مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کسی نبود به سوالم جواب بده؟؟
من که فکر نکنم فرقی کنه!
راستی میگم بین این ها:
E6300 - 2MB - 1066MHz - 1.86GHz - 7x - $163 (April price drop, August phased out)
E6320 - 4MB - 1066MHz - 1.86GHz - 7x - $163 (April release & price)
E6550 - 4MB - 1333MHz - 2.33GHz - 7x - $163 (August release & price. Also E6540, same but w/o Trusted eXecution Technology(TXT)support)

لطفا" کامل جواب بدین!
تو ایران نیومدن با کلا" نیومدن؟کی میان؟اختلاف قیمتشون تو ایران چقدره؟:confused:

کلا نیومدن...مگه همون جمله ای که جلوی اونا نوشته رو هم نمیتونی بخونی؟:)
(August release & price. Also E6540, same but w/o Trusted eXecution Technology(TXT)support)
4 ماه دیگه.توی ایران 10 تومن فوقش...البته الان اینطوریه اینده معلوم نیست;)

یه سوا داشتم
می خواستم بدونم برنامه های سی پی یو های تک هسته ای و دو هسته ای
با همدیگه فرق می کنن؟؟
آخه یه جا بحثش شد یکی با جدیت تمام می گفت فرق داره!!
Download offجان
به این می گن مادر سیستم!!مبارکه...دوقلو هم که گرفتی؛آخه دوقلوی اینتل تو بورسه!!
:cheesygri:biggrin1::p
برنامه هائي که 2 هسته اي هستند روي پردازنده هاي 2 هسته اي با سرعت 2 برابر نسبت به پردازنده هاي تک هسته اي مشابه اجرا ميشن
اما برنامه هاي تک هسته اي روي هر دوي اين پردازنده ها با يک سرعت اجرا ميشن

دوستان سلام. من یه دی وی دی رایتر Liteon دارم. که قابلین هک کردن روی دی وی دی و سی دی رو داره اما به صورت سیاه سفید میزنه. میخواستم بدونم که سی دی هایی که لیبل رنگی دارن چطورین.؟؟؟

سلام.
چقدر اختلاف کارایی بین ram ddr 800 &ddr 533 هست؟به اختلاف قیمتش میرزه؟با اور کلاک میشه به اون رسید؟
من داشتم قیمت رم میدیدم یه مارک دیدم که 1 گیگ ddr 800 زده 40 تومن با گارانتی.PNY.
چه جور رمیه؟مالی هست؟با توجه به قیمت خیلی پایین نسبت به هم رده هایه خودش با مارک های متفاوت.

سلام.
چقدر اختلاف کارایی بین ram ddr 800 &ddr 533 هست؟به اختلاف قیمتش میرزه؟با اور کلاک میشه به اون رسید؟
من داشتم قیمت رم میدیدم یه مارک دیدم که 1 گیگ ddr 800 زده 40 تومن با گارانتی.PNY.
چه جور رمیه؟مالی هست؟با توجه به قیمت خیلی پایین نسبت به هم رده هایه خودش با مارک های متفاوت.

سلام
ببین نه 800 و نه 533:دی 667 رو بچسب که قیمتش خوبه و تفاوتی هم نداره...با اور کلاک میشه 533 رو به بالای 800 هم رسوند.
لینک اون رم رو که دیدی رو بده ببینم چیه;)

عزیزم من این رو توی هفته نامه عصر ارتباط خوندم(تبلیغ نباشه:biggrin1:)
البته خیلی هم به این هفته نامه مطمئن نیستم.ولی اگه اطلاعات دقیقی پیدا کردم حتما میگم.
ram pny ddr2 800 1gb:41 toman با گارانتی مهندسی اهتمام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or