مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان.
1-از بین دو کارت AMD 6970 و GTX 570 کدوم رو پیشنهاد میکنید و کدوم در رزولیشنهای HD راندمان بهتری دارند؟ ودر بازی ها؟ قیمت دقیق این دو کارت رو بفرماید؟
2-کارت GTX 560 TI نسبت به دو کارتی که عرض کردم در بالا چند درصد راندمان کمتری داره؟قیمت دقیق این کارت رو هم بفرمایید؟
3-من میخواستم مانیتور BX2285 سامسونگ رو بگیریم اما یه سوال داشتم میخواستم بدونم سرعت بازسازی تصویر (screen refresh rate) این مانیتور در رزولیشن 1920در 1080 چند هرتز هست؟و اگه قیمت دقیق این مانیتور ور هم دارید ممنون میشم بگید البته شاید جای سوال سوم اینجا نبود اما شما ببخشید دیگه پیشاپیش ممنون از پاسخگویتون

1-کارت 6970 درصدی از کارت GTX 570 سریعتر هست در کل، اما زیاد از لحاط کارایی فرقی ندارن، هر دو هم برای رزولوشن HD مناسبن، کارت 6970 رو که نمی دونم، اما GTX 570 اگه پیدا بشه بین 700 تا 800 تومن نوسان داره
2- حدود 20 درصد از 570 ضعیفتر هست، اگر موجود باشه حدود 520 تا 600 تومن قیمت داره
3-تمام مانیتورای معمولی بازار 60 هرتز هستن، فقط مدلای 3D هستن که 120 هرتز هم کار می کنن. فعلا موجود نیست.

1-
3-تمام مانیتورای معمولی بازار 60 هرتز هستن، فقط مدلای 3D هستن که 120 هرتز هم کار می کنن. فعلا موجود نیست.
ببخشید که بازم سوال میکنم اون وقت این 60 هرتز چشم رو اذیت نمیکنه چون مانیتورهای CRT وقتی سرعت بازسازی تصویرشون رو 60 هرتز هست به شدت چشمو اذیت میکنن فکر میکنم منظورتون این بود که در رزولیشنی که گفتم 60 هرتز هست و در رزولیشنهای پایین تر سرعت بازسازی بالاتری دارند؟درسته؟

ببخشید که بازم سوال میکنم اون وقت این 60 هرتز چشم رو اذیت نمیکنه چون مانیتورهای CRT وقتی سرعت بازسازی تصویرشون رو 60 هرتز هست به شدت چشمو اذیت میکنن فکر میکنم منظورتون این بود که در رزولیشنی که گفتم 60 هرتز هست و در رزولیشنهای پایین تر سرعت بازسازی بالاتری دارند؟درسته؟

نخیر، سیستم بازسازی تصویر در LCD ها کاملا فرق می کنه با CRT و در هیچ سرعتی باعث پرش تصویر نمیشه، چون ساختار نمایش رنگها در صفحات کریستال متفاوت هست. سرعت اسکن صفحه با تفنگ الکترونی روی فسفرهای تیوب بود که باعث پرش مداوم تصویر بود که این کار در LCD انجام نمیشه، در واقع این 60 هرتز هم سرعت بروز رسانی تصویر دریافتی از گرافیک هست و به هیچ وجه مشکل CRT ها رو نداره و درتمام رزولوشنها هم یکسان و 60 هرتز هست.

ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﺬ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﮐﺎﺭﺕ ﮔﺮﺍﻓﯿﮑﻤﻮ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﻢ ﺗﺎ 400 ﺗﻮﻣﻦ ﭼﯽ ~ﯾﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﺪﯾﺪ؟ﺍﻻ ﻥ ﺩﻭﺗﺎ 5670 ﮐﺮﺍﺱ ﻓﺎﯾﺮ ﺩﺍﺭﻡ cpu:core i5 760ram:4gmb:p7p55deluxecase:haf932coolermaster

آخرین ویرایش:
من میخوام دسته بازی بگیرم برای بازی reyman که بتوانم دونفره بازیش کنم
برای خرید چه چیزایی و مد نظر قرار بردم ؟
و اینکه در مورد دسته بازی، لازم هست حساسیت نشون بدم ؟ یا همشون یه جورن
اگر مدلی و مدنظر دارید بگید

سلام.
من میخوام یه سیستم ببندم واسه گیم،اینها خوبن؟:
Power:GREEN - GP885B
MB:ASUS - P8P67 LE
CPU:Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K
VGA:
ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DC2 TOP
Ram:
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB)

مادربرد ASUS - P8P67 LE با ASUS - P8H61 چه فرقی داره؟کدوم بهتره؟
این سیستم در چه سطحیه؟
ممنون.....

الان دی وی دی رایتر سامسونگ چنده؟
و با 50 تومن چه اسپیکری می تونم بگیرم؟

حدود 30 تومن هست، با 50 تومن می تونی اسپیکر CREATIVE A335 رو بخری.

خود سازنده که مدل خاصی رو توصیه نکرده، ولی گیم پدهای USB طرح XBOXیی که با ویندوز 7 سازگاری کامل داشته باشند یا حتی کنترلرXbox 360 Controller for Windows توصیه میشه.
دسته های ارزون و برند متفقه معمولا سازگاری کامل با همه ی بازیها ندارند و زودتر هم خراب میشن.

سلام.
من میخوام یه سیستم ببندم واسه گیم،اینها خوبن؟:
Power:GREEN - GP885B
MB:ASUS - P8P67 LE
CPU:Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K
VGA:
ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DC2 TOP
Ram:
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB)

مادربرد ASUS - P8P67 LE با ASUS - P8H61 چه فرقی داره؟کدوم بهتره؟
این سیستم در چه سطحیه؟
ممنون.....

سیستم خیلی خوبیه، فقط بهتره رم رو به پک 8 گیگ (2*4 گیگی) تغییر بدی که هم راندمان کلی سیستم بهتر بشه و هم برای بازیهای در راه محدودیتی ایجاد نشه.
مدل LE هم تعدادی پورتهای اضافی USB و SATA از مدل اصلی رو نداره و فازهای کمتری هم داره، انتخاب حداقل برای پردازنده ی سری K هست.

Logitech F510 رو یه سرچ یکن. اگه مشکلی نداشته باشه با این گیم، از تمام دسته ها بهتره.

سلام
یه سیستم میخام با بودجه 700(گیم و فیلم HD) بدون هارد,بدون dvd و بدون مانیتور فقط کیس.ممنون میشم راهنماییم کنید

میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : evga gts450 1gb
POWER : green gp600a-eu
CASE : green magnum 2

حدودا 790 تومن در میاد دیگه کمتر از این معنی بازی نمیده !
سلام
قیمت اینها رو میخواستم :
Gigabyte P61-DS3-B3
Cori5 2500K
evga 560TI
همچنین میخواستم بدونم الان موجود هست ؟
P61-DS3 که نداریم اگه منظورت GA-P67-DS3-B3 هستش که موجود نیست.
2500k اگه گیر بیاد بین 420 تا 440 متغیره.
560Ti با برد EVGA هم بین 500 تا 520 در میاد.

آخرین ویرایش:
سلام من میخوام یه سیستم تا 3 حداکثر 3.5 جمع کنم فقط میخوام مانیتور زیر 23 نباشه و واسه کار 3d max هم خوب جواب بده
مرسی

CPU:INTEL Core I7 3930K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79
VGA: GTX 550 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN INFINITY
MONITOR:SAMSUNG BX2485 PLUS

این با اولویت رندر 3DMAX هست، حدود 3490 درمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or