مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من هارد 2TB My Book Essentialم خراب شد بردمش گارانتی دیروز زنگ زدم گفت تعویضی هست حالا بنظرتون ارزش داره یه پولی بدم 3TB بگیرم ؟!
قیمت 3TB My Book Essential الان چقدر هست ؟!
اگه یه HDD دیگه بگیرم ادامه همون گارانتی رو میده درسته ؟!
این 3 تا قطعه رو الان چند میتونم بفروشم بنظرتون ؟!
M.B : EP45-UD3R
CPU : Q8300
RAM : OCZ 2GB 1066 Platinum

من هارد 2TB My Book Essentialم خراب شد بردمش گارانتی دیروز زنگ زدم گفت تعویضی هست حالا بنظرتون ارزش داره یه پولی بدم 3TB بگیرم ؟!
قیمت 3TB My Book Essential الان چقدر هست ؟!
اگه یه HDD دیگه بگیرم ادامه همون گارانتی رو میده درسته ؟!
این 3 تا قطعه رو الان چند میتونم بفروشم بنظرتون ؟!
M.B : EP45-UD3R
CPU : Q8300
RAM : OCZ 2GB 1066 Platinum

دوست من با این وضع گرونی هارد اصلا صلاح نیست که بخای پول بزاری تا 2 تراتو کنی 3 ترا اصلا این کارو انجام نده از من میشنوی چون هارد الکی الکی تو این ایران الکی گرون شده کسیم نیست بگه حاجی کی گرون کرده چه خبره مگه .
راجبه قطعه هم بگم الان ببری بفروشی همه میگن معذرتا اشغاله نمی عرضه ولی بخای بخری خدا تومن باید خرج کنی .تا میتونی به مشتری بفروش تا این مغازه دارای بی وجدان .

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN X3

اگه برای بازی می خوای کمتر از این پیشنهاد نمیشه که حدود 1150 تومن میشه،.

درود بر شما فرشید عزیز
بله برای گیم میخوام فقط یه نکته ای رو فراموش کردم بگم هارد و رم و کیس و درایو نوری رو دارم.
هزینه اونارو اگه از لیستی که دادین حذف کنیم یه کارت گرافیک قویتر(گرونتر) میشه بجاش نهیه کرد؟

چون هارد الکی الکی تو این ایران الکی گرون شده کسیم نیست بگه حاجی کی گرون کرده چه خبره مگه

من نمی خواستم پست بدم، ولی چون متاسفانه میبینم اکثرا به علت عدم آگاهی هی این اشتباه رو تکرار میکنن، واسه همین با پوزش این پست رو میدم.
دوستان قیمت هارد الکی تو ایران بالا نرفته. اگه یه سر بزنین به فروشگاه های آنلاین خارجی، اونوقت قیمت هارد دستتون میاد. هاردی که اونور 249 دلاره به نظرتون الان باید اینجا چند باشه ؟
من هارد F3 سامسونگ گرفتم 61 تومن، الان نیو اگ زده 120 دلار (تازه با 30 دلار تخفیف). دیگه خودتون حساب بقیه اش رو بکنین.

آخرین ویرایش:
میشه به جای این رمی که گفتین اینو گذاشت ؟
رایانه و ماشین های اداری :: قطعات داخلی کامپیوتر :: حافظه (رم) :: حافظه دسک تاپ DDR3 :: رم Gaming DDR3/2000 4GB Dual - چاره: فروشگاه اینترنتی
و کیس Green X-3 چه قیمت الان ؟ روی 100 کیس چی هست ؟
یکی از دوستان هم سیستم خودمو خواسته . خواستم ببینم چند خوبه بفروشم :
MB : Asus M2A-MVP
CPU :Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ ~2.1 Ghz
Ram : 2GB DDR 2
Power : 480Watt
VGA : 9500 GT 1 GB Foxconn
Dvd Rw *2
کیس الگانس (50 خریده بودم)

آخرین ویرایش:
cpu: Intel E 5300 2.660 GhZ
Motherbord: p5kpl/epu
Gerafic:geforce 9500
ram:2gig ddr2 appers

این الان چیه داستانش؟؟!

