مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام محمد رضا جان من میخوام یه سیستم خوب جمع کنم در درجه اول برای بازی قیمت هم تا 750 تومن اینجوریا شاید حالا بیشتر تونستم بدم ولی فعلا 700 تومن در نظر بگیر
چیزی که خودم میخوام اینا هستن اگه میشه اسم درستشون که ممکنه من اشتباه بگم و قیمتشون و سطح قدرتشون رو بگو
سی پی یو کورت 2(به احتمال زیاد اسمش رو اشتباه گفتم)65 نانومتری باشه
مادربورد هم مدل خاصی رو نمیشناسم ولی ویستا ردی باشه 65 نانومتری ساپورت باشه قیمتش هم تا حد 150 اینجوریا
رم 2 گیگ
کارت گرافیک خودم تو فکر 8600 هستم فقط میخوام حتما دایرکس 10 ساپورت باشه تا 2 سال دیگه هم کم نیاره به پولم بخوره دیگه
یه lcd هم تا حد 250 تومن
ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان من الان یک 1200000 هزار تومان درام و می خوام کامپیوتر جمع کنم بدون سی دی رام و دی وی دی رام وس و کیبورد و مودم بقیه چیزها را همه را می خوام می گم الان بخرم یا صبر کنم یکماه یا دوماه دیگه بگیرم

دوستان این PC قیمتش چقدر می شه
CPU: INTEL CORE 2 DUO E6600
Graphics Card: XFX 8800 GTX 768MB
Motherboard: ASUS P5N 32 E Sli
Memory: 2GB transcend ddrr2 800
Hard Disk: 2 x SEAGATE 7200.10 320 GB
Speakers: LOGITECH Z-2300 2.1 THX
Power Supply: OCZ GameXstream 700W Sli
Monitor: samsung bf1750

سلام محمد رضا جان من میخوام یه سیستم خوب جمع کنم در درجه اول برای بازی قیمت هم تا 750 تومن اینجوریا شاید حالا بیشتر تونستم بدم ولی فعلا 700 تومن در نظر بگیر
چیزی که خودم میخوام اینا هستن اگه میشه اسم درستشون که ممکنه من اشتباه بگم و قیمتشون و سطح قدرتشون رو بگو
سی پی یو کورت 2(به احتمال زیاد اسمش رو اشتباه گفتم)65 نانومتری باشه
مادربورد هم مدل خاصی رو نمیشناسم ولی ویستا ردی باشه 65 نانومتری ساپورت باشه قیمتش هم تا حد 150 اینجوریا
رم 2 گیگ
کارت گرافیک خودم تو فکر 8600 هستم فقط میخوام حتما دایرکس 10 ساپورت باشه تا 2 سال دیگه هم کم نیاره به پولم بخوره دیگه
یه lcd هم تا حد 250 تومن
ممنون
cpu:intel core 2 duo E4300=120
ram:2x1gb patriot 800=120
vga:geforce 8800 gts 320=320
main board:GIGABYTE P35-DS3R=150
power:acbel 460 w=60
ببین نمیشه از خیر مانیتور بگذری؟:biggrin1:این میشه 770 تومن...اگر تونستی یه samsung 940 bw هم بخر 260 تومن اینطوراست...
دوستان من الان یک 1200000 هزار تومان درام و می خوام کامپیوتر جمع کنم بدون سی دی رام و دی وی دی رام وس و کیبورد و مودم بقیه چیزها را همه را می خوام می گم الان بخرم یا صبر کنم یکماه یا دوماه دیگه بگیرم
صبر پیشه کن
CPU: INTEL CORE 2 DUO E6600
230
Graphics Card: XFX 8800 GTX 768MB
630
Memory: 2GB transcend ddrr2 800
120
Hard Disk: 2 x SEAGATE 7200.10 320 GB
170-190
Speakers: LOGITECH Z-2300 2.1 THX
180
Power Supply: OCZ GameXstream 700W Sli
بیشتر از 130 تومن.
Monitor: samsung bf1750
240 ایمطورا باید باشه

حالا چرا 6200؟
خب نیستی دیگه توی انجمن های آنلاین و طرفداران بازی ها ، محمدرضا !:)
همه کارهای آنلاین بازی کردن FIFA 07 رو دیشب کردم.GameOn رو نصب کردم.شناسه ساختم داخل WCGzone ...کل کل راه انداختم و حریف پیدا کردم ولی همین که زدم بازی بیاید 3 ثانیه می رفت توی بازی و برمی گشت !
اینجاست که میگن زرشک :) ( یا چگونه یاد گرفتم که زرنگ باشم و زرشک اصیلی مثل امین نباشم ! :-" )
حالا بعد از 12 ساعت از طریق آرشام فهمیدم که FIFA 07 روی 128Mb 5200 Fx اجرا نمی شود.( IQ ی من رو داشته باش ، قبلا" فکر می کردم از 200 بالاتره ! ) من هم که MainBoard م AGP 8x است و بهترین کارتی که بهش می خورد همین TC 6200 است.از یک طرف هم پولها رو گذاشتم کنار برای X360 و کارهای جانبی با اون مثل Xbox Live ...بطور خلاصه در فقر بسر می برم :) و سیستم رو نمی تونم ارتقا بدهم.وگرنه میدونی که می خواستم براساس 8600 GT سیستم رو ارتقا بدهم. ( به جان امین این یکی رو راست میگم :) )
حالا نمی دونم چرا قلک نازنین م فکر می کند من بهش سوء نظر دارم ! :cheesygri فعلا" که دارم پول خورده های ته جیبم که بهشون آدامس چسبیده رو جمع می کنم و فکر کنم اندکی گدایی کردن از پدر و مادر کارساز باشد و احتمالا" دست تکدونه پسر بدریخت شون رو رد نمی کنند..:):cool:

