مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان گویا مادربردم خراب شده و در فکر خرید مادربردم. میخواستم یه مادربردی بگیرم که رو این قطعاتی که دارم خوب جواب بده

اینم قطعاتم هست:

cpu: intel core 2 dou e7300 3 mb

vga: xfx 8800 gt

ram: 4 gb ddr2 apacer bus 800

hard: 500 gig maxtor

و میخوام که تا 8 گیگ رم هم بخوره یعنی 4 تا اسلات داشته باشه که بعدا هم 2 تا 2 گیگ بندازم و سری 4 هسته ای یعنی cor2quad رو هم ساپورت کنه.

البته نمیدونم همچین مادر بردی هست یا نه. دوستان ترجیحا گیگابایت باشه. هر کدوم از دوستان که بلد هستن لطف کنن مادربردی که میگن قیمت رو هم بگن.

ممنون میشم کمکم کنید چون من هیچی از سیستم سرم نمیشه.

اول از همه بهتره یه مادربرد ارزون برای این قطعات بخری، قطعاتت دیگه ارزش خرج کردن ندارن و قدیمی و با راندمان پایین هستن، حتی اگر بخوای 4 هسته ایشو بعدا بخری، برای 8 گیگ رم هم پول بیخود نده، ارزش نداره

من مدل ASUS P5P41T LE رو پیشنهاد می دم که حدود 85 تومن هست و کارت رو راه میندازه.

Last edited by a moderator:
عید همگی مبارک .
من یه هارد اکسترنال میخوام بخرم حجمش حداقل 2TB باشه بعد میخوام USB , SATA رو با هم داشته باشه !
یه همچین چیزی هست تو بازار ؟!

دوستان من یک سیستم کامل با بوجه ی حداکثر 2 میلیون و 400 هزار تومان برای گیم می خوام (در تابستون می گیرم) به نظر شما گرافیک gtx 590 بگیرم یا 6990 ؟

الان ربطی به تابستون نداره زیاد، هم قیمتی و هم انتخاب قطعات
اینو پیشنهاد میدم:

CPU:INTEL Core I7 2500K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-PRO
VGA:ZOTAC Geforce GTX 580 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:ANTEC 900
MONITOR:SAMSUNG BX23720

حدود 2380 میشه ، البته با پیش بینی قیمت GTX 590 یا 6990 که حدود 850 تومن اینجا در نظر می گیریم.

انتخاب بین 6990 و 590 هم بستگی داره که تا اون موقع درایور کدوم یکی بهتر باشه، چون دو هسته ایها عملکردشون خیلی به درایور وابستس، الان بعضی جاها 590 سریعتر هست و بعضی جاها 6990،

عید همگی مبارک .
من یه هارد اکسترنال میخوام بخرم حجمش حداقل 2TB باشه بعد میخوام USB , SATA رو با هم داشته باشه !
یه همچین چیزی هست تو بازار ؟!
الان 2 ترابایتی توی بازار کمه، اما می تونی WD 2TB Mybook Lite USB 3.0 رو انتخاب کنی که سرعت بالا هست و می تونی با اتصال به پورت USB 3 سرعت بالایی ازش بگیری،اما پورت LAN یا SATA نداره

سری Go Flex از Saegate هم هست که هم ESATA داره و هم USB، اما 1 ترابایتیش هست اینجا و حدود 140 تومنه.

باسلام به اساتید !
دوستان من میخواستم بدونم به این سایت که در مورد cpu ها صحبت میکنه چقدر میشه اعتماد کرد؟
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
طبق گفته های این سایت (که خوب من اطلاعات زیادی ندارم )آخرین مدل cpu amd در رده 12 قرار داره و کلیه موارد از 1 تا 11 در انحصار سی پی یو های اینتل هست! حالا من میخواستم بدونم تا چه حد میشه به اطلاعات این سایت معروف و قدیمی که سی پی یو ها رو معرفی میکنه اعتماد داشت چون قصد خرید یک cpu رو دارم !با تشکر از شما!

باسلام به اساتید !
دوستان من میخواستم بدونم به این سایت که در مورد cpu ها صحبت میکنه چقدر میشه اعتماد کرد؟
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
طبق گفته های این سایت (که خوب من اطلاعات زیادی ندارم )آخرین مدل cpu amd در رده 12 قرار داره و کلیه موارد از 1 تا 11 در انحصار سی پی یو های اینتل هست! حالا من میخواستم بدونم تا چه حد میشه به اطلاعات این سایت معروف و قدیمی که سی پی یو ها رو معرفی میکنه اعتماد داشت چون قصد خرید یک cpu رو دارم !با تشکر از شما!
این سایت فقط امتیازات بنچمارک معروف Passmark رو توی دیتابیسش اضافه و مقایسه می کنه، میشه بعنوان یه معیار خوب روش حساب کرد، اما تمام داستان نیست و پردازنده ها در نرم افزارهای مختلف بنا به نوع پردازش امتیازات متفاوتی دارن و این یکی بتنهایی ملاک نیست ، خوبه اما کافی نیست.

