برای این بودجه سیستم خوبی هست، انتخاب بهتری با این بودجه نمیشه داشت، البته من فکر نمی کنم این قطعات 700 تومن بشه، احتمالا تا 800 یا بیشتر جمعش میشه
در ضمن اگر برای کار گرافیکی می خوای این پردازنده سرعت مناسبی نداره، ولی کار راه انداز هست، در حد سیستم اداری مناسب هست. با این بودجه هر چی ببندی فقط برای کار اداری مناسبه.
نوی این سیستم چقدر میرزه
CPU:PENTUM DULE CORE E5700 3.00 3.02
RAM:2GIG DDR3
VGA:GEFORCE 8400GS 1GB DDR3
MAIN:ASUSE P5G41T-MLX
MONITOR:W1752S LG
HDD:320 SATA
ODD:LG
MOUSE&KAYBORD:GIGAMYTE سیم دار
قیمت تکی قطعات رو هم لطف کنید ممنون
خوب فرشید جان نظر شما چیه؟
ب نظرت تا چقد جم کنم هم برا بازی هم گرافیک میتونم راحت تا چن ساله دیه خفن داشته باشم؟
من چند تا پست قبلی رو که خوندم یه سوال برام پیش اومد، core i3 واسه گیمینگ جواب میده؟ من همیشه توی i5 و i7 سیر می کردم.
خواهشواقعا ممنون بعد یه چند تا پیشنهاد برای کل سیستم میدی مثل مانیتور .
درسته ، ولی گفتم تو حجم های بالاتر قیمت تصاعدی میره بالا در کل یجورایی باید باهاش کنار اومد !قربونت رامین جان
آقا آخه مثلا خود ما چند تا بازی مازی رو درایو c نصب کنیم,که درایو پر میشه.60 گیگ SSD منظوره.برا همین گفتیم.
رامین جان ایسوس که بال دراورد الان GTX 580 DCII DDR5 میگن 1100 ! ما گفتیم مثلا شاید MSI بهتر از این برند باشه.اختلاف قیمت هم کم باشه
سری i3 حداقل CPUهای پیشنهادی برای بازی هستن حالا با توجه به کارت گرافیک ممکنه به CPU قویتری نیاز باشه !من چند تا پست قبلی رو که خوندم یه سوال برام پیش اومد، core i3 واسه گیمینگ جواب میده؟ من همیشه توی i5 و i7 سیر می کردم.
سلامسلام خدمت همه مخصوصا فرشید و رامین.
متاسفانه شانس با من یار نیست و مجبورم کارت گرافیکم رو هم دست دوم رد کنم.
قیمت دست دومش رو میخواستم بدونم.
MSI N580GTX Lightning
ممنونم
قیمت این قطعات چنده
CPU:I3 540 3.07
MAIN:P55-UD3L
VGA:9500 GT
HDD:SATA 1TB
ODD:PLEXTOR PX-880SA
RAM:3*2G
این قطعات که نو نداره،سیستم دست دوم رو می تونی بین 350 تا 400 قیمت بزاری.
یعنی نوی این قطعات پیدا نمیشه
وقتی که بوده قیمتشون چند بوده
سلام با 1.500 چه سیستمی میشه بست
سلام
لپ تاپ در حد 1/600 چی هست ؟ ترجیحا بتونه بازی های روز رو با کیفبت قابل قبولی اجرا کنه . ( این سوال رو توی تاپیک مشاوره در امر خرید لپتاپ و تیلت مطرح کردم ولی کسی پاسخگو نبود )
با تشکر
وقتی بود هم قیمت کلش همین حدود تموم میشد! چون اون موقع دلار هنوزحدود 1000 تومن بود و هارد هم گرون نشده بود.
CPU:INTEL Core I5 2320
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67-LE
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3
حدود 1544 تومن میشه.