستم توی امضام هست.
یه کیس با کولینگ حرفه ای تا سقف 250 تومن هم لطفا معرفی کنین.

دوستان برای ارتقاع گرافیک (و در صورت لزوم پاور) تا یک میلیون و نیم چی پیشنهاد می دین؟کراس کردن 6870 با 6850 با بردای مختلف به صرفس؟هم برای گیم هم برای مایا.
مشخصات سیستم توی امضام هست.
یه کیس با کولینگ حرفه ای تا سقف 250 تومن هم لطفا معرفی کنین.
GTX660 Ti با برد MSI یا Inno3d پیشنهاد میشه در مورد پاور هم Memonex برند شناخته شده ای نیست ولی خوب اگه خروجی Realش 530 باشه مشکلی نیست و کافیه !
در مورد کیس هم با 40 تومن بالاتر GREEN X6 پیشنهاد میشه در غیر اینصورت تا رنج 300 مدل مناسبی که ارزش خرید داشته باشه نیست !
آقا رامین چرا i5 3570 اور نمیشه؟؟باید نسخه K رو بگیرم?
حالا فرضا خواستم در آینده VGA va CPU رو اور کنم.خیالم از بابت پاور راحت باشه؟؟G600A-EU
Mer30
تو سری های جدید CPUهای Intel فقط مدلای K قابلیت OC دارن !
بله پاور جوابگو هستش !

آخرین ویرایش:
با هدفون استریو می خوای صدای 5.1 بگیری؟ خودت فکر می کنی میشه؟!
باید هدفون با ساپورت 5.1 داشته باشی که اینا هم دو دستن، یا فقط 5.1 رو شبیه سازی می کنن، یا واقعا توی هر طرف چند تا درایور صدا دارن و 5.1 رو تولید می کنن. بهتر از LOGITECH G930 که نداریم، عالیتر از RAZER MEgalodon 7.1 هم تولید نشده.
منظور بنده هم اینه که صدای 5.1 رو شبیه سازی کنه !

برای گیم یا i5 3570 یا i7 3770 باید انتخاب کنی.کمتر یا بیشتر از اینا ارزش خرید ندارن
برای اطلاع از کارایی و مقایسه این قطعات میتونی با یه جستجوی ساده تو نت ، خوندن تست و بررسی ها یا دیدن بنچمارک هاشون به نتیجه برسی !
برای بازی 3570 هم بیشتر از کافیه دیگه 3770 و مدلای بالاتر بماند...
در کل شما بگو جمعا چقدر میخوای هزینه کنی و چه قطعاتی نیاز داری بقیه ش با ما ، چون اینجوری به نتیجه نمیرسی !

والا چند تا سایت رو دیدم ولی خوب الان دو به شک شدم ، چون 3770 یجورایی هم پای 3930 اومده بود مخصوصاً توی بازی ولی خوب توی 3D Mark اختلافشون از 2000 تا هم بیشتر بود
الان این سایت رو نگاه کن مخصوصاً قسمت گرافیکش : Intel i7-3930K Details vs Intel i7-3770K Details in Processors (CPUs) واقعا ً اینطوریه ؟

این سایت هم نگاه کنید : Intel Core i7 3770K vs 3930K

فقط سایت قیلطر هست

ممنون میشم اگر کمکم کنید

سیستمی که میخوام بگیرم 5 تومنی آب میخوره - البته بدون هارد و دیسک درایو
SAPPHIRE HD7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5
ASUS - SABERTOOTH X79

ram 16gig quad ch. cursair

راستی یادم رفت من این سیستم رو بیشتر برای 3Ds Max میخوام تا بازی !!!!

آخرین ویرایش:
منظور بنده هم اینه که صدای 5.1 رو شبیه سازی کنه !

خب الان منظورت تغییر کرد!
در اینصورت باید هدفونی بگیری که صدای 5.1 داشته باشه و USB باشه، به کارت صدای سیستم هم ربطی نداره. کیفیتشون مثل مدلای 5.1 واقعی نیست.

والا چند تا سایت رو دیدم ولی خوب الان دو به شک شدم ، چون 3770 یجورایی هم پای 3930 اومده بود مخصوصاً توی بازی ولی خوب توی 3D Mark اختلافشون از 2000 تا هم بیشتر بود
الان این سایت رو نگاه کن مخصوصاً قسمت گرافیکش : Intel i7-3930K Details vs Intel i7-3770K Details in Processors (CPUs) واقعا ً اینطوریه ؟

این سایت هم نگاه کنید : Intel Core i7 3770K vs 3930K

فقط سایت قیلطر هست

ممنون میشم اگر کمکم کنید

سیستمی که میخوام بگیرم 5 تومنی آب میخوره - البته بدون هارد و دیسک درایو
SAPPHIRE HD7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5
ASUS - SABERTOOTH X79

ram 16gig quad ch. cursair

راستی یادم رفت من این سیستم رو بیشتر برای 3Ds Max میخوام تا بازی !!!!