... در جستجوی AW2310 ...

توو عراق نمایندگی داره .... AW2310 رو میگم :p تو ایران هم هنوز کسیو پیدا نکردم ... البته ممکنه بعد از عید بتونم پیدا کنم ...
شما نظرتون چیه؟ صبر کنم با برم سراغ یه مدل دیگه؟ چی بگیرم که خوب باشه (3D)؟ تو ایران هم باشه :p .... قیمت تا 600 دلار ایران (تومان = دلار) :p ...

:|

توو عراق نمایندگی داره .... AW2310 رو میگم :p تو ایران هم هنوز کسیو پیدا نکردم ... البته ممکنه بعد از عید بتونم پیدا کنم ...
شما نظرتون چیه؟ صبر کنم با برم سراغ یه مدل دیگه؟ چی بگیرم که خوب باشه (3D)؟ تو ایران هم باشه :p .... قیمت تا 600 دلار ایران (تومان = دلار) :p ...

:|

اینجا نمی تونی مدل خوب مثل اون پیدا کنی،تنها مدل موجود همونASUS VG236H هست که تک و توک پیدا میشه.
دوستان زحمت بکشن یه HARD DISK HD Media Player خوب با قابلیت پخش Mkv و AVi معرقی کنن !

بهترین مدلای موجود WD Live HD Media Player هست که هم قیمت مناسبه و هم تمام فرمت ها رو با کیفیت خوب پخش می کنه، از 120 تومن به بالاست.

اینجا نمی تونی مدل خوب مثل اون پیدا کنی،تنها مدل موجود همونASUS VG236H هست که تک و توک پیدا میشه.

بهترین مدلای موجود WD Live HD Media Player هست که هم قیمت مناسبه و هم تمام فرمت ها رو با کیفیت خوب پخش می کنه، از 120 تومن به بالاست.

میشه مدلایی این برند که تو بازار هست رو یه معرفی کوچیک بکنید با قیمت؟

• Like
Reactions: Niko Bellic
الان 2 ترابایتی توی بازار کمه، اما می تونی WD 2TB Mybook Lite USB 3.0 رو انتخاب کنی که سرعت بالا هست و می تونی با اتصال به پورت USB 3 سرعت بالایی ازش بگیری،اما پورت LAN یا SATA نداره
سری Go Flex از Saegate هم هست که هم ESATA داره و هم USB، اما 1 ترابایتیش هست اینجا و حدود 140 تومنه.
من امروز عصری یه سر رفتم بازار از 2 3 تا مغازه سوال کردم گفتن Go Flex نیستش نگرد تو بازار نیست .
دیگه دنبال WD نگشتم چون اخر وقت بود .
بعد یه سوال دیگه هم داشتم شاید مربوط به این تاپیک نباشه !!!
من برای دوستم قبل از عید یه WD My Book Essential 2TB خریدم که وصل کنه به PS3ش .
از یکی دیگه از دوستای دیگه م که اونم دقیقا همین مدل رو داره هاردش رو برای انتقال بازی ازش گرفتم .
این 2 تا هارد رو وقتی من وصل کردم به PC یکیشون رو میشناخت اون یکی تو اصلا چراغش روشن نمی شد ! مجبور شدم 200GB 200GB بازی کپی کردم داخل هارد PC خودم بعد باز دوباره اون هارد اصلی رو قطع کردم باز دوباره اون یکی هارد رو زدم بعد از هارد PC ریختم تو هارده که خالیه !
این مشکل از PC منه یا کلا conflict داره ؟!
سرعت Readه این مدلی که گفتم با USB2 دور و بره 25MB تا 30MB هست ولی وقتی میخوای Write کنی سرعتش شاید به 20MB برسه !!!
این خاصیته هارد اکسترنال ه یا نه مشکلی این وسط هست ؟!
بعد به نظر شما بهتر نیست من یه هارد اینترنال بخرم بعد با تبدیل SATA به USB بزنمش به PS3؟!

