سلام به بچه هاى اين تاپيك،دوستان مطالب صفحه هاى قبلو خوندم صحبت اين بود كه اگه هارد جامد رو به ويندوز نصب كردن اختصاص بديم سرعت سيستم كلّا به طور محسوسى بالا ميره،
حالا سوال من اينه كه يعنى منه نوعى كه سيستمم هارد ساتا داره،بيام يه هارد جامد بخرم واسه پى سى و روش ويندوز نصب كنم،ازونور بقيه اطلاعاتم رو با ساتا به درگاه ساتا مادربورد وصل كنم و انگار به عنوان يك هارد دوّمى سيستمم اونو بشناستش؟
نميدونم برداشتم درسته يا نه اگه درست نيست از اساتيد اينجا پوزش ميخوام،و خواستار هستم كه منو راهنمايى كنيد.
بله، شما يه هارد نسل جديد جامد با ظرفيت پنجاه تا صد گيگ رو به نصب ويندوز و برنامه هاي سيستمي ضروري اختصاص مي ديد و هارد معمولي پر ظرفيت رو به فايلها و برنامه هاي ديگه اختصاص مي ديد، اين بهينه ترين استفاده از اين هاردها هست
درود .
قیمت هارد اکسترنال 500Gig چنده ؟
مدل های مختلفش چه فرقی باهم دارن ؟
ممنون .
بين هفتاد تا نود و هشت هزار تومن قيمت دارن و دو حالت داره;
يا روميزي هستن و اداپتور و برق جدا دارن و ارزونترن،يا قابل حمل هستن و فقط کابل يو اس بي مي خورن و گرونترن
تو بازار های قطعات شیراز هر چی دنبال اون مادربورد ASUS P8P67 PRO می گردم پیداش نمی کنم . تموم شد موجودی بازار انگار .
خب بعد یه سری تحقیقات به این سیستم رسیدم نظرتون چیه ؟
GTX 570 ( نمیدونم کدوم مدل راهنمایی کنین )
MSI P67A-GD55
رم هم 4g 1600 از برند GeIL
CPU به نتیجه نرسیدم اما نظر خودم رو i7 930 هست . i7 2500 هم انگاری بد نیست ! در کل نمیدونم .
پاور و کیس هم فعلا نرفتم تو کارش نمیدونم باید چی بگیرم یه راهنمایی کلن![]()
اون مدل مادربرد ايسوس اينجا موجوده و فقط هم پردازنده ي سوکت
1155
بهش مي خوره
براي رم هم فقط از
Gskill,Corsair
بخر
با عرض معذرت ، من هنوز فقط از طريق موبايل و اينترنت مزخرف همراه اول به سايت دسترسي دارم، اگر نمي تونم کامل جواب دوستان رو بدم ببخشيد