m_r_saffarian
کاربر سایت
دوسته عزیز شما از یه پاور 17 تومنی هم نبیاد انتظار بیشتر از این داشته باشی. اول برو پاورت رو عوض کن چون ممکنه دیر بشه کارت بسوزه. بعد کارت شما فنش باید یه سیم جداگانه برای تغذیه از رو مادربرد داشته باشه. و یه گزینه دیگه اینکه چون فن از نوع هوشمند هست وقتی میاد سرعت رو ببره بالا تا کارت رو خنک کنه سیستم هنگ میکنه و ریسیت میشه. توجه داشته باش که ریسیت شدن بیش از حد به کل سیستم به خصوص پاور فشار میاره.
به نظر من مشکل ايشون از پاور نيست. درسته توان پاور کمه و توي دراز مدت ممکنه به سيستم آسيب برسونه. اما الان اکثر فروشنده ها چنين سيستمي رو با همين پاور ميبندند. 8600 مثل 8800 مصرف وحشتناکي ندارهمنم با دوستمون موافقم.یه پاور بخر.
میخواستم بدونم از دوستان کسی برنامه ای رو میشناسه که توان وافعی و بقیه چیز های پاور رو نشون بده؟
ميلاد جان شما ولتاژهاي سيستمت رو نگاه کن ببين از حد مشخص شده پايين مياد يا نه. سعي کن حداکثر برق رو از سيستم بکشي مثلا از روي 2 تا درايوات و فلاپي فايل کپي کن. وينرر رو ران کن و بازي هم بزار اجرا پاور 500 وات پيک حداکثر ميتونه 2 دقيقه اين توان رو بده پس تستت رو حداقل 2 دقيقه طول بده.

مصرف ميكنه كه بيش از حد زياده و من مجبور شدم 50 تومان بدم يه پاور 500 real بخرم.