مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من یه میخوام PC رو وصل کنم به تلوزیون (از این تلوزیون قدیمی هاست) کارت گرافیک من پشتش چندتا خروجی داره که فکر کنم خروجی HDMI هست
مدل کارت گرافیکم 5850 ATI هست میخواستم بدونم کابلی وجود داره که یه سرش بخوره به این کارت گرافیک و یه سر دیگش به فیش های AVI تلوزیون ؟
شما باید VGA Converter بگیری یه سرش VGA میخوره (البته اگه کارتت VGA نداشته باشه باید یه تبدیل DVI به VGA هم بزنی به کارتت) از اونطرف انواع خروجی مثل A/V , S-Video و... در اختیار میذاره !
البته کیفیت به شدت کاهش پیدا میکنه و همینطور هزینه ی بالایی هم داره در کمترین حالت 45 50 تومن در میاد !

سلام
میشه یه پاور خوب معرفی کنید که دوتا 6 پین باشه و برای اورکلاک 560ti و i3 540 کم نیاره!! اگه میشه ارزونترین و با کیفیت ترین مدلو معرفی کنید!!
مرسی

سلام
میشه یه پاور خوب معرفی کنید که دوتا 6 پین باشه و برای اورکلاک 560ti و i3 540 کم نیاره!! اگه میشه ارزونترین و با کیفیت ترین مدلو معرفی کنید!!
مرسی

پاور 600 وات از GREEN کافیه، دو تا کانکتور گرافیکی هم داره. برای اور کردن هم کم نمیاره.

سلام.
من اینجا با کمال تعجب دی وی دی رایتر سامسونگ24x گیر نیوردم!می خواستم بدونم اگه از ایسوس یا liton بردارم (مدل 24x )فرقی میکنه یا بگردم واسه samsung ؟litonرو قیمت دادن 39 اسوس رو هم 34.

شما باید VGA Converter بگیری یه سرش VGA میخوره (البته اگه کارتت VGA نداشته باشه باید یه تبدیل DVI به VGA هم بزنی به کارتت) از اونطرف انواع خروجی مثل A/V , S-Video و... در اختیار میذاره !
البته کیفیت به شدت کاهش پیدا میکنه و همینطور هزینه ی بالایی هم داره در کمترین حالت 45 50 تومن در میاد !

سلام خیلی ممنون از راهنمایی اما در مورد کاهش کیفیت چرا کیفیتش کم میشه ؟ مثلا فرق یه کارت گرافیک با کنسول چیه که وقتی کنسول رو حتی با این فیش های قدیمی
به تلوزیون وصل میکنی کیفیت خیلی خوبی میده به آدم اما کارت گرافیک کیفیتش کاهش پیدا میکنه ؟ دلیلش رو میدونید ؟

در مورد قیمت هم واقعا یه فیش انقدر گرونه ؟

قبلا یه کارت قدیمی 780 انودیا داشتم که یه فیش داشت یه سرش به کارت میخورد یه سرش S-Video بود که به تلوزیون 32 اینچ میخورد
اما وقتی وارد ویندوز میشد کیفیتش وحشتناک افتضاح میشد و در حد بازیهای PS1 میشد :d

اما این کارت گرافیک 5850 ATI شاید فرق کنه و بهتر باشه
ولی بازم واقعا درک نمی کنم چرا یه کنسولی مثل PS3 رو وقتی با بدترین کابل ممکن به تلوزیون وصل میکنی کیفیتش کاملا قابل قبوله اما کارت گرافیک PC انقدر کیفیتش افتضاح میشه ؟

سلام.
من اینجا با کمال تعجب دی وی دی رایتر سامسونگ24x گیر نیوردم!می خواستم بدونم اگه از ایسوس یا liton بردارم (مدل 24x )فرقی میکنه یا بگردم واسه samsung ؟litonرو قیمت دادن 39 اسوس رو هم 34.

می تونی همون Liteon یا بهتر PIONEER رو برداری

دوستان هارد یک ترابیت اینترنال وسترن CAVIER BLACK یا سیگیت چنده؟؟

بعد این Baracudda خوبه؟؟

Baracuda یه سری از مدلهای SEAGATE هست، بعضی از مدلهای فعلیش هم که توی بازار هست دوربالا و 64 مگ کش هستن و با مدلهای WD BLACK فرقی ندارن.

سلام به همه ، مخصوصا فرشید جان عزیز

بهم بگید این کارت خوبه VGA XFX ATI HD5550 1GB DDR3

یا این کارت VGA XFX ATI HD5450 2GB DDR3

یا هیچکدوم :d ، ( خودتون بگید ، تو حدودای 100 تومان )

دلیل این اختلاف قیمت SEAGATE و WD BLACK چیه؟
در صورتی که هردو 7200و64مگ کش هستند!

