مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من یه گرافیک ATI Radeon HD 6770 1 GB GDDR5 Sapphire دارم . می خواستم ببینم میشه با یه 6970 کراس فایر شه ؟
سری گرافیک های 7000 کی میان ؟ ارزش صبر کردن رو داره ؟
MB : MSI-p67A-GD55
CPU : Core i5 2500k
Power : GP600A-EU

شرمنده که این همه مزاحم دوستان می شوم ...

میخوام یه سیستم ببندم بر پایه CPU AMD FX 6100 ؛ فروشنده بهم توصیه کرد که به جای Main Board مدل ASUS M5A97 Pro از Fatality 990 FX Pro استفاده کنم چون بعداً در ارتقا به مشکل نخورم. دلیل خوبی هم آورد ولی یادم نیست. یه چیزایی در مورد چیپست 970 مین بورد و این چیزا می گفت ...
به نظرتون کار درستی ـه این کار !؟

بعداً میخوام RAM Crossair XMS3 PC 8GB Dual Channle ببندم. ولی مانده ام که با چه باسی باید باشند ! توی این مورد هم کمکم کنید ممنون میشم.

در آخر : تولید مونیتور Samsung LCD P23500 متوقف شده !؟ چون بهم گفتند الان فقط از این سری P27500 موجوده ! 27500 از مدل قدیمی تر ، بهتر است !؟

با بودجه ای یک نیم ملیونی چه سیستم پیشنهاد میدید ؟
امکان ارزون شدن قیمت ها بعد عید هست ؟

با شرایط موجود ارزون شدن قیمتها بعید به نظر میرسه

CPU:INTEL Core I5 2500
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN X3

حدود 1600 تومن میشه

سلام
من یه گرافیک ATI Radeon HD 6770 1 GB GDDR5 Sapphire دارم . می خواستم ببینم میشه با یه 6970 کراس فایر شه ؟
سری گرافیک های 7000 کی میان ؟ ارزش صبر کردن رو داره ؟
MB : MSI-p67A-GD55
CPU : Core i5 2500k
Power : GP600A-EU

شدنش که میشه، ولی راندمان دوتا کارت ناهمگون بهینه نیست، ممکنه باگهایی ایجاد بشه و در کل توصیه نمیشه.
سری 7000 اگه وارد بشن قیمتهای بالایی دارن، فعلا با نرخ دلار فعلی بیشتر وارد کننده ها از واردات قطعات گرون قیمت خودداری می کنن.

سلام،بهترین کیسی که با 800 هزار تومان میشه ارتقا داد چیه؟

کیست چیه که می خوای ارتقا بدی؟!
باید بدونیم که اولویت ارتقای کیس شما با چه قطعاتی هست.

شرمنده که این همه مزاحم دوستان می شوم ...

میخوام یه سیستم ببندم بر پایه CPU AMD FX 6100 ؛ فروشنده بهم توصیه کرد که به جای Main Board مدل ASUS M5A97 Pro از Fatality 990 FX Pro استفاده کنم چون بعداً در ارتقا به مشکل نخورم. دلیل خوبی هم آورد ولی یادم نیست. یه چیزایی در مورد چیپست 970 مین بورد و این چیزا می گفت ...
به نظرتون کار درستی ـه این کار !؟

بعداً میخوام RAM Crossair XMS3 PC 8GB Dual Channle ببندم. ولی مانده ام که با چه باسی باید باشند ! توی این مورد هم کمکم کنید ممنون میشم.

در آخر : تولید مونیتور Samsung LCD P23500 متوقف شده !؟ چون بهم گفتند الان فقط از این سری P27500 موجوده ! 27500 از مدل قدیمی تر ، بهتر است !؟

از لحاظ راندمان، خرید مادربرد و پردازنده AM3 زیاد توصیه نمیشه، چه برسه به اینکه بخواید مادربرد گرونقیمتی مثل 990 FX Pro رو هم بخرید، اما خود مادربردها از لحاظ ساپورت پردازنده تفاوتی ندارن، نمی دونم منظور فروشنده چی بوده.

خرید یه مادربرد P67/Z68 و پردازنده Core i3 2100/2300 یا بالاتر برای بازی توصیه میشه.

برای رم هم باس 1600 یا 1866 توصیه می شه.
از مانیتورها هم هر دو مدلی که گفتی قدیمی هستن و دیگه خرید LCD توصیه نمیشه، از مدلهای LED مثل BX2250 Plus انتخاب کن.

سلام
تفاوت پردازنده FX8100 با 2600K در راندمان چقدر است؟

سریعترین پردازنده ی بولدوزر هم در نمودار راندمان نرمال شده به پردازنده ی Core i5 2500 هم نمی رسه و گاهی اوقات همرده ی Core i5 2300/2400 و در موارد معدودی هم بالاتر ظاهر میشن. دیگه 2600K خیلی بالاتر قرار می گیره.

فرشید جان ، این مونیتور سامسونگ LED BX2250 Plus کابل HDMI هم ساپورت میکنه !؟ برای کار با PS3 بیشتر لازمش دارم ها ...