کاشکی یادت نمی رفت، چون الان خیلی فرق می کنه!

واسه 3DMAX که همون 3930K با فاصله انتخاب اول هست، بدون شک.
برای بازی که همکارم گفت، 3570 هم کفایت می کنه. شما لینک مقایسه هم ندی ما یه چیزایی -بلکه هم بیشتر از یه کم! - بلد هستیم که داریم راهنمایی می کنیم!

اختلاف امتیاز 3DMARK هم فقط بخاطر توان پردازشی بیشتر 3930 برای فیزیک بنچمارک هست، معنیش این نیست که بازی سریعتر اجرا میشه!

سلام فرشید خان
من میخوام یه سیستم خوب ببندم، میخواستم بدونم شما چه سیستمی پیشنهاد میکنید و کلا چقدر مایه میخواد؟
البته فقط با این کارت گرافیک ها gtx660ti & gtx660 و بدون ODD و مانیتور باشه
قیمت کارت gtx 670 رو هم میخواستم بدونم

آخرین ویرایش:
کاشکی یادت نمی رفت، چون الان خیلی فرق می کنه!

واسه 3DMAX که همون 3930K با فاصله انتخاب اول هست، بدون شک.
برای بازی که همکارم گفت، 3570 هم کفایت می کنه. شما لینک مقایسه هم ندی ما یه چیزایی -بلکه هم بیشتر از یه کم! - بلد هستیم که داریم راهنمایی می کنیم!

اختلاف امتیاز 3DMARK هم فقط بخاطر توان پردازشی بیشتر 3930 برای فیزیک بنچمارک هست، معنیش این نیست که بازی سریعتر اجرا میشه
!

3930 کواد کور ساپورت هست یا با 3770 فرقی نمیکنه ؟ یا اصلاً من دارم اشتباه میکنم ؟
اگر امکانش هست بیشتر راهنمایی و توضیح بدبد ! ممنونم
اون قسمتی که درباره گرافیک بود رو اگر دیدین بگید جریانش چی بود که همرو x زده بود !!!

در مورد کانال مشخصه بصورت Dual Channel باشه به مراتب سریعتر عمل میکنن ، تک ماژول 8GB هم میتونی از Team Group در نظر بگیری در کمترین حالت 200 تومن در میاد !
در کل نمیدونم برای چه کاری میخوای ولی 8GB در حال حاضر برای اکثر برنامه ها کاملا کافی هستش مگر اینکه کار خاصی بخوای انجام بدی منظور اینه که اگه کار خاصی انجام نمیدی بهتره 2 تا 4GB بگیری !

واسه گیم میخوام ! بازی های سنگین مثل مولتی بتل 3 و فارکرای 3 ! مادربورد من 2 تا چنل بیشتر نداره ! نظرم اینه که اگه الان 2 تا 4 بگیرم با اون تریلری که از بتل 4 و واچ داگز دیدم این ها بیشتر از 8 گیگ میخوان ! تازه GAT جدید هم در راه و کلا نسل بعد بیشتر از 8 تا می خواد فکر کنم ! ولی مین بوردم دو کاناله هست

اگه حالا یه 8 بگیرم بعد راحت میتونم یه هشت دیگه هم بندازم کنارش ! ولی اگه 2 تا 4 بگیرم بعد باید بیام اینا رو بفروشم به هزار دردسر و پول بشتری بدم تا 16 گیگ گیرم بیاد ! ولی اون طوری هر وقت خواستم یه هشت دیگه هم میندازم جفتش دیگه ! والله نمیدونم دیگه هر چی شما میگین با این توضیحاتی که دادم

قبوله ! لطفا راهنمایی کنید .

