مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

تفاوت این دو تا پردازنده توی بازی اونقدرا هم که شما فکر می کنی زیاد نیست، همین بازیی که مثال زدی کارت گرافیک گلوگاهش هست، نه پردازنده، بنابراین با ارتقای پردازنده چیزی عوض نمیشه، شما توی بازی می خوای فریم رو تست بگیری اول V sync رو خاموش کن، بعد هم ببین روی چه رزولوشنی و چه AAیی هست.

مصرف 3570 با 2300 برابر یا کمتره، مگر اینکه بخوای اورکلاک کنی.
آخه قبل اینکه 670 بگیرم 560ti داشتم... دوست منم یه کامپیوتر داشت فتوکپی سیستم من با این تفاوت که سی پی یوی اون 2500k oc بود و مال من 2300 ....فقط همین یه تفاوت.... من اون زمان توی بازی skyrim جاهای شلوغ مثل شهرها لگ داشتم ولی وقتی رفتم خونه ی اونا بازی رو روون اجرا کرد حتی یه فریم هم افت نکرد با همون تنظیمات من.... منم به این نتیجه رسیدم که توی سیستم من این cpu هست که گلوگاهه...:d

آخه قبل اینکه 670 بگیرم 560ti داشتم... دوست منم یه کامپیوتر داشت فتوکپی سیستم من با این تفاوت که سی پی یوی اون 2500k oc بود و مال من 2300 ....فقط همین یه تفاوت.... من اون زمان توی بازی skyrim جاهای شلوغ مثل شهرها لگ داشتم ولی وقتی رفتم خونه ی اونا بازی رو روون اجرا کرد حتی یه فریم هم افت نکرد با همون تنظیمات من.... منم به این نتیجه رسیدم که توی سیستم من این cpu هست که گلوگاهه...:d

استدلال شما کاملا درست هست، اما شما داری راجع به Skyrim مثال می زنی که اتفاقا گرافیک سنگینی نداره و با افزایش سرعت پردازنده فریم بالاتری هم میده، این بازی موتور متفاوتی با Crysis داره و بنابراین میشه تاثیر پردازنده رو توی این بازی تایید کرد، من گفتم اگر منظور شما صرفا تجربه ی بازی در Crysis بوده شاید مشکل جای دیگست، اما در مورد این بازی بله، پردازنده رو ارتقا بدید قطعا فریم بالاتری می گیرید

نه تنها در این مورد، بلکه در مورد بازیهایی مثل بتلشیلد3، مکس پین 3 ، Civilization V و بسیاری بازیهای دیگه مخصوصا در صحنه های شلوغ، ارتقای پردازنده فریم شما رو روونتر خواهد کرد.

سلام دوستان مى خواستم براى خريد يك سيستم براى بازى راهنمايى بگيرمبودجه=يك ميليون تا يك ميليون و دويست

بودجه کمه برای سیستم بازی، توصیه ی ما:

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-LE
VGA:GEFORCE GTX 550Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

حدود 1150 تومن میشه.

یه مودم wired
میخواستم که اصلا اذیت نکنه مشکل قطع و وصل شدن و خرابی و این چیزا نداشته باشه قیمتشم خوب باشه زیاد گرون نباشه واسه انلاین بازی کردن و وب گردی و دانلود میخوام ولی بیشتر تمرکز روی بازی کردن و پینگ

دوستان سلام

بدون در نظر گرفتن بودجه کدومیک از گزینه های زیر برای ارتقا مین و سی پی یو ( بخصوص برای جواب دادن تمام رنج گیمها تا 2-3 سال آینده) پیشنهاد میشه ؟؟

ضمنا سیستم فقط برای مصرف گیمه و بهیچ وجه اهل اور یا طراحی یا کارای دیگه گرافیکی هم نیستم.

1 : ترکیب ASUS - P8Z77-V DELUXE + Intel Core i7 - 3.9GHz - 3770 K

2 : ترکیب ASUS - P9X79 DELUXE + Intel Core i7-3820 Sandy Bridge-E 3.6GHz

( بازدهی و کارایی اون 2 تا آپشن توی گیمهای الان و آینده چقدر با هم فرق میکنه؟)

این قطعات رو هم از قبل دارم و میخوام مجموعا" به یکی از گزینه های بالا اضافه کنم:

RAM : 8 GB CORSAIR 1600 XMS3
POWER: 1000 GOLD GREEN
HDD : 1 TB MAXTOR
VGA : ASUS GTX 670 TOP (قراره بخرم)
SSD : SSD - OCZ - Agility 3 - 60GB (قراره بخرم)

ممنون میشم چند تا گزینه CPU cooler با کارکرد کم صدا و بازدهی خوب هم بهم معرفی کنین( بدون محدودیت بودجه و اینکه سی پی یو قرار نیست اور بشه)

ممنون ازدوستان مشاور که از این تاپیک خیلی مطالب ازشون یاد گرفتم >:d

فرشید جان یکی از دوستام میگفت مثل اینکه 3570 حرارت زیادی تولید میکنه و مشکل داره... منم واسه همین برا خریدش فعلا دست نگه داشتم... شما که خودت داری اوضاعش چطوریه؟!حرارتش مشکل سازه؟ فن استوک خودش جواب میده؟!
ممنون.:x

یکی از دوستام میگفت مثل اینکه 3570 حرارت زیادی تولید میکنه و مشکل داره... منم واسه همین برا خریدش فعلا دست نگه داشتم... شما که خودت داری اوضاعش چطوریه؟!حرارتش مشکل سازه؟ فن استوک خودش جواب میده؟!
با فن استوک رو سیستم من بین 34-41 درجه دماش متغیره !

