مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
من الان روی سیستمم رم CORSAIRE 4GB 2x2GB 1600 دارم. میخوام ببینم میتونم 2 تا 4 گیگ دیگه بندازم که بشه 12؟؟
یا باید بیخیال این فعلیا بشم؟
اگه ممکنه قیمت رم 8 گیگ و 12 گیگ هم لطف کنید.
ممنون

سلام.
من الان روی سیستمم رم CORSAIRE 4GB 2x2GB 1600 دارم. میخوام ببینم میتونم 2 تا 4 گیگ دیگه بندازم که بشه 12؟؟
اگه ممکنه قیمت رم 8 گیگ و 12 گیگ هم لطف کنید.
ممنون

قرار دادن رم های بیشتر بستگی به مادربرد شما و توانایی پردازنده شما دارد،مدل مادربرد رو ذکر کنید
CORSAIRE 8GB 2X4GB 1600 XMS3 قبل عید 150.000 تا 160.000 بود!!!:d

آخرین ویرایش:
سلام.
ممنون

شما باید یا ماجولهای فعلی رو عوض کنید و بجاش پک 8 گیگی( دوتا 4 گیگ) بزارید
یا کنار همین ماجولها 2 تا دوگیگی دیگه از همین مدلی که دارید بزارید، ترکیب 12 گیگی برای مادربرد شما نداریم، یا 4 گیگ یا 8 گیگ یا نهایتش 16 گیگ.

خود مین نهایت CPUیی که ساپورت میکنه C2Q Q9650 هستش ، اما تو بازار نسلش خیلی وقته که منقرض شده و نهایت مدلی که پیدا بشه فک میکنم E7500 باشه که اینم ارزش خرید نداره بطور کلی این مین دیگه ارزش ارتقاء نداره ، در مورد VGA که مشکلی نیست هر مدلی خواستی میتونی بندازی روش ولی خوب نسبت به مدل و نوع CPU افت کارایی داره .

دوستان با بودجه 4 میلیون چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟همراه با مانیتور؟ گرافیک هم 590 باشه

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67-Deluxe
VGA:Geforce GTX 590 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 3 60GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN
CASE:GREEN X9
MONITOR:SAMSUNG BX2485 PLUS

حدود 4290 تومن میشه. البته اگه 590 بتونی پیدا کنی. اگه 680 برسه خرید اون بجاش توصیه میشه.

دوستان من MB p5k asus دارم و رمم هم 4G هست میخواستم ببینم مٍینم قابلیت ساپورت یه رم 2 G دیگه رو داره یا نه

اگه الان یه ماجول 4 گیگی داری باید یکی دیگه عین همین روی مادربرد نصب کنی
اگه دو تا دو گیگی روی مادربرد و توی 2 تا اسلات نصب هست باید دو تا دو گیگی دیگه روی مادربرد نصب کنی که هر 4 تا اسلات پر بشه.

سلام
کسی خبر داره سامسونگ این مدل 23 اینچ S23A750D رو وارد کرده یا نه

باید صبر کنی برای بعد از تعطیلات، قبل از عید که خبری نبود.

مانیتور بهتر از اینا هم هست؟منظورم تو ایران و قیمت مهم نیست
SAMSUNG BX2485
ASUS 236H 3D
اول میخواستم سامسونگ رو بگیرم یعد دیدم اسوس 120هرتز هست بهتره.چند تا سوال:
1.هر دوتا 1080p و full hd هستن؟
2.هر دوتا led هستن؟
3.اسوس فقط بازی ها و فیلم های سه بعدی رو 120 هرتز نشون میده یا 2 بعدی ها رو هم 120 هرتز نشون میده؟
4.برای اسوس باید هر موقع که میخوایم باهاش کار کنیم باید عینکشو بزنیم؟

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67-Deluxe
VGA:Geforce GTX 590 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 3 60GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN
CASE:GREEN X9
MONITOR:SAMSUNG BX2485 PLUS

حدود 4290 تومن میشه. البته اگه 590 بتونی پیدا کنی. اگه 680 برسه خرید اون بجاش توصیه میشه.
مادربورد های سری x79 ایسوس و سی پی یو های سری جدید سندی بریج E هم وارد بازار شده می تونی بهشون فکر کنی البته قیمت هاشون هم خیلی بالاست

---------- نوشته در 06:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:29 PM ارسال شده بود ----------

یک سوال داشتم
من 2 تا رم 1 گیگ 1066 DDR2 کورسیر دارم می خواستم 2 عدد رم 2 گیگ 800 کینگستون به سیستمم اضافه کنم می خواستم ببینم مشکلی پیش نمآید رم هام در کل با چه فرکانسی کار می کنند؟ مادربوردمم Craosshare II formula ASUS هستش.

آخرین ویرایش:
مادربورد های سری x79 ایسوس و سی پی یو های سری جدید سندی بریج E هم وارد بازار شده می تونی بهشون فکر کنی البته قیمت هاشون هم خیلی بالاست

---------- نوشته در 06:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:29 PM ارسال شده بود ----------

یک سوال داشتم
من 2 تا رم 1 گیگ 1066 DDR2 کورسیر دارم می خواستم 2 عدد رم 2 گیگ 800 کینگستون به سیستمم اضافه کنم می خواستم ببینم مشکلی پیش نمآید رم هام در کل با چه فرکانسی کار می کنند؟ مادربوردمم Craosshare II formula ASUS هستش.

بله، X79 هم یه دو ماهی هست توی بازار ما هستن، اما قیمت قطعاتش به بودجه ی ایشون نمی خورد، وگرنه پیشنهاد می شد، در ضمن برای سیستم بازی افزایش راندمان محسوسی نداره، ولی در قدرت پردازشی در رده ی بالاتری هست.

روی سیستم خودتون هم بهتره از ماجولهای هم ظرفیت و هم مدل استفاده کنید، ممکنه با رمهای قدیمی کار کنن، ممکن هم هست کار نکنن، ولی احتمال زیاد کار می کنن، اما با فرکانس ماجولهای کندتر که میشه 800 مگاهرتز.

سلام آقا فرشید من دوتا راهنمایی لازم دارم
یکی در موردم مودم وایرلس هستش دنبال یه مودم تا سقف 110-20تومن هستم (ترجیهن پورت اترنت 4 تایی باشه)

ویه ال ای دی تی وی فول اچ دی (سه بعدی بود چه بهتر) تا سقف یک و دویستم (کارت گرافیکم 580 هستش)

یادش به خیر تو پاییز یه سیستم توپ با گرافیک 560ti می تونستیم ببندیم با بودجه ی یه تومن ! ولی الان ... ! وا حسرتا !
الان یه سیستم خوب با گرافیک 560ti بخوایم ببندیم چند در میاد ؟ (فقط کیس و محتویاتش)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or