مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با 1 تا یک و دویست یه سیستم واسه گیم میخوام. شامل همه چی.
مانیتور که فول اچ دی باشه گرافیک هم خودم gtx560 یا amd 6950 در نظر دارم. فعلا چون مکان ندارم اسپیکر نمیخوام.
لطفا هم اینتل معرفی کنید هم amd.
اگر با این هزینه گرافیک بهتری میشه داشت بگید لطفا.
هر چه قیمت کمتر شه بهتر اما یه جور نشه که افت فریم داشته باشم.
یه مین برد amd هم به غیر از سیستم بالا معرفی کنید برای cross fire 6950 اونم هر چی ارزون تر بهتر

دوستان این قطعات تو بازار اومدن؟
giga p67_ud7
galaxy gtx 580
asus gtx 580 direct cu ii
msi gtx 580 twin frozr iii
مادربرد گیگا و گرافیک ASUS و MSI موجود هستن

تهران نیستم
p67_ud7 رو میخوام و یکی از اینا
galaxy gtx 580
asus gtx 580 dirct
هزینه واسه این 2 تا 1.200.000

مادربرد ASUS P8P67 PRO رو که نشان های خوب و بررسیهای مثبتی داشته توصیه میشه بجای مدل گیگا، اون مدلا هنوز بایوسشون بطور کامل EFI نیست.

نیازمند راهنمائی:
پردازنده های sandy bridge اینتل که با 2100 و 2500 نامگذاری میشن، دارای گرافیک یکپارچه Intel HD 2000 و Intel HD 3000 هستند.

بنظر شما اگر یک سی پی یو از sandy bridge انتخاب کنم از لحاظ مصرف برق و سبک شدن هزینه نهائی نسبت به سی پی یو و گرافیک زیر تو راندمان نهائی بازیها برتری دارد یا خیر؟
کدوم مدل از sandy bridge وقتی روی مادربرد کار گذاشته بشه میتونه کارائیش برابری کنه با دو قطعه زیر ؟( طوری که دیگه نخوام کارت گرافیک بخرم)

cpu: AMD Phenom II X4 955--------165T
vga: XFX Radeon 5770 1GB-------180T

در کل گرافیک یکپارچه توی sandy bridge چطور حافظه گرافیکیش رو تامین میکنه ؟ احیانا اگر با رم مجزا بخواد کار کنه باید بجای 4 گیگ رم که معموله میخریم 5 گیگ خریداری کرد؟ کار کرد گرافیک sandy bridge چطوره ؟ اصلا در حدی هست که بشه روش حساب باز کرد؟
تا جائی که میشه مفصل توضیح بدید!

فکر کنم خودم جواب خودم رو دادم اگر جواب همینه که اساتید تائید کنند اگر نه...
این تصویر بطور واضح داره میگه اگر i5 2500K با گرافیک یکپارچه intel gma 3000 خودش به تنهائی، از ترکیب i5 2500K با گرافیک amd 5450 قویتره و به احتمال زیاد اگر با 5570 روی یک سیستم باشند راندمان میره بالا و فکر کنم دیگه اینجا تکلیف AMD Phenom II X4 955 و XFX Radeon 5770 1G روشن میشه و دو برابر بودن راندمان نسبت به i5 2500K با گرافیک یکپارچه intel gma 3000 محرضه!!!

perf-3d.gif

منبع تصویر http://www.silentpcreview.com/article1139-page5.html

نه دوست عزیز، راندمان گرافیک Sandy Bridge در اون حد گرافیک های حرفه ای مجزا نیست، هر چند که ازز نسل قبلی خودش بسیار سریعتر هست ولی در نهایت از حافظه ی اصلی بعنوان بافر استفاده می کنه و سرعتش هم با کارتی مثل 5570 -که یه کارت ارزون قیمت مجزا هست- مقایسه میشه نه کارت قدرتمندی مثل 5770

البته قدرت پردازش خود پردازنده -حتی سری Core i3- از پردازنده ی AMD مثل Phenom II خیلی بیشتر هست.
با 1 تا یک و دویست یه سیستم واسه گیم میخوام. شامل همه چی.
مانیتور که فول اچ دی باشه گرافیک هم خودم gtx560 یا amd 6950 در نظر دارم. فعلا چون مکان ندارم اسپیکر نمیخوام.
لطفا هم اینتل معرفی کنید هم amd.
اگر با این هزینه گرافیک بهتری میشه داشت بگید لطفا.
هر چه قیمت کمتر شه بهتر اما یه جور نشه که افت فریم داشته باشم.
یه مین برد amd هم به غیر از سیستم بالا معرفی کنید برای cross fire 6950 اونم هر چی ارزون تر بهتر

CPU:INTEL Core I5 760
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P7P55D-E
VGA:ZOTAC Geforce 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:ANTEC 900
MONITOR:SAMSUNG 2250

اینم سیستم AMD:

CPU:AMD PHENOM II X4 955
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3 1333
M/B:ASUS M4A77TD
VGA:ASUS GEFORCE GTS 560 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:ANTEC 900
MONITOR:SAMSUNG 2250

مادربرد CF هم مشخصه ی خاصی نداره، هر بردی که دوتا اسلات 16 داشته باشه، چه اینتل و چه AMD باشه مشکلی نداره.

