مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

در ضمن محمد جان اگه امکان داره یه پیشنهادی هم از کیبورد و موس بهم بده. اگه البته قیمت داری. توی خرید لاجیتک شک ندارم. حتما لاجینک.

بودجخ منم حدود 1200000ـه. حالا یکم پایین تر. بالاتر نرو که تا الانش ....
Mouse:
Logitech G series (g5 & wireless g7)1
Ligitech MX-518
میگم محمدرضا واقعا کیبورد مهمه؟ چون من تا حالا تفاوتی بین کیبورهای مختلف حس نکردم....تنها کیبوردی که دیدم کلا از نظر ساختار فرق میکنه کیبورد Steel Pad هستش که هم طراحی دکمه هاش فرق میکنه(کلا کلید هاش متفاوت از بقیه است.یه نوع Button جدید محسوب میشه از نظر طراحی) هم اکترودهای روکش طلا داره....
بودجه ات که خوبه بابا! ناشکری میکنی...!!!
باتشکر....

در مورد Power یه توضیحی میدی که فرق Acble و Green توی این وات خروجی توی چیه.
این مدل از گیرین که نوشتم هم واتش real هست.من acbel بالای 550 وات ندیدم که قیمتش حدود 140 تومنه.خوب اگه 140 میتونی واسه ی پاور بدی من Termaltake or OCZ رو پیشنهاد میشدم.زیر 600 وات نباشه.
در ضمن اینم میدونی که این سیستم رو اول برای بازی می خوام، اول بازی. چون فعلا دوست ندارم 360 بگیرم. بعد کار مکس می کنم در حد نیمه حرفه ای رو به بالا. برای همین باید کارتم خوب باشه. CPU رو هم که خودت اوستایی. یه چیز خوب، ولی به جیب منم نگاه کن. چون دارم بی Money میشم.
میخوای یه بار دیگه نهایت نهایت بودجت رو بگو.تا دوباره پیشنهاد بدم.چون cpu ها دراپ خورده 1-2 هفته دیگه که بارها برسه قیمتا مفت میشه! مثلا یه 4 هسته ای میشه 260 تومن.

فرق این E6320 با E4300 توی Performance خیلی محسوسه؟ ( میشه توضیح بدی ) ؟
توی بازدهی که یکین...شاید 2-3% فرق داشته باشن.ولی سری 6 اینتل یه تکنولوژِ داره به اسم :Intel® Virtualization Technology
(Intel® VT)±
که باعث این:± Intel® Virtualization Technology (Intel® VT), Intel® Trusted Execution Technology (Intel® TXT), and Intel® 64 architecture require a computer system with a processor, chipset, BIOS, enabling software and/or operating system, device drivers and applications designed for these features. Performance will vary depending on your configuration. Contact your vendor for more information.
Φ 64-bit computing on Intel architecture requires a computer system with a processor, chipset,میشه که به نظر من زیاد برای یه گیمر کار امد نیست.;)
در ضمن 8800ـی که پیشنهاد دادی به نظر خودت کدوم کدوم بورد خوبه؟ راستش رو بخوای من بورد Asus رو خیلی قبول دارم. ولی این قبول داشتن من برمیگرده به 1.5 سال قبل. اگه الان بورد های خوب تری اومده ممنون میشم پیشنهاد بدی.
الان برها خوبم اومده ایران.من برد BFG رو پیشنهاد میکنم.هم کیفیتش بالا هست و هم قیمتش مناسبه;)
در ضمن محمد جان اگه امکان داره یه پیشنهادی هم از کیبورد و موس بهم بده. اگه البته قیمت داری. توی خرید لاجیتک شک ندارم. حتما لاجینک.

بودجخ منم حدود 1200000ـه. حالا یکم پایین تر. بالاتر نرو که تا الانش ....
Logitech MX 518
Steel series G6
کیبورذ 60-70 تومنه ماوس هم 50 تومن.
من با استایل G6 خیلی حال میکنم.دکمه های بزرگ و راحتی داره:biggrin1:
اگه اینارو گرفتی یه پد هم بخر:QCK medium که 12-13 تومن نباید بیشتر باشه;)
ممنون بابت راهنماییت.

لطفا اگه امکان داره از نظرات دوستان دیگه هم ناراحت نشو. ممنون میشم. هر کس جوابی در سوال من داده من ممنونم.
خواهش میکنم.
چشم;)

سلام

این مدل از گیرین که نوشتم هم واتش real هست.من acbel بالای 550 وات ندیدم که قیمتش حدود 140 تومنه.خوب اگه 140 میتونی واسه ی پاور بدی من Termaltake or OCZ رو پیشنهاد میشدم.زیر 600 وات نباشه.

این جور که فهمیدم. اگه خواستم پاور بگیرم. اول گیرین با وات ریل 550. البته اگه خواستم پول بیشتر بدم برم سراغ TermalTake یا OCZ. درسته ؟؟

اینم از گفته های شما میشه فهمید که Acbel اگه خواستم 550 وات بگیرم قیمتش میره رو 140.درسته ؟؟

اگه بحث پولیش بیاد وسط پس از نظر قیمتی گیرین شد خوبه . Acbel شد بده. ( از نظر قیمت ) درسته ؟؟

خب پس گیرین میگیرم. محمد جان پیشنهاد وات بالاتر برای پاور نمیکنی ؟ اگه بخوام 8800 بگیرم.

