مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوسته عزیز شما از یه پاور 17 تومنی هم نبیاد انتظار بیشتر از این داشته باشی. اول برو پاورت رو عوض کن چون ممکنه دیر بشه کارت بسوزه. بعد کارت شما فنش باید یه سیم جداگانه برای تغذیه از رو مادربرد داشته باشه. و یه گزینه دیگه اینکه چون فن از نوع هوشمند هست وقتی میاد سرعت رو ببره بالا تا کارت رو خنک کنه سیستم هنگ میکنه و ریسیت میشه. توجه داشته باش که ریسیت شدن بیش از حد به کل سیستم به خصوص پاور فشار میاره.
منم با دوستمون موافقم.یه پاور بخر.
میخواستم بدونم از دوستان کسی برنامه ای رو میشناسه که توان وافعی و بقیه چیز های پاور رو نشون بده؟
به نظر من مشکل ايشون از پاور نيست. درسته توان پاور کمه و توي دراز مدت ممکنه به سيستم آسيب برسونه. اما الان اکثر فروشنده ها چنين سيستمي رو با همين پاور ميبندند. 8600 مثل 8800 مصرف وحشتناکي نداره
ميلاد جان شما ولتاژهاي سيستمت رو نگاه کن ببين از حد مشخص شده پايين مياد يا نه. سعي کن حداکثر برق رو از سيستم بکشي مثلا از روي 2 تا درايوات و فلاپي فايل کپي کن. وينرر رو ران کن و بازي هم بزار اجرا پاور 500 وات پيک حداکثر ميتونه 2 دقيقه اين توان رو بده پس تستت رو حداقل 2 دقيقه طول بده.

میلاد جون چند تا سوال داشتم:
کامپیوترت را ارتقا دادی این سیستم را گرفتی یا سیستم نو هستش؟
از کی تو بازی ها این اتفاق افتاد حتی اون اوایل هم این مشکل را داشتی؟
ویندوز الانت چی هست؟
تو بازی از همون اول مشکل داری یا چند دقیقه میگذره بعد این طور میشه؟

میلاد جون چند تا سوال داشتم:
کامپیوترت را ارتقا دادی این سیستم را گرفتی یا سیستم نو هستش؟
از کی تو بازی ها این اتفاق افتاد حتی اون اوایل هم این مشکل را داشتی؟
ویندوز الانت چی هست؟
تو بازی از همون اول مشکل داری یا چند دقیقه میگذره بعد این طور میشه؟

سلام
ارتقا دادم
اره
WinXpProSp1
بعضی بازیها مثل اسپلینتر سل اگر باید قات بزنه از همون اول اسلو میشه ولی بیشتر بازیها در حین بازی
مرسی
بای

به نظر من مشکل ايشون از پاور نيست. درسته توان پاور کمه و توي دراز مدت ممکنه به سيستم آسيب برسونه. اما الان اکثر فروشنده ها چنين سيستمي رو با همين پاور ميبندند. 8600 مثل 8800 مصرف وحشتناکي نداره
ميلاد جان شما ولتاژهاي سيستمت رو نگاه کن ببين از حد مشخص شده پايين مياد يا نه. سعي کن حداکثر برق رو از سيستم بکشي مثلا از روي 2 تا درايوات و فلاپي فايل کپي کن. وينرر رو ران کن و بازي هم بزار اجرا پاور 500 وات پيک حداکثر ميتونه 2 دقيقه اين توان رو بده پس تستت رو حداقل 2 دقيقه طول بده.
نميدونم من كه پاورم رو پارسال عوض كردم درست شد.
خوب البته گرافيك من به گفته فروشنده اون حداكثر 210 وات:eek: مصرف ميكنه كه بيش از حد زياده و من مجبور شدم 50 تومان بدم يه پاور 500 real بخرم.
شايدم مشكل از پاور نباشه.:-"

