مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اقا دستت درد نکنه . من فقط چند تا سوال داشتم . اول اینکه می شه قیمت تقریبی هر قطعه رو بگی ؟
کارت گرافیکی که پیشنهاد کردی رو چه مارکی بگیرم? (XFX.ASUS , MSI ,...)
بعد این سیستم AMD هستش . من تعصبی روی مارک ندارم ولی تا حالا همیشه Intel کار کردم و با Amd تجربه ای ندارم . از نظر Peformance بهتر از Intel های توی این رنج قیمت هستش یا نه ؟ دوامش چطوره ؟

بازم ممنون از راهنماییت .
CPU:AMD Athlon II X3 435 92T
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600 75T
M/B:GIGABYTE 770T-UD3 120T
VGA:Geforce GTS 240 512MB 120T
HDD:MAXTOR 500 GB 48T
ODD:SAMSUNG 24X SATA 24T
POWER:535W GREEN 65T
CASE:GREEN MAGNUM 45T

بودجه ی شما واسه سیستم بازی خیلی کمه،واسه همین مجبوری AMD بخری، به اینتل نمیرسه.

سلام

من میخواستم یه سیستم برا گیم بگیرم بودجم هم حدودن 3 تومن هستش اگه میشه قویترین سیستمو تو این رنج قیمت معرفی کنین.(بدون مانیتور)و در ضمن در صورت امکان کارت گرافیکی که رو سیستم استفاده میشه بیش از 1 کارت گرافیک باشه

نبود کسی؟؟؟؟

نبود کسی؟؟؟؟
چرا ، هست!

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA:2*ZOTAC Geforce GTX 570 DDR5
SDD:OCZ Vertex 2 90GB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:ANTEC 1200

حدود 2950 تومن میشه و بهترین سیستم روز برای بازی هست.

مدل X-540
قیمتش همون حدوده و توی بررسیها هم مثبت بوده و Award گرفته.
مادربردت هم خروجی مناسب داره اما همیشه کیفیت صدای خوب رو باید با کارت صدای حرفه ای مثل Creative X-Fi گرفت، از صدای آنبرد نباید انتظار زیادی داشت، مگر بعضی مدلا که تراشه های حرفه ای روی خودشون دارن مثل مدلای ASUS ROG.

مرسي دوست عزيز..كارت صدارو فراموش كرده بودم :p اين چند روزه كلي تو نت گشتم تصميم گرفتم يكسال صبر كنم و يه speaker Logitech - Z5500 به همراه يه كارت صدا Creative از همين سري X-Fi بگيرم ;)

موقتا يه اسپيكر زير 15 تومن معرفي كنيد..ترجيحا از برندهاي معتبر (البته فكر نكنم برندهاي معتبر تو اين قيمت چيزي داشته باشند)

آخرین ویرایش:
CPU:AMD Athlon II X3 435 92T
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600 75T
M/B:GIGABYTE 770T-UD3 120T
VGA:Geforce GTS 240 512MB 120T
HDD:MAXTOR 500 GB 48T
ODD:SAMSUNG 24X SATA 24T
POWER:535W GREEN 65T
CASE:GREEN MAGNUM 45T

بودجه ی شما واسه سیستم بازی خیلی کمه،واسه همین مجبوری AMD بخری، به اینتل نمیرسه.

آقا من یه چرتکه انداختم بودجم رسید به 720 تومن . به نظرت میشه چیزی رو تغییر داد ؟

سلام
من میخوام یه دستی به سروروی سیستمم بکشم
سیستمم اینه
Mainboard ASUS-M2N-SX
Graphic: Inno3D 512-8400
CPU: Dual Core 2.1 +4000
RAM 1G
فقط برای بازی کردن میخوام اونم در اون حد که تو بازی مثل کرایسیس بتونم رو یه رزولوشن خوب با کیفیت مدیوم بازی کنم حالا نه خیلی بالا
قصد ندارم همه قطعاتو ارتقا بدم ولی بنظر شما برای کاربردی که من گفتم کدوم یکی از این قطعه ها در اولویت هست که اپگرید بشه؟
چه قطعه ای جاش بگیرم؟
قیمتش چنده؟
لطفا دونه دونه اینارو بگید
یه سوال دیگه هم داشتم
کارت صوت خوب قیمتش چنده؟ چه مارکی و چه مدلی بهتره؟
ممنون

