مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام ، 5670 رو از چه برندی بگیرم ، club خوبه به نظر شما ؟ یا xfx ؟

اگر XFXباشه که بهتره، اگر نبود از HIS و سافایر، در آخر هم همون CLUB

سلام .
یه مادربورد m4a79t delux از ایسوز و سی پی یو 955 4x از amd دارم . به همراه گرافیک 5770 ati . دوست دارم یه ارتقایی بدم سیستم را .
دوستان پیشنهادی دارید کدام قطعات را افزایش بدم . راستی 4 گیگ رم 1066 هم دارم

بستگی به بودجه داره، اگر من بگم تمام قطعات رو عوض کن قبول می کنی؟ دلیلش رو نمی پرسی؟!

اگر برای بازی می خوای که الان ارتقای کارت گرافیک و رم سیستم به 8 گیگ از همه چیز واجبتره.

تعویض کارت گرافیک پیشنهاد خوبی میتونه باشه ، بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه نظر داد !
مدل یا خروجی دقیق پاورت رو هم بگو !

اگر فقط گرافیک عوض بشه قیمت استوک گرافیک خودم به علاوه 200 هزار دیگه. پاورم هم 400 وات گرین هست . اگه لازم باشه اونم عوض میکنم.

سلام !خسته نباشید!
من یه سیستم داغون دارم با مشخصات زیر
CPU: AMD Sempron 2800+ 1.61GHz
GPU: nVIDIA GeForce FX 5500 GIGABYTE
MB: nVidia nForce3 250 (Crush K8S2) + CK8S MCP2-S
RAM: 512
شدیدا به راهنمایی شما که واردین احتیاج دارم
1. یک سیستم واقعا عالی بهم پیشنهادکنین ( کارت گرافیک ، مادربرد و ... ) که تا چند سال نیاز به تعویض نداشته باشه در ضمن واسه ریختن بازی ها هم محدودیت نداشته باشه!
2. اگه زحمتی نیست قیمتشم بگین
3. برای ارتقا نیاز به عوض کردن کیس هست یا نه؟
4. یه جای مطمئن هم برای خرید معرفی بکنین( تاکید میکنم مطمئن چون تو این زمینه ها به اندازه ی موهای سرم ، سرم کلاه رفته!!!)

واقعا ممنون!

اگر فقط گرافیک عوض بشه قیمت استوک گرافیک خودم به علاوه 200 هزار دیگه. پاورم هم 400 وات گرین هست . اگه لازم باشه اونم عوض میکنم.
با فروش کارت فعلی + بودجه خودت فک میکنم 280 290 تومنی جمعا بشه میتونی HD6850 با برد SAPPHIRE رو در نظر بگیری.
پاور هم باید تعویض شه پیشنهاد من GREEN GP600A-EU هستش حدودا 108 109 تومن در میاد.
سلام !خسته نباشید!
من یه سیستم داغون دارم با مشخصات زیر
CPU: AMD Sempron 2800+ 1.61GHz
GPU: nVIDIA GeForce FX 5500 GIGABYTE
MB: nVidia nForce3 250 (Crush K8S2) + CK8S MCP2-S
RAM: 512
شدیدا به راهنمایی شما که واردین احتیاج دارم
1. یک سیستم واقعا عالی بهم پیشنهادکنین ( کارت گرافیک ، مادربرد و ... ) که تا چند سال نیاز به تعویض نداشته باشه در ضمن واسه ریختن بازی ها هم محدودیت نداشته باشه!
2. اگه زحمتی نیست قیمتشم بگین
3. برای ارتقا نیاز به عوض کردن کیس هست یا نه؟
4. یه جای مطمئن هم برای خرید معرفی بکنین( تاکید میکنم مطمئن چون تو این زمینه ها به اندازه ی موهای سرم ، سرم کلاه رفته!!!)

واقعا ممنون!
شما بگو چقدر میخوای هزینه کنی بقیه ش با ما ، اینجوری نه شما به نتیجه میرسی نه ما میتونیم درست و حسابی راهنمایی کنیم !

سلام دوستان
لطفا cpu و mb که بشه کاملا از تمام کارایی gtx 580 استفاده کنه (و در آینده 680) رو چی پیشنهاد میدید ؟ (یه پیشنهاد با بوجه متوسط و یه پیشنهاد بدون در نظر گرفتن محدودیت قیمت)

ممنون

دلیلش اینه که هنوز خیلیها فکر می کنن فقط وسترن هارد سرعت بالا داره و دنبالش میرن، جنسش هم کم شده، فروشنده هم قیمت بالاتر میده، وگرنه پایه قیمتشون یکی هست.
پس طبق گفته ی شما از نظر سرعت و کارایی یکی هستند،درسته؟
برای سیستم گیم فرقی نمیکنه کدوم رو بگیرم؟

سلام دوستان
لطفا cpu و mb که بشه کاملا از تمام کارایی gtx 580 استفاده کنه (و در آینده 680) رو چی پیشنهاد میدید ؟ (یه پیشنهاد با بوجه متوسط و یه پیشنهاد بدون در نظر گرفتن محدودیت قیمت)

ممنون
درود
چیز خاصی نیاز نیست و اکثر مادربورد های رده ی میانی هم ساپورت کامل دارن همچنین CPU!
ولی برای دقت بیشتر به این موارد توجه کنید!
1-مادربورد دارای PCI X16 باشد!
2-و اگه بعدا قصد خرید Nvidia سری 600 و یا AMD سری 7000 دارید دقت داشته باشید مادربورد Gen 3 رو ساپورت کنه!