دوسته عزیز شما از یه پاور 17 تومنی هم نبیاد انتظار بیشتر از این داشته باشی. اول برو پاورت رو عوض کن چون ممکنه دیر بشه کارت بسوزه. بعد کارت شما فنش باید یه سیم جداگانه برای تغذیه از رو مادربرد داشته باشه. و یه گزینه دیگه اینکه چون فن از نوع هوشمند هست وقتی میاد سرعت رو ببره بالا تا کارت رو خنک کنه سیستم هنگ میکنه و ریسیت میشه. توجه داشته باش که ریسیت شدن بیش از حد به کل سیستم به خصوص پاور فشار میاره.

سلام
من یه سوال در مورد حرفهای این دوستمون دارم
که گرافیک من یه سیم داره که از خودش به خودش وصل میشه و به مادربرد وصل نمیشه
نباید بکنمش و بزنمش روی مادر برد .هر چند جایی براش روی مادربرد پیدا نکردم
دوستان مثل اینکه راهی برای من نمونده و باید ببرمش گارانتی
کسی شماره تلفنی از فونیران نداره چون گارانتیش مال فونیرانه .و از اونها هم یه سوالی بکنم
ممنون
بای

منظورت اينه که پورت com نداره؟ مادربردهاي جديد اينطوريند بايد تبديل pci به com بخري. شما چند تا درايور عوض کن اگر درست نشد يحتمل گرافيک مشکل داره
به عنوان يک تست بهتر ويستا نصب کن ببين روي ويستا هم مشکل داره اگر مشکل داشت گرافيک خرابه.

سلام
ببخشید میشه یه عکس از این تبدیل بزارید
و حدودا چنده؟
مرسی

سلام
ببخشید میشه یه عکس از این تبدیل بزارید
و حدودا چنده؟
مرسی
165273.jpg

قيمتش بايد 4-5 تومن باشه.
دفتر چه مادربردت رو بخون ببين پورت com روي خود مادربرد(داخل و روي خود برد) نداره انوقت شما ميتوني فقط فيشهاي سمت چپ رو بخري و وصل کني به ماردبرد که هم ارزونتر در مياد هم يکي از پورتهاي pci اشغال نميشه.

آخرین ویرایش:
بین AMD X2 6000 , Core 2 Duo E6600 کدام بهتره (بیشترین استفاده بازی. زیاد هم اهل آور نیستم با 4GB رم Cosair XMS2 twin2*2048-6400C4 )
برای هر کدام کدوم مادربورد خوبه (تک اسلات هم باشه مهم نیست)
کارت گرافیک الان کدام آخرشه ( کارت ATi بهتره یا nVidia )

زیاد هم اهل آور نیستم با 4GB رم Crosair XMS2 twin2*2048-6400C4
یه سوال !
الان شما رم Corsair رو داری یا میخوای بخری ؟! اگه خریدی آیا توی همین ایران خریدی ؟! یه ذره در این مورد توضیح بدی ممنون میشم.

بین AMD X2 6000 , Core 2 Duo E6600 کدام بهتره (بیشترین استفاده بازی. زیاد هم اهل آور نیستم با 4GB رم Corsair XMS2 twin2*2048-6400C4 )

بین AMD X2 6000 , Core 2 Duo E6600 کدام بهتره (بیشترین استفاده بازی. زیاد هم اهل آور نیستم با 4GB رم Corsair XMS2 twin2*2048-6400C4 )
core 2 duo 6600 بهتره مادربرد هم biostar 965 pt يا asus p5b-E يا gigabye 965p-ds3 گرافيک ATI HIS HD2900XT و NVIDIA 8800GTX قويترين گرافيکهاي موجود هستند اولي 500 تومن و دومي 550 تومن هست. شکا زير نشون ميده که 8800gtx بهتره:
windowslivewriteratiradeonhd2900xtreviewtweaktowntest-375radeonhd2900xtreviewtesee6-thumb1.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or