مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

این سیستم مد نظرمه :

vga : hd 7770 قیمت 520 تومن
cpu : G2120 3.1 ghz قیمت 200 تومن
ram : 2*2 ddr3 1033 قیمت 95 تومن
power : 450W Green قیمت 170 تومن
mb : یه مدل با سوکت 1155 که به cpu ـم بخوره . تقریبا 250 تومن
hdd : خودم 1 ترا دارم

قیمت هم حدودی میشه 1200 . به نظرتون خوبه ؟

اینم سیستم خودمه :

mb : دقیقا نمیدونم ولی سوکتش 775 ـه
vga : مدل GT430 2G
cpu : اینم e5400
ram : دقیقا 2*2 گیگ باس 300 و خورده ای ( یکیش 800 ـه , یکیش 300 و خورده ای )
power : فک کنم 300w باشه برندشو نمیدونم

به نظرتون مال خودمو چند برمیدارن ؟

سیستمی که لیست کردی پردازندش برای بازی خیلی ضعیفه، پایینتر از Core i3 2120 اصلا توصیه نمیشه
کلا قطعات برای بازی در حد پایین هستند اما در محدوده ی قابل قبول.

سیستم خودت هم شاید بشه 400 قیمت گذاشت.

با عرض سلام وخسته نباشید

می خواستم بدونم این ssd تو بازار ما گیر می آید ؟

Kingston HyperX 3K SH103S3***47;120G Solid State Drive - Newegg.com

اگر گیر می آید قیمتش چنده ؟ تو رنج قیمت این ssd گزینه بهتر هم هست ؟

(یک سوال دیگه اگر بخواهیم این ssd رو با 840pro سامسونگ و همچنین 840 سامسونگ مقایسه کنم در استفاده روزمره و کاملا معمولی چقدر تفاوتش مشخصه ؟ منظورم استفاده روزمره است و نه بنچ مارک گرفتن )

ممنون

بله، اون مدل SSD و مدلای مشابهش از برند KINGESTON توی بازار موجودن، اما در سطح بهترین مدلهای بازار دنیا نیستن، میشه اون مدل رو Tier 3 دسته بندی کرد، در صورتی که 840 PRO از دسته Tier 1 هست.
در کارکرد روزمره تفاوتشون محسوس نیست، قیمتش رو هم ندارم.

سلام

یکی از آشناها قصد خرید سیستم کلی "کیس - مانیتور و ..." داره از من راهنمایی خواست "نمیدونم رو پیشونیه من نوشته کارشناس لوازم الکتریکی همه میان از من راهنمایی بگیرن با اینکه چیزه زیادی نمیدونم :|"

والا تنها کاری که میخواد بکنه دیدن فیلم و موسیقی و گردش در اینترنت هست، بهش گفتم یه لپتاب بگیر گفت نمیخوام میخوام سیستم خانگی باشه

کیس (فقط خودش) ، کیبورد ، موس و اسپیکر که جنسهای متفرقه میگیرم "البته متفرقه ای که خوب باشه" اوناش مهم نیست ولی بقیه قطعات رو یه راهنمایی بکنید به نظره خودم با توجه به اینکه کار سنگینی نداره اگه از APU استفاده بشه بهتره و هزینه کلی رو پایین میاره حالا شاید هم اشتباه کنم

در مورد بودجه هم چون قصد خرید داره هر چقدر بشه باید تهیه کنه اما تا جایی میتونید پایینترین هزینه رو در نظر بگیرید ...

سلام به همه ی دوستان
با بودجه ی حدود 900 تومان قصد خرید یک cpu و مادربرد رو دارم
اولویت اولم کار با نرم افزارهای مهندسی مثل solidworks هستش و اولویت بعدیم بازی کردن
پاور سیستم 580 وات ،گرافیک 7770 و رمم هم 8 گیگ ddr3 باس 1600
با توجه به این قطعات که دارم بهترین انتخاب برای مادربرد و cpu تا 900 تومان چی میتونه باشه؟
cpu فعلی من phenom X2 955 هستش که تا 4ghz اورکلاکش کردم میخواستم بدونم آیا این cpu که الان دارم برای گرافیکم (7770) مشکل سازه و کارایشو کم می کنه؟
ممنونم
موفق باشید
اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 3330
MAIN : asus p8b75-m lx

