مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان

من می خواستم سیستمی در حدود 900 تومن یا یه میلیون بگیرم. لطفاً سیستمی که معرفی می کنید براساس CRU Intel باشه نه AMD .

در ضمن یک بار سیستم پیشنهادی تون رو بدون مونیتور بنویسید و بار دیگر با احتساب مونیتور. یعنی یه سیستم با یه میلیون با وجود مانیتور و سیستم بعدی بدون مونیتور کمتر یه میلیون بشود. بین 900 تا یه میلیون ...

اگر قیمت ریز قطعات هم بنویسید هم سپاسگذارتون می شوم دوستان ...

این با مانیتور :

CPU:Intel Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:ASUS P8H61-M
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 435W
CASE:MAGNUM
Monitor:SAMSUNG 1945
که حدود 1 تومن میشه

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:AMD 5670 1GB
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN HUNTER

میگم من اگه بعدا یه 6770 دیگه بگیرم با همین 6770 فعلی کراس فایر کنم ، از نظر قدرت به 6970 می رسه ؟
اختلافشون ( 6770x2 و 6970) واقعا خیلی زیاده ؟

شدنش که میشه، بیشتر جاها به 6970 میرسه ولی تضمینی نیست توی همه ی بازیها باشه، در ضمن کارتای ارزونقیمت رو معمولا CF یا SLI نمی کنن.

عرضه ی Ivy Bridge که ظاهرا عقب می فته یه دوماه، یعنی دیگه نمیشه روی آپریل حساب کرد
ولی برای پاور با قطعات فرضی با توجه به GTX 670 که مشخص شده TDP اون 300 وات هست باید یه پاور 700 وات به بالا بخری که خیالت راحت باشه، مثل GREEN 775W.
بجز Green هم CORSAIR GS700 از بهترین پاورای دنیا هم فعلا موجوده که 245 تومن هست.

آقا فرشید خیلی متشکرم از پاسختون.
این اینتلم مسخرش رو درآورده. من نوزاد بود این میخواست Ivy تولید کنه. هی امروز فردا میکنه...
راستش من به خاطر اینکه فن پاورم (GREEN) که 3 سال پیش خریده بودم خراب شده یه کم از گرین زده شدم. آخه چرا نباید کیفیتش در حدی باشه که فنش خراب نشه.
به هر حال یه سر به سایتش زدم دیدم 775 نبود که فکر کنم منظور شما 785 بوده. امیدوارم این Made in Japan ها که نوشته راست باشه و افزایش زمان گارانتی کیفیتش رو بهتر کرده باشه. هرچند فکر کنم فنش هنوز چینی باشه چون فقط خازنش رو نوشته ژاپنیه! فرق قیمتش با 885 حدود 17 تومنه انگار پس اگه گرین بخوام بگیرم 885 میگیرم که اگه مثلاً vga بالاتر برداشتم مشکلی پیش نیاد.

245 یه کم زور داره واسه آدم برای پاور 700 . پس CORSAIR رو بیخیال میشم. بین GREEN و AcBel و Cooler Master کدوم رو بردارم؟

بازم ممنون. :">

آقا فرشید خیلی متشکرم از پاسختون.
این اینتلم مسخرش رو درآورده. من نوزاد بود این میخواست Ivy تولید کنه. هی امروز فردا میکنه...
راستش من به خاطر اینکه فن پاورم (GREEN) که 3 سال پیش خریده بودم خراب شده یه کم از گرین زده شدم. آخه چرا نباید کیفیتش در حدی باشه که فنش خراب نشه.
به هر حال یه سر به سایتش زدم دیدم 775 نبود که فکر کنم منظور شما 785 بوده. امیدوارم این Made in Japan ها که نوشته راست باشه و افزایش زمان گارانتی کیفیتش رو بهتر کرده باشه. هرچند فکر کنم فنش هنوز چینی باشه چون فقط خازنش رو نوشته ژاپنیه! فرق قیمتش با 885 حدود 17 تومنه انگار پس اگه گرین بخوام بگیرم 885 میگیرم که اگه مثلاً vga بالاتر برداشتم مشکلی پیش نیاد.

245 یه کم زور داره واسه آدم برای پاور 700 . پس CORSAIR رو بیخیال میشم. بین GREEN و AcBel و Cooler Master کدوم رو بردارم؟

بازم ممنون. :">

کیفیت پاورهای گرین در عرض سال گذشته بهتر شده،منظورم همون 785 وات بود.

بین برندها هم گفتم که، اگه توان برات مهم هست همون گرین، اگر کیفیت خیلی بالا می خوای CORSAIR ،تنها برندی که اضافه قیمتش ارزش داره.