میشه مدلایی این برند که تو بازار هست رو یه معرفی کوچیک بکنید با قیمت؟
مدلای موجود توی بازار ما بیشترشون از برندهای چینی و غیر معتبر هستن که به هیچ عنوان نباید سراغشون رفت،تعدادی برند معتبر هم وجود داره که بهترینشون همینی بود که پیشنهاد دادم ، بجز اون از برند SEAGATE هم مدل FreeAgent Theater+ HD Media Player هم موجوده که خیلی کمتر از مدل WD شناخته شدس و فروشنده های کمتری هم دارن، بررسیهاش هم خوب بوده اما به تجربه ی اون مدل WD نمیرسه، اما قیمتش همون حدوده و 140 تومن هست. بقیه ی برندها ارزش خرید ندارن، چون به اندازه ی مدلهای بالا استاندارد نیستند.

من امروز عصری یه سر رفتم بازار از 2 3 تا مغازه سوال کردم گفتن Go Flex نیستش نگرد تو بازار نیست .
دیگه دنبال WD نگشتم چون اخر وقت بود .
بعد یه سوال دیگه هم داشتم شاید مربوط به این تاپیک نباشه !!!
من برای دوستم قبل از عید یه WD My Book Essential 2TB خریدم که وصل کنه به PS3ش .
از یکی دیگه از دوستای دیگه م که اونم دقیقا همین مدل رو داره هاردش رو برای انتقال بازی ازش گرفتم .
این 2 تا هارد رو وقتی من وصل کردم به PC یکیشون رو میشناخت اون یکی تو اصلا چراغش روشن نمی شد ! مجبور شدم 200GB 200GB بازی کپی کردم داخل هارد PC خودم بعد باز دوباره اون هارد اصلی رو قطع کردم باز دوباره اون یکی هارد رو زدم بعد از هارد PC ریختم تو هارده که خالیه !
این مشکل از PC منه یا کلا conflict داره ؟!
سرعت Readه این مدلی که گفتم با USB2 دور و بره 25MB تا 30MB هست ولی وقتی میخوای Write کنی سرعتش شاید به 20MB برسه !!!
این خاصیته هارد اکسترنال ه یا نه مشکلی این وسط هست ؟!
بعد به نظر شما بهتر نیست من یه هارد اینترنال بخرم بعد با تبدیل SATA به USB بزنمش به PS3؟!

دلیل نبودنش تعطیلات عید هست، نه اینکه اصلا توی بازار نباشه، باید صبر کرد تا جنسای جدید عرضه بشه و بیشتر بشه.

مشکل شما هم می تونه به خود هارد و فریمورش مربوط باشه که دوتا هم مدل رو روی سیستم نمیشناسه، می تونه هم به پورت USB سیستم شما و درایوراش مربوط باشه، اگر روی یه PC دیگه هم همین رفتار رو نشون داد یعنی مشکل از خود هارد هست.

سقف سرعت هاردای USB 2.0 هم 30 مگابایت هست، پس طبیعیه این سرعت، اما اگر USB 3.0 بگیری میشه تا 100 مگابایت و بالاتر هم که سرعت طبیعی خود هارد هست رو هم گرفت که خیلی سریعتره.

هارد اینترنال در جابجایی زود خراب میشه،تبدیلای موجود در بازار هم غیر اصل هستن و ممکنه به هار صدمه بزنن، این مورد رو زیاد دیدم، همون اکسترنال بگیری خیلی بهتره.

سلام دوستان گویا مادربردم خراب شده و در فکر خرید مادربردم. میخواستم یه مادربردی بگیرم که رو این قطعاتی که دارم خوب جواب بده

اینم قطعاتم هست:

cpu: intel core 2 dou e7300 3 mb

vga: xfx 8800 gt

ram: 4 gb ddr2 apacer bus 800

hard: 500 gig maxtor

و میخوام که تا 8 گیگ رم هم بخوره یعنی 4 تا اسلات داشته باشه که بعدا هم 2 تا 2 گیگ بندازم و سری 4 هسته ای یعنی cor2quad رو هم ساپورت کنه.

البته نمیدونم همچین مادر بردی هست یا نه. دوستان ترجیحا گیگابایت باشه. هر کدوم از دوستان که بلد هستن لطف کنن مادربردی که میگن قیمت رو هم بگن.

ممنون میشم کمکم کنید چون من هیچی از سیستم سرم نمیشه.
از دوست عزیزم ممنونم ولی کسی میتونه یه مدل گیگابایت هم پیشنهاد بده. به گیگابایت بیشتر اعتماد دارم تا asus.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or