مرسي دوست عزيز..كارت صدارو فراموش كرده بودم :p اين چند روزه كلي تو نت گشتم تصميم گرفتم يكسال صبر كنم و يه speaker Logitech - Z5500 به همراه يه كارت صدا Creative از همين سري X-Fi بگيرم ;)

موقتا يه اسپيكر زير 15 تومن معرفي كنيد..ترجيحا از برندهاي معتبر (البته فكر نكنم برندهاي معتبر تو اين قيمت چيزي داشته باشند)
15 تومن؟
برند معتبر اسپیکر 15 تومنی نداره، باید از همین بی کیفیتهای متفرقه Genius بخری.

آقا من یه چرتکه انداختم بودجم رسید به 720 تومن . به نظرت میشه چیزی رو تغییر داد ؟

فقط گرافیک رو می تونی بکنی GTX 460 SE که خیلی سریعتر از قبلیه
واسه پردازنده اینتلی باید تا 1 تومن بالا بری.

سلام
من میخوام یه دستی به سروروی سیستمم بکشم
سیستمم اینه
Mainboard ASUS-M2N-SX
Graphic: Inno3D 512-8400
CPU: Dual Core 2.1 +4000
RAM 1G
فقط برای بازی کردن میخوام اونم در اون حد که تو بازی مثل کرایسیس بتونم رو یه رزولوشن خوب با کیفیت مدیوم بازی کنم حالا نه خیلی بالا
قصد ندارم همه قطعاتو ارتقا بدم ولی بنظر شما برای کاربردی که من گفتم کدوم یکی از این قطعه ها در اولویت هست که اپگرید بشه؟
چه قطعه ای جاش بگیرم؟
قیمتش چنده؟
لطفا دونه دونه اینارو بگید
یه سوال دیگه هم داشتم
کارت صوت خوب قیمتش چنده؟ چه مارکی و چه مدلی بهتره؟
ممنون

این سیستم رو فقط باید یه جا عوض کنی،هیچ قطعه ای ارزش ارتقای مجزا نداره،
کارت صدا هم از برند CREATIVE میشه خرید که از 30 تومن به بالا داره، مدلای Live 5.1 و Audigy

این سیستم رو فقط باید یه جا عوض کنی،هیچ قطعه ای ارزش ارتقای مجزا نداره،
کارت صدا هم از برند CREATIVE میشه خرید که از 30 تومن به بالا داره، مدلای Live 5.1 و Audigy

ممنون
اینو خودمم میدونم ولی فعلا بودجه اجازه ارتقاع کلی رو نمیده و انصافا هم همین سیستم کارمو راه میندازه فقط میخوام یجوری باشه که بتونم بازیهای شاخ مثل کرایسیس رو راحت بدون گیر بازی کنم
البته با همینم میشه ولی با رزولوشن و کیفیت پایین
فعلا میخوام فقط یه رم 2G اضافه کنم گرافیکم 1کنم
شما بگید قیمت این کار و قیمت این دوتا قطعه حدودا چقد در میاد؟
گرافیک چه مدلی بهترین کارایی و بیشترین سازگاری رو با مادربوردم داره؟
چون تو بازار یکی بهم معرفی کردن که تا 2.8 share میکرد از رم ولی متاسفانه این مادربورد اونو نمیتونه ساپورت کنه

ببخشید این بودجه من باز تغییر کرد.
با 1400000 رسید.الان با این بودجه میخوام کارت گرافیک و cpu و پاور و مادربرد بگیرم.
چه پیشنهادی میدین؟

ببخشید این بودجه من باز تغییر کرد.
با 1400000 رسید.الان با این بودجه میخوام کارت گرافیک و cpu و پاور و مادربرد بگیرم.
چه پیشنهادی میدین؟
CPU:INTEL Core I7 2600K
M/B:ASUS P8P67D
VGA:2*ZOTAC Geforce GTX 570 DDR5
POWER:685W GREEN

اینا میشه 1400 تومن.

