با 40 45 تومن بالاتر ASUS VS229H پیشنهاد میشه !سلام
یه مانیتور برا PS3 معرفی کنین تا 300 تومن.یکم بیشتر هم شد ایراد نداره.
به PC هم میخوام وصل کنم.یعنی طوری باشه که بشه بین PC و PS3 سویچ کرد (هست چنین چیزی ؟)
الان NanoStation 2 چنده ؟
با 40 45 تومن بالاتر ASUS VS229H پیشنهاد میشه !سلام
به PC هم میخوام وصل کنم.یعنی طوری باشه که بشه بین PC و PS3 سویچ کرد (هست چنین چیزی ؟)
ممنون. چون کارت گرافیک رو به 670top ارتقا دادم سی پی یو خودم(core i5 2300) تو بازیها از نظر فریم خیلی کم میاره...الان یه سی پی یو میخوام که از تمام قدرت کارتم استفاده کنه و تو بازی کم نیاره اصلا...پس همین core i5 3570 بگیرم از نظر فریم دهی با core i7 2600 که فرقی نخواهد کرد؟!
thanks![]()
سلام
دسته دومش رو چند بخرم خوبه ؟
این مانیتورا که پیشنهاد دادید کدومش بهتره ؟
الان که اسوزه 340 تومنه یه سامسونگ و یه ال جی هم تو همین رنج پیشنهاد بدید که به خاطر داغونیه بازار اهواز اگه گیرم نیومد یکی دیگه رو بگیرم
ممنون
با تشکر. یه سوال دیگه.با 1.5 میلیون میشه یه سیستم متوسط واسه بازی جمع کرد:
CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-LE
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3
میشه 1470 تومن، با 100 تومن بالاتر هم می تونی VGA رو 560Ti برداری که بهتر بازیها رو جواب میده و عمر بیشتری داره.
تا 1.200 اینا پیشنهاد میشه :1 تومن تا 1200 چی پیشنهاد میدین کیس کامل بدون هارد ؟
راستی قیمت هارد چطوریه ؟
ترجیحا واسه گیم باشه .
چقدر میخوای هزینه کنی ؟سلام
برا گیم نت سیستم میخوام. توضیح این نهایت بازی که روش انجام میدن مودرن 3 هست
من g620 مد نظرمه با گرافیک 6770
نظرتون چیه؟
نه.................. منظورم این نیست که مثلا 20 فریم میگیرم....:d منظورم اینکه که تو یه بازی مثل crysis1 بجای اینکه 55 فریم بگیرم 40الی 45 فریم میگیرم....و اینکه اگه با 3570 میشه به فریم واقعی دست پیدا کرد برم از اینا بگیرم...راستی مصرف پاور 3570 چقدر با 2300 فرق داره؟!با 2300 و کارت 670 کم میاره؟!!
دوست عزیز مشکل شما چیز دیگه ای هست، داری اشتباه می کنی

با تشکر. یه سوال دیگه.
با این سیستم چند سال میشه بازی ها رو با کیفیت خوب اجرا کرد؟ به نظر شما پول بیشتری بذارم و کامپیوتر بهتری بخرم یا اینکه چند سال دیگه دوباره ارتقا بدم؟
نمیخوام گرون شه زیاد. هر چی ارزونتر بهتر
مثلا سیستما قبلیم که دو سال پیش گرفتم اتلون ایکس 2 بودن با جی تی 220
راستی با مانیتور 19 لطف کنید.
نه.................. منظورم این نیست که مثلا 20 فریم میگیرم....:d منظورم اینکه که تو یه بازی مثل crysis1 بجای اینکه 55 فریم بگیرم 40الی 45 فریم میگیرم....و اینکه اگه با 3570 میشه به فریم واقعی دست پیدا کرد برم از اینا بگیرم...راستی مصرف پاور 3570 چقدر با 2300 فرق داره؟!
ممنون.![]()
آخه قبل اینکه 670 بگیرم 560ti داشتم... دوست منم یه کامپیوتر داشت فتوکپی سیستم من با این تفاوت که سی پی یوی اون 2500k oc بود و مال من 2300 ....فقط همین یه تفاوت.... من اون زمان توی بازی skyrim جاهای شلوغ مثل شهرها لگ داشتم ولی وقتی رفتم خونه ی اونا بازی رو روون اجرا کرد حتی یه فریم هم افت نکرد با همون تنظیمات من.... منم به این نتیجه رسیدم که توی سیستم من این cpu هست که گلوگاهه...:dتفاوت این دو تا پردازنده توی بازی اونقدرا هم که شما فکر می کنی زیاد نیست، همین بازیی که مثال زدی کارت گرافیک گلوگاهش هست، نه پردازنده، بنابراین با ارتقای پردازنده چیزی عوض نمیشه، شما توی بازی می خوای فریم رو تست بگیری اول V sync رو خاموش کن، بعد هم ببین روی چه رزولوشنی و چه AAیی هست.
مصرف 3570 با 2300 برابر یا کمتره، مگر اینکه بخوای اورکلاک کنی.
آخه قبل اینکه 670 بگیرم 560ti داشتم... دوست منم یه کامپیوتر داشت فتوکپی سیستم من با این تفاوت که سی پی یوی اون 2500k oc بود و مال من 2300 ....فقط همین یه تفاوت.... من اون زمان توی بازی skyrim جاهای شلوغ مثل شهرها لگ داشتم ولی وقتی رفتم خونه ی اونا بازی رو روون اجرا کرد حتی یه فریم هم افت نکرد با همون تنظیمات من.... منم به این نتیجه رسیدم که توی سیستم من این cpu هست که گلوگاهه...:d
سلام دوستان مى خواستم براى خريد يك سيستم براى بازى راهنمايى بگيرمبودجه=يك ميليون تا يك ميليون و دويست