سلام

مانیتورم CRT هست و نهایت ساپورت رزولیشن هم 1280x1024 هست که تفاوتی زیادی هم با 1024x768 نداره. به نظرتون سیستم زیر مناسب گیم هست؟

CPU : Intell G850
Main : ASUS P8H61-M LE/USB3
Ram : 4Gig 1333
VGA : HD 6850
Power : 450W
Case : Magnum 2

پاور چطوره مناسبه؟

سلام

مانیتورم CRT هست و نهایت ساپورت رزولیشن هم 1280x1024 هست که تفاوتی زیادی هم با 1024x768 نداره. به نظرتون سیستم زیر مناسب گیم هست؟

CPU : Intell G850
Main : ASUS P8H61-M LE/USB3
Ram : 4Gig 1333
VGA : HD 6850
Power : 450W
Case : Magnum 2

پاور چطوره مناسبه؟

گرافیکش که برای اون رزولوشن خیلی هم خوبه، پردازنده هم توی بعضی بازیها ممکنه باعث لگ بشه ، چون دو هسته ای هست اما در کل مناسبه
البته پاور بهتره یه 500 وات واقعی به بالا باشه، حتما هم از یه برند معتبر مثل GREEN

یه پیرینتر می خوام که فقط باهاش نوشته چاپ کنم، جوهری و لیزریش فرقی نمیکنه و چاپ دورو هم باشه قیمتش رو هم بگید.
در ماه هم بیشتر 1000 صهحه چاپ میکنم
لطفا راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
یه پیرینتر می خوام که فقط باهاش نوشته چاپ کنم، جوهری و لیزریش فرقی نمیکنه و چاپ دورو هم باشه قیمتش رو هم بگید.
در ماه هم بیشتر 1000 صهحه چاپ میکنم
لطفا راهنمایی کنید

شما باید یه پرینتر لیزری با حداقل 300 تومن بودجه در نظر بگیری که از پس سرعت و تعداد مورد نیاز شما بربیاد، جوهر افشان اصلا مناسب کار شما نیست.
مدل پیشنهادی HP Laserjet PRO 16060 هست که دو رو هم چاپ می کنه و حدود 320 تومن هست.

میخوام مانیتوری بخرم که حرفه ای باشه و تا 800 هزار تومن میتونم هزینه کنم برند مورد نظر من ایسوس هست اما اگه برندی بهتر وجود داره پیشنهاد کنید. متشکرم

قیمت ssd نسبت به قبل چطوره ؟
کمتر شده یا بیشتر !
من یه دونه 60 یا 80 یا 120 گیگ میخوام
صبر کنم ؟ یا بگیرم
قیمت روز .. ؟

درود
الان که قیمت ها فضای رفته بالا صبر کن بزار بعد عید بگیر شب عید بد ترین موقع برا خرید هست

سلام. میشه تا 350 یه مادربرد و سی پیو و هارد و رایتر معرفی کنید .ممنون میشم زود جواب بدین تا بعد از طهر برم بخرم .
متاسفانه بعد از ظهر شد !
فقط هاردش (500GB) در کمترین حالت 170 تومن از پولتو میگیره دیگه بقیه ش به کنار ، در کل این پیشنهاد میشه :

CPU : intel g620
MAIN : asus p8h61-m le usb3
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata

حدودا 430 تومن در میاد ، دیگه کمتر از این ارزش خرید نداره !
کمتر شده یا بیشتر !
صبر کنم ؟ یا بگیرم
قیمت روز .. ؟
نسبت به وضعیت ارز بالاتر رفته ولی نه در حد افزایش قیمت HDD ، این بستگی به خودت داره ممکنه بعد عید کمتر بشه یا شایدم بیشتر ، البته اکثر بازاریا باز افزایش قیمت دلار رو پیش بینی میکنن !

گرافیکش که برای اون رزولوشن خیلی هم خوبه، پردازنده هم توی بعضی بازیها ممکنه باعث لگ بشه ، چون دو هسته ای هست اما در کل مناسبه
البته پاور بهتره یه 500 وات واقعی به بالا باشه، حتما هم از یه برند معتبر مثل GREEN

در مورد پردازنده خیلی تحقیق کردم و توی بازیها اکثر CPU های چهار هسته ای AMD رو شکست داده! با Phenom II X4 955 برابری میکنه!

میخوام مانیتوری بخرم که حرفه ای باشه و تا 800 هزار تومن میتونم هزینه کنم برند مورد نظر من ایسوس هست اما اگه برندی بهتر وجود داره پیشنهاد کنید. متشکرم
دقیقا می خوای از چه نظر حرفه ای باشه؟؟
مانیتور 800 تومنی ASUS فقط سه بعدی هست و عینک داره که مدلهای معمولی نیستن، وگرنه یه 24 اینچ LED هم همون کیفیت رو داره.

کمتر شده یا بیشتر !
صبر کنم ؟ یا بگیرم
قیمت روز .. ؟
بعد از عید هم قیمتها پایین نمیاد به احتمال زیاد، در ضمن قطعات جدیدی هم وارد نمیشه و خیلی قطعات رو ممکنه نشه پیدا کرد.
توی پاییز هم همی میومدن می گفتن چطوره صبر کنیم تا زمستون قطعات ارزون بشه؟! ، اونایی که صبر کردن الان باید قطعات رو 50 درصد گرونتر بخرن!!

الان VERTEX 3 60 GB حدود 300 تومن هست که رکورد زده، قبلا 230 تومن بود.

در مورد پردازنده خیلی تحقیق کردم و توی بازیها اکثر CPU های چهار هسته ای AMD رو شکست داده! با Phenom II X4 955 برابری میکنه!

مگه شما فکر کردی بدون دلیل بوده که یه پردازنده ی 2 هسته ای رو با وجود اینهمه 4 هسته ای AMD پیشنهاد دادم؟؟!
البته G850 رو دیگه نمیشه همرده ی Phenom II X4 955 کرد ولی Core i3 2100 قطعا نسبت به تمام 4 هسته ای های AMD برتری داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or