بتل فیلد3 با اون همه زورش فقط 4.5 گیگ مصرف داره (رو سیستم خودم اینقدره:>) در ضمن شما 2تا 4 بگیر بعدا که میخوای مادربرد عوض کنی 2تا 4 دیگه میگیری خلاص
زیاد گول تبلیغات بازیها رو نخورین شما با 8 گیگ رم بتل3 و مدرن وارفر3 با هم ران کنید هنوز مقداری از رم باقی میمونه/:)
جی تی آی قبلی که فقط رو رم گرافیک مانور میداد بخاطر پرت حرفه ای که کردن :-&
در ضمن بهتره قبل اضافه کردن رم یه سی پی یو 4 هسته ای بگیری.:p
تو تیم اسپیک بهت گفتم باز اومدی اینجا مزاحم اساتید میشی :d

سلام فرشید خان
من میخوام یه سیستم خوب ببندم، میخواستم بدونم شما چه سیستمی پیشنهاد میکنید و کلا چقدر مایه میخواد؟
البته فقط با این کارت گرافیک ها gtx660ti & gtx660 و بدون ODD و مانیتور باشه
قیمت کارت gtx 670 رو هم میخواستم بدونم

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 660Ti 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X5

باید یه 4 تومنی کنار بزاری!
کارت 670 هم از 1400 هست تا 1800 بسته به برند.

!

3930 کواد کور ساپورت هست یا با 3770 فرقی نمیکنه ؟ یا اصلاً من دارم اشتباه میکنم ؟
اگر امکانش هست بیشتر راهنمایی و توضیح بدبد ! ممنونم
اون قسمتی که درباره گرافیک بود رو اگر دیدین بگید جریانش چی بود که همرو x زده بود !!!

3930K یه پردازنده ی 6 هسته ای هست و 3770 یه پردازنده ی 4 هسته ای! برای رندر خیلی فرق می کنه

در مورد کانال مشخصه بصورت Dual Channel باشه به مراتب سریعتر عمل میکنن ، تک ماژول 8GB هم میتونی از Team Group در نظر بگیری در کمترین حالت 200 تومن در میاد !
در کل نمیدونم برای چه کاری میخوای ولی 8GB در حال حاضر برای اکثر برنامه ها کاملا کافی هستش مگر اینکه کار خاصی بخوای انجام بدی منظور اینه که اگه کار خاصی انجام نمیدی بهتره 2 تا 4GB بگیری !

واسه گیم میخوام ! بازی های سنگین مثل مولتی بتل 3 و فارکرای 3 ! مادربورد من 2 تا چنل بیشتر نداره ! نظرم اینه که اگه الان 2 تا 4 بگیرم با اون تریلری که از بتل 4 و واچ داگز دیدم این ها بیشتر از 8 گیگ میخوان ! تازه GAT جدید هم در راه و کلا نسل بعد بیشتر از 8 تا می خواد فکر کنم ! ولی مین بوردم دو کاناله هست

اگه حالا یه 8 بگیرم بعد راحت میتونم یه هشت دیگه هم بندازم کنارش ! ولی اگه 2 تا 4 بگیرم بعد باید بیام اینا رو بفروشم به هزار دردسر و پول بشتری بدم تا 16 گیگ گیرم بیاد ! ولی اون طوری هر وقت خواستم یه هشت دیگه هم میندازم جفتش دیگه ! والله نمیدونم دیگه هر چی شما میگین با این توضیحاتی که دادم

قبوله ! لطفا راهنمایی کنید .

آقا همون پک 8 گیگی که شامل 2 تا ماجول 4 گیگی هست بگیر، زیادم هست، بهتر از یه 8 گیگی هست که بعدا نتونی هم مدلش رو پیدا کنی بزاری کنارش
دیگه تکراری نپرسید، داستان واضحه.

بتل فیلد3 با اون همه زورش فقط 4.5 گیگ مصرف داره (رو سیستم خودم اینقدره:>) در ضمن شما 2تا 4 بگیر بعدا که میخوای مادربرد عوض کنی 2تا 4 دیگه میگیری خلاص
زیاد گول تبلیغات بازیها رو نخورین شما با 8 گیگ رم بتل3 و مدرن وارفر3 با هم ران کنید هنوز مقداری از رم باقی میمونه/:)
جی تی آی قبلی که فقط رو رم گرافیک مانور میداد بخاطر پرت حرفه ای که کردن :-&
در ضمن بهتره قبل اضافه کردن رم یه سی پی یو 4 هسته ای بگیری.:p
تو تیم اسپیک بهت گفتم باز اومدی اینجا مزاحم اساتید میشی :d

:| ................................:|

دوستان یه CPU دارم خیلی داغونه ( Intel Dual Core E5300 2.6 )
یکی AMD Athlon (tm) II X2 250 Processor 3.00 GHz داره .
از مال خودم بهتر هستش نه ؟ بگیرم ازش خوبه ؟ چقدر میارزه ؟ مال خودم رو چند برمیدارن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or