آخرین ویرایش:
با 1.5 میلیون میشه یه سیستم متوسط واسه بازی جمع کرد:
CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-LE
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

میشه 1470 تومن، با 100 تومن بالاتر هم می تونی VGA رو 560Ti برداری که بهتر بازیها رو جواب میده و عمر بیشتری داره.
خوب با تشکر از دوستان و آقا فرشید
رفتم سفارش بدم کیس رو که به چند تا مشکل برخوردم. سیستمی که گفتن تقریبا عین ماله آقا فرشید بود ولی...
1.ODD رو pioneer بگیرم خوبه؟
2.cpu intel core i 5 2400 قیمتش چنده؟i7 بذارم چند در میاد؟تفاوت خیلی محسوسه؟
3.تو سیستم پیشنهادی پاور 600 وات بود ولی مغازه دار گفت 480 کافیه. حالا کافیه یا بیشتر بذارم؟
با تشکر از همه دوستان

فرشید جان یکی از دوستام میگفت مثل اینکه 3570 حرارت زیادی تولید میکنه و مشکل داره... منم واسه همین برا خریدش فعلا دست نگه داشتم... شما که خودت داری اوضاعش چطوریه؟!حرارتش مشکل سازه؟ فن استوک خودش جواب میده؟!
ببخشید دخالت می کنم اما Ivy Bridge ها حرارت کمتری تولید می‌کنند نسبت به Sandy Bridge ها اما متاسفانه در دفع حرارت مشکل دارند. و این امر ناشی از استفاده اینتل از Thermal Paste به جای Soldering هست که باعث این مشکل شده.
بدون اورکلاک همون طور که دوستمون گفت مشکل خاصی نداره. مشکلش با قرار دارن کولر خوب هم کمتر می شه اما کامل حل نمی شه چون حرارت تولید شده روی Die به سطح نمی‌رسه که فن بخواد اونو دفع کنه!!!

سلام
میخواستم یه سیستم ردیف کتم واسه بازی. به نظرتون سیستم زیر خوبه؟
cpu i5 2300
vga: asus gtx 550 ti top
m.b: p8h61/usb3
ram:4gb ddr3
این مشخصات با هم ست هست؟
2300 با 2320 چقدر تفاوت داره در بازی?

خوب با تشکر از دوستان و آقا فرشید
رفتم سفارش بدم کیس رو که به چند تا مشکل برخوردم. سیستمی که گفتن تقریبا عین ماله آقا فرشید بود ولی...
1.ODD رو pioneer بگیرم خوبه؟
2.cpu intel core i 5 2400 قیمتش چنده؟i7 بذارم چند در میاد؟تفاوت خیلی محسوسه؟
3.تو سیستم پیشنهادی پاور 600 وات بود ولی مغازه دار گفت 480 کافیه. حالا کافیه یا بیشتر بذارم؟
با تشکر از همه دوستان
درود
1-بله مشکلی نداره ولی سعی کنید مدل FX رو تهیه کنید!
2-در بازی به خصوص ، خیلی محسوس نیست ولی در مباحث پردازشی تفاوت زیاده!گرچه قیمت خیلی بالاتر میره حدود 500 تا 600 هزار تومان میشه در این صورت CPU مد نظر شما!
3-پاور با توان 480 شاید در نگاه اول کافی باشه ولی وقتی پورت های USB ، فن های کیس ، ODD و خیلی موارد دیگه رو در نظر بگیریم به توان بالاتری نیازمندیم!
مدل 600-Eu از گرین تقریبا میشه گفت یه مدل استثنایی نسبت به دیگر مدل هاست که حدود الان چیزی حدود 100 تا 125 قیمت داره!
موفق باشید!

سلام
میخواستم یه سیستم ردیف کتم واسه بازی. به نظرتون سیستم زیر خوبه؟
cpu i5 2300
vga: asus gtx 550 ti top
m.b: p8h61/usb3
ram:4gb ddr3
این مشخصات با هم ست هست؟
2300 با 2320 چقدر تفاوت داره در بازی?
درود
سیستم خوبیه فقط مدل دقیق Ram و برند مادربورد و پاور هم مشخص کنید!
بله خیلی هم خوب!گرافیک رو میتونید 6790 هم به طور مثال از برند XFX بردارید که کاهش خوبی تو قیمت میده با تفاوت فریم خیلی خیلی کم!
تو بازی تقریبا هیچی :d چون CPU که خودتون میدونید کارش پردازش و موارد پردازشی هست ، برای حس کردن این تفاوت باید پردازشگر گرافیکی رو بالا ببرید!
بودجتون هم لطفا ذکر کنید برای راهنمایی بهتر!

درود
سیستم خوبیه فقط مدل دقیق Ram و برند مادربورد و پاور هم مشخص کنید!
بله خیلی هم خوب!گرافیک رو میتونید 6790 هم به طور مثال از برند XFX بردارید که کاهش خوبی تو قیمت میده با تفاوت فریم خیلی خیلی کم!
تو بازی تقریبا هیچی :d چون CPU که خودتون میدونید کارش پردازش و موارد پردازشی هست ، برای حس کردن این تفاوت باید پردازشگر گرافیکی رو بالا ببرید!
بودجتون هم لطفا ذکر کنید برای راهنمایی بهتر!

ممنون از راهنماییتون.خودم انویدیا دوست دارم(علاقه شدیدی به همین مدلی ک مشخص کرم دارم و پول بیشترشم ندارم)خودم یک kingston 2gb 1333 دارم.گفتم یکی مثل همین بگیرم(البته من بی تجربه ام) بودجه 930 . که 815 پول سی پی یو >>245-مادربرد>>175-گرافیک >>295 میشه. پاورم باید بخرم(اگه میشه راهنمایی کنید). مادر بورد asus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or