درود بر شما فرشید عزیز
بله برای گیم میخوام فقط یه نکته ای رو فراموش کردم بگم هارد و رم و کیس و درایو نوری رو دارم.
هزینه اونارو اگه از لیستی که دادین حذف کنیم یه کارت گرافیک قویتر(گرونتر) میشه بجاش نهیه کرد؟

خب بله؛ اینطوری می تونی گرافیک قویتر مثل GTX 560Ti برداری، اگرم پولت رسید کارت 6970 یا GTX 570

میشه به جای این رمی که گفتین اینو گذاشت ؟
رایانه و ماشین های اداری :: قطعات داخلی کامپیوتر :: حافظه (رم) :: حافظه دسک تاپ DDR3 :: رم Gaming DDR3/2000 4GB Dual - چاره: فروشگاه اینترنتی
و کیس Green X-3 چه قیمت الان ؟ روی 100 کیس چی هست ؟
یکی از دوستان هم سیستم خودمو خواسته . خواستم ببینم چند خوبه بفروشم :
MB : Asus M2A-MVP
CPU :Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ ~2.1 Ghz
Ram : 2GB DDR 2
Power : 480Watt
VGA : 9500 GT 1 GB Foxconn
Dvd Rw *2
کیس الگانس (50 خریده بودم)

میشه ولی اصلا ضرورتی نداره و دلیلی هم نداره
کیس X3 هم همون حدود 100 تومن هست.

کیس قدیمی خودتون رو هم میشه حدود 200 قیمت گذاشت.

سلام
اگه ممكنه قيمت دقيق core i5 2500k و core i7 2600k رو بگيد بچه ها گفتن باز افتاده رو دور قيمت راست ميگن؟:-o

قیمتا ساعتی تعیین میشن، شما فکر می کنی فروشنده ها همشون قصد و غرض دارن میگن قیمتای بازار نوسان داره؟

هر چن تا پست یه بار باید یآدآوری کنیم، هارد قیمت جهانیش بعد از سیل تایلند خیلی بالا رفت و افزایش قیمت دلار هم مزید بر علت شد برای قیمت تمام قطعات، حتما می دونید که افزایش قیمت همگانی شده این مدت ، مختص بازار کامپیوتر نیست.

با سلام اگه ممکن هست یه سیستم در حد 1500 تا 1800 معرفی کنید برا بازی ممنون
من اینو پیشنهاد میدم (کیس) :

CPU : intel i5 2500k
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus sabertooth p67
VGA : evga gtx560 ti
HDD : seagate 1tb 32mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp635b-us
CASE : green x3

حدودا 1.820 در میاد.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان .خواهشن کمک کنید.من مادربردم خراب شده و حالا یه مادربرد که رم ddr3 بهش بخوره بخرم .فقط سی پیو من cor 2 du E7300 هست .ایا به مادربرد میخوره یا باید سی پیو رو هم باید عوص کرد؟ میشه یه مادربر ddr3 معرفی کنید که سی پیوی من بهش بخوره .اگه راهی نیست .که باید سی پیو رو بفروشم .ممنون از همه

سلام. آقا رامین و آقا فرشید واقعاً خسته نباشید.

رامین جان در جریان بودن چند وقت قبل گرافیکم سوخت و خلاصه با یه vga امانی ضعیف دارم کار میکنم. به خاطر گرونی فعلاً کارت نخریدم. برادرم آخر آپریل میاد ایران و احتمالاً بتونه با دلار 1300 برام خرید کنه ولی دیگه پاور رو میخوام از اینجا بگیرم چون به خاطر سنگینی ارزش نداره از اونور بیاره. پاور هم میخوام تا قبل انتخابات بگیرم چون بوش داره میاد دلار بره بالای 2 از شنبه. حالا اگه همه چیز خوب پیش بره و تا اون موقع هم Ivy Bridge هم nvidia سری 6 بیاد برای یه همچین سیستم فرضی چه پاوری انتخاب کنم. (آقا رامین برای GTX 570 پاور 650 وات رو پیشنهاد دادن ولی میترسم این بیشتر بخواد)

Core i7 3770K
GTX 670 (یه کارت از سری 6 در حد قیمت GTX 570)

به جز green چی بگیرم خوبه؟
ببین چه وضعی با این دلار درست کردن باید با چه سؤال های عجیب غریبی مزاحم شما بشم. ببخشید تو رو خدا. :">
خیلی ممنونم.