---------- نوشته در 03:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

خیر فرق خاصی ندارند حتی در یه سری بررسی ها کاربران از صدای تولیدی WD ناراضی بودند!
بنده خودم دارم Baracudda البته در حال حاضر رو سیتسم نیست ولی قبلا که بود واقعا هارد پر سرعتی بود
حداقل برای بنده که از Cavier Green استفاده میکردم :d چون دو مدل دیگه Green و Blue هم هستن که سرعت خیلی پایینتری دارن!به خصوص Green!

سلام دوستان

ممنون

این با در نظر گرفتن بودجه متوسط:

CPU:INTEL Core I7 2500K
M/B:ASUS P8Z68V

این هم بهترین قطعات برای بازی بدون محدودیت بودجه:
CPU:INTEL Core I7 3770K
M/B:ASUS P8Z77V-PRO

اگر دقیقا همون مدل دوربالای SEAGATE رو بخرید بله، تقریبا یکی هستن
چیزی که واقعا تفاوت ایجاد می کنه یه SSD سرعت بالا هست، نه هارددیسک معمولی.

دوستان مانیتور 19 اینچ HD یا FULL HD داریم؟؟؟بهترین ها کدوما هستن؟قیمت هم بگید بی زحمت ممنون.
درود
طبق استاندارد جهانی مانیتور های Full HD با رزولیشن 1920 در 1080 از سایز 21.5 به بالا هستند!
چه مقدار بودجه ای شما برای مانیتور در نظر گرفتین؟

درود
طبق استاندارد جهانی مانیتور های Full HD با رزولیشن 1920 در 1080 از سایز 21.5 به بالا هستند!
چه مقدار بودجه ای شما برای مانیتور در نظر گرفتین؟
والا یه مانیتور می خواستم برای کامپیوترم 19 اینچ باشه و HD چون گرافیکم پورت HDMI داره می خوام HDMI وصل کنم...حالا می خواستم بدونم بهترین های بازار کدوم ها هستن و رنج قیمت ها دستم بیاد...
ممنون.

از بین SABERTOOTH Z77 و ASUS - P8Z68 DELUXE کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
مادربورد های سری Sabertooth یک سری خاص هستند که مشابهش در هیچ شرکت دیگه ای نیست!
لینک:ASUS - Motherboards- ASUS SABERTOOTH Z77
ASUS - Motherboards- ASUS P8Z68 DELUXE
برای مقایسه کنار هم توی این لینک برید:
ASUS - Motherboards
بعد از قسمت سمت چپ کمی پایین روی Product Comprison کلیک کنید یک پنجره باز میشه یک بار سوکت رو بزنید 1155 چیپست Z68
و P8Z68_DELUXE Gen 3 رو Add حالا یک بار دیگه روی چیپست Z77 کلیک کنید و SABERTOOTH_Z77 رو Add و مقایسه کنید!
طراحی زیبا و خنکی هم دارند و بیشتر برای کسانی هست که دستی در امور اورکلاک دارن!
گرچه طراحی ظاهریش به غیر از چیپست قدرمتند Z77 واقعا زیباست و بعضا باعث شده کسانی که کلمه ی اورکلاک رو هم
نشنیده اند سمت این برد برن:d!
تفاوت تئوری در این دو تکنولوژی اینتل هست!
Intel Active Management Technology - Wikipedia, the free encyclopedia
Trusted Execution Technology - Wikipedia, the free encyclopedia
ولی تفاوت در عمل زیاد هست مثلا هنگام بازی ها اون هم به دلیل نوع معماری ساخت Z77 هست!
البته مسلما فرشاد عزیز واردتر هستن شاید من چیزی رو از قلم انداخته باشم ;)

---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:44 PM ارسال شده بود ----------

والا یه مانیتور می خواستم برای کامپیوترم 19 اینچ باشه و HD چون گرافیکم پورت HDMI داره می خوام HDMI وصل کنم...حالا می خواستم بدونم بهترین های بازار کدوم ها هستن و رنج قیمت ها دستم بیاد...
ممنون.
آها خوب در اون صورت نیازی به حتمی بودن Full HD ندارید و میتونید از 1600 در 900 استفاده کنید!
رنج قیمتی هست از 190 هزار تومان تا 270 هزار تومان!
چه قیمتی مد نظر شماست؟

آها خوب در اون صورت نیازی به حتمی بودن Full HD ندارید و میتونید از 1600 در 900 استفاده کنید!
رنج قیمتی هست از 190 هزار تومان تا 270 هزار تومان!
چه قیمتی مد نظر شماست؟
قیمت مهم نیست فقط یه مانیتور عالی می خوام دیگه...کیفیت تصویرش خیلی خوب باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or