مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
یه مانیتور برا PS3 معرفی کنین تا 300 تومن.یکم بیشتر هم شد ایراد نداره.
به PC هم میخوام وصل کنم.یعنی طوری باشه که بشه بین PC و PS3 سویچ کرد (هست چنین چیزی ؟)
الان NanoStation 2 چنده ؟
با 40 45 تومن بالاتر ASUS VS229H پیشنهاد میشه !

ممنون. چون کارت گرافیک رو به 670top ارتقا دادم سی پی یو خودم(core i5 2300) تو بازیها از نظر فریم خیلی کم میاره...الان یه سی پی یو میخوام که از تمام قدرت کارتم استفاده کنه و تو بازی کم نیاره اصلا...پس همین core i5 3570 بگیرم از نظر فریم دهی با core i7 2600 که فرقی نخواهد کرد؟!

با 2300 و کارت 670 کم میاره؟!!
دوست عزیز مشکل شما چیز دیگه ای هست، داری اشتباه می کنی

سلام
یه مانیتور برا PS3 معرفی کنین تا 300 تومن.یکم بیشتر هم شد ایراد نداره.
به PC هم میخوام وصل کنم.یعنی طوری باشه که بشه بین PC و PS3 سویچ کرد (هست چنین چیزی ؟)
الان NanoStation 2 چنده ؟

بله؛ مانیتورای سامسونگ که دوتا ورودی دارن میشه با یه کلید بین ورودیهاشون سوییچ کرد
با 300 تومن میشه SAMSUNG 22A360 رو خرید.

NanoStation 2 فعلا توی بازار نیست.

NanoStation 2 فعلا توی بازار نیست.
دسته دومش رو چند بخرم خوبه ؟
این مانیتورا که پیشنهاد دادید کدومش بهتره ؟
الان که اسوزه 340 تومنه یه سامسونگ و یه ال جی هم تو همین رنج پیشنهاد بدید که به خاطر داغونیه بازار اهواز اگه گیرم نیومد یکی دیگه رو بگیرم
ممنون

دسته دومش رو چند بخرم خوبه ؟
این مانیتورا که پیشنهاد دادید کدومش بهتره ؟
الان که اسوزه 340 تومنه یه سامسونگ و یه ال جی هم تو همین رنج پیشنهاد بدید که به خاطر داغونیه بازار اهواز اگه گیرم نیومد یکی دیگه رو بگیرم
ممنون

قیمت آکش که تا 200 تومن هم رسیده بود، دست دومش رو تا 30 یا 40 تومن پایینتر هم برداری خوبه
برای مانیتور هم LG IPS226V همین رده قیمتی هست، یعنی حدود 300 تومن هست، قیمت نمایندگی هست، کسی نباید بالاتر بده .

با 1.5 میلیون میشه یه سیستم متوسط واسه بازی جمع کرد:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-LE
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

میشه 1470 تومن، با 100 تومن بالاتر هم می تونی VGA رو 560Ti برداری که بهتر بازیها رو جواب میده و عمر بیشتری داره.
با تشکر. یه سوال دیگه.
با این سیستم چند سال میشه بازی ها رو با کیفیت خوب اجرا کرد؟ به نظر شما پول بیشتری بذارم و کامپیوتر بهتری بخرم یا اینکه چند سال دیگه دوباره ارتقا بدم؟

1 تومن تا 1200 چی پیشنهاد میدین کیس کامل بدون هارد ؟
راستی قیمت هارد چطوریه ؟
ترجیحا واسه گیم باشه .
تا 1.200 اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 2400
RAM : adata gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : sapphire hd6870 1gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp635b-us
CASE : green x3

حدودا 1.190 در میاد !
در مورد هارد هم بعد از داستان سیل قیمتش به مراتب کمتر شده ولی به دلیل افزایش قیمت دلار یه 10 تومنی حدودا بالا رفته ! (اکثر مدلا)
سلام
برا گیم نت سیستم میخوام. توضیح این نهایت بازی که روش انجام میدن مودرن 3 هست
من g620 مد نظرمه با گرافیک 6770
نظرتون چیه؟
چقدر میخوای هزینه کنی ؟

چقدر میخوای هزینه کنی ؟
نمیخوام گرون شه زیاد. هر چی ارزونتر بهتر
مثلا سیستما قبلیم که دو سال پیش گرفتم اتلون ایکس 2 بودن با جی تی 220
راستی با مانیتور 19 لطف کنید.