سلام دوستان .خواهشن کمک کنید.من مادربردم خراب شده و حالا یه مادربرد که رم ddr3 بهش بخوره بخرم .فقط سی پیو من cor 2 du E7300 هست .ایا به مادربرد میخوره یا باید سی پیو رو هم باید عوص کرد؟ میشه یه مادربر ddr3 معرفی کنید که سی پیوی من بهش بخوره .اگه راهی نیست .که باید سی پیو رو بفروشم .ممنون از همه

می تونی ASUS P5G41T-M LX رو بخری که DDR3 می خوره و هم پردازنده شما رو ساپورت می کنه، ولی کلا قطعات اصلی رو عوض بکنی صرفش بیشتره، اون مادربرد ارزش 100 تومن هزینه کردن نداره و از رده خارجه،پردازندت هم همینطور

سلام. آقا رامین و آقا فرشید واقعاً خسته نباشید.

رامین جان در جریان بودن چند وقت قبل گرافیکم سوخت و خلاصه با یه vga امانی ضعیف دارم کار میکنم. به خاطر گرونی فعلاً کارت نخریدم. برادرم آخر آپریل میاد ایران و احتمالاً بتونه با دلار 1300 برام خرید کنه ولی دیگه پاور رو میخوام از اینجا بگیرم چون به خاطر سنگینی ارزش نداره از اونور بیاره. پاور هم میخوام تا قبل انتخابات بگیرم چون بوش داره میاد دلار بره بالای 2 از شنبه. حالا اگه همه چیز خوب پیش بره و تا اون موقع هم Ivy Bridge هم nvidia سری 6 بیاد برای یه همچین سیستم فرضی چه پاوری انتخاب کنم. (آقا رامین برای GTX 570 پاور 650 وات رو پیشنهاد دادن ولی میترسم این بیشتر بخواد)

Core i7 3770K
GTX 670 (یه کارت از سری 6 در حد قیمت GTX 570)

به جز green چی بگیرم خوبه؟
ببین چه وضعی با این دلار درست کردن باید با چه سؤال های عجیب غریبی مزاحم شما بشم. ببخشید تو رو خدا. :">
خیلی ممنونم.

عرضه ی Ivy Bridge که ظاهرا عقب می فته یه دوماه، یعنی دیگه نمیشه روی آپریل حساب کرد
ولی برای پاور با قطعات فرضی با توجه به GTX 670 که مشخص شده TDP اون 300 وات هست باید یه پاور 700 وات به بالا بخری که خیالت راحت باشه، مثل GREEN 775W.
بجز Green هم CORSAIR GS700 از بهترین پاورای دنیا هم فعلا موجوده که 245 تومن هست.

سلام دوستان

من می خواستم سیستمی در حدود 900 تومن یا یه میلیون بگیرم. لطفاً سیستمی که معرفی می کنید براساس CRU Intel باشه نه AMD .

در ضمن یک بار سیستم پیشنهادی تون رو بدون مونیتور بنویسید و بار دیگر با احتساب مونیتور. یعنی یه سیستم با یه میلیون با وجود مانیتور و سیستم بعدی بدون مونیتور کمتر یه میلیون بشود. بین 900 تا یه میلیون ...

اگر قیمت ریز قطعات هم بنویسید هم سپاسگذارتون می شوم دوستان ...

میگم من اگه بعدا یه 6770 دیگه بگیرم با همین 6770 فعلی کراس فایر کنم ، از نظر قدرت به 6970 می رسه ؟
اختلافشون ( 6770x2 و 6970) واقعا خیلی زیاده ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or