حالا نگفتی کدوم برند بهترست ؟
یادم رفت بپرسم یک مدل DvD رایتر Asus بهم معرفی کن.( نترس ! پول این یکی رو نمی خوام از قلکم بردارم.:cheesygriاین یکی رو پیش بینی کرده ام :cool: )

در ضمن اگر امین بفهمد در اینجا چه می گذرد مسئولیتش با خودت است ! قبل از اینکه من رو از صفحه روزگار Uninstall کند ، من تو رو برای آخرین بار OverClock می کنم !:biggrin1:

خب نیستی دیگه توی انجمن های آنلاین و طرفداران بازی ها ، محمدرضا !:)
همه کارهای آنلاین بازی کردن FIFA 07 رو دیشب کردم.GameOn رو نصب کردم.شناسه ساختم داخل WCGzone ...کل کل راه انداختم و حریف پیدا کردم ولی همین که زدم بازی بیاید 3 ثانیه می رفت توی بازی و برمی گشت !
اینجاست که میگن زرشک :) ( یا چگونه یاد گرفتم که زرنگ باشم و زرشک اصیلی مثل امین نباشم ! :-" )
حالا بعد از 12 ساعت از طریق آرشام فهمیدم که FIFA 07 روی 128Mb 5200 Fx اجرا نمی شود.( IQ ی من رو داشته باش ، قبلا" فکر می کردم از 200 بالاتره ! ) من هم که MainBoard م AGP 8x است و بهترین کارتی که بهش می خورد همین TC 6200 است.از یک طرف هم پولها رو گذاشتم کنار برای X360 و کارهای جانبی با اون مثل Xbox Live ...بطور خلاصه در فقر بسر می برم :) و سیستم رو نمی تونم ارتقا بدهم.وگرنه میدونی که می خواستم براساس 8600 GT سیستم رو ارتقا بدهم. ( به جان امین این یکی رو راست میگم :) )
حالا نمی دونم چرا قلک نازنین م فکر می کند من بهش سوء نظر دارم ! :cheesygri فعلا" که دارم پول خورده های ته جیبم که بهشون آدامس چسبیده رو جمع می کنم و فکر کنم اندکی گدایی کردن از پدر و مادر کارساز باشد و احتمالا" دست تکدونه پسر بدریخت شون رو رد نمی کنند..:):cool:

حالا نگفتی کدوم برند بهترست ؟
یادم رفت بپرسم یک مدل DvD رایتر Asus بهم معرفی کن.( نترس ! پول این یکی رو نمی خوام از قلکم بردارم.:cheesygriاین یکی رو پیش بینی کرده ام :cool: )

در ضمن اگر امین بفهمد در اینجا چه می گذرد مسئولیتش با خودت است ! قبل از اینکه من رو از صفحه روزگار Uninstall کند ، من تو رو برای آخرین بار OverClock می کنم !:biggrin1:

:oops:
پسر عجب زبونی داری:دی تخم کفتری چیزی نخوردی بیای تو سایت؟:biggrin1:
خوب ببین هر کدوم از 6200 ها ارزونتر بود بگیر;)همش یکیه:mobile:
رایترم اینو بگیر...34 تومنهDVD Writer:Samsung SH-S183A
چاکریم:smoke::rolleyes:

cpu:intel core 2 duo E4300=120
ram:2x1gb patriot 800=120
vga:geforce 8800 gts 320=320
main board:GIGABYTE P35-DS3R=150
power:acbel 460 w=60
ببین نمیشه از خیر مانیتور بگذری؟:biggrin1:این میشه 770 تومن...اگر تونستی یه samsung 940 bw هم بخر 260 تومن اینطوراست...
ببخشید یادم رفت بگم مانیتور پولش جداس اون پول رو فقط برای کیس گفتم بعد مانیتور wide screen میخوام چه مدل خوبه ؟دستتم درد نکنه
اگه پول با lcd حساب میکردم که بازم میشد سیستم جواد خودم :biggrin1:
اگه 8800 320 تومن باشه که خیلی عالیه قدرتش به پای 7950gtx میرسه؟

ببخشید یادم رفت بگم مانیتور پولش جداس اون پول رو فقط برای کیس گفتم بعد مانیتور wide screen میخوام چه مدل خوبه ؟دستتم درد نکنه
اگه پول با lcd حساب میکردم که بازم میشد سیستم جواد خودم :biggrin1:
اگه 8800 320 تومن باشه که خیلی عالیه قدرتش به پای 7950gtx میرسه؟

خوب.ایول ردیفه دیگه:biggrin1:
مانیتورم که بالا گفتم هم وایده هم خفن هم خوش قیمت;)
7950 gx2 رو میخوره:biggrin1:
رم میتونی Gskill هم بگیری...

گرافیکا میتونن واید تصویر درست کنن؟(مثل 8800 یا 2600)
بازی ها چطور؟
ارزش داره ادم پول مانیتور واید بده؟
ممنون

یعنی چی؟
دوست عزیز چه سوالایی میپرسی/:)
هم بازیها و هم کارت ها واید رو پشتیبانی میکنن.
100% مطمعن باش از غیر واید بهتره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or