مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه سیستم در حد 1.200.000 بگید ...

با 1250 میشه این سیستم رو با اولویت گیم خرید:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 550Ti 1GB
HDD:Seagate 7200.12 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3

من دنبال یه پرینتر هستم که در روز بتونه 500 تا برگ نوشته چاپ کنه و قابلیت چاپ دو رو رو هم داشته باشه روی دیسک هم بتونه چاپ رنگی بزنه قیمت هم حدود 400 ت باشه
ممنون میشم 2 ، 3 مدل رو معرفی کنید تا با همدیگه مقایسشون کنم

مدلهای Epson Stylus P50 هست و CANON Ip4700.

Last edited by a moderator:
اين مانيتور px23720 plus رو هرچي تو سايت سامسونگ گشتم پيدا نكردم،بعدها فهميدم اين همون مدل px2370 هست كه متخصصان شريف و با فهم سام سرويس دست بردن داخل پنل هاش بعد به اسم px23720 plus دادند بيرون همون حكايت رنگ قناري!!!:d
از بين اينها كدوم رو پيشنهاد مي كنيد؟
samsung-px23720-plus
samsung-bx2485-plus
samsung-bx2285-plus
بين دو مدل bx بالا به جز اينچ بيشتر تفاوتي بينشون از نظر كيفيت هست؟
اصلا مدل غير plus اينها بازار موجود هست،ميدوني كه من به plus حساسيت دارم،همون جرياني كه گفتم!!!:d

آخرین ویرایش:
آقا فرشید ممنون از پاسخی که دادید.
اگه میشه واسه این مشخصات هم یه راهنمایی کنید.
یه پیرینتر می خوام سیاه سفید فقط می خوام متن باهاش چاپ کنم در روز بتونه 500 تا برگ نوشته چاپ کنه و قابلیت چاپ دو رو داشته باشه قیمت هم حدود 400 ت باشه
با تشکر

ممنون فرشید خان .
خیر مدل 3d که نمیخوام و اپل و دل هم که دیگه هیچی :دی

اما تو معمولی ها شما SAMSUNG BX 2485 رو به جای LG IPS226v پیشنهاد میکنید ؟ من تاخیرش برام مهم نیست فقط زاویه واسم مهمه . البته نمی دونم سامسونگه ips هست یا خیر

ممنون از لطف شما

سامسونگ توی بازار ما IPS نداره، اگر زاویه دید اولویت هست همون مدل LG برای شما مناسبه.

اين مانيتور px23720 plus رو هرچي تو سايت سامسونگ گشتم پيدا نكردم،بعدها فهميدم اين همون مدل px2370 هست كه متخصصان شريف و با فهم سام سرويس دست بردن داخل پنل هاش بعد به اسم px23720 plus دادند بيرون همون حكايت رنگ قناري!!!:d
از بين اينها كدوم رو پيشنهاد مي كنيد؟
samsung-px23720-plus
samsung-bx2485-plus
samsung-bx2285-plus
بين دو مدل bx بالا به جز اينچ بيشتر تفاوتي بينشون از نظر كيفيت هست؟
اصلا مدل غير plus اينها بازار موجود هست،ميدوني كه من به plus حساسيت دارم،همون جرياني كه گفتم!!!:d

PX23720 مدل ایرانی PX2370 خود SAMSUNG هست، البته فقط اسمش عوض شده و چیزیش اینجا تولید نمیشه
بین اون سه مدل هم تفاوت کیفیتی محسوسی وجود نداره، رزولوشن همشون یکی هست.

آقا فرشید ممنون از پاسخی که دادید.
اگه میشه واسه این مشخصات هم یه راهنمایی کنید.
یه پیرینتر می خوام سیاه سفید فقط می خوام متن باهاش چاپ کنم در روز بتونه 500 تا برگ نوشته چاپ کنه و قابلیت چاپ دو رو داشته باشه قیمت هم حدود 400 ت باشه
با تشکر

توی سوال قبلی که تمام خصوصیات رو یکجا نوشته بودی!
اما باری این یکی می تونی از مدلای HP Laserjet PRO مثل مدل DN1606 یا Laserjet 2055D انتخاب کنی، اولی حدود 370 تومن و دومی حدود 500 تومن هست، سامسونگ هم مدل 2955 داره که دو رو چاپ می کنه.