میخوای یه بار دیگه نهایت نهایت بودجت رو بگو.تا دوباره پیشنهاد بدم.چون cpu ها دراپ خورده 1-2 هفته دیگه که بارها برسه قیمتا مفت میشه! مثلا یه 4 هسته ای میشه 260 تومن.

1250000. این نهایت نهایت بودجمه.

توی بازدهی که یکین...شاید 2-3% فرق داشته باشن.ولی سری 6 اینتل یه تکنولوژِ داره به اسم :Intel® Virtualization Technology
(Intel® VT)±
که باعث این:± Intel® Virtualization Technology (Intel® VT), Intel® Trusted Execution Technology (Intel® TXT), and Intel® 64 architecture require a computer system with a processor, chipset, BIOS, enabling software and/or operating system, device drivers and applications designed for these features. Performance will vary depending on your configuration. Contact your vendor for more information.
Φ 64-bit computing on Intel architecture requires a computer system with a processor, chipset,میشه که به نظر من زیاد برای یه گیمر کار امد نیست.;)
حالا با یه نگاه به بودجم CPU رو روش فکر کن. ببین نظرت چیه.اینم بگم من نهایت تا دو هقته دیگه می خوام دستگامو بخرم اگه صلاح میدونی یکم صبر کنم شاید افت قیمت رو شاهد بودیم.
الان برها خوبم اومده ایران.من برد BFG رو پیشنهاد میکنم.هم کیفیتش بالا هست و هم قیمتش مناسبه;)

قیمت این بورد رو داری بهم بدی؟؟
Logitech MX 518
Steel series G6
اگه اینارو گرفتی یه پد هم بخر:QCK medium که 12-13 تومن نباید بیشتر باشه;)
ممنون.

محمدحسین ممنون از u.

خداحافظ

سلام دوستان عزیز
من می خواستم یک سیستم برای یکی از دوستان جمع کنم
پولش هم 500000 تومان هست شما چی پیشنهاد می دهید
البته با موس کیبورد ومانیتور و همه چیز

Logitech MX 518
Steel series G6

به نظر من Logitech G11 بهتره ... به جز layout اش که من بیشتر دوست دارم
اون 18 تا دکمه قابل برنامه ریزی هم کاملا مناسبند.
همون G15 ـه بدون مانیتور خوشحال :biggrin1:

من توی فکرم که بخرم ولی این HamidoOs میگه اون مانیتور اش ضایع است برو G11 بخر .

سلام من يك كارت گرافيك خوب مي خوام تو مايه هاي 150 هزار تومان
دوستان پيشنهاد بدن لطفا

8600 gt برد palit یا Club-3d
اصلا هم تو فکر کارت های سری DX 9 نباش. اگه گرفتی خیلی ضرر میکنی.
به نظر من یکم صبر کن پول بیشتر تو دستت بیاد بعد یه چیز توپ تر بگیر

main board:GIGABYTE P35-DS3R بهتره یا BFG ؟(ازنظر قیمت نه)
مادربورد BFG 680i SLI از chip 680i استفاده می کنه ولی gigabyte p35-dser از chip intel p35 استفاده می کند.
اگه می خوای SLI کنی BFG یا asus بگیر.
اگه می خوای Crossfire کنی giga p35 بگیر.
کلا chip 680i با کارت nvidia هماهنگ تر هست.

من توی فکرم که بخرم ولی این HamidoOs میگه اون مانیتور اش ضایع است برو G11 بخر .
حمید رو ول کن:biggrin1:
حرف دلت رو گوش کن:biggrin1:
سلام من يك كارت گرافيك خوب مي خوام تو مايه هاي 150 هزار تومان
دوستان پيشنهاد بدن لطفا
BFG 8600 GT OC
خب پس گیرین میگیرم. محمد جان پیشنهاد وات بالاتر برای پاور نمیکنی ؟ اگه بخوام 8800 بگیرم.
برای 8800 یه 500 وات هم کافیه ...حالا شما گیرین 580 وات بخر .قیمتش هم 75 تومن اینطوراست.
پاور خوبی هم هست.
قیمت این بورد رو داری بهم بدی؟؟
اقای amirtycoon2000 نوشتند:biggrin1:
حالا با یه نگاه به بودجم CPU رو روش فکر کن. ببین نظرت چیه.اینم بگم من نهایت تا دو هقته دیگه می خوام دستگامو بخرم اگه صلاح میدونی یکم صبر کنم شاید افت قیمت رو شاهد بودیم.
ببین گفتی 2 هفته دیگه.هر وقت خواستی بخری یه 2-3 روز قبلش بگو.این بازار معلوم نیست چطوریه:biggrin1:
ممکنه چیزی که الان پیشنهاد بدم با 2 هفته دیگه زمین تا اسمون فرق داشته باشه;)
BFG 8800 ULTRA OC 830000toman
BFG 8800 GTX OC2 670000toman
BFG 8800GTX OC 630000toman
BFG 8800 (640) GTS OC 460000toman
BFG 8800(320) GTS OC2 370000toman
BFG 8800 (320) GTS OC 350000toman
اقا قیمت 8600 و 8500 و 8400 هم مینویسی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or