بنده اول گفتم که یه گرافیک 6770 دارم . می خواستم ببینم میشه با یه 6970 کراس فایر کرد یا نه که شما فرمودین زیاد جالب از آب در نمیاد.
حالا تو همون رنج قیمت چی هست ؟ ارزون تر هم باشه که چه بهتر !
B : MSI-p67A-GD55
CPU : Core i5 2500k
Power : GP600A-EU
روی مین برد هایی که سوکتشون 2011 هست میشه از CPU با سوکت 1366 استفاده نمود؟
الان مادربردی که PCIE 3.0 داشته باشه تو بازار از چه قیمتی شروع میشه؟
GA-X79-UD3 قیمتش چنده؟
درود
دوستان مثل انکه برد p8p67 خیلی گرون شده و تقریباً با برد MSI Z68A-G45 G3 هم قیمت شده.
آیا این برد ارزش خرید داره در مقابل اون برد ASUS ؟
ممنون.
دوستان میخواستم یه سیستم ببندم ، این مشخصات فعلا مد نظرمه که سیستم دوستمه و با این قیمت ها حدود 2 ماه پیش گرفته . قیمت ها الان چقدر فرق کرده ؟ شما چیز دیگه ای پیشنهاد نمیدید ؟ برای گیم هست بیشتر . حد نهایت پولی که میدم هم 1300000 ئه . مانیتور و موس و اسپیکر و اینا رو نمیخواد حساب کنید
cpu= 1055amd x6 195 toman
main= asrk870 148 toman
ram4gbskillddr3 65 toman
vga 2gb HD 6970 495 toman
power mamexn600w 95 toman
مال خودم نیست ولی مشخصاتش:
رم:2 gig
گرافیک:9600 gt
پردازنده:core 2 due 8400
چیزی نیست بتونم با همین 6770 کراس فایر کنم ؟ تازه خریدمش دلم نمیاد روش الکی ضرر کنم
اگه همون 6970 یا 6950 رو کراس فایر کنم احتمال باگ و اینا خیلی زیاده ؟
قیمتها الان حدود 50درصد گرونتره، این قیمتا به تاریخ پیوسته!!
CPU:INTEL Core I5 2300
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600w GREEN
CASE:GREEN X3
این سیستم به پول شما می خوره، گرافیک رو هر چی تونستی بالاتر ببر تا به راندمان 6970 برسه

سلام دوست عزیز،واقعا از جوابگوییت ممنونم!این که میبینی سوال پرسیده دوستمه! در واقع این منم که میخوام سیستم ببندم!:d
چند تا سوال دارم!
1.این سیستمی که شما پیشنهاد دادی از اینی که میخوام ببندم بهتره؟
2.cpu پیشنهادیه شما 5 هسته ایه؟کاراییش خوبه؟
3.سیستمی که خودم میخوام ببندم قیمتش الان چقدره؟
4.نظرت در مورد main ی که خودم میخوام ببندم چیه؟آخه بهم گفتن همچین مالی نیست!:dو در مقایسه با بقیه ی سیستم ضعیفتره!آخه من برام مهمه که فردا،پس فردا اگه خواستم یه چیزی رو ارتقاء بدم به مشکل برنخورم!
5.ram 4 gig به نظرتون کافی هست؟نمیدونم چرا هی فکر میکنم که 4 گیگ کمه!:dیعنی تو بازیا به مشکل برنمیخورم؟
6.کارت گرافیک 6970،کارت گرافیکه خوبی هست؟یعنی از هرنظر عالیه؟چون شنیدم سری کارتهای 7000 هم وارد بازار شدن!
7.این کارت گرافیکی که شما گفتید قویتره یا 6970؟البته فکر کنم 6970 قوی تر باشه!:dاین که شما گفتید چقدره قیمتش؟
یه چیزی هم بگم،همه بهم میگن که cpu حتما amd ببند!هم ارزونتره هم کاراییش بهتره!
ببخشی اگه سوالام مبتدیانست!ولی واقعا نیاز دارم که یه آدم مطلع و سیستم شناسو خلاصه این کاره راهنماییم کنه!آخه میدونی که اصولا ما ایرانیا هرچی ازمون سوال کنن هیچوقت نه نمیگیم!:dمنم برای سیستم از هر کی سوال میکنم یه چیزی میگه!واقعا خسته شدم!