سلام بچه ها
من فردا میخوام یه سیستم واسه گیم ببندم
بین این مدلها گیر کردم یه راهنمایی لطفا
AM3 - Phenom II X6 1075T - 3.0GHz
AM3 - FX-6100 - 3.3GHz - X6
AMD A8-3670K Unlocked Llano 2.7GHz Socket FM1
در مورد گزینه دومی و سومی اطلاعی ندارم ،لطف کنید بگید phenom بهتره یا این دو مدل
ممنونم

توی اینا که Phenom II X6 1075 از بقیه سریعتره، اما برای سیستم بازی کارت گرافیک اولویت اول هست، اول اون رو بالاترین مدل بردار و بعدا فکر انتخاب پردازنده باش
در محدوده ی قیمتی یکسان پردازنده های Intel Core i3/i5 انتخابهای بهتری هستن.

آخرین ویرایش:
سلام
دنبال هارد اکسترنال 1ترابایتی میگشتم.چی پیشنهاد میدین؟من خودم اینو مد نظر دارم ADATA Classic CH11 1TB External HDD البته قیمتش رو زده 211 تومن ولی فکر کنم بیشتر باشه

آخرین ویرایش:
سلام
دنبال هارد اکسترنال 1ترابایتی میگشتم.چی پیشنهاد میدین؟من خودم اینو مد نظر دارم ADATA Classic CH11 1TB External HDD البته قیمتش رو زده 211 تومن فکر کنم بیشتر باشه
هارد اکسترنال 1 ترابایتی هم از 260 تومن هست به بالا، بسته به برندش داره.

Last edited by a moderator:
براي گيم بين اينها كدوم رو پيشنهاد ميديد؟
ASUS-ML229H
ASUS-ML239H
PX2370
BX2285
مدل ايسوزه IPS و 5MS هست،ولي شنيدم زياد فرقي با 2MS نداره.

من PX23720 یا BX2285 رو توصیه می کنم، پنلهای IPS از ASUS با اینکه خوبن ولی بازم برای گیم اولویت ندارن.

براي گيم بين اينها كدوم رو پيشنهاد ميديد؟
ASUS-ML229H
ASUS-ML239H
PX2370
BX2285
مدل ايسوزه IPS و 5MS هست،ولي شنيدم زياد فرقي با 2MS نداره.
درود عزیز 2285 که دیگه گیرت نمیاد برا 6 ماه پیش بوده تولیدش قطع شده می تونی 2370 بگیری البته اون هم گرون هست سر 1 اینج تقریبا 80 تومان باید بیشتر پول بدی
ایسوس هاهم خوب هست اون 5 میلی هم اصلا به چشم نمیاد

درود عزیز 2285 که دیگه گیرت نمیاد برا 6 ماه پیش بوده تولیدش قطع شده می تونی 2370 بگیری البته اون هم گرون هست سر 1 اینج تقریبا 80 تومان باید بیشتر پول بدی
ایسوس هاهم خوب هست اون 5 میلی هم اصلا به چشم نمیاد

مدل 2370 بازار موجوده،يا همشون از بركات سام سرويس بهره بردند و شدند 23720 حرفه اي :دي:d

مدل 2370 بازار موجوده،يا همشون از بركات سام سرويس بهره بردند و شدند 23720 حرفه اي :دي:d

قبلا که گفتم، اینجا به اسم 23720 فروخته میشه و همون مدل هست، اگر هم 22 اینچش نباشه بهترین انتخاب همین مدل هست. از CNet و سایتهای دیگه هم نشان کیفیت گرفته.

امکان اختصاصی این مدل هم سنسور Ambient Light هست که می تونه با توجه به نور محیط بصورت اتوماتیک نور مانیتور رو تنظیم کنه.

با سلام به شما دوستان عزیز:d
من میخوام کل قطعات کیسم رو عوض کنم و سوالم اینه که تا یک میلیون تومان بهترین سخت افزارهایی که موجوده رو بگین ! از جمله : cpu,power,vga,mainboard,ram
سیستمی میخوام که هم به درد gaming بخوره و هم به درد کار با نرم افزار های برنامه نویسی سنگین و مدل سازی بخوره!
ممنون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or