دلیلش اینه که هنوز خیلیها فکر می کنن فقط وسترن هارد سرعت بالا داره و دنبالش میرن، جنسش هم کم شده، فروشنده هم قیمت بالاتر میده، وگرنه پایه قیمتشون یکی هست.

سلام به همه ، مخصوصا فرشید جان عزیز

بهم بگید این کارت خوبه VGA XFX ATI HD5550 1GB DDR3

یا این کارت VGA XFX ATI HD5450 2GB DDR3

یا هیچکدوم :d ، ( خودتون بگید ، تو حدودای 100 تومان )

گزینه ی آخر، یعنی هیچ کدوم!
اون سابق بود که میشد با 100 تومنکارت خوب خرید الان دلار شده 2000 تومن، پس پایه قیمت هم میشه 200 هزار تومن!

شما دنبال کمتر از 5670 نباش، با 120 تومن هم میشه پیدا کرد.

سلام .
یه مادربورد m4a79t delux از ایسوز و سی پی یو 955 4x از amd دارم . به همراه گرافیک 5770 ati . دوست دارم یه ارتقایی بدم سیستم را .
دوستان پیشنهادی دارید کدام قطعات را افزایش بدم . راستی 4 گیگ رم 1066 هم دارم

سلام خیلی ممنون از راهنمایی اما در مورد کاهش کیفیت چرا کیفیتش کم میشه ؟ مثلا فرق یه کارت گرافیک با کنسول چیه که وقتی کنسول رو حتی با این فیش های قدیمی
به تلوزیون وصل میکنی کیفیت خیلی خوبی میده به آدم اما کارت گرافیک کیفیتش کاهش پیدا میکنه ؟ دلیلش رو میدونید ؟

در مورد قیمت هم واقعا یه فیش انقدر گرونه ؟

قبلا یه کارت قدیمی 780 انودیا داشتم که یه فیش داشت یه سرش به کارت میخورد یه سرش S-Video بود که به تلوزیون 32 اینچ میخورد
اما وقتی وارد ویندوز میشد کیفیتش وحشتناک افتضاح میشد و در حد بازیهای PS1 میشد :d

اما این کارت گرافیک 5850 ATI شاید فرق کنه و بهتر باشه
ولی بازم واقعا درک نمی کنم چرا یه کنسولی مثل PS3 رو وقتی با بدترین کابل ممکن به تلوزیون وصل میکنی کیفیتش کاملا قابل قبوله اما کارت گرافیک PC انقدر کیفیتش افتضاح میشه ؟
خواهش
در مورد کاهش کیفیت VGA Converter که بحثش تخصصیه ولی در همین حد میشه گفت توان خروجی که در اختیار میذاره تا یه حدی هستش ساده بخوایم بگیم بحث سر رزولوشن هستش یعنی کابل VGA طیف وسیعی از Resهارو پشتیبانی میکنه ولی کابل A/V محدود به 480i هستش !
نه فیش نیست یه باکسه معمولا 2 مدل هستش یه سری پاور جداگانه میخواد (کیفیت بهتری دارن) مثل این
arrowd.gif

vid-vga%20plus%20video%20to%20vga%20converter.gif
یه سری هم نیاز به پاور جداگانه ندارن.
فرقی نداره چه 5850 باشه چه کارتای قدیمی تر ، وقتی رابط تصویر A/V باشه رزولوشن به شدت کاهش پیدا میکنه یعنی افت شدید کیفیت !
در مورد TV و Monitor هم یه فرق اساسی دارن Monitorها ساخته شدن واسه نهایت فاصله ی 1 متری ولی TV بسته به نوع تصویر بین 2 تا 5 متر (و بعضی سایزها بالاتر) متغیره حالا خودت مقایسه کن تفاوت این فاصله ها چه بلایی سر کیفیت میاره مثلا فک کن میخوای تو یه "42 TV متن تایپ کنی !
سلام .
یه مادربورد m4a79t delux از ایسوز و سی پی یو 955 4x از amd دارم . به همراه گرافیک 5770 ati . دوست دارم یه ارتقایی بدم سیستم را .
دوستان پیشنهادی دارید کدام قطعات را افزایش بدم . راستی 4 گیگ رم 1066 هم دارم
تعویض کارت گرافیک پیشنهاد خوبی میتونه باشه ، بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه نظر داد !
مدل یا خروجی دقیق پاورت رو هم بگو !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or