اگه به سوالام جواب بدی،یه دنیا ممنونت میشم!@};-:d
راستی اینم یادم رفت بگم!حتما قیمت سیستم پیشنهادیه خودمو بهم بگو!نهایتا اختلاف قیمتو از باباهه پول میگیریم دیگه!:d
خیلی ممنون از جوابت1-اگه بهتر نبود که پیشنهاد نمی دادم!
2-خیر، 5 هسته ای نداریم، 4 هسته ای هست، اما از 6 هسته ای AMD خیلی جاهاه بهتر عمل می کنه.
3-قیمت ندارم الان
4-برای پردازنده ی AMD انتخاب بدی نیست، اما اگر بخوای پردازنده ی سری FX بگیری بهتره چیپ ستش هم از سری 970 یا 990 باشه، این مادربردا هر چی هم باشن جای ارتقای زیادی ندارن برای AMD
5-فعلا کافیه ولی 8 گیگ بگیری بهتره
6-بله خوبه، سری 7000 هم یه 40 درصدی قویترن اما وارد بازار ما نشدن، بیان هم قیمتشون فضایی هست اولش، حدود 1 تومن ...
7- خب 6970 قویتره، ولی به بودجه ی شما نمی خورد کارت بالاتر، این کارت حدود 300 تا 350 هست الان
7.5- همه بیخودی می گن، اطلاعاتشون ناقص یا قدیمیه!

یعنی دلار ارزون میشه یا قیمته قطعات میاد پایین؟دوست دارم تحلیل اقتصادیتو از بازار ارز بشنوم!:d خیلی ممنون از جوابت
این وسط سوال پیش میاد که
1.منظور من از بهتر بودن سیستمه شما تو کارایی بود ها!یعنی سیستمه پیشنهادیه شما چطوری از اینی که من گفتم بهتره وقتی که قیمتش پایینتره؟کارت گرافیکشم هم که پایینتر از 6970 ؟ و CPU رو هم نفهمیدم که بلاخره ماله من بهتره یا مال شما؟:d
2.من که به احتمال زیاد میخوام همین 6970 رو بگیرم!چشممو گرفته بدجور:d!میخواستم ببینم با توجه به اینکه کارت گرافیکم ATI میشه! CPU اگه amd باشه بهتره یا INTEL ؟اصلا ربط داره؟یعنی فرقی داره؟بقیه ی قطعاتم همینطور؟
3.پس شما میگید همین main هم خوبه ولی اگه بتونم از سریه 900 به بالا ببندم بهتره!اختلاف قیمتو نمیدونید چقدر میشه بین این 2 تا؟
4.راستی یه چیزی،در مورد رم:با این main اگه 4 گیگ ببندم بعدا اگه خواستم میتونم یه 4 گیگه دیگه کنارش بذارم؟:d
5.بعد اینکه به نظرتون الان با این قیمتا و شرایط قبل از عید سیستمو بگیرم بهتره یا بعد از اون؟چون میگن که قیمتا بعد عید میاد پایین!یعنی دلار ارزون میشه یا قیمته قطعات میاد پایین؟دوست دارم تحلیل اقتصادیتو از بازار ارز بشنوم!:d
پیشاپیش از جوابگوییت ممنونم!@};-:dتا همینجا هم کمک بزرگی بهم کردی!
سلامدرود .
من دنبال یه کارت گرافیک میگردم حدود 200 تا 250 تومن . در واقع سیستم قبلیم هست که فقط کارت گرافیک نداره .
فقط از محصولات Nvidia باشه چون دل خوشی از Ati ندارم .
خودم دنبال 8800 GTS یا GTX و 260 یا 280 GTX میگشتم ولی چون قدیمی بودن اصلا پیدا نمیشه .آقا فرشید فکر کنم یادشه . همون کیسی که آوردم 6970 داشت نعره میکشید .
یکی بهم گفت 460 GTX خوبه , نظر شما چیه ؟؟؟
مشخصات سیستم قبلیم
M/B : P5K
CPU : CORE 2 DUO
POWER : 600 W COOLERMASTER
RAM : 2*2 GIG PATRIOT
فن CPU ازش جدا شده , باید با چسب سیلیکون بچسبونم ؟؟؟؟
DVD Writer پلکستور الان چنده ؟؟؟