حدودا 990 در میاد ، اگه بتونی بیشتر هزینه کنی در حد 70 75 تومن میشه CPU رو i5 3570 هم در نظر گرفت که سریعتر از 3330 هستش !
در مورد CPU فعلی هم مشکلی پیش نمیاد و جوابگو هستش !
سلام

یکی از آشناها قصد خرید سیستم کلی "کیس - مانیتور و ..." داره از من راهنمایی خواست "نمیدونم رو پیشونیه من نوشته کارشناس لوازم الکتریکی همه میان از من راهنمایی بگیرن با اینکه چیزه زیادی نمیدونم :|"

والا تنها کاری که میخواد بکنه دیدن فیلم و موسیقی و گردش در اینترنت هست، بهش گفتم یه لپتاب بگیر گفت نمیخوام میخوام سیستم خانگی باشه

کیس (فقط خودش) ، کیبورد ، موس و اسپیکر که جنسهای متفرقه میگیرم "البته متفرقه ای که خوب باشه" اوناش مهم نیست ولی بقیه قطعات رو یه راهنمایی بکنید به نظره خودم با توجه به اینکه کار سنگینی نداره اگه از APU استفاده بشه بهتره و هزینه کلی رو پایین میاره حالا شاید هم اشتباه کنم

در مورد بودجه هم چون قصد خرید داره هر چقدر بشه باید تهیه کنه اما تا جایی میتونید پایینترین هزینه رو در نظر بگیرید ...
میتونه اینارو در نظر بگیره :

CPU : intel pentium g2020
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-m lx
VGA : n/a
HDD : seagate barracuda 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp480a-eu
CASE : green magnum2
MONITOR : lg e1941s or samsung s19b315n
KEYBOARD : logitech wireless keyboard & mouse mk-220
MOUSE : n/a
SPEAKER : edifier m1350 or microlab m580

حدودا 1.630 در میاد ، کمتر از این ارزش خرید نداره البته میشه تو جزئیات مثل Mouse و Keyboard یه نغییراتی داد تا جمع کل کمتر هم بشه ولی محسوس نیست !

آخرین ویرایش:
سلام

با شرحی که دادید نباید سیستم بالایی نیاز باشه، یه سیستم معمولی اداری پاسخگو هست و اون AMD APU هم انتخاب خوبیه

CPU:AMD A6-3500
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3
M/B:ASUS A55-P33 FM1
HDD:Seagate 7200.12 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:430 GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

اینا حدود1140 تومن درمیاد و برای ایشون مناسبه

سلامی دوباره به همه ی دوستان
ظاهرا این پست مارو کسی ندیده ولی اشکالی نداره چون یک سوال دیگه هم دارم اینم مطرح می کنم تا دوستان لطف کنن و جواب دوتا سوالم رو در صورت امکان با هم بدن
cpu فعلی من phenom X2 955 هستش که تا 4ghz اورکلاکش کردم میخواستم بدونم آیا این cpu که الان دارم برای گرافیکم (7770) مشکل سازه و کارایشو کم می کنه؟
ممنونم
موفق باشید

خب 900 تومن واسه چیزی که مناسب شما باشه کمه، من اینا رو توصیه می کنم:

CPU:INTEL CORE i5 3570
M/B:ASUS P8B75M-LX

که سرجمع حدود 1060 تومن درمیاد، کمتر از این بدرد شما نمی خوره و خیلی ضعیفتر میشه

در مورد پردازنده ی خودتون هم میشه هنوز روی راندمانش حساب کرد، هر چند که بعضی بازیها افت فریم میده و راندمانش بهینه نیست، چون 4 هسته ای نیست، در کل برای 7770 که کافیه. در واقع فریم ریت خود 7770 خیلی ارقام بالایی نیست که بخواد پردازنده گلوگاهش بشه.

