سلام می خواستم بپرسم از کجا می تونم ماوس Razer Mamba گیر بیارم آدرس دقیق اگه میشه بدین تهران باشه :d زود اگه میشه بگین فردا برم بگیرم.
سلام خدمت دوستان..
میخواستم 8 عدد PC جمع کنم برای گیم نت و برای هر کدوم هم حدود 750 با مانیتور هزینه کنم.
بهترین پیشنهاد با این مبلغ چی میتونه باشه؟
ممنون
البته هارد رو هم حساب تکنید.
سلام.سیستم خوبیه ولی اگه ممکنه یه تغییراتی توش بدین که واسه بودجه ی 1 میلیون و کارای مولتی مدیا ردیف باشه چون این منظورم از سیستم از خود کیس و مانیتور گرفته تا موس و کیبورده.از نظر گیم هم با پی سی زیاد بازی نمیکنم و کار اصلیم تماشای فیلم و انیمه است.واسم فضای هارد بیشتر مهمتره.ممنون.یتونی اینارو در نظر بگیری :
CPU : intel i5 2400
RAM : adata gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61 usb3
VGA : sapphire hd6870
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x3
حدودا 1.260 در میاد ، در صورتیکه واسه بازی بخوای چون جای تغییرات داره !
شما تو پست قبلی گفتید 1.200 منم طبق همین بودجه پیشنهاد دادم !سلام.سیستم خوبیه ولی اگه ممکنه یه تغییراتی توش بدین که واسه بودجه ی 1 میلیون و کارای مولتی مدیا ردیف باشه چون این منظورم از سیستم از خود کیس و مانیتور گرفته تا موس و کیبورده.از نظر گیم هم با پی سی زیاد بازی نمیکنم و کار اصلیم تماشای فیلم و انیمه است.واسم فضای هارد بیشتر مهمتره.ممنون.
GTX450 که نداریم اگه منظور GTS450ـه که خوب مشخصه بدونه شک 550 سریعتره !
1GB که نیست ، 2GB بین 18 تا 35 36 و 4GB هم در کمترین حالت 57 58 تومن در میاد.
یعنی 300 تومن واسه CPU , RAM و MAIN درسته ؟
CPU : intel pentium g620
RAM : adata gs 4gb 2x2gb ddr3 1333
MAIN : asus p8h61-m le usb3
حدودا 345 350 تومن در میاد ، حالا من خروجی پاورت نمیدونم چقدره ولی ممکنه اینم نیاز به تعویض داشته باشه !
یعنی با 350 تومن میشه یه ارتقاء درست و حسابی داد برای دیابلو 3؟
اگه میشه که عالیه.میشه یا نه؟
خُب الان قیمت 550 چنده؟
کلهم میشه بگید من چقدر باید خرج کنم؟ با 350 تومن حل شدنیه؟
دوست عزیز، کارت 440 اصلا بدرد بازی نمی خوره که لیست کردی اینا رو، چه برسه اینکه بتل هم باشه!دوستان می خوام یک کارت خوب بخرم فقط هم برای بازی خودم الا 250 gts دارم که تو مولتی بازی جهاد3 نمی کشه حالا می خوام از بین کارت های زیر یک رتبه بندی کنه که کدوم برای بازی بهتر .دوتاش که تو لیست می زارم قیمتش 180 تمن که می خوام بدونم نسبت به قیمتش کیفیتش تغییر محسوسی داره یا زیاده
اینم لیست با توجه به بودجه 160 تومنیم
قیمت هم کنارشون نوشتم قراره تا هفته بعدی یکشون رو بخرمم ممنون میشم که راهنمایی کنید
راستی یکی رو معرفی کنید که راحت رو مدیوم low مولتی بازی جهاد3 رو رون باز کنه
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]178:XFX ATI Radeon HD6770 1 GB DDR5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ASUS GT440 1GB DDR5:179
ASUS GT440 1GB DDR3:149
Gainward GT440 1024MB GDDR5:148
Galaxy GeForce GT440:110
این پیشنهاد میشه :من اگه بخوام یه کامپیوتر جمع کنم با قیمت 1تومن تا یکو 300 چه چیزایی باید بگیرم.(با مانیتور)
البته برای گیمینگ
میتونی اینارو در نظر بگیری (کیس) :دوستان 760 تومن چی میشه جمع کرد حالا 20 تومن بالا پایین مهم نیست
با قیمت بازار بگید
من اگه بخوام یه کامپیوتر جمع کنم با قیمت 1تومن تا یکو 300 چه چیزایی باید بگیرم.(با مانیتور)
البته برای گیمینگ
دوستان 760 تومن چی میشه جمع کرد حالا 20 تومن بالا پایین مهم نیست
با قیمت بازار بگید
داش فرشید میتونی چنتا قلم نوری خوب تو رنج قیمت 50 تا 100 تومن برام پیدا کنی ؟
ممنون
با 400 تومن میشه؟ یا با 500 تومن یه ارتقا درست و حسابی؟ فوقش کمی صبر تحمل میکنیم.