بعداً اینکه من آنتن Nano 5 دارم برای Wireless. برای اینکه از Wifi کنسولم بتوانم استفاده کنم کدوم Router ها ، با چه مدل و برندی توصیه می شود ؟

سلام
یه مانیتور از ASUS که تو ایران باشه اگه ASUS VG278H باشه که خوبه اگه نه یه مدل پایینتر که باشه.بحر حال عالی باشه حتما HDMI و 1080P و 23 اینچ (نمیخوام خیلی بزرگ باشه که کیفیت بیاد پایین).
گرافیک 580 چنده الان من 2 تا دارم میخوام یکی دیگه بزارم پاورم 1035 گرین و مادر برد ام P8Z68V-PRO .
یه خنک کننده هم برای CPU و سیستم بگید.
ممنون

، این مونیتور سامسونگ LED BX2250 Plus کابل HDMI هم ساپورت میکنه !؟ برای کار با PS3 بیشتر لازمش دارم ها ...

بعداً اینکه من آنتن Nano 5 دارم برای Wireless. برای اینکه از Wifi کنسولم بتوانم استفاده کنم کدوم Router ها ، با چه مدل و برندی توصیه می شود ؟

درود عزیز شما می تونی bx2285 ledسامسونگ بگیری تنها مانیتوری هست که 2 تا hdmiرا ساپورت می کنه از نظر کیفیت هم تا اونجا که من می دونم فعلا جز بهترین مدل های سامسونگ هست

فرشید جان ، این مونیتور سامسونگ LED BX2250 Plus کابل HDMI هم ساپورت میکنه !؟ برای کار با PS3 بیشتر لازمش دارم ها ...

درود عزیز شما می تونی bx2285 ledسامسونگ بگیری تنها مانیتوری هست که 2 تا hdmiرا ساپورت می کنه از نظر کیفیت هم تا اونجا که من می دونم فعلا جز بهترین مدل های سامسونگ هست
برای مانیتور همونطور که دوستمون گفتن BX2285 دوتا ورودی HDMI داره که مناسب کار شما هم هست
برای وایرلس هم فرق زیادی نمی کنه، هر روتری بگیری و به Nano 5 بالا با کابل وصلش کنی می تونه هم کنسول و هم PC رو تحت پوشش بگیره، Dlink 2750 یا Linksys E1000/E2000 مدلای پیشنهادی هستن.

سلام
یه مانیتور از ASUS که تو ایران باشه اگه ASUS VG278H باشه که خوبه اگه نه یه مدل پایینتر که باشه.بحر حال عالی باشه حتما HDMI و 1080P و 23 اینچ (نمیخوام خیلی بزرگ باشه که کیفیت بیاد پایین).
گرافیک 580 چنده الان من 2 تا دارم میخوام یکی دیگه بزارم پاورم 1035 گرین و مادر برد ام P8Z68V-PRO .
یه خنک کننده هم برای CPU و سیستم بگید.
ممنون

برای مانیتور همین BX2285/2485 توصیه میشه، اگر یه مدل حرفه ای 120 هرتز برای تصویر نرمتر و کیفیت بهتر توی بازیها هستید هم مدل ASUS 236HE توصیه میشه، همشون Backlit LED هستن.
کارت گرافیک سوم هم توصیه نمیشه اصلا، چون افزایش راندمانش فقط حدود 30 درصد خواهد بود که توجیه پذیر نیست .

خنک کننده ی پردازنده هم Antec h20 920 توصیه میشه که جوایز بسیاری برده و راندمانش هم در بین خنک کننده های واترکولینگ عالیه. قیمتش هم در حد بهترین خنک کننده های معمولی هست.

برای مانیتور همین BX2285/2485 توصیه میشه، اگر یه مدل حرفه ای 120 هرتز برای تصویر نرمتر و کیفیت بهتر توی بازیها هستید هم مدل ASUS 236HE توصیه میشه، همشون Backlit LED هستن.

خنک کننده ی پردازنده هم Antec h20 920 توصیه میشه که جوایز بسیاری برده و راندمانش هم در بین خنک کننده های واترکولینگ عالیه. قیمتش هم در حد بهترین خنک کننده های معمولی هست.

مدل بهتر ASUS 236HE هم تو ایران داریم ؟قیمت مهم نیست.
Antec h20 920 چند هست؟
خنک کننده برای کل سیستم چی هست؟

مدل بهتر ASUS 236HE هم تو ایران داریم ؟قیمت مهم نیست.
Antec h20 920 چند هست؟
خنک کننده برای کل سیستم چی هست؟

سامسونگ هم دو مدل 120 هرتز داره که توی بازار خودمون ندیدم، بررسیهاشون هم بد نبوده ولی موجود نست، بررسیهای مدل 236 هم خوب بوده
Antec 920 هم 213 تومن هست

کل سیستم که دیگه خنک کننده مجزا نداره، همون فن های کیس کار تهویه رو انجام می دن و طراحی سیستم گردش هوا و قرارگیری فن ها هست که نقش کلیدی در تهویه ی بهینه ی سیستم رو داره.

سلام
هابی هست که ادابتور برق نخواد ؟؟ یعنی برق مورد نیازش رو از همون کابل های شبکه بگیره.(Unmanagment)
مدل وقیمتش رو بگین ممنون میشم.
قیمت TL-POE200 رو هم لطف کنین ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or