• Like
Reactions: *Psycho*
مادربرد CF هم مشخصه ی خاصی نداره، هر بردی که دوتا اسلات 16 داشته باشه، چه اینتل و چه AMD باشه مشکلی نداره.

البته میدونم چی باید باشه. اما یه چیز مناسب خواستم که معرفی کنید.
مطمئنید با 1 تا 1200 میشه اینارو خرید؟
میشه قیمت پردازنده ها و کیس رو هم بگید.

مادربرد ASUS P8P67 PRO رو که نشان های خوب و بررسیهای مثبتی داشته توصیه میشه بجای مدل گیگا، اون مدلا هنوز بایوسشون بطور کامل EFI نیست.
یعنی این مدل بهتر از asus p67 deluxe و p67a-ud7 هست؟
برای خریدن gtx 580 شما کدام برند رو توصیه میکنید؟
کلا رفرنس یا غیر رفرنس؟

البته میدونم چی باید باشه. اما یه چیز مناسب خواستم که معرفی کنید.
مطمئنید با 1 تا 1200 میشه اینارو خرید؟
میشه قیمت پردازنده ها و کیس رو هم بگید.

من نفهمیدم، 1 تا 1200 یعنی چی؟ منظورتون اگه تا سقف 1200 بود که با تقریب 50+- گفتم

یعنی این مدل بهتر از asus p67 deluxe و p67a-ud7 هست؟
برای خریدن gtx 580 شما کدام برند رو توصیه میکنید؟
کلا رفرنس یا غیر رفرنس؟
بهتره از لفظ بهتر اینجا استفاده نکنیم!، عبارت مناسبتر بهتره.برای هر سیستم و هر کاربردی یه مادربردی مناسب تره و کفایت می کنه، فقط بخاطر اینکه امکانات بیشتری داره و گرونتره دلیل بهتر بودنش نیست، چون ممکنه اون امکانات اصلا بکار شما نیاد.
برای 580 هم مدل مرجع از همه لحاظ مناسب هست، مدل غیر رفرنس هم بهتره مدل تست شده و با کیفیتی باشه، هم از لحاظ قطعات برد و هم فن بکار گرفته شده و هم تفاوت فرکانسی و مقدار OC، وگرنه ممکنه از مدل مرجع هم پایینتر باشه و ارزش خرید نداشته باشه،

من نفهمیدم، 1 تا 1200 یعنی چی؟ منظورتون اگه تا سقف 1200 بود که با تقریب 50+- گفتم

بهتره از لفظ بهتر اینجا استفاده نکنیم!، عبارت مناسبتر بهتره.برای هر سیستم و هر کاربردی یه مادربردی مناسب تره و کفایت می کنه، فقط بخاطر اینکه امکانات بیشتری داره و گرونتره دلیل بهتر بودنش نیست، چون ممکنه اون امکانات اصلا بکار شما نیاد.
برای 580 هم مدل مرجع از همه لحاظ مناسب هست، مدل غیر رفرنس هم بهتره مدل تست شده و با کیفیتی باشه، هم از لحاظ قطعات برد و هم فن بکار گرفته شده و هم تفاوت فرکانسی و مقدار OC، وگرنه ممکنه از مدل مرجع هم پایینتر باشه و ارزش خرید نداشته باشه،

نگفتی غیر رفرنس کدوم مدل بهتره؟

سلام
اگه میشه بگید بهترین رم و پاور و case برای این سیستم پایین چیه . رم 2 تا 4 گیگ باشه .
میخوام به این سیستم 2-4 تا drive وصل کنم
و اینکه cpu رو هم نمیخوام OC کنم آیا لازمه فن جدا بگیرم ؟( سیستم در روز حداقل 12.16 ساعت روشنه )
main :ASRock Fatal1ty
cpu : i7 2600k
vga: gts 250
hdd:2tb

ممنون

سلام
اگه میشه بگید بهترین رم و پاور و case برای این سیستم پایین چیه . رم 2 تا 4 گیگ باشه .
میخوام به این سیستم 2-4 تا drive وصل کنم
و اینکه cpu رو هم نمیخوام OC کنم آیا لازمه فن جدا بگیرم ؟( سیستم در روز حداقل 12.16 ساعت روشنه )
main :ASRock Fatal1ty
cpu : i7 2600k
vga: gts 250
hdd:2tb

ممنون
POWER:GREEN 585W
RAM:CORSAIR DDR3 2*4GB 1600

فن جدا هم لازم نیست، مادربردت هم به نسبت قیمتش بازخورد و بررسیهای خوبی داشته و از معدود مدلهایی هست که میشه توی این محدوده از این برند پیشنهاد داد.

POWER:GREEN 585W
RAM:CORSAIR DDR3 2*4GB 1600

فن جدا هم لازم نیست، مادربردت هم به نسبت قیمتش بازخورد و بررسیهای خوبی داشته و از معدود مدلهایی هست که میشه توی این محدوده از این برند پیشنهاد داد.

خیلی ممنون
رم باس بالاتری نیست برای این مدل ؟ fatal1ty ظاهرا تا 2133 ساپورت میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or