اگر لیزری سیاه و سفید می خوای که می تونی از برند HP یا CANON خرید کنی،
بودجت پایینه و انتخابا محدود، من مدل HP Laserjet 1102 رو می تونم توصیه کنم که 350 تومن هست و CANON LPB 6000 که قیمتش همینه، دیگه پایینتر باید برید سراغ مدلای سامسونگ که البته اونا هم بد نیستن،

ممنون داداشی
من بودجم رفت بالا!
الان با 700 چی میتونم بگیرم. یکی از دوستان HP 2055d رو پیشنهاد داد
نظر شما چیه
خیلی خیلی ممنون

ممنون داداشی
من بودجم رفت بالا!
الان با 700 چی میتونم بگیرم. یکی از دوستان HP 2055d رو پیشنهاد داد
نظر شما چیه
خیلی خیلی ممنون

مدل خوبیه، سرعتشم بالاست، برای کار اداری و مداوم هم مناسبه.

سلام ،
می خوام یک قلم نوری بگیرم به خاطر کارهای طراحی ...
می خواستم بدونم مارک ها و رنج قیمت تو چه حدودهایی هست و کدوما بهترینن؟
ممنون.

سیستمی که لیست کردی پردازندش برای بازی خیلی ضعیفه، پایینتر از Core i3 2120 اصلا توصیه نمیشه
کلا قطعات برای بازی در حد پایین هستند اما در محدوده ی قابل قبول.

سیستم خودت هم شاید بشه 400 قیمت گذاشت.

بله، اون مدل SSD و مدلای مشابهش از برند KINGESTON توی بازار موجودن، اما در سطح بهترین مدلهای بازار دنیا نیستن، میشه اون مدل رو Tier 3 دسته بندی کرد، در صورتی که 840 PRO از دسته Tier 1 هست.
در کارکرد روزمره تفاوتشون محسوس نیست، قیمتش رو هم ندارم.

دادا اگه میشه 5 تا قطعه ( یعنی ؛ CPU , MB , VGA , Ram و Power ) تا 2 میلیون تومن , همراه با قیمت تک تک قطعات برام معرفی کن . دستت درست

سلام به همه دوستان
میخوام یه سیستم برای بازی جمع کنم واسه 1280*1024
هزینش مهم نیس فقط cpu مدل core i5 3570k باشه(اگر فکر میکنید ضعیفه بگید)
هارد هم دارم.
گرافیکم از amd باشه لطفا

ممنون

آخرین ویرایش:
با شرحی که دادید نباید سیستم بالایی نیاز باشه، یه سیستم معمولی اداری پاسخگو هست و اون AMD APU هم انتخاب خوبیه

خب 900 تومن واسه چیزی که مناسب شما باشه کمه، من اینا رو توصیه می کنم:

CPU:INTEL CORE i5 3570
M/B:ASUS P8B75M-LX

که سرجمع حدود 1060 تومن درمیاد، کمتر از این بدرد شما نمی خوره و خیلی ضعیفتر میشه

در مورد پردازنده ی خودتون هم میشه هنوز روی راندمانش حساب کرد، هر چند که بعضی بازیها افت فریم میده و راندمانش بهینه نیست، چون 4 هسته ای نیست، در کل برای 7770 که کافیه. در واقع فریم ریت خود 7770 خیلی ارقام بالایی نیست که بخواد پردازنده گلوگاهش بشه.
بسیار سپاسگزارم از راهنماییتون
فقط مدل cpu خودم رو اشتباه گفتم مدل صحیحش amd phenom 2 x4 955 هستش
بازهم بسیار ممنونم
موفق باشید

سلام و خسته نباشید بر دوستان.من قبلا در زمینه سخت افزار کار میکردم به عواملی دور شدم از بازار.الان رایتر پایونیر دارم دوتا ولی دیگه اذیت میکنه به خدا موندم چه برندی بگبرم الان اینا که دارم خیای خوب کار کردن.من کنسول هم دارم 360 بیشتر برادرم بازی میکنه از پول دادن گیم هم .....چه برندی باید بگیرم عزیزان اینترنال ساتا برای پیسی و یه دونه هم کخ روی دیسک چاپ میزنه write scrib اگه اسپلش غلطه ببخشید .من این اکسترنالو برای لب تاپ میخوام که گیم هامو خودم بزنم .کمک کنید گیج شدم .ممنون میشم چون کسالت دارم بازار هم نمیتونم برم.مرسی .

