سلام
دوستان بنده قصد خرید یک کارت گرافیک تا حدود 200 هزار تومان دارم و اینکه DirectX 11 رو ساپورت کنه برای من مهمه .
سیستم فعلی من اینه :
Mainboard : G41MT-S2 Giga
Ram:4GB-DDR3-1333-Kingmax
VGA:9600 GT-1GB DDR3
CPU:E5700
یکی از دوستان به من GTS 450 و 5770 رو پیشنهاد داد ، و وقتی برای خرید اقدام کردم ، فروشنده به من گفت که چیپست مادربوردم ضعیفه و ارزش نداره با این Mainboard کارت گرافیکی مثل 450 یا 5770 بخرم . حالا میخواستم بدونم این حرف درسته ؟ یا با همین Main هم میتونم این کارت ها رو خریداری کنم ؟
با توجه CPU ی سیستمم میتونم از تمام تواناییه این کارتها استفاده کنم ؟
ضمنا من فقط بازیهای Sport رو بازی میکنم ، و اینکه مثلا روی بازی ای مثل Crysic فریم پایینی بگیرم اصلا برام اهمیتی نداره ، فقط دوست دارم حداقل تا یک سال دیگه بتونم بازیهای Sport رو به راحتی بازی کنم . Resolution هم دیگه حداقل 1600*900 هست موقع بازی .
اگه با این Main و Cpu میتونم این کار رو بکنم که لطفا بگید کدوم کارت خریدش بهتره و یه پاور مناسب هم برای اون کارت معرفی کنید . بیشتر از 220-230 (مجموع پاور+کارت گرافیک) هم نمیتونم هزینه کنم .
اگر هم باید Main و CPU رو عوض کنم که هیچ ، بسوزه پدر بی پولی :d
یه سوال دیگه هم دارم ، چند نفر به من گفتن که رم های Kingmax خیلی خوب نیستند (تا حالا که من مشکلی نداشتم با رمهام ) ، ارزش داره رم جدیدی خریداری کنم ؟ یا همین رم ها هم کارمو راه میندازه ؟ اگه رم رو هم باید عوض کنم لطفا یه مارک معتبر برای خریداری بهم معرفی کنید.
ببخشید سوالات زیاد شد . پیشاپیش بابت جواب ممنونم.