hassan_110
کاربر سایت
p5b e رو نمی دونم.ارزون تر مین بدرد بخور نیست؟غیر SLI چنده؟
نگفتی P5Be چنده
سلام
بجه ها ارزونترین مانیتور lcd 15 اینچ الان چه مانیتوری هست و با چه قیمتی؟
یا علی مدد
samsung بگیر از همه بهتره.سلام
بابا یه نفرم به سوال ما جواب بده.
یا علی مدد
سلام
امیر جون سوال من این نبود که چه برندی از همه بهتره . سوال من این بود که الان ارزونترین مانیتور lcd چی هست و قیمتش چنده؟
یا علی مد
همین طوری می خواستم بدونم ارزونترین ال سی دی الان چند هست. مینبوردت چیه؟محمدرضا واسه مادربوردم یه مشتری پیداشده که اگه بکارش بیاد حدود90تومن برش میداره تا اونجایی که یادم میاد دیگه مادربورد
Abit kn9ultra توبازار نیست بجاش مدلهایی مثل kn9sوkn9sli هست آیا ارزششو داره مادربوردمو بفروشم ویکی ازاین دومدل روبگیرم؟شما کدومشو پیشنهاد میدید بخرم؟واینکه درحال حاظر مادربوردی هست که نسبت به این دومدل واسه AM2 بهترباشه منظورم اینه که تازه اومده باشه یه مادربورد EPOX-MF570 SLI هم هست من تعریفشو خیلی شنیدم میخواستم نظرشمارو هم بدونم
اگه نسبت به abit عملکردش بهتره اونو بگیرم.
یه هارد 250 گیگ هم میخوام امروز بخرم مارکش سیگیت با بافر16 البته وسترن هم هست ولی بافرش 8مگ اگه نظرتو درمورد هاردهم بگی ممنونم.
الان دیگه فقط BFG میرزه با قیمتش...و کیفیت و گارانتیه مادام و جنس امریکایی و خدا:biggrin1:BFG . leadtec .inno3d اینا قیمتاشون نسبت به بقیه بهتره البته به نظر من.
سام بهتره.ریسپانس تایم 2 میلی ثانیه!!!!! و کیفیت و کنتراست بالا و کلا ال جی کیفیتش از سام کمتره.استی یه سوال دیگه : این مانیتور های 17 سپید فام ال جی بهتره یا اون دوتا سامسونگی که شما گفتی؟ میشه دلیل بهتر بودنشون رو هم بگی؟
یا علی مدد
بهزاد بودجت چقدره؟سیستمت چیه؟سلام
فکر میکنم همون چیپ 8600 gt خوب باشه....فقط بورد رو به نظر شماها چی بگیرم؟