سلام به همه دوستان
میخوام یه سیستم برای بازی جمع کنم واسه 1280*1024
هزینش مهم نیس فقط cpu مدل core i5 3570k باشه(اگر فکر میکنید ضعیفه بگید)
هارد هم دارم.
گرافیکم از amd باشه لطفا

ممنون
اگه هزینه مهم نیست که دیگه 1280x1024 منتفیه !
در کل اینا پیشنهاد میشه (کیس) :

CPU : intel i7 3770
RAM : corsair vengeance 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8z77-v
VGA : msi pe gtx670
SSD : corsair force gt 120gb
POWER : green gp650b-oc
CASE : green x7

حدودا 5.650 در میاد !
سلام و خسته نباشید بر دوستان.من قبلا در زمینه سخت افزار کار میکردم به عواملی دور شدم از بازار.الان رایتر پایونیر دارم دوتا ولی دیگه اذیت میکنه به خدا موندم چه برندی بگبرم الان اینا که دارم خیای خوب کار کردن.من کنسول هم دارم 360 بیشتر برادرم بازی میکنه از پول دادن گیم هم .....چه برندی باید بگیرم عزیزان اینترنال ساتا برای پیسی و یه دونه هم کخ روی دیسک چاپ میزنه write scrib اگه اسپلش غلطه ببخشید .من این اکسترنالو برای لب تاپ میخوام که گیم هامو خودم بزنم .کمک کنید گیج شدم .ممنون میشم چون کسالت دارم بازار هم نمیتونم برم.مرسی .
اگه برای 360 میخوای که بهتره کلا Internal بگیری مدلای Ex نتیجه ی مطلوبی نداره در کل از Liteon مدلای iHAS524 B یا iHAS624 B رو میتونی در نظر بگیری هر کدوم که گیر امد فقط دقت کن که حتما از سری B باشه بین 70 تا 85 بسته به فروشنده متغیره !
برای LightScribe هم باید iHAS624 رو در نظر بگیری !

آخرین ویرایش:
بسیار سپاسگزارم از راهنماییتون
فقط مدل cpu خودم رو اشتباه گفتم مدل صحیحش amd phenom 2 x4 955 هستش
بازهم بسیار ممنونم
موفق باشید

اگه X4 هست که بهتر!، هنوز ضرورتی به ارتقا نداره، تا 90 درصد جوابگو هست.

دادا اگه میشه 5 تا قطعه ( یعنی ؛ CPU , MB , VGA , Ram و Power ) تا 2 میلیون تومن , همراه با قیمت تک تک قطعات برام معرفی کن . دستت درست

CPU:INTEL Core I3 3210 420T
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1333 80T
M/B:ASUS P8B75M-LX 250T
VGA:Geforce GTX 660 2GB DDR5 1100T
POWER:600W GREEN 220T

2070 درمیاد.

آخرین ویرایش:
اگه هزینه مهم نیست که دیگه 1280x1024 منتفیه !
در کل اینا پیشنهاد میشه (کیس) :

CPU : intel i7 3770
RAM : corsair vengeance 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8z77-v
VGA : msi pe gtx670
SSD : corsair force gt 120gb
POWER : green gp650b-oc
CASE : green x7

حدودا 5.650 در میاد !

اگه برای 360 میخوای که بهتره کلا Internal بگیری مدلای Ex نتیجه ی مطلوبی نداره در کل از Liteon مدلای iHAS524 B یا iHAS624 B رو میتونی در نظر بگیری هر کدوم که گیر امد فقط دقت کن که حتما از سری B باشه بین 70 تا 85 بسته به فروشنده متغیره !
برای LightScribe هم باید iHAS624 رو در نظر بگیری !

سلام واقعا ممنون هستم یک دنیا تشکر اقا رامین .رامین اقا جایی رو معرفی میکنی ازش خرید کنم چون به ارواح خاک پدرم درست نمیگه مغازه دار منم کسالت دارم نمیتونم بازار بچرخم .چاکرتم عزیز من مدیونت میشم اقایی خیلی تشکر منتظرم.جبران میکنم .

ممنون

اینو یادم رفت بگم که هارد رو بالاتر از 2 ترا میخواد مثلا 3 یا 4 ، میخواد آرشیو سریالاشو بریزه رو هارد، در اون صورت به هزینه کلی چقدر اضافه میشه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or