با 2300 و کارت 670 کم میاره؟!!
دوست عزیز مشکل شما چیز دیگه ای هست، داری اشتباه می کنی
نه.................. منظورم این نیست که مثلا 20 فریم میگیرم....:d منظورم اینکه که تو یه بازی مثل crysis1 بجای اینکه 55 فریم بگیرم 40الی 45 فریم میگیرم....و اینکه اگه با 3570 میشه به فریم واقعی دست پیدا کرد برم از اینا بگیرم...راستی مصرف پاور 3570 چقدر با 2300 فرق داره؟!
ممنون.:x

با تشکر. یه سوال دیگه.
با این سیستم چند سال میشه بازی ها رو با کیفیت خوب اجرا کرد؟ به نظر شما پول بیشتری بذارم و کامپیوتر بهتری بخرم یا اینکه چند سال دیگه دوباره ارتقا بدم؟

فقط تا 2 سال میشه پیش بینی کرد، بعد از اون سریعترین کارت گرافیک روز هم باشه ممکنه نیاز به ارتقا پیدا کنه. بعد از این مدت ارتقای مجدد بدی بهتره

نمیخوام گرون شه زیاد. هر چی ارزونتر بهتر
مثلا سیستما قبلیم که دو سال پیش گرفتم اتلون ایکس 2 بودن با جی تی 220
راستی با مانیتور 19 لطف کنید.

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:Geforce 450 1GB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 19A310

حدود 850 تومن میشه

نه.................. منظورم این نیست که مثلا 20 فریم میگیرم....:d منظورم اینکه که تو یه بازی مثل crysis1 بجای اینکه 55 فریم بگیرم 40الی 45 فریم میگیرم....و اینکه اگه با 3570 میشه به فریم واقعی دست پیدا کرد برم از اینا بگیرم...راستی مصرف پاور 3570 چقدر با 2300 فرق داره؟!
ممنون.:x

تفاوت این دو تا پردازنده توی بازی اونقدرا هم که شما فکر می کنی زیاد نیست، همین بازیی که مثال زدی کارت گرافیک گلوگاهش هست، نه پردازنده، بنابراین با ارتقای پردازنده چیزی عوض نمیشه، شما توی بازی می خوای فریم رو تست بگیری اول V sync رو خاموش کن، بعد هم ببین روی چه رزولوشنی و چه AAیی هست.

مصرف 3570 با 2300 برابر یا کمتره، مگر اینکه بخوای اورکلاک کنی.

تفاوت این دو تا پردازنده توی بازی اونقدرا هم که شما فکر می کنی زیاد نیست، همین بازیی که مثال زدی کارت گرافیک گلوگاهش هست، نه پردازنده، بنابراین با ارتقای پردازنده چیزی عوض نمیشه، شما توی بازی می خوای فریم رو تست بگیری اول V sync رو خاموش کن، بعد هم ببین روی چه رزولوشنی و چه AAیی هست.

مصرف 3570 با 2300 برابر یا کمتره، مگر اینکه بخوای اورکلاک کنی.
آخه قبل اینکه 670 بگیرم 560ti داشتم... دوست منم یه کامپیوتر داشت فتوکپی سیستم من با این تفاوت که سی پی یوی اون 2500k oc بود و مال من 2300 ....فقط همین یه تفاوت.... من اون زمان توی بازی skyrim جاهای شلوغ مثل شهرها لگ داشتم ولی وقتی رفتم خونه ی اونا بازی رو روون اجرا کرد حتی یه فریم هم افت نکرد با همون تنظیمات من.... منم به این نتیجه رسیدم که توی سیستم من این cpu هست که گلوگاهه...:d

آخه قبل اینکه 670 بگیرم 560ti داشتم... دوست منم یه کامپیوتر داشت فتوکپی سیستم من با این تفاوت که سی پی یوی اون 2500k oc بود و مال من 2300 ....فقط همین یه تفاوت.... من اون زمان توی بازی skyrim جاهای شلوغ مثل شهرها لگ داشتم ولی وقتی رفتم خونه ی اونا بازی رو روون اجرا کرد حتی یه فریم هم افت نکرد با همون تنظیمات من.... منم به این نتیجه رسیدم که توی سیستم من این cpu هست که گلوگاهه...:d

استدلال شما کاملا درست هست، اما شما داری راجع به Skyrim مثال می زنی که اتفاقا گرافیک سنگینی نداره و با افزایش سرعت پردازنده فریم بالاتری هم میده، این بازی موتور متفاوتی با Crysis داره و بنابراین میشه تاثیر پردازنده رو توی این بازی تایید کرد، من گفتم اگر منظور شما صرفا تجربه ی بازی در Crysis بوده شاید مشکل جای دیگست، اما در مورد این بازی بله، پردازنده رو ارتقا بدید قطعا فریم بالاتری می گیرید

نه تنها در این مورد، بلکه در مورد بازیهایی مثل بتلشیلد3، مکس پین 3 ، Civilization V و بسیاری بازیهای دیگه مخصوصا در صحنه های شلوغ، ارتقای پردازنده فریم شما رو روونتر خواهد کرد.

سلام دوستان مى خواستم براى خريد يك سيستم براى بازى راهنمايى بگيرمبودجه=يك ميليون تا يك ميليون و دويست

بودجه کمه برای سیستم بازی، توصیه ی ما:

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-LE
VGA:GEFORCE GTX 550Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

حدود 1150 تومن میشه.

یه مودم wired
میخواستم که اصلا اذیت نکنه مشکل قطع و وصل شدن و خرابی و این چیزا نداشته باشه قیمتشم خوب باشه زیاد گرون نباشه واسه انلاین بازی کردن و وب گردی و دانلود میخوام ولی بیشتر تمرکز روی بازی کردن و پینگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or