مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
زمان عرضه gtx600 و ivy bridge رو ماه آپريل گفتند درسته يا نه؟

Ivy Bridge که طبق Roadmap رسمی اینتل واسه آپریل میاد، اما Nvidia برای Kepler فقط گفته ماههای آینده، تاریخ اعلام نکرده، ولی احتمال داره یک یا دو مدل رده میانی سری GTX 6XX آپریل یا ماه بعدش معرفی بشه.

Ivy Bridge که طبق Roadmap رسمی اینتل واسه آپریل میاد، اما Nvidia برای Kepler فقط گفته ماههای آینده، تاریخ اعلام نکرده، ولی احتمال داره یک یا دو مدل رده میانی سری GTX 6XX آپریل یا ماه بعدش معرفی بشه.

احتمال زياد منظورش gtx670 و gtx660ti بوده و مدل هاي gtx680 و gtx690 رو به اكتبر تاخير مي اندازه تا با سري 8000 اي ام دي رقابت كنه

احتمال زياد منظورش gtx670 و gtx660ti بوده و مدل هاي gtx680 و gtx690 رو به اكتبر تاخير مي اندازه تا با سري 8000 اي ام دي رقابت كنه

تاخیر انداختنش برنامه ی قبلی نیست، وگرنه Nvidia خیلی هم از خداش هست که زودتر کارتای قدرتمندش رو هم بده بازار و سهم بیشتری از بازار رو از آن خودش کنه

دلیلش بیشتر بازده خط تولید فن آوری جدید هست که هنوز به سطح مطلوب نرسیده و ویفری که تمام بخشهاش سالم باشن و بشه ازش یه GPU با تعداد کامل Stream Proccessor درآورد درصد کمی از خروجی رو داره، بنابراین فعلا Nvidia مجبوره تراشه های با تعداد کمتر واحد پردازشگر رو که درصد بازدهی بیشتری توی خروجی تولید داره برای بازار رده میانی به بازار بده تا زمانی که کیفیت خروجی خط تولید TSMC به حد قابل قبول برای فروش عمده ی تراشه های High End هم برسه.

با سلام
دوستان یه Motherboard + Ram + CPU + Power می خواستم که رو هم حدود 400-430 در بیاد . از سیستم هم فقط برای دانلود و call of duty 4 online استفاده میشه و انتظار هم ندارم که به درد گیم بخوره . ترجیحا هم Intel باشه.
گرافیک هم ATI 6770 Sapphire 1 GB هستش .
با تشکر

با سلام
دوستان یه Motherboard + Ram + CPU + Power می خواستم که رو هم حدود 400-430 در بیاد . از سیستم هم فقط برای دانلود و call of duty 4 online استفاده میشه و انتظار هم ندارم که به درد گیم بخوره . ترجیحا هم Intel باشه.
گرافیک هم ATI 6770 Sapphire 1 GB هستش .
با تشکر
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p8h61-m le usb3
POWER : green gp600a-eu

حدودا 510 تومن در میاد دیگه کمتر از این ارزش خرید نداره !

اگه بخوام تا 700 هزینه کنم ، بنظر شما برای گرافیک باشه یا چیزایی رو که فرمودین عوض شه بهتره ؟ خودم گفتم اگه بشه با یه 6770 دیگه کراس فایر شه .
ممکن که بتونم همون 6770 اولی رو هم به فروشنده پس بدم چون هنوز اصلا باز نشده و دیروز هم ازش گرفتم .( با این حساب حدود 900 می تونم هزینه کنم )

آخرین ویرایش:
اگه بخوام تا 700 هزینه کنم ، بنظر شما برای گرافیک باشه یا چیزایی رو که فرمودین عوض شه بهتره ؟ خودم گفتم اگه بشه با یه 6770 دیگه کراس فایر شه .
ممکن که بتونم همون 6770 اولی رو هم به فروشنده پس بدم چون هنوز اصلا باز نشده و دیروز هم ازش گرفتم .( با این حساب حدود 900 می تونم هزینه کنم )
چون شما گفتی واسه بازی نمیخوای پس بهتره با گرافیک کاری نداشته باشیم در کل میشه این :

CPU : intel i5 2500k
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p8p67-le
VGA : evga gts450 1gb
POWER : green gp600a-eu

حدودا 945 950 تومن در میاد !

آخرین ویرایش:
همون پاور قبلی که گفتین جوابگو هست ؟
راستی چرا همش بیشتر از قیمتی که میگم سیستم در میاد ؟ :D اگه میشه زیر 900 دربیاد که بهتره و گرافیک از این هم دیگه پایین تر نیاد !

پاور تو لیست جا موند ، الان درست شد !
معمولا قیمتا تو یه رنج مشخص در نمیان یا بالاتر هستن یا پایینتر سعی ما هم اینه که تو همون رنج با اختلاف نهایت 50 تومن در بیاد ، شرایط فعلی بازار هم تو این جابجایی قیمت تاثیر بیشتری میذاره بطور مثال اختلاف قیمت 2500 با 2500k نهایت 30 تومن هستش ، به نظر من ارزش 30 تومن بالاتر رو داره.

اساتید من می خواستم یه پاوره بالای 500 بگیرم ... حالا می خوام بدونم فرقه بینه یه ویرای w 500 که 20 تومن بیشتر نیست با یه گیرین که 120 تومنه چیه ؟؟؟ چون یه ویرا شیش سال داشتم بدونه مشکل کار میکرد و میکنه .

اساتید من می خواستم یه پاوره بالای 500 بگیرم ... حالا می خوام بدونم فرقه بینه یه ویرای w 500 که 20 تومن بیشتر نیست با یه گیرین که 120 تومنه چیه ؟؟؟ چون یه ویرا شیش سال داشتم بدونه مشکل کار میکرد و میکنه .

فرقشون از زمین تا آسمونه!
اون 500 وات 20 تومنی در واقع توان خروجی 150 وات رو هم بزور داره، هیچ مدار کنترلی برای کنترل خروجی، تنظیم ولتاژها، Over Protection، Over Voltage,Anti Surge و خیلی ویژگیهای ایمنی دیگه رو هم ندارن. از قطعات کم کیفیت هم توشون استفاده میشه.

این پاورای تقلبی روی بیشتر سیستمای ارزون قیمت استفاده میشن و قرار نیست روی همشون مورد دار بشن.

دوستان یه سیستم در حد 1 تومن معرفی کنید حالا یکم کمتر یکم بیشتر.مرسی.

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN X3

اگه برای بازی می خوای کمتر از این پیشنهاد نمیشه که حدود 1150 تومن میشه،.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or