ممنون
اینو خودمم میدونم ولی فعلا بودجه اجازه ارتقاع کلی رو نمیده و انصافا هم همین سیستم کارمو راه میندازه فقط میخوام یجوری باشه که بتونم بازیهای شاخ مثل کرایسیس رو راحت بدون گیر بازی کنم
البته با همینم میشه ولی با رزولوشن و کیفیت پایین
فعلا میخوام فقط یه رم 2G اضافه کنم گرافیکم 1کنم
شما بگید قیمت این کار و قیمت این دوتا قطعه حدودا چقد در میاد؟
گرافیک چه مدلی بهترین کارایی و بیشترین سازگاری رو با مادربوردم داره؟
چون تو بازار یکی بهم معرفی کردن که تا 2.8 share میکرد از رم ولی متاسفانه این مادربورد اونو نمیتونه ساپورت کنه

دوست عزیز، من میگم نمیشه شما میگی یکاریش بکن!؟ فقط می خوای Crysis بازی کنی؟ مگه از این بازی سنگینتر هم داریم؟!
وقتی می کم نمیشه یعنی خرج کردن واسه این سیستم حروم کردن پول هست،فریب اون فروشنده های بازاری رو هم نخور، اونا فکر فروختن هستن فقط، سر از چیزی درنمیارن،
گرافیک 2.8 Share چه صیغه ایه!؟ این چرندیات رو بشنو و باور نکن، کارتای بدرد نخور 1 گیگ 9500 هستن که بازی کردن روشون خنده دارترین کار ممکن هست، برای هزارمین بار می گیم که مقدار حافظه ی کارت گرافیک تناسبی با سرعتش نداره

شما فقط یه ماجول رم 2 گیگ بخر که حدود 37 تومن هست و یه کارت گرافیک GT 240 1GB DDR5 یا 9600GT 1GB DDR3 که از 120 تومن به بالاست و کمترین حد ممکن واسه بازی کردن هست، تازه معلوم نیست که پاورت هم جوابگو باشه، چون باید یه برند معتبر باشه مثل GREEN.

آخرین ویرایش:
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی خوب.

همون طور که میدونید قطعت چینی زیاد هست تو بازار من از کجا میتونم بفهمم که اصل ه؟

و یک سوال دیگه:

ایا مادربرد p67-c45 ASUS خوب و قوی هست. اگه بهتر از این مادر برد هم هست لطفا بگید.
ممنون.

نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی خوب.

همون طور که میدونید قطعت چینی زیاد هست تو بازار من از کجا میتونم بفهمم که اصل ه؟

و یک سوال دیگه:

ایا مادربرد p67-c45 ASUS خوب و قوی هست. اگه بهتر از این مادر برد هم هست لطفا بگید.
ممنون.
تمام قطعات سازندگان بزرگ هم چینی هستن، مهم اینه که از برند اصلی باشن نه اینکه چینی باشن یا نه، ساخت جای دیگه ای نداریم الان

اون مدلی هم که می گی اشتباهه، ASUS همچین مدلی نداره، P67-C45 برای MSI هست،

شما اول بگو اصلا می خوای چیکار کنی تا یه جواب کامل بگیری.

تمام قطعات سازندگان بزرگ هم چینی هستن، مهم اینه که از برند اصلی باشن نه اینکه چینی باشن یا نه، ساخت جای دیگه ای نداریم الان

اون مدلی هم که می گی اشتباهه، ASUS همچین مدلی نداره، P67-C45 برای MSI هست،

شما اول بگو اصلا می خوای چیکار کنی تا یه جواب کامل بگیری.
من کلا سیستمی که میخوام بگیرم اینه:

CPU: IntelCore I7 2600K sandybridge

Graphic: GTX 570 or GTX 590

Power: CrossAir 750 W

RAM: 4 GIG DDR3 1333

Mainboard: p67-c45

که البته تو مادر برد شک دارم چیز بهتری هست معرفی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or