m_r_saffarian
کاربر سایت
پس چطور سوخته؟؟اتفاقا ازش پرسیدم گفت کلاک نکرده بودمش!
پس چطور سوخته؟؟اتفاقا ازش پرسیدم گفت کلاک نکرده بودمش!
چه میدونم بد بخت شانس نداشت به قول حسن گوزه گر از گوزه شکسته اب میخره:laughing:پس چطور سوخته؟؟
بودجت برا پردازنده مادربرد و پاور چقدره؟خیلی ممنون
بالاخره چندتا برد و CPU متناسب با 1650 نگفتی!!
همینطور یه پاور برای سیستم
مدل دقيق مادربردت چيه و چقدر ميتوني هزينه کنيامید وارم که بتونم از کمک هاتون استفاده بهینه ببرم
تقريبا تمام لپ تاپهائي که اين يکي 2 سال اخير ساخته شدند ويستا ردي هستند آيا منظور شما اينه که بصورت پيش فرض ويستا روش نصب شده باشه. بودجت چقدره و برا چه کاري ميخوايسلام میشه یکی یه لپ تاپ ویستا ردی معرفی کنه ؟؟؟
فکر نکنم با 300 تومن بشه چیز خوبی خرید ولی من کلا" زیاد تخصص ندارم(فقط رمش 160 تومنی مشه!)با سلام اقا یکی از دوستان من 300 تومان بودجه داره و میخواد سی پی یو و مادربورد و رم وگرافیگ بگیره برا بازی چی خوبه
اگه 350 تومان داشته باشه چی میتونه بگیره
آقا من به جای شما بودم مادربوردم رو هم عوض میکردم.با سلام
من می خوام رایانه ام رو ارتقاء بدم...
کارت گرافیک الانم 64 آن بورد هست و می خوام به 512 ارتقاء بدم
رمم 256 و می خوام 1 گیگ بشه...
به نظر شما چه مارکی برای من خوبه؟
300 تومان برای بازی خیلی کمه.با سلام اقا یکی از دوستان من 300 تومان بودجه داره و میخواد سی پی یو و مادربورد و رم وگرافیگ بگیره برا بازی چی خوبه
مادربرد خوبيه چون کونرو ساپورت هست Core 2 Duo 4300 رو کاملا ساپورت ميکنه(حدود 115 تومن) ولي ظاهرا مشکل شما CPU نيست.Asrock M/b 775i65gv
تا 250 تو م باشه عالیه به 300 رسید بد نیست
با 350 تومن ميتوني اينا رو بگيريبا سلام اقا یکی از دوستان من 300 تومان بودجه داره و میخواد سی پی یو و مادربورد و رم وگرافیگ بگیره برا بازی چی خوبه
با 380 تومن ميتوني اينا رو بگيري
VGA:8600GT ---------------------------------------------- 160 T
Mobo:Abit K9N --------------------------------------------- 90 T
Cpu:Amd Athlon 64 3000+ --------------------------------50T
Ram: APACER- Dual Channel 1GB - 667-(2x512MB)--- 80 T
حتي اگه 25 تومن ديگه بزاري روش ميتوني پردازنده 2 هسته اي که همت خان پيشنهاد کرده بگيري( حتي ميتوني 2 هسته اي 3800 بگيري که ديگه سيستمت توپ ميشه). اين 100 تومن اضافي ارزش هزينه کردن رو داره
راستي